Pokaż pełną wersje : Konkurs!
Oglaszam konkurs na najglupszy wpis w dziale "pytanie do ksiadza" na parafialnej stronie naszego uroczego miasta.
Dostepna jest ona pod adresem:
http://www.parafia-glucholazy.pl/parafia/wpisy_ksieza/wpisy_ksieza.php?akcja=wpisy_01
Chcesz zdenerwowac duchownego? Drazni Cie ta polska teokracja?! Wyladuj swoje frustracje na parafialnej stronie juz teraz! A w dodatku zdobadz uznanie i szacunek wsrod forumowiczow!
Ania odmawiala rozaniec trzy razy dziennie i zlamala noge, Bartek zadal glupie pytanie ksiedzu i dwa dni pozniej trafil piatke w lotka, juz teraz sam zdecyduj o swojej przyszlosci! Ciemna strona mocy wzywa wlasnie Ciebie, mlody padawanie!
W postach prosze o wklejanie linku do swojego wpisu.
Niestety jedyne co mozecie wygrac, to satysfakcje i troche dobrej zabawy
Pod uwage przy ocenianiu bedziemy brac inwencje tworcza samego zapytania, jak rowniez odpowiedz jaka udzieli ksiadz proboszcz.
Post oczywiscie musi przejsc przez system moderacji parafialnej strony.
Zwyciezce oglosimy w swoim czasie :)
Enjoy.
Korektor
13-02-2008, 18:37
Oficjalnie popieram.
Niezły pomysł, potem coś pomyślę.
Oficjalnie popieram.
Mnie też kazał :<.
Świetny pomysł!
Zaraz coś wymyśle :x
Edit: wysłałem, czekam na odpowiedź!
Walekifa
13-02-2008, 18:44
Niezła opcja xD Nie mogę się doczekać propozycji.
Batman666
13-02-2008, 18:45
ej oxy napisales niedawno posta zeby zbanowac cie 4evah i juz idziezs z tego forum a jakos powrociles ?
konkurs_
13-02-2008, 18:45
Oxyś mnie lubi! Nazwa tematu specjalnie taka a nie inna :D
Napisałem, kiedy zobaczę odpowiedź? :<
Trzeba poczekac, az ksiadz jej udzieli :)
Bezsens, nie wiążcie pojedynczych parafii z tym co prezentują media... A prezentują np. takiego Rydzyka... U mnie przykładowo probosz jest spoko, nic do niego nie mam... :P
Ale ostatecznie wyżyć się można. ;d
Tovob Lard
13-02-2008, 19:18
Kto stawia, że mi odpowiedzą?
Mam, pytanie - Jeżeli zażywam heroinę mam grzech ciężki bo niszcze, zabijam samego siebie, a więc łamię jedno z przykazań oraz łamię prawo w Polsce, natomias jeżeli rozprowadzałbym heroinę w okolicy tylko i wyłącznie w celach kolekcjonerskich, oczywiścię łamiąc prawo, czy również będę miał grzech?
@edit
2down\/ czemu?
...(czyt. nic mnie nie obchodzi religia ale muszę na to chodzić)
Grzech cudzy? Albo coś w tym stylu. :P
nic nie mam to osób blisko związanych z religią itp...(czyt. mało mnie obchodzi religia ale muszę na to chodzić)
ale fajny pomysł ;)
@2up
1)ups zle napisałem poprawiłem sie
2)po prostu nie wychowałem sie z "zamiłowaniem" do religi a religie traktuje jak coś obowiązkowego ale niepotrzebnego za bardzo w nauce
Napisze zeby sie za ciebie pomodlil, bo na wiele wiecej od zycia liczyc nie mozesz :-/.
Pewnie coś się kapnie, jeżeli jednego dnia dostanie tyle idiotycznych pytań.
Capality
13-02-2008, 21:02
Czy sądzi ksiądz, że fazy księżyca mają jakikolwiek wpływ na miesiączkowanie u surykatek?
Głuchołazy, będę tam w tym roku na obozie karate :D
Mapa_Europy
13-02-2008, 21:58
Czy sądzi ksiądz, że fazy księżyca mają jakikolwiek wpływ na miesiączkowanie u surykatek?
Tym tekstem pobiłeś samego siebie ;P
Ciekawy pomysł, coś trza wymyślić ;)
ciemne dropsy
13-02-2008, 22:23
Standardowo xD
Wstyd 13.02.08 (21:26)
Jest mi bardzo wstyd zapytac sie wprost tutaj w internecie czuje sie anonimowy... Czy jezeli masturbowalem sie szkolnej toalecie po lekcji religii wspominajac Kasie (Kasia to najlepsza dziewczyna w naszym gimnazjum) to czy musze to powiedziec w konfesjonale? Wstydze sie bardzo powiedziec o tym ksiedzu.
Dlaczego w moim mieście jacyś ludzie wyszli z kościoła i chodzą ze świecami i posążkiem? :/
Mniej więcej tak napisałem ;p
@ciemne dropsy
"Tak musisz, zarówno złamałeś 6 przykazanie jak i popełniłeś grzech sodomii. Musisz się z tego wyspowiadać, bo inaczej ogień piekielny będzie cie smażył całą wieczność."
Mumin121
14-02-2008, 01:19
I mikołaj Ci w dupe rózge wsadzi, o!
Czemu ksiądz nie odpisuje : (((
Necromantor
17-02-2008, 07:34
Może jest chory?Pewnie zawału dostał jak zobaczył te wasze listy :s
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.