zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Shakowanie Dziecko Allegro...

Bajtunio
11-02-2008, 18:56
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37279

Jaz'
11-02-2008, 19:17
Chyba dopiero co kupił kasę, bo jeszcze tarczy nie zdążył nabyć ;P

Bristan
11-02-2008, 20:07
a Ty jestes dziecko neo, zauwazcie na koncu filmu jak niby wysyla parcela, liczba cap sie nie zmienia, wydaje mi sie ze chcial sie pochwalic superowskimi itemami <lol2>:D

<^>Skorupa<^>
11-02-2008, 20:09
Głupi jesteście. Koleś szpanuje po prostu itemami z innego chara. ;d

Tasam
11-02-2008, 20:16
hahaha, wyszedles na totalnego idiote. To Ty jestes dzieckiem allegra :D

Sidoos
11-02-2008, 20:26
pwn3d, idiota roku x]

Don_Kustosz
11-02-2008, 20:30
nie ma to jak hackowac samego siebie:D

Kiełek
11-02-2008, 20:38
o qwa serpent miecz tesz wziol qwa

MydlanaBanka
11-02-2008, 21:31
Sytuacja wygląda tak : koleś na rl mówi do kumpli :
"choccie,pokaze wam moje itemki" a oni do niego "s*******aj" więc nie mając szczescia w rl,postanowił poszukac go na forum,niestety bez skutecznie ;/. Kręć dalej nowe filmy może jakiś przypadnie nam do gustu

gl :)

Kashtaniak
11-02-2008, 21:34
pure owned n00b gg bb no leavers

Vasth
11-02-2008, 21:42
pure owned n00b gg bb no leavers

Dziecko of DoTA : D
Btw. Te itemy warte ok 1500 zl~? Jezeli tyle wydales na przedmioty w grze to szczerze wspolczuje.

Vedra
11-02-2008, 21:48
HAahah wlozyl parcela do baga ale to noob jest juz mogl wlozyc do dp jak juz albo wyslac ten parcel na tego chara do venore czy cos niestety nie pomyslal bo pewnie ma 12lat B)

skarabeusz323
11-02-2008, 22:10
w sumie to debil i idiota kase kupil na allegro i chodzi wali gruche na mpa omg

pewnie na budowie musial robic calego miecha zeby tyle zarobic kasy

Miszczu
11-02-2008, 22:13
hahah jaki idiota...może chciał wystąpić na youtube.com na filmiku o owntibi?:D

DuRi_Zmc
11-02-2008, 22:21
@up
hAHHAHAAHHAHAHHAHA.Zeby on wiedzial co to owntibia xD!

Snick
11-02-2008, 22:40
Żal. Wrzuciłeś parcela do worka. Nie wysłałeś tego nikomu. :baby: A, może i wrzuciłeś, nie wiem. No ale po co ten bag zostawiłeś.

yoyo20
11-02-2008, 22:52
Bajtunio to ciptok i tyle myslal ze zaimponuje swoim idiotyzmem

Sklej
11-02-2008, 22:55
Kazdy stara sie robic to co umie najlepiej a ten dzieciak najlepiej umie robic z siebie kretyna o.O :baby:

Bajtunio
11-02-2008, 23:19
Kazdy stara sie robic to co umie najlepiej a ten dzieciak najlepiej umie robic z siebie kretyna o.O :baby:

TWOJA STARA

A TAK POWAZNIE, TYPOWY POLAK, ZAZDROSCI MI, I JEDZIE PO MNIE Z ZADRROSCI, TYPOWA POLSKA METNALNOSC, DLATEGO SRAM NA WAS POLACZKOW ;]

Bajtunio
11-02-2008, 23:21
Bajtunio to ciptok i tyle myslal ze zaimponuje swoim idiotyzmem

TWOJA STARA

A TAK POWAZNIE, TYPOWY POLAK, ZAZDROSCI MI, I JEDZIE PO MNIE Z ZADRROSCI, TYPOWA POLSKA METNALNOSC, DLATEGO SRAM NA WAS POLACZKOW ;]

Salarigoth
11-02-2008, 23:21
TWOJA STARA

tak , zazdroszcze ci ze wydales 1000 zl na gre .

Komarek_-D
11-02-2008, 23:23
TWOJA STARA

No chyba jednak twoja stara, bo zeby robic takie filmy ze sam siebie hakuejsz i pokazujesz swoje elo super (biedne) eq, bo kupiles sobie na allegro bo poprosiles tatusia zeby Ci dal pieniedzy za co mu sie odwdzieczysz w naturze... zal takich noobow !

TheaTron
11-02-2008, 23:26
TWOJA STARA

twoja stara to nei tylko profesionalny amerykanski servis ale i atrakcyjna cena.
Mariusz Max Kolonko - Boston Maseczjusets

pzdr misiaczku

Bottter
11-02-2008, 23:29
manemu chyb aliberty direct daje kase na gre...ziomus umyj cycki albo kup se cycki bo nie zamkneli jeswcze sklepu a tak na powaznie to twoja stary

btw twoj stary

Komarek_-D
11-02-2008, 23:36
Buehehe... Jak można tak znoobić, a z resztą czego tu zazdrościć, udajesz hacka, a potem wyzywasz, że niby ktoś Ci zazdrościł... Nie wiem jak można być takim noobem, zamiast zrobić sobie noobchara i do niego wysłać, trza mieć posrane człowieku... Buahaha!

Po co ma robic noob chara jak moze sobie "shakowac" albo kupic?

TheaTron
11-02-2008, 23:39
Buehehe... Jak można tak znoobić, a z resztą czego tu zazdrościć, udajesz hacka, a potem wyzywasz, że niby ktoś Ci zazdrościł... Nie wiem jak można być takim noobem, zamiast zrobić sobie noobchara i do niego wysłać, trza mieć posrane człowieku... Buahaha!

dasz cos? :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup:

@down
WYJDZ BO JA SIE DENERWUJEEEE
10 pompek ? hauheua niech zrobi 5 przysiadow to bedzie dobrze..
pozdro&pocwicz _/

Bottter
11-02-2008, 23:43
powiem Ci krotk opowinienes robic 10 pompek i dac mi fri itemz. po co ci masz duzp. hunted masz ode mni ei moich rodzicow ktorzy graja w ta szlachetna gre.Pecker od moich kkolegow z przdszkola payment 200k

Virlan
11-02-2008, 23:51
Dochodzę do wniosku, że czytam to forum tylko po to, żeby pośmiać się z takich idiotów jak twórca tego tematu :) zresztą nie tylko z niego, ale także wielu innych, lecz "wielki hacker dzieci allegro" już stal sie wybitny, zwłaszcza ze swoim unikalnym podpisem "Twoja Stara", jakże oryginalnym w tych czasach!

On-top
Dawno nie widziałem tak żałosnego filmu :)

Pozdro&Poćwicz a może będziesz fajny :)

Mapa_Europy
11-02-2008, 23:56
Ten filmik mnie rozwalił. ŚMIERĆ SZPANEROM

Salarigoth
11-02-2008, 23:57
Btw. Najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze sam po sobie pojechales.

Bajtunio
12-02-2008, 00:20
Lol, Mam Ponad 200 Lvl I Kasy W Brud, I Zazdrosciicie Mnie Jadac Po Mnie Leczycie Wlasne Kompleksy I Wlasnych Starych, A To Ze Pokazalem 1/10 Mojego Zaopatrzenia Na "noob" Charze Do Robienia 2 Dzina, No Ale 50 Lvl To Dla Niektorych Szczyt Marzen, Jedyna Kasa Jaka Wydalem Na Tibie To Pacc, Za 1 Razem ,teraz Kupuje Za Gp W W Tibii, Poprostu Zazdrosnicy Tak Samo Jak Wasi Starzy

Ps. Do All Krytykantow

Twoja Stara

Cacuss
12-02-2008, 00:21
Tibia była kiedyś całkiem niezłą, ciekawą, w sumie nawet dość nowatorską grą. Szkoda, że to czas przeszły a my musimy dzielić forum z różnymi 'graczami'. Chociaż może to dobrze, że poszerzamy swoje kontakty z interesującymi ludźmi?;)

Filmik oczywiście bardzo fajny. Też bym chciał mieć itemki najlepiej te najdroższe i najlepsze.

Vedra
12-02-2008, 00:24
Lol, Mam Ponad 200 Lvl I Kasy W Brud, I Zazdrosciicie Mnie Jadac Po Mnie Leczycie Wlasne Kompleksy I Wlasnych Starych, A To Ze Pokazalem 1/10 Mojego Zaopatrzenia Na "noob" Charze Do Robienia 2 Dzina, No Ale 50 Lvl To Dla Niektorych Szczyt Marzen, Jedyna Kasa Jaka Wydalem Na Tibie To Pacc, Za 1 Razem ,teraz Kupuje Za Gp W W Tibii, Poprostu Zazdrosnicy Tak Samo Jak Wasi Starzy

Ps. Do All Krytykantow

Twoja Stara
Jakbys mial 200lvl to nie sadze zebys nagrywal taki filmik dlamnie jestes nikim i tyle a czy masz czy nie masz to nie wnikam B) nawet filmiku nie umiesz nagrac tylko robisz z siebie debila tyle ci powiem a co masz to mam w dupe lol.8o

Komarek_-D
12-02-2008, 00:31

Ps. Do All Krytykantow

Twoja Stara

Wez koles myslisz ze przypodobasz sobie 8 lvli ktorzy serio Ci uwierza ze masz "ponad 200 lvl" dasz cos? :(.

Virlan
12-02-2008, 00:35
Podaj nick swojego super hiper 200 lvl'a, to może ktoś uwierzy. Mam wrażenie że to niestety ty leczysz sobie kompleksy (mama cię nie kocha? stąd te teksty "Twoja Stara?") Btw., nie wiem o co mam być zazdrosny, o twoje świetne MPA? O te 3.5 mln gp? No jakoś nie jestem, może dlatego że gram w tę grę funowo, a nie po to, żeby sie dowartościowywać na forach? Idź już, tylko nie płacz.

Kashtaniak
12-02-2008, 00:35
Lomem ci przyjebie krzywde ci zrobi DAJ DAJ ŚWIATEŁ DAJ POMPKE

Michael Rzotkiewka
12-02-2008, 00:40
Jak juz robisz taki pseudo-hack to przynajmniej trzeba bylo to zrobic profesjonalnie.. np wyslac parcel do innego miasta.. Co, bales sie ze poczta tibijska zawidzie albo listonosz sobie zajebie te pixele? Czy moze jest problem z "adresowaniem" labeli? Czy tez moze jak ktos wczesniej napisal, kumple z rl(jesli takowych masz) nie chcieli ogladac r0x eq wiec zrobiles filmik?
A jesli chodzi o ten 200lvl to wnikam ale nawet jesli to co myslisz ze kazdy sie na kolana rzuci? fri itanz plxxxx Kazdy, nawet ja moge powiedziec ze mam 200lvl.

//A teraz tylko pomyslec co by bylo gdyby czlonkowie gildii Ruthless mieli taka osobowosc jak autor tego filmu i by wpadli na forum, ale bylby szpan xd

Klawiatura
12-02-2008, 00:49
Bardzo proszę jakiegokolwiek moderatora o zamknięcie tego tematu i zaprzestaniu besztania tego niedowartościowanego gracza.

Dran'ek
12-02-2008, 00:57
Powiem jedno , Sciema jak chuj.

Vhaloir
12-02-2008, 05:03

Ps. Do All Krytykantow

Twoja Stara

Dasz cos?

Twoja stara.

Bajtunio
12-02-2008, 08:39
Buhahah Dalej Zazdrosnicy Tylko Na Tyle Was Stac Komuchy ? Wasze Zyciowe Osoaigniecie : Plate Set I 30 Lvl A Pozniej Ide Na Inny Swiat Bo Tu Mnie Zabil 15 Lvl Jak Botowalem ;(

Zgadza Sie Komuchy ?

LucaLucek
12-02-2008, 08:50
I co chciales sie pochwalic ile kupiełes kasy na allegro?:confused:

Etoric
12-02-2008, 08:53
bajtunio ty kretynie hahahahhahaahha zazdroszcze ci mpa hahahahhahahahahahaahahahha umarłem:D dzięki za dobry humor na poczatek dnia;* tak tak moja stara i mój stary;D hahahahahahhaah

Hell'Xiz
12-02-2008, 09:08
Etoric jak zawsze z rana NooB plx?!
HAha xD! mój stara :<

Goldzio
12-02-2008, 09:09
Buhahah Dalej Zazdrosnicy Tylko Na Tyle Was Stac Komuchy ? Wasze Zyciowe Osoaigniecie : Plate Set I 30 Lvl A Pozniej Ide Na Inny Swiat Bo Tu Mnie Zabil 15 Lvl Jak Botowalem ;(

Zgadza Sie Komuchy ?

Antos Emigrant z onet.pl ?????????????????!?!?!?!??!?!?!?/1!1?1!?1!?!?1onejeden

Georgesso
12-02-2008, 09:32
żal typka w ****;)

Soferim
12-02-2008, 09:38
Dajcie spokój dla chłopaka. Pokazał wy go objechaliście a teraz uważa się za kogoś wielkiego. A ten char 200+ to pewnie chłopaków z I D z Gimnazjum nr...... i całe osiedle sie nim szczyci:/

vns.rlz
12-02-2008, 09:43
TWOJA STARA

oh no tak zasdroszcze ci POSTACI I ITEMKOW NA NON-PVP

wyjdz ****u i nie wracaj noobie hahahaha non pvp gratulujemy
pozatym jakbys nie wiedzial matole sa tu ludzie ktorym mozna zasdroscic

np z furory , pandori , ( beryli gdzie gram ) ale nie tobie idioto KTO CHCE NON PVP ZEROWCU
ZAL MI TWOJEJ STAREJ LOL HAHAHAHAHAH

lokus
12-02-2008, 09:44
ale to jest żalosne !!8o nie ma to jak wyslac pustego parcela a eq wzucic do baga :( to trzeba byc geniuszem :D

Caruel
12-02-2008, 09:58
muahauhauhauahuaa xD <leże>

Don_Kustosz
12-02-2008, 10:10

Ps. Do All Krytykantow

Twoja Stara

Jak byś miał 200 lvl nie popisywał byś się swoją głupotą...wrzucanie parcela do baga...GZ !

zmycha
12-02-2008, 11:00
przykro mi to stwierdzac ale w moim odczuciu jestes najwiekszym idiota tego forum w roku 2008 ! : ( rzadko tu zagladam ale w ostatnim czasie dosc czesto spotykam sie z Twoja glupota...

Koszyk
12-02-2008, 11:34
Dopiero luty a ja już mam kandydata na najgłupszy temat roku.

@Bajtunio

Po pierwsze: jesli masz 200 lvl i chciales przyszpanowac to mogles nagrac jak expisz na demcach solo bo masz przeciez w huj hajsu, a nie udawac hacka noob charem.

Po drugie: naucz sie pisac bo nie pisze sie kazdego slowa z duzej litery ;)

Senivojac
12-02-2008, 11:55
No tak non-pvp xd super pro evul mastah xd 200 lvl ? chlopcze nie rozmieszaj mnie ^^ pewnie nie tylko kupiles siano na allegro ale jeszcze tego chara...oj biedne dziecko...

off top@
60 ek z paymentem 3kk ^^ kox _/

Zen
12-02-2008, 12:27
"Oryginalnie napisane przez Bajtunio
Buhahah Dalej Zazdrosnicy Tylko Na Tyle Was Stac Komuchy ? Wasze Zyciowe Osoaigniecie : Plate Set I 30 Lvl A Pozniej Ide Na Inny Swiat Bo Tu Mnie Zabil 15 Lvl Jak Botowalem

Zgadza Sie Komuchy ?"

Antos Emigrant z onet.pl ?????????????????!?!?!?!??!?!?!?/1!1?1!?1!?!?1onejeden

dokladnie to samo myslalem ale dzieciak poprostu naczytal sie onetu. Mozna poznac ze po tekscie "Zal mi was polaczki" prowokanci tak tam pisza. I ni eporownuj go do Antka bo antek ma 1000X wyzszy poziom od tego 12 latka.

@Autor: za film bym cie usadzil (kibel) bo to nawet ndst nie jest xD
I jak juz wrocisz ze szkoly to nie wchodz na to forum bo zal i przez takich jak ty co\raz bardziej nie chce mi sie wchodzic tu. Chyba robie sie za stary. Nara szmato zajebana bachorze s*****aly WY*******AJ! Do Eski bo tam jest dla takiego debila miejsce kurwo! 12 letni szmaciarzu

p.s. w*****a mnie takie cos

Even
12-02-2008, 12:38
hahahaha o kurwa xD ! Szczyt idiotyzmu Bajtunio myślałeś, ża zaimponujesz komuś na forum ? Hahaha takie wkręty możesz wciskać bezpańskim kotom na ulicy a nie nam ;] Pierdolone dziecko naoglądało się filmów z OwnTibii i teraz chce być "podobny".

Ok'rzes
12-02-2008, 12:53
Żalek... no cóż kids are kids.... life is life... stop joking and get some hash... lolz dzieciak żal mi Ciebie :P

Editto:

Jeśli coś macie do non pvp to wybaczcie...ale niektórzy tam grają bo np. chcą dojść do czegoś bez płacenia paymentów itp. Ja Berylii miałem dość na balerze grałem for fun. W sumie na non pvp gram for fun (BlackD tak nie wstydze się łejejejejeje) ... Berylia - świat zatraceńców...więcej expa się odrabia niż niż nabija.... Balera - Br plxor ?
Inne servy pvp ? Hmmm są fajne niektóre ale cóż... wpadki pk team itp ?... Jak chcę się odstresować przy pk to ide na chara na bery i sobie bije jakieś low lvlki... tak dla zaaabawy... ale jak widzę coś takiego że non pvp to żale itp. to trochę się człowiek w*****a... wybaczcie ale od tematu pvp/epvp/nonpvp to odpierd. się :) pozdr realni.

Kileros fire'son
12-02-2008, 13:15
Bajtunio jesteś moim idolem!!!!!!!!!11111111111oneoneone
naucysh mnie tesh tak robic?

@Tak serio
To Żenada w Ch*j :)
A może pobawisz sie z kumplami (o ile takich masz) w piaskownicy? albo w chowanego(Polecam - hahaha)? ;S

TheaTron
12-02-2008, 13:25

Ps. Do All Krytykantow

Twoja Stara

dasz cos?

ps do all dzieci allegro
Twoja stara
>.> jestem fajny ? :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Bajtunio
12-02-2008, 14:24
oh no tak zasdroszcze ci POSTACI I ITEMKOW NA NON-PVP

wyjdz ****u i nie wracaj noobie hahahaha non pvp gratulujemy
pozatym jakbys nie wiedzial matole sa tu ludzie ktorym mozna zasdroscic

np z furory , pandori , ( beryli gdzie gram ) ale nie tobie idioto KTO CHCE NON PVP ZEROWCU
ZAL MI TWOJEJ STAREJ LOL HAHAHAHAHAH

BUHAHA GDYBYS NIE BYL ZAZDROSNY TO BYS NIE ODPISAL TAK SAMO JAK TFOJA STARA A CO ZA ROZNICA CZY PVP CZY NON ZAZDROSC TO ZAZDROSC

Bajtunio
12-02-2008, 14:25
Jak byś miał 200 lvl nie popisywał byś się swoją głupotą...wrzucanie parcela do baga...GZ !

