Pokaż pełną wersje : C legsy Czy Promocja
Kuba 999@
09-11-2004, 21:44
Czesc
Wlasnie kupilem Pacc jestem knightem mam w depo 30k i niewiem co kupic C legsy cz zostac elith knightem (C legsy na hibernie kosztuja 30k) Prosze o pomoc :) :p
lukaszgo3
09-11-2004, 21:48
Ja bym tam kupil najpierw promocje, a potem szybko na jakies stworki i kasa jest. ;)
pihorinio
09-11-2004, 21:49
Jasne że promocja a najlepiej to kup kknight legsy a nie c-legsy maja tyle samo obrony a róznica w cenie jest kolosalna tyle że c-legi ważą mniej o 5 capa a to jest nic aha i ładniej wyglądaja ale na to zawsze bedzie okazja żeby kupić c-legi jak będą jakies pieniadze na zbyciu a jak masz promocje to jest wypas hp szybko leci mana i wogóle czary masz nowe! Bo niektórych bez tego nie kupisz
Qomar freak
09-11-2004, 21:56
Ty chlopcze wogle nie kupuj c leguw........(chyba ze masz nadiar kasy) ........tyle samo arm co k-legi......a tylko 5 cpaa lzejsze....a na dodatek jestes knajt ...... Kupuj promocje a nie sie czaisz .......:P
Kupuj promocje i k-legi..po 15k sa u nas na hibernie...:P...więc 5k wystarczy zdobyc,...najlepiej na BH...tylko nie w BK Villa bo ja tam hunce:P!!
Jasne że promocja a najlepiej to kup kknight legsy a nie c-legsy maja tyle samo obrony a róznica w cenie jest kolosalna tyle że c-legi ważą mniej o 5 capa a to jest nic aha i ładniej wyglądaja ale na to zawsze bedzie okazja żeby kupić c-legi jak będą jakies pieniadze na zbyciu a jak masz promocje to jest wypas hp szybko leci mana i wogóle czary masz nowe! Bo niektórych bez tego nie kupisz
Mi się zawsze wydawalo że promocja u knighta to strata kasy. Zyskujesz tylko tyle ze mana i zycie regeneruja sie odrobinkę szybciej ( życie co 4 sekundy a mana co 10 ) w praktyce to nic niedaje ,bo przecież gdy bedziesz blokowal cos mocnego to regeneracja zycia nie ma znaczenia :P ,a gdy pojdziesz na d guardy to itak bedziesz musial sie uhac ...
Promocja opłaca się tylko dla magow i pallkow , bedziesz miał dosc czasu zeby ją kupic. Chociaz kupowanie c legsow to terz niejest dobre rozwiazanie (k legsy stykną).
@up:Ale nie ma bez promo mojego ukochanego berserka ^^
Kup promo a jak ci bardzo zalezy na c legsach to zanim na nie zarobisz to chociaz troche potanieja i git :)
Kuba 999@
10-11-2004, 14:05
Ja juz mam k legsy B) .I mam terz C armor i chcialem kupic C legsy zeby ladnie wygladaly
Jeśli chcesz żeby ładnie wyglądały to sobie zmień wygląc k-legsów :D . Kiedyś był taki atrykuł "Pimp my Tibia" jeśli dobrze pamietam... :tongue:
Ard Archer
11-11-2004, 11:14
Ja mialem podobny problem mialem 120k i nie wiedzialem co kupic czy knight legi czy crown legi kupile te pierwsze i skull satff i crown shield, i warrior helmet i knight armor. Szczeze mowiac to bym wolal crown ladniejsze sa o niebo ale za to kase oszczedzilem :/ Kasa przychodzi o odchodzi a Crown legi zostaja jesli nei bedziesz mial deda -.- X(
Jesteś knightem więc promocja to mała strata kasy :/ lepiej dozbieraj kase, sprzedaj c arma i kup golden arma, a promocje będziesz miał później, a najlepiej kup sobie dobra tarcze i broń. Jak widzisz jest wiele powodów dla których szkoda kasy na promocje :P( inna sprawa jakbys był sorkiem, ale niejestes)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.