Pokaż pełną wersje : Katakumby na pustyni Ankrahmun
galandir
09-11-2004, 19:12
Okazalo sie ze to jest wogle nieprawda i takie cos nie istnieje.
Bardzo sry(to nie jest chamskie nabijanie postow bo i tak nie korzystam z tego forum)
Grothard
13-11-2004, 12:11
na pustyni, kolo ankrahmun jest takie miejsce ze smolol (tar). jezeli znajdziesz dobre miejsce (ja wiem gdzie) i zaczniesz kopac dokopiesz sie do piramidy w ktorej sa skiele, ghule, i resp BH, troche ds'ow, mumie, scaraby, larvy i w jednym pokoju jeden vampir. wiem bo kiedys tam expilem
Faith Keeper
22-11-2004, 14:00
Tak naprawde to sa tam jeszcze ghousty i stalkery o czym warto pamietac :P
Napewno sa jeszcze jedna katakumby bo w nich bylem. Ponadto w obu katakumbach jest widok na inne czesci katakumb z portalami. Jednakze jak sie tam dostac to jeszcze zagadka. Jest kosz z wygaslym weglem i kamien , moze cos trza tam polozyc albo co... ktorz to wie. Tak czy siak zapewne jest jeszcz kilka takich katakumb rozciagajacych siepod cala pustynia, w koncu bes nich bylo by to marnotractwo miejsca.
MayGyver
22-11-2004, 14:18
jest duze prawdopodobienstwo, ze po grudniowym updacie, katakumby owe beda czescia questu
wiec nie podawac tutaj lokalizacji wejsc do nich bo zbanuje
Faith Keeper
22-11-2004, 14:21
MayGyver sam bede scigal taka wiare co rozglasza ten sekret lepeij ponecic ich ze jest a niech szukaja sami :P A quest to moze i bedzie bo ponoc na 125 lev sie szykuje quescik albo ino juz jest ale nikt nie wie gdzie a jesli wiedza to nie powiedza :P W koncu niby przedmioty nowe sa :cup:
Sozemego
22-11-2004, 14:23
Jest ich siedem, zwiedzilem wszystkie, ale po @up up nie powiem jak wejsc :P
Znajdują się tam:
DS'y, Ghule, Szkielety, Beholdery, Mumie, Ghosty, Stalkery, Scorpiony, Larvy, Scaraby, Fire Elementale, Fire Debile, Vampiry i uwaga uwaga resp dwarfa i amazonki :P, zapomnialem o czyms ?
[edit] no i stone golemy :P
/\/\ienki
22-11-2004, 17:45
tak zapomnialem tam z respem dwarfa, amazonki jest takze elf :D
Faith Keeper
23-11-2004, 13:22
Okurcze az 7 ale jajca to widac trza urzadzic tam prace wykopaliskowe jak nic :P
Kopcie a zostaniecie nagrodzeni :cup:
Byłem we wszyskich 7, bodajże w 1 nie bylo coat basina :>
maybe update give teleport :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.