AHA NIE WIDZLEM ZE GLUPOTA ZALEZY OD LVLA W TIBII
MYSLALEM ZE OD TFOJEJ STAREJ
GZ ITELIGNECJI

Bajtunio
12-02-2008, 14:26
przykro mi to stwierdzac ale w moim odczuciu jestes najwiekszym idiota tego forum w roku 2008 ! : ( rzadko tu zagladam ale w ostatnim czasie dosc czesto spotykam sie z Twoja glupota...

DZIEKUJE ZA WYROZNIENIE , ALE NIE MOGE TEGO PRZYJAC, ZOSTAWIE TO KOMUS INNEMU, POPROSTU NIE ZASLUZYLEM TA TA NAGRODE, MOZE TFOJA STARA ?

Komarek_-D
12-02-2008, 14:26
GZ ITELIGNECJI

to zle myslales miszczu :(
btw to uderz w puchara :cup::cup::cup::cup::cup::cup:

TheaTron
12-02-2008, 14:27
GZ ITELIGNECJI

To tysiące absurdów, to setki powodów
To jedna komedia, więc uderz w puchara
Nie poczuwaj się, uderz w puchara :cup:

Bajtunio
"Oryginalnie napisane przez Bajtunio
Buhahah Dalej Zazdrosnicy Tylko Na Tyle Was Stac Komuchy ? Wasze Zyciowe Osoaigniecie : Plate Set I 30 Lvl A Pozniej Ide Na Inny Swiat Bo Tu Mnie Zabil 15 Lvl Jak Botowalem

Zgadza Sie Komuchy ?"

dokladnie to samo myslalem ale dzieciak poprostu naczytal sie onetu. Mozna poznac ze po tekscie "Zal mi was polaczki" prowokanci tak tam pisza. I ni eporownuj go do Antka bo antek ma 1000X wyzszy poziom od tego 12 latka.

@Autor: za film bym cie usadzil (kibel) bo to nawet ndst nie jest xD
I jak juz wrocisz ze szkoly to nie wchodz na to forum bo zal i przez takich jak ty co\raz bardziej nie chce mi sie wchodzic tu. Chyba robie sie za stary. Nara szmato zajebana bachorze s*****aly WY*******AJ! Do Eski bo tam jest dla takiego debila miejsce kurwo! 12 letni szmaciarzu

p.s. w*****a mnie takie cos

TAK SIE ZEGNASZ ZE SFOJA STARA "NARA SZMATO ZAJEBANA" NO LADNIE LADNIE,

Don_Kustosz
GZ ITELIGNECJI

Ta ale 200 lvl nie jest takim debilem, nie wazne jaki ;]

Bajtunio
12-02-2008, 14:28
hahahaha o kurwa xD ! Szczyt idiotyzmu Bajtunio myślałeś, ża zaimponujesz komuś na forum ? Hahaha takie wkręty możesz wciskać bezpańskim kotom na ulicy a nie nam ;] Pierdolone dziecko naoglądało się filmów z OwnTibii i teraz chce być "podobny".

NO WLASNIE PISZE ALE NIE KOTOM TYLKO PSOM , I TFOJEJ STAREJ

TheaTron
12-02-2008, 14:28

To tysiące absurdów, to setki powodów
To dramat milionów, więc uderz w puchara
Nie poczuwaj się, uderz w puchara ...:cup:

Bajtunio
12-02-2008, 14:29
Bajtunio jesteś moim idolem!!!!!!!!!11111111111oneoneone
naucysh mnie tesh tak robic?

@Tak serio
To Żenada w Ch*j :)
A może pobawisz sie z kumplami (o ile takich masz) w piaskownicy? albo w chowanego(Polecam - hahaha)? ;S

OK, W CHOWANEGO, ALE TFOJA STARA MRóRZY A MY SIE CHOWAMY

TheaTron
12-02-2008, 14:31
OK, W CHOWANEGO, ALE TFOJA STARA MRóRZY A MY SIE CHOWAMY

Od rana czułem się jak w Second Life
Bo ta Polska jest jak wirtualny kraj
Po chodniku między psim gównem rajd
Absurdalny jak nasz redaktor Maj
Chcę jakiegoś mielonego zjeść
Na każdym kroku tylko chińskie, kebab
Ale mleczny bar jest
Paździerz w dziurki to menu
Cena w nim na czopek tkwi
Lubię ten Master Mind mówię ci
Ktoś zamawia kluski z cukrem razy trzy
Gestykulując jak by grał w Nintendo Wii
Jem i idę, miasto przypomina mi jakieś sny
Jest niedziela, pusto jak cholera
Te w kubrakach rozstawione gęściej niż latarnie
Jeden czyta, drugi pisze, trzeci zgarnie
To komedia, ten dzień i to słaba
Jak polski komentator w Pro Evo 6 więc dawaj ...
:cup:

Explorer of Hell
12-02-2008, 14:43
Jak czytam ten temat to naprawde robi mi sie zal autora.
Nie potrafisz nawet dobrze udawac hacka.
Zrobiles ten film, zeby sie pochwalic? Jezeli tak, to chyba Ci nie wyszlo.

Naucz sie edytowac posty, a nie piszesz jeden pod drugim.

