Pokaż pełną wersje : Dragon a Amazon Camp
Dr. Dragon
09-11-2004, 21:53
idąc sobie jak zawsze do amazon camp poexpic patrze podrodze lezy ciało:
21:28 You see a dead human (Vol:10).You recognize Hedort. He was killed by a dragon. mysle sobie ze topewnie cialo przyciągnięte z kads a ty nagle
DRAGON szybko ucieklem na wiezyczke i pyknolem 1 ss
http://michal.plucinski.webpark.pl/1.jpg
nagle 21:31 You see Suku De'Aura (Level 30). He is a master sorcerer. dołancza na moją wieze a poxniej to juz 40 knight blokowal a ja z sorkiem w draga dostalem 50 exp tylko:/ http://michal.plucinski.webpark.pl/2.jpg ^ a oto juz po wszystkim loot: 2 drago hamy i 14 gp ktore wziął bloker POZDRO DLA CAŁEJ CHIMERKI:)
PS: UZYWAM TIBI GG TYLKO TEMY BO MI MONITOR SZWANKUJE I OBRAZ JEST BARDZO CIEMNY ALE TO CHILOWO BO JUTRO JEDZIE DO NAPRAWY
Aligator
10-11-2004, 14:51
jak ten drag się tam znalazł??!!
PS.
ten "Kondzio" w pasku na gg to JA :D
Co do gg : "tylko winny sie tlumaczy".Uzywasz gg - uzywaj dalej. Nam nic do tego.A dragon w ac to nic specjalnego...najlepsze byly dwa smoki + orc lider + zerk + shaman xD.
nic specajlalnego ten smok sam kiedys zlurowalem bo uciekalem bo mi sie uh skonczyly :( zaluje tego
Hehe...tylko n00biki nie wiedzą że tam obok jest DRAGON PLACE :D
ehheeh takie obok to to niejest;p troche trzeba sie nameczyc zlurowac tutaj tego draga
czesto rowniez widac tutaj zerki ;p ale czesciej byly przed updatem przynjamniej na ss bo ja tam zadko odwiedzlaem to miesjce ;p
Eee tam nic trudnego... Wczoraj na elysia mi się draga przypadkiem lurnęło na ac... Ale mimo to gratz 50 expa :D
czizys :] ale z cie bie cziter
tibia gg, tibia proxy,
Wstydź się!
a fe! tego cie mama uczyła? :]
To ja już nie ide na amazon camp. A tak w ogóle to co to jest ta Tibia GG bo ja jakiś tępy jestem... :(
Hetman_Palek
11-11-2004, 23:08
no tak jesli chodzi o zlurowanego smoka to raz byl taki smieszny przypadek na Hibernie! jakis m-sorcek 100+ lvl zlurowal draga pod wejscie do venore!!! ja se schodze patrze a tu drag na ekranie mysle sobie ze ktos sie zmienil za pomoca tego czaru (nie pamietam nicka) a tu nagle raz gfb ja proboje po schodkach do gory (209hp) a nagle bum i moj ukochany napis - "You are dead" jak ja to kocham. no dobra potem wracam po rzeczy (oczywiscie juz ich nie bylo) a tam ten sorc i jeszcze dwoch 60+ r-palkow bawia sie tym dragiem. oczywiscie zbieglo sie stado lamek 10-12 lvle i sie gapia! to dwaj r-palkowie odciagneli draga i krzycza z dalek "DRAGON DIED" czy jakos tak no to nubki leca zobaczyc nagle wychodzi drag i bum bum 7 padlo... ale ogolnie bylo spoko tylko ze stracilem lvl :(
P.S. nie zwazajcie na moja pisownie bylem zagrozony z polaja ...
pozdro
Hetman
Drybrych
12-11-2004, 14:34
Nie zadal ci zadnych hitow...? Nie ma ani jednego napisu "you lose xx hitpoints due by a dragon"
I na 15lvl to bys sie zesral a nie draga zlal!
Po 1 omg ale cziter -.-"
po 2 lurowane potworki na ama kampie to norma :P a draga najlatwiej zlurowac, wiec jest tam stalym bywalcem ;]
Ah ten przekroczny transfer... Fajne czerwone X :(
widze ładne czerwone krzyżyki a nie ss :(
Ostatnio sobie expiłem w amazon camp rzy venore a tu kolesiowka Orc Leadera mi luruje. To ja na wieżyczke i czekam. Aż se poszła :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.