Pokaż pełną wersje : 16 druid. Gdzie expić ?
Gdzie expić 16 drutkiem ? xD Eq:
- crusader helmet
- vampirka
- b robe
- bohy
-k legi i moonlight rod ; ] Może być male waste ;]
Play for fun!
Rotwormy w podziemiach Thais...
Kup.Se.Musk
12-02-2008, 21:06
Ja także polecam Ci rotwormy. Na tym poziomie lepiej nie ryzykować i spokojnie poexpić na słabszych potworach. Największy respawn na FACCu Rotwormów i Carrior Rotwormów znajduje się na Fibuli. Tylko nie zapomnij o zakupieniu klucza, który otwiera drzwi do tego wspaniałego miejsca.
Mam key'a do fibuli, ale jak zwykle miejsce przepełnione. Zapomniałem dodać gram na no-pvp muszę wbić do poniedziałku 20 lvl.
Inne propozycję proszę!
Do poniedzialku to ja Ci wbije 3 razy 20 lvl na rookgaardzie na bugach. Czemu kazdy ktory uwaza ze exp za wolno mu idzie to musi kurwa tworzyc topic: 'gdzie expic!' Chce miec szybko duzy level!!
# up
I po co odpisywałeś idioto ? xD!
Biovital
12-02-2008, 21:14
Ty jestes idiotą bo jest od tego temat ....
gdzie byś nie poszedl to wbicie 20lvla momencik tylko 100k idz moze na kopalnie dwarfów
Zaszpanowal eq, chce isc "szybko" expic bo nie ma cierpliwosci. Dc(?), folda, soldy.
# up
I po co odpisywałeś idioto ? xD!
Pokazuje Ci tylko na jakim jestes poziomie : )) Dla mnie to Ty nie wbijesz 20 lvl do marca bo jestes kretynem ktory musi sprawdzic miliony poradnikow ktore i tak Ci gowno dadza / nie ulatwia Ci expa. 16 lvl - 47000 expa do 20 lvla potrzebujesz jeszcze 51800 expa czyli jakies zasrane 5 godzin na rotach! Czy to takie trudne kurwa? Ale nieeee! Trzeba napisac temat pochwalic sie swoim eq i spytac gdzie ewentualnie moge po expic zeby bylo przyjemnie i fajnie i kurwa nie wiem co jeszcze. Czlowieku takie sa realia jestes newbie.
Jesli to non pvp to pobotuj sobie na trolach w Ab,albo roty na Fibuli. B)
Biernon92
13-02-2008, 21:42
Możesz spróbowac na mountsterum a jak nie to kopalnie dwarfów kolo kazz.
ile zapłaciłeś za kase/itemy na allegro?
.. To ze starego pallka ;x
Szymislaw2020
13-02-2008, 22:53
Soldki/roty obok Veno/Fibuli.
ile zapłaciłeś za kase/itemy na allegro?
Po prostu brak mi słów ..
Vasth Jak byś wyrażał się troszkę kulturalniej, to przyznał bym ci 100% racji ;)
Wracając do tematu, jak już musisz się zapytać, to zrób to w odpowiednim temacie, a nie spamów forum bo tych modków to chyba szlag trafi.
Spróbuj expić na dwarfach w kazdroon. Szybki exp tam jest.
Pozdrawiam.
1. są tematy przyklejone
2. zgadzam się Vasthem
3. wcale bardziej kulturalny nie jesteś <I po co odpisywałeś idioto ? xD!>
Monsword
14-02-2008, 10:40
soldy/fibula/cyclopy/roty w ab/roty pod thais / roty kolo veno / ghostland i to tyle
Najlepiej na rotwormach na fibuli
Piecioszka
14-02-2008, 21:46
ja na tym lvl to bym expil na ghoulach ids przy carlin tam jest bardzo dobrze i nigdy nie ma waste 8o
Lubie_orzechy
14-02-2008, 22:41
Debilek. <10 znaków>
Na tym lvl dobry experience jest na Cyclop'ach koło Thais, albo jeżeli masz PACC na darashi w jaskini z Rotwormami :).
a wiec tak na tym lvl to ja na sorcu expilem na pohu cyce, mino(guardy i archerki) oczywisicie uzbrajasz sie w kilka health potion no i 2 bp mana potion jezeli idzieesz na dlugiii exp :P tylko trzeba wiedziec gdzie isc a gdzie nie :Pa no i folda jest tez dobra:D:]
Michulek
15-02-2008, 22:04
Spróbuj expić na dwarfach w kazdroon. Szybki exp tam jest.
Pozdrawiam.
Zgadzam sie też mam 17 druta i tam expie.
tylko mam dość debili co luruja d.guardyX(
Seba'rivel
15-02-2008, 22:19
Mam key'a do fibuli, ale jak zwykle miejsce przepełnione. Zapomniałem dodać gram na no-pvp muszę wbić do poniedziałku 20 lvl.
Inne propozycję proszę!
PLax noł:( zagraj na pvp wtedy ci zdradze sekret where expic;
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.