Zaczynam popierac pomysl, ze na tym forum powinno byc jakies ograniczenie wiekowe...

"AHA NIE WIDZLEM ZE GLUPOTA ZALEZY OD LVLA W TIBII
GZ ITELIGNECJI"

Moze tak " Twojej " oraz " Inteligencji "

Po drugie, to dlaczego wyzywasz jego matke? Nie znosze dzieciakow wyzywajacych rodzicow.

To by bylo tyle z mojej strony... Chyba nadszedl czas na zamkniecie tego tematu, oraz zbanowanie jego autora?

Bajtunio
12-02-2008, 15:04
Jak czytam ten temat to naprawde robi mi sie zal autora.
Nie potrafisz nawet dobrze udawac hacka.
Zrobiles ten film, zeby sie pochwalic? Jezeli tak, to chyba Ci nie wyszlo.

Naucz sie edytowac posty, a nie piszesz jeden pod drugim.

Zaczynam popierac pomysl, ze na tym forum powinno byc jakies ograniczenie wiekowe...

"AHA NIE WIDZLEM ZE GLUPOTA ZALEZY OD LVLA W TIBII
GZ ITELIGNECJI"

Moze tak " Twojej " oraz " Inteligencji "

Po drugie, to dlaczego wyzywasz jego matke? Nie znosze dzieciakow wyzywajacych rodzicow.

To by bylo tyle z mojej strony... Chyba nadszedl czas na zamkniecie tego tematu, oraz zbanowanie jego autora?

A CO MAM WYZYWAC TFOJA STARA?
A GDZIE JA WYZYWAM JEGO STARA?
MOZE ZAMKNIJ SFOJA STARA I JA BANUJ

Erhion
12-02-2008, 15:09
Nominacja do zŁotego debila forum dla tego pana. :d :d :d

Xys
12-02-2008, 15:10
Weź sie już nie ośmieszaj. :)

Don_Kustosz
12-02-2008, 15:13
dopiero luty a ja juz mam nominata na debila roku \o/

Bajtunio
12-02-2008, 15:19
dopiero luty a ja juz mam nominata na debila roku \o/

GZ, IDE SPAC BEDE ZA 2H

mc200
12-02-2008, 15:48
@up Najlepiej jakbyś nie wstawał. SUPER EKJU, DASZ MI PLIX BO JA TAK CI ZAZDROSZCZE TEGO, ze mi sie po nocach sni jak sie z tobom spotykam i siem wymieniamy itemkami plix plix, prosze!!!111oneoneoenone.

Jaz'
12-02-2008, 17:01
TWOJA STARA

To po chuj dawałeś nazwę tematu "Dziecko Allegro", zamiast "PACZCIE NA MOJE PRO EQU!" ? Noob :(

Nominacja na idiote roku 2008! Popieram ;D

Esther
12-02-2008, 17:19
Ja tez popieram ^^

TheaTron
12-02-2008, 17:23
Ja tez popieram ^^

uderz w :cup: :)))

vns.rlz
12-02-2008, 17:37
BUHAHA GDYBYS NIE BYL ZAZDROSNY TO BYS NIE ODPISAL TAK SAMO JAK TFOJA STARA A CO ZA ROZNICA CZY PVP CZY NON ZAZDROSC TO ZAZDROSC

chodz na berylie szmato jebana pokaze ci co mam noobie jebany roznica jest wileka bo na non pvp sa szmaty takie jak ty a na pvp nie maja zycia wiec get lost jebany zerowcu

Zen
12-02-2008, 17:38

nie to text kwazimoda to TFOJEJ STAREJ po zerzniewciu jej duppska i splodzenia takiego stFora.

p.s. Marnie prowokujesz.... chociaz jezeli sie myle gz gluppoty -> tfuj stasry kwazi...:baby:

vns.rlz
12-02-2008, 17:41
Pozatyn Co On Ma Rare Set + 3kk O Po Huju Wez Czlowieku Ogol Matce HUJA Zal Hahahahahaha Come Berylia Tez Ci Moge Cos Pokazac Pozatym Co To Jest Szmato Jebana Jak Ludzie Maja Po "bp Cc" Za Hostowanie Samego Poi Wiec Idz Jebac Stara O Kurwa No Takiego Cepa To Jeszcze Nie Widzialm Hahahahaha
Zeby Kupic I Se Walic Konia To Trza Miec Nasrane W Ryju Bajtunio Gzzzzzzz

Sklej
12-02-2008, 17:46

Ps. Do All Krytykantow

Twoja Stara
Hmmm.... Nie wdychaj wiecej kleju... Od tego mozna zglupiec... Ups juz bardziej sie chyba nie da zrobic z siebie cepa o.O

Bajtunio
12-02-2008, 17:47
To po chuj dawałeś nazwę tematu "Dziecko Allegro", zamiast "PACZCIE NA MOJE PRO EQU!" ? Noob :(

Nominacja na idiote roku 2008! Popieram ;D

NO WLASNIE PO CHUJA DAWALEM, ALE TU GO NIE ZNALAZLEM BO WY GO NIE MACIE MOZE TFOJA STARA MA

Bajtunio
12-02-2008, 17:47
chodz na berylie szmato jebana pokaze ci co mam noobie jebany roznica jest wileka bo na non pvp sa szmaty takie jak ty a na pvp nie maja zycia wiec get lost jebany zerowcu

TFOJA STARA TESZ TAM JEST ?

Jiraja666
12-02-2008, 17:48
Omgwtflol.

vns.rlz
12-02-2008, 17:50
TFOJA STARA TESZ TAM JEST ?

i co szmato owned idz ****ic matke na swoim non pvp :) owned ****uchu

Bajtunio
Pozatyn Co On Ma Rare Set + 3kk O Po Huju Wez Czlowieku Ogol Matce HUJA Zal Hahahahahaha Come Berylia Tez Ci Moge Cos Pokazac Pozatym Co To Jest Szmato Jebana Jak Ludzie Maja Po "bp Cc" Za Hostowanie Samego Poi Wiec Idz Jebac Stara O Kurwa No Takiego Cepa To Jeszcze Nie Widzialm Hahahahaha
Zeby Kupic I Se Walic Konia To Trza Miec Nasrane W Ryju Bajtunio Gzzzzzzz

NO PSZYKRO MI ZE TWOJA STARA MA HUJA I JEJ DEPILUJESZ PENCYTOM, NIE POKAZUJ MI NIC, POKASZ TFOJEJ STAREJ, NA MAME MUWISZ SMATA JEBANA ? I JEBIESZ SFOJA STARA STARA KURWE ? TAKIEGO CEPA NIE WIDZLES ? WRESCIE DO LUSTRA ZAJRZLES GZ WALENIA KONIA PRZY LUSTRZE

Bajtunio
Hmmm.... Nie wdychaj wiecej kleju... Od tego mozna zglupiec... Ups juz bardziej sie chyba nie da zrobic z siebie cepa o.O

ALE TY MARZ JESSZCZE SZANSE J TFOJA STARA

Bajtunio
12-02-2008, 17:51
i co szmato owned idz ****ic matke na swoim non pvp :) owned ****uchu

WOLE TFOJA STARA

sleazyneor
12-02-2008, 17:53
Glupi idiota, wczesniej wystawiles topic z tym samym filmem tylko ze zaczelo sie w venore i eq byl w bp ;-)

vns.rlz
12-02-2008, 17:54
WOLE TFOJA STARA

i wszystko jasne zostales wysmiany tak popatrz na to z innej strony kogo obchodzi jebane no-pvp jedynymi osobami ktore maga czym sie poszczycic i sa niewiem kurwa idolami to ci co graja na pvp wygrywaja wojny itp nie jeden taki tutaj jest na forum i nie jedan taki by chcial byc ale nikt napewno niechcial by byc taki jak ty zal mi cie : /

Bajtunio
12-02-2008, 18:00
i wszystko jasne zostales wysmiany tak popatrz na to z innej strony kogo obchodzi jebane no-pvp jedynymi osobami ktore maga czym sie poszczycic i sa niewiem kurwa idolami to ci co graja na pvp wygrywaja wojny itp nie jeden taki tutaj jest na forum i nie jedan taki by chcial byc ale nikt napewno niechcial by byc taki jak ty zal mi cie : /

MI RZAL TFOJEJ STRONY, A CO MNIE OBCHODZA TWOJE WOJNY, JESTEM PACYFISTA IDIOTO, JESLI NIE WIESZ CO TO SPRAWDZ W SLOWNIKU J.P NIE CZYTAJ JANA PAWALA KRETYNIE, JEZYKA POLSKIEGO

vns.rlz
12-02-2008, 18:01
MI RZAL TFOJEJ STRONY, A CO MNIE OBCHODZA TWOJE WOJNY, JESTEM PACYFISTA IDIOTO, JESLI NIE WIESZ CO TO SPRAWDZ W SLOWNIKU J.P NIE CZYTAJ JANA PAWALA KRETYNIE, JEZYKA POLSKIEGO

eh widac ze nie dociera do noobka, ide bo szkoda czasu idz wbij sobie 400lvl na non pvp tylko uwazaj ! bo ktos ci cos lurnie lol zal bajbusia papa :*

Naskaras
12-02-2008, 18:04
No no Bajtunio :D zostałeś idiotą roku YEAH:cup:

bardzo mi ciebie żal no ale coż wrzucac pustego baga do parcela ehhhh

niechce sie rozpisywac porprsotu ŻAL

Bajtunio
12-02-2008, 18:05
No no Bajtunio :D zostałeś idiotą roku YEAH:cup:

bardzo mi ciebie żal no ale coż wrzucac pustego baga do parcela ehhhh

niechce sie rozpisywac porprsotu ŻAL

A TFOJA STARA SIE ROZPISZE ?

Erhion
12-02-2008, 18:05
Nie wiecie co mówicie. To nie idiota roku.

To idiota DEKADY. :cup:

TheaTron
12-02-2008, 18:13
Nie wiecie co mówicie. To nie idiota roku.

