Pokaż pełną wersje : 34 kina drags
Don_Kustosz
14-02-2008, 15:59
http://rapidshare.de/files/38574278/Drag34kina.rec.html
jest to moje expienie na dragach ;p
moze film nie jest ciekawy z powodu ludu, ale mysle ze nie jest taki zly ;]
Jebanyyyyyyyyyyyyyyy... -.- rapidshare potrzebujesz punktów? -.-'
Właśnie na taki filmik czekałem :)
GrAtZ LooTa xD
Don_Kustosz
14-02-2008, 18:08
Jebanyyyyyyyyyyyyyyy... -.- rapidshare potrzebujesz punktów? -.-'
nawet konta nie mam :)
musze sie pochwalic: znowu jestem na dragach 2 bp healthow woi 2 steele 350 gp ;d pozdro
Smerf.Secura
14-02-2008, 18:12
nawet konta nie mam :)
musze sie pochwalic: znowu jestem na dragach 2 bp healthow woi 2 steele 350 gp ;d pozdro
Znowu jestes na dragach i znowu wbijasz sie na respy :<
to się nazywa szczęście, ale z tymi dragami to tak jest, że sypią jak cholera, a potem zamykają się w sobie i przez długie godziny huntu nawet tych głupich p legów nie ma;p
Don_Kustosz
14-02-2008, 19:11
Znowu jestes na dragach i znowu wbijasz sie na respy :<
Może i spamuje, ale powiem-na dragach ciebie nie widzialem i jezeli ci wiadomo-d lair jest publiczne
filmik dobry... i dobre skille ;]
Salarigoth
14-02-2008, 19:53
Może i spamuje, ale powiem-na dragach ciebie nie widzialem i jezeli ci wiadomo-d lair jest publiczne
Jestes noobem i tyle wbiles sie na respa i mowisz ze miejsce publiczne ,tragedia. Nie nawidze takich ludzi 0 szacunku.
Don_Kustosz
14-02-2008, 20:11
Jestes noobem i tyle wbiles sie na respa i mowisz ze miejsce publiczne ,tragedia. Nie nawidze takich ludzi 0 szacunku.
D lair nie jest publiczne ? mm to bezwarunkowo moze tu expic 8 innych osob procz mnie ? sorka ze spam ale musze odpowiedziec.
mam szacunek, nie wiem powiedzmy jestes sobie na czyms prywatnym(powiedzmy pojedynczy resp wyverny jakis) to ci sie nie wbije. d lair jest publiczne. tyle
Salarigoth
14-02-2008, 20:21
@up
Kazdy na non pvp ma takie podejscie i jest po 12 osob na d lair ( czyli mniej weicej tyle co sie tam respi dragow<no dobra przesadzilem 20 >)
Don_Kustosz
14-02-2008, 20:24
@up
Kazdy na non pvp ma takie podejscie i jest po 12 osob na d lair ( czyli mniej weicej tyle co sie tam respi dragow<no dobra przesadzilem 20 >)
masz całkowitą racje...ale jeżeli na non pvp znajdziesz czyste d lair to ja sie przejde na kolanach do czestochowy.
Na non pvp wszystko jest publiczne xdd
Uwazam ze slusznie skoro juz ktos sie decyduje tam grac to powinien poniesc konsekwencje.
Smerf.Secura
14-02-2008, 21:00
D lair nie jest publiczne ? mm to bezwarunkowo moze tu expic 8 innych osob procz mnie ? sorka ze spam ale musze odpowiedziec.
mam szacunek, nie wiem powiedzmy jestes sobie na czyms prywatnym(powiedzmy pojedynczy resp wyverny jakis) to ci sie nie wbije. d lair jest publiczne. tyle
Jeżeli ktoś zajmie dla siebie jakiegoś respa(chodzi mi głównie tego na wierzy) to jeżeli chcesz być fair wobec kogoś,nie powinieneś wbijać się na niego.
Don_Kustosz
14-02-2008, 21:11
Jeżeli ktoś zajmie dla siebie jakiegoś respa(chodzi mi głównie tego na wierzy) to jeżeli chcesz być fair wobec kogoś,nie powinieneś wbijać się na niego.
jakoś nie miał o to pretensji ; )dobra juz nie spamuje ;s
Niestety jedyną zasadą panującą na non pvp jest że nie ma żadnych zasad.
Apollogise
14-02-2008, 21:14
D-lair jest publiczne ! Na non pvp Na pvp tez ale H-levele nei pozwalaja wbijac.
Przynajmiej nie bił kogos potworow.
Gratz Loota Niestety na 80 min filmu zabiles mało dragonow ;/
Jak to non pvp pozdro
ofc Nice eq i skille
jakoś nie miał o to pretensji ; )dobra juz nie spamuje ;s
Ja cię akurat rozumiem.
Na pvp (nawet na elysii, gdzie grało za moich czasów tak mało ludzi) nie było szans wbić na żadne dlair, bo zawsze na edron i w venore okupowły jakieś 100+ z dobrych gildii.
To nieuczciwe, ale kto mówi o uczciwości na pvp ;-).
Don_Kustosz
14-02-2008, 21:20
Ja cię akurat rozumiem.
Na pvp (nawet na elysii, gdzie grało za moich czasów tak mało ludzi) nie było szans wbić na żadne dlair, bo zawsze na edron i w venore okupowły jakieś 100+ z dobrych gildii.
To nieuczciwe, ale kto mówi o uczciwości na pvp ;-).
kurde spam mnie opętał ; ]
Takie są uroki non pvp ;]
jedynie dla mozesz sobie zająć
Oczywiście, że Dragon Lair nie jest puliczne (na PvP ofc). Jest ono podzielone na kilka respów, stawiasz list i masz jeden (albo więcej) z nich.
A na non-PvP to wszystko jest publiczne.
Omg, gdy ktoś jