Pokaż pełną wersje : Ded roku.
Smerf.Secura
14-02-2008, 15:36
Witam.
Chciałbym wam pokazać jak śmiesznie padłem : D
Gdy zszedłem do dziury rozmazał mi się ekran,chyba coś ze sterownikami.
http://rapidshare.de/files/38574102/fast_ded.rec.html
Śmiejcie sie ze mnie,z moich skilli. : D
Ta, ekran się rozmazał - wszedłeś w dziure bez rope place i sie próbowałeś ropnąc.. nie było rope place więc pobiegłeś dalej, ale jako iż było tam w chuj fire fieldów to nie mogłeś znaleźć rope place : )
@2down
Użyłeś rope 3 razy, phew!
MordercaCienia
14-02-2008, 15:47
Powinieneś uciekać w dół.
Padłem w ten sam sposób, tyle, że przed update, jak dle miały niezłe combo, i u mnie było ich 5-6 :P
Smerf.Secura
14-02-2008, 15:48
Ta, ekran się rozmazał - wszedłeś w dziure bez rope place i sie próbowałeś ropnąc.. nie było rope place więc pobiegłeś dalej, ale jako iż było tam w chuj fire fieldów to nie mogłeś znaleźć rope place : )
To powiedz mi czemu przed dedem nic nie robiłem tylko sie potionowałem,nie szukajac rope place?
Kashtaniak
14-02-2008, 16:11
nie mam jak teraz ogladnac bo siedze na linuxie, ale domyslajac sie, ze jest to na poi dlach powiem ci tylko tyle, ze nie tylko ty tak padles XD
Haha co skille ^^ lol wes poskilluj ja mialem skille po 75 na 22 lvl teraz mam 58 lvl i skille 86/85 ;]
Vasudanin
14-02-2008, 16:17
@up
KJE SED a pezieshshsh mojm zenzej?
@top
a moze rehoscik?
No dead jak dead
Raczej dead roku to garlerdon z masslogiem na poi :)
Hell'Xiz
14-02-2008, 16:35
Up
HAha Racja 100% xD kozak :D nie pierwszy był i nie ostatni bedzie :D
Loel_owy
14-02-2008, 16:39
dobry był też ded typa co solował demona z advem na 100lvl, zrespiły się demony i padł xD
Zróbcie temat i ankiete "ded roku" umieśćcie wszyskie dedy i wtedy się okaże, który najlepsze. Tak jak kiedyś the best pk z moim filmem na czele xD
Loel_owy
14-02-2008, 17:08
@up
faaaaakt, to też kozak xD
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=158496
To jest ded roku. Twój może trochę ponad przeciętnej :P
Nie w tym roku to było, ale niezła akcja była, jak na antice koleś zrobił anni, wziął magic sworda, chciał przykozaczyć, wszedł demony pozabijać i padł ;D.
@down
To było dawno i już nie mam niestety.
Loel_owy
14-02-2008, 17:26
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=158496
To jest ded roku. Twój może trochę ponad przeciętnej :P
możesz to rehostnąć? :)
możesz to rehostnąć? :)
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=06165102124661058255 (http://s006.wyslijto.pl/index.php?file_id=06165102124661058255)
Proszę.
Loel_owy
14-02-2008, 18:22
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1805034&postcount=20
Proszę.
Brak takiego Chomika
Nigdzie nie widać takiego Chomika. Być może podano Ci błędną / niekompletną nazwę. Możesz spróbować wyszukać Chomika korzystając z pola wyszukiwania znajdującego się u góry, po lewej stronie, wpisując nawet część nazwy, bądź też nick lub nazwisko właściciela.
No dead jak dead
Raczej dead roku to garlerdon z masslogiem na poi :)
Nom to było coś :) ale dead Sarkus Style jest i tak najlepszy @Wyżej już był link twój dead taki przeciętny ale cóż głupi dead...
to nie jest głupi dead, to jest po prostu mało doświadczenia, ostatnio prawie padłem na głupim mint, bo nie przepuszczałem, że o 18:00 może być pełny resp na mint na refugii, to ja wbiegłem no i jakies 15 różnych minosów robi jednak ładny damage[; skonczyło się to strachem i zużyciem gfb : [ [ [ [ [ [[[[[[[[[[[
@down
nawet przez sekunde się nie uśmiechnąłem czytając twój arcy nieśmieszny sarkazm odpowiadający na ironię;[
byłeś w elycie, ale ciebie z niej wykopali? kurfa, to boli;.;.
TheaTron
14-02-2008, 22:45
to nie jest głupi dead, to jest po prostu mało doświadczenia, ostatnio prawie padłem na głupim mint, bo nie przepuszczałem, że o 18:00 może być pełny resp na mint na refugii, to ja wbiegłem no i jakies 15 różnych minosów robi jednak ładny damage[; skonczyło się to strachem i zużyciem gfb : [ [ [ [ [ [[[[[[[[[[[
a to Ci historia : [ [ [ [ [ [[[[[[[[[[[[
up
sorI ;/
gdzie bylem ? : o)
down
gz bota =******************
2x down
az masz wlosy miedzy zebami od podlizywania sie ;*********
Komarek_-D
14-02-2008, 23:10
Wszyscy tak sie cieszycie, a bota to juz mu nikt nie pogratuluje? ;>
22:13 You see a phantasm.
@2xup
To Ty na fotce w profilu?
@Topic
Nieźle, ja kiedyś padłem na minosach bo mi żal mfa było xD
Pozdrawiam
Cery.
Budy_Maximus
14-02-2008, 23:23
Kurcze jedno mnie zastanawia:
dlaczego golden legs (150~k <- zaniżona cena ;]) + warrior helmet (4k)
a nie:
knight legs (6k) + royal helmet (34k)
Arm ten sam a zaoszczędzić można sporo ;]
Smerf.Secura
14-02-2008, 23:25
a nie:
Niedługo ide na HOTA :P
poza tym u nas ceny sa malutkie, golden legi 100k :P
TheaTron
14-02-2008, 23:38
a nie:
k legi brzydkie ;)
Don't worry...zdarza się gorzej...widziałeś na Antice co padł od ognia? Ten co po 300 hp zabiera? xD
ja widzialem na amerze cos takiego :P EO wzial kase od typa i mu tlumaczy zeby utame zarzucil czy tam zeby ostroznie szedl dokladnie nie widzialem bo to na youtube bylo a tam slaba jakosc.. wkazdym razie typ rzucil kase i polecial na pale xd
niedawno byl tu filmik jak 39 druid poszedl na pk na guardy i zabil 45 msa , pozniej ten ms wrocil i znow padl, wrocil z kumplem znow padl a ten kumpel zostal, wrocil z nastepnym kumplem znow padl, ci dwaj nawalali sie z tym pk a on tylko bral manasy z tego msa i runy xD ms znow wrocil i znow padl az wkoncu druid padl z braku srodkow do leczenia :D8o
A great health potion nie można było zabrać, no sorry myślałeś że to trole czy co?! A i jak ktoś trafnie zauważył bota więc należało Ci się cya
edit
@up
Pamiętam to hehe, kozacki film
Rzeczywiście jeszcze nie możesz używać ghp, moje nie dopatrzenie ale i tak noobem jesteś Ty pozdro
<^>Skorupa<^>
15-02-2008, 10:08
buahahahaha weś sie nie gaś, że ekran ci się zamazał. :D Znoobiłes i tyle.
skarabeusz323
15-02-2008, 12:49
wielce mi ded norma po upie
przed tym upem co byl to by sie pewnie wyuhal teraz no way
ja widzialem na amerze cos takiego :P EO wzial kase od typa i mu tlumaczy zeby utame zarzucil czy tam zeby ostroznie szedl dokladnie nie widzialem bo to na youtube bylo a tam slaba jakosc.. wkazdym razie typ rzucil kase i polecial na pale xd
1. PoI Serwis
2. Nie nie widziałeś, ale nie znasz angielskiego.
3. Używaj znaków interpunkcyjnych oO
@Smerf
Widziało się lepsze dead'y :P
Smerf.Secura
15-02-2008, 15:26
A great health potion nie można było zabrać, no sorry myślałeś że to trole czy co?!
Po tym zdaniu mogę stwierdzić,iż jesteś noobem.
A great health potion nie można było zabrać, no sorry myślałeś że to trole czy co?! A i jak ktoś trafnie zauważył bota więc należało Ci się cya
edit
@up
Pamiętam to hehe, kozacki film
koleś miał 75 a do great potrzeba 80
cos z serii poi
http://youtube.com/watch?v=EraV5qjFrPc
~150ek xD
Dead Roku to mial chyba Royal Blon z harmoni ;P jak padl na o gniach ktore zabieraja 300hp bo zal mu bylo potiona xD
a odnosnie filmi to nie potrzebnie leciales <^ wystarczy ze bys polecial > i w samym rogu sciany jest wejscie up do poi tam by ci nic nie grozilo :) no ale uczy sie na bledach ;P w sumei tez mogles leciec w dol , tam bylo mniej dl ^^
Takich dedów roku w tym roku widziałem już 20.
A żeby leczyć się exurą mając 4 dle na karku to na prawde trzeba mieć nie równo pod sufitem.
Ancient900
15-02-2008, 18:34
Haha co skille ^^ lol wes poskilluj ja mialem skille po 75 na 22 lvl teraz mam 58 lvl i skille 86/85 ;]
kogo twoje skille obchodzą?
@smerf~
no cóż, peszek XD
ps
na Twoim lvlu miałem skile 74/70 ;d
TheaTron
15-02-2008, 23:24
kogo twoje skille obchodzą?
@smerf~
no cóż, peszek XD
ps
na Twoim lvlu miałem skile 74/70 ;d
kogo twoje skille obchodza ?
Smerf.Secura
15-02-2008, 23:30
Mnie. . .
Ancient900
15-02-2008, 23:34
Chciałem przekonać autora tematu że jego skille nie są złe : *
Avallach
15-02-2008, 23:39
Mnie. . .
Widze ze twoje skile budza powszechne zainteresowanie. masz supel mega evul skilem zapisz sie do ksiegi farenhaita.
Smerf.Secura
15-02-2008, 23:44
Widze ze twoje skile budza powszechne zainteresowanie. masz supel mega evul skilem zapisz sie do ksiegi farenhaita.
Idź wbij lvl
Nerfarien
15-02-2008, 23:53
Jakis super hiper ekstra dedzik to nie byl wiec deadem roku go nazwac nie mozna. Co najwyzej dedzikiem dnia ;/
1. PoI Serwis
2. Nie nie widziałeś, ale nie znasz angielskiego.
3. Używaj znaków interpunkcyjnych oO
nieznasz mnie to nie mow ze nie znam angielskiego :P niebede sie chwalil ocenami ani sie z toba zprzeczal bo to mija sie z celem... poprostu zadko kiedy na youtube widac co gadaja jesli chodzi o tibie... wiesz ze mam racje wiec koniec tematu
down
bede :P
nieznasz mnie to nie mow ze nie znam angielskiego :P niebede sie chwalil ocenami ani sie z toba zprzeczal bo to mija sie z celem... poprostu zadko kiedy na youtube widac co gadaja jesli chodzi o tibie... wiesz ze mam racje wiec koniec tematu
żyj kolorowo![;
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.