To idiota DEKADY. :cup:

to idjota tysianc lecia !11! :cup::cup::cup:

btw:
tfoja stara udeza w pohara z sokołem =/ :cup:

Bajtunio
12-02-2008, 18:17
to idjota tysianc lecia !11! :cup::cup::cup:

btw:
tfoja stara udeza w pohara z sokołem =/ :cup:

a jak to bendzie po polsku ?

Mumin121
12-02-2008, 18:23
To było pisane specjalnie, inteligencie :>

Bajtunio
12-02-2008, 18:31
To było pisane specjalnie, inteligencie :>

haha jasne, przelogowales sie na 2 konto aby bronic to 1 konto bo sie splamiles

jak tfoja stara

Kurczakos
12-02-2008, 18:31
Widac ze biedny chlopczyk ma bogatego tatusia lub mamusie i w szkole koledzy go jakos tak nie lubia to musi znalesc srodowisko w ktorym bedzie mial szacunek i bedzie czul sie dowartosciowany :)

Bajtunio
12-02-2008, 19:52
Widac ze biedny chlopczyk ma bogatego tatusia lub mamusie i w szkole koledzy go jakos tak nie lubia to musi znalesc srodowisko w ktorym bedzie mial szacunek i bedzie czul sie dowartosciowany :)

PO MOJIM OLT-FICIE TO WIDAC ?

alienrotfl
12-02-2008, 20:05
nabq , co 3h hackujesz sie od początku? bo juz 4 filmy widzialem jak sie hackuje xD :baby:8o:cup:

Squary
12-02-2008, 20:16
TWOJA STARA

LoL czy tak ciezko zrozumiec ze bardziej obchodzi innych co sie dzieje za oknem niz twoje pixelki??

zmycha
12-02-2008, 20:55
dlaczego mi sie wydaje ze na poczatku chciales dobrze, chciales upozorowac hacka, ale poniewaz Ci nie wyszlo zaczales robic sobie jaja i udawac ze od poczatku celem tego tematu bylo ironiczne prowadzenie klotni z innymi uzytkownikami :) ktos odebral to podobnie?
Your`s JotAeSIEKa

Lemiko
12-02-2008, 20:55
@Bajtunio

Widzę, że z każdym kolejnym postem pokazujesz swoją inteligencję... a raczej jej brak. Szukasz kolegów? To miejsce nie jest do tego stworzone. Specjalnie dla Ciebie chyba zrobią światowy dzień kontroli męskich 'cytopyg'...

I jeszcze jedno! Benciemy pszyjaciułmi?!oneone11

Grengz
12-02-2008, 21:16
Przecież na odległość widać że to prowokacja... a wy sie daliście w to wciągnąć : | On z was kpi przed monitorem śmiejąc się że łyknęliście a wy sie produkujecie nad jego osobą : \

Etoric
12-02-2008, 21:20
Przecież na odległość widać że to prowokacja... a wy sie daliście w to wciągnąć : | On z was kpi przed monitorem śmiejąc się że łyknęliście a wy sie produkujecie nad jego osobą : \

dlatego takich ludzi trzeba wyśmiewać, a nie wyzywać(; a poza tym to koleś był normalnym użytkownikiem, tylko że jego film nie wypalił.

Grengz
12-02-2008, 21:21
dlatego takich ludzi trzeba wyśmiewać, a nie wyzywać(; a poza tym to koleś był normalnym użytkownikiem, tylko że jego film nie wypalił.

Takich ludzi trzeba ignorować.
"Nie kłóć się z głupcem bo ludzie nie zobaczą różnicy".

Imm0rtal
12-02-2008, 22:02

No, 112 odpowiedzi...

Etoric
12-02-2008, 22:56
taki jest stereotyp, który nie działa na forach internetowych[;

Sklej
12-02-2008, 23:16
do autora w ogole...
Wpuscic dzieci +3 (badz po urodzinach/innych swietach... kasa na itemki o.O) lata z neostrada na kompa to tak bedzie... Ehhh zal.neo:baby:
on chyba naprawde nie ma przyjaciol i mu a w rl zle sie wiedzie...

sleazyneor
13-02-2008, 00:11
do autora w ogole...
Wpuscic dzieci +3 (badz po urodzinach/innych swietach... kasa na itemki o.O) lata z neostrada na kompa to tak bedzie... Ehhh zal.neo:baby:
on chyba naprawde nie ma przyjaciol i mu a w rl zle sie wiedzie...

Znam takich ktorym sie niezle wiedzie a w wieku 15 lat mozesz im wlozyc w dupe kij o obwodzie 20cm :P

Leader Fox Dragstar
13-02-2008, 00:36
moze ktos spojla napisac? bo nie chce mi sie ogladac xd

down@
chodzilo mi bardziej o eq ktore ma na sobie xd

Don_Kustosz
13-02-2008, 00:52
moze ktos spojla napisac? bo nie chce mi sie ogladac xd

Spoil
Ten debil hackuje samego siebie

Uderz w puchara :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Pekando
13-02-2008, 12:10
Pl ?? _/ heh