Pokaż pełną wersje : Bug w Jester outfit
Dawny wojownik
13-02-2008, 16:44
Witam! Odkryłem buga... przez niego nie mogę się wydostać z questu. Otóż utknąłem w misji, w której trzeba odciąć brodę krasnalowi. Nie miałem klucza, a udało mi się wejść do snu. No i teraz nie mam klucza, a wyjść nie mogę(pisze, żebym najpierw obciął brodę)... Co mam zrobić? Gram na no-pvp, także zabić się nie mogę http://img146.imageshack.us/my.php?image=fuckbi0.jpg
Szczerze wybacz ale nie mogę ci pomóc, po prostu masz przesrane xD. Który lvl ma postać?
@EDIT, może niech ktoś inny wejdzie do tego snu z dwoma kluczami?
Dawny wojownik
13-02-2008, 16:52
61 ed z dobrym eq(250k ~)
Surtius: ale to jest jakby sen... każdy inaczej go odbywa. niby jest pare ksiąg, ale czy udałoby sie zostawić klucz? kolega zacznie, to zobaczymy
jakieś inne pomysły?
Napisz na kanale Help, powiedz że zapłacisz dobrze i może ci ktoś pomoże...:p;)
Na dole po prawo masz skrzynkę, otwórz ją, zetnij brodę i wyjdź.
Ty nie masz wyjść drzwiami z tego co pamietam, tylko uzyc zegarka obok poduszki, a wczesniej masz wziac noz ze skrzynki (lub czegos podobnego), sciac brode i zabic guarda...
Prison_Break
13-02-2008, 19:51
Ja sam niedawno robilem ten outfit, musisz zrobic tak:
podchodzisz do lozka i klikasz use na zegarek, wtedy w lozku pojawia ci sie postac ktora spi a ty stoisz obok nieji za pomoca noza(knife) musisz sciac jego brode(spiacego), jak to zrobisz to w obronie stanie 1 dwarf guard, ktorego mozesz zabic i wtedy jeszcze raz klikasz na zegarek use i juz nie jestes we snie tylko normalnie, a jak masz drzwi zamkniete to wystarczy przyjsc drugim charem z kluczem i otworzyc drzwi, albo poprosic kolege. Klucz znajdziesz na Imperator cookies quest :)
Ancient900
13-02-2008, 23:33
Oj dzieci dzieci, za angielski sie brać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.