Pokaż pełną wersje : Na którym na cyce?
Więc mam takie pytanie na którym lvl najbardziej sie opłaca wxpić na cycach? Chodzi o knighta... Ja mam 20 lvl 46/43 skille i czy już przydało by się tam iść?
LOL nowy glopi tematX(
najlepiej siedz w dp...
P.S - poskilaj troche
Kup.Se.Musk
12-02-2008, 21:00
Myślę, że od 18 lat.
Tak na poważnie to dasz radę, ale musisz być nastawiony na waste. Nie masz za dobrych skilli, więc długo możesz bić Cyclopa. Proponuję Ci abyś trochę poskillował, ale jak Ci się nie chce to przejdź się na Dark Catedral. Oczywiście nie zapomnij o kilku potionach, bo grasuje tam jeden GS. Ewentualnie możesz wybrać się na dwarfy/dwarfy soldiery.
Knightem z takimi skilami nie dasz rady. Powinieneś poskiloawć do ok.55/55 i na 25 lvl będziesz mógł chodzić, ale będziesz musiał uważać i nie pakować się na większe grupki (3<).
Mam to samo pytanko mam 21 Knighta
aktualnie skille takie jakie widać i EQ
Crusader Helmet
G arm
k legi
Medusa
Platinum amulet
czy moglbym teraz chodzic na cyce
oczywiscie poiskilluje tak do 55/55
Proponuje przestac postowac
Wbijcie skille 58/58 i będzie wam to jakoś szło :)
Chciarz czasami możesz spotkać 3 na raz i może być ciężko ;)
z takimi skillami dużo czasu minie zanim zabijesz cyca , optymalne to 60/60 z dobrym eq i wtedy cyc pada szybko , a ty możesz stracić najwyżej 50 hp
z takimi skillami dużo czasu minie zanim zabijesz cyca , optymalne to 60/60 z dobrym eq i wtedy cyc pada szybko , a ty możesz stracić najwyżej 50 hp
Pokaz mi 20 knighta ze skillami 60/60 ktory szybko ubija cyca...
ciemne dropsy
13-02-2008, 12:21
76/74 dsm warrior helm, demonka, butki, k legi, noble axa, p ammy, bijac cale MS ze smithami wlacznie na okolo 42 lvlu jakos sie tam zwracalo, exp mooooze nawet byc, ale kiepskie sa cycki na faccu do expa.
Ja myślę, że od 35 lvl można łądnie expić na cycach, wcześniej z dobrymiskillami (~70), inaczej to nie ma raczej sensu, bo będą szybko schodziły potiony i cyca będzie się długo biło.
powinienes najpier podskilic tak do 70/70 i bedzie git ;D
tylko 18+, czyli trzeba być pełnoletnim
Killereek
14-02-2008, 17:30
z takimi skillami to se idz na raty albo siedz w depo i czekaj az cie zbanuja.
Gronkowiec
14-02-2008, 18:05
JA expilem na Cycklopach
od 25+ ze skillami około 60
i lajt exp był
Ja expie od 16lvl na cycach teraz mam 27 skille słabe 55/55 9nie chce mi sie skilolować0 i bije 5 cyców na raz na balans bez używania IH, UH ani żadnych potionów. Tylko mana na full i exura...
EQ:
G ARM
K LEGS
FURY BOOTS
CRUS HELM
VAMP SHIELD
WYV FANG
P AMULET
Hahaha co wy tu gadacie <lol2> jak knightem to radze od 20 lvla 60/60
palem od 60 dista
sorcem od 13 lvlu
drutem od 13 lvlu
I ladny exp idzie :) na cyckach najlepiej na poh i jeszcze na minoski zachodzic
tylko ze szybko waste schodzi ;(
może i tak xD Ja mam teraz 27 knighta skille 72/71 i biore cyca na 2 chity, do tego czasem cos fajnego sie lootnie. Ale jakby miał tak serio radzić, to gdzieś od ok. 20-23 można już luzem łazić. Skille ok 60/60-70/70 i Spoko Expienie i duuużo loota :]:]:] :p:p
Marvelo13
19-07-2008, 13:52
@up
Hmm, nie widzisz daty poprzedniego postu ? -.-
Wbij przynajmniej 60/60 a najlepiej 65 i dopiero mozesz pomyslec o sensownym bicu cyklopow
lol co wy pierdolicie ??? :ona 45/45 spokojnie można na nie chodzić tylko wziąć pare health potów i nie pakować się w większe grupki.
@Topic
możesz już iść tylko weź pare potków health :]
LOL nowy glopi tematX(
najlepiej siedz w dp...
P.S - poskilaj troche
zonk. Zastanów się, nim coś napiszesz.
Żeby nie było offtopu- poskilluj trochę :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.