PDA

Pokaż pełną wersje : Bug w Jester outfit

Dawny wojownik
13-02-2008, 16:44
Witam! Odkryłem buga... przez niego nie mogę się wydostać z questu. Otóż utknąłem w misji, w której trzeba odciąć brodę krasnalowi. Nie miałem klucza, a udało mi się wejść do snu. No i teraz nie mam klucza, a wyjść nie mogę(pisze, żebym najpierw obciął brodę)... Co mam zrobić? Gram na no-pvp, także zabić się nie mogę http://img146.imageshack.us/my.php?image=fuckbi0.jpg

Surtius
13-02-2008, 16:50
Szczerze wybacz ale nie mogę ci pomóc, po prostu masz przesrane xD. Który lvl ma postać?

@EDIT, może niech ktoś inny wejdzie do tego snu z dwoma kluczami?

Dawny wojownik
13-02-2008, 16:52
61 ed z dobrym eq(250k ~)

Surtius: ale to jest jakby sen... każdy inaczej go odbywa. niby jest pare ksiąg, ale czy udałoby sie zostawić klucz? kolega zacznie, to zobaczymy

jakieś inne pomysły?

loonyxd
13-02-2008, 16:58
Napisz na kanale Help, powiedz że zapłacisz dobrze i może ci ktoś pomoże...:p;)

Rybix
13-02-2008, 18:30
Na dole po prawo masz skrzynkę, otwórz ją, zetnij brodę i wyjdź.

mc200
13-02-2008, 18:47
Ty nie masz wyjść drzwiami z tego co pamietam, tylko uzyc zegarka obok poduszki, a wczesniej masz wziac noz ze skrzynki (lub czegos podobnego), sciac brode i zabic guarda...

Prison_Break
13-02-2008, 19:51
Ja sam niedawno robilem ten outfit, musisz zrobic tak:
podchodzisz do lozka i klikasz use na zegarek, wtedy w lozku pojawia ci sie postac ktora spi a ty stoisz obok nieji za pomoca noza(knife) musisz sciac jego brode(spiacego), jak to zrobisz to w obronie stanie 1 dwarf guard, ktorego mozesz zabic i wtedy jeszcze raz klikasz na zegarek use i juz nie jestes we snie tylko normalnie, a jak masz drzwi zamkniete to wystarczy przyjsc drugim charem z kluczem i otworzyc drzwi, albo poprosic kolege. Klucz znajdziesz na Imperator cookies quest :)

Ancient900
13-02-2008, 23:33
Oj dzieci dzieci, za angielski sie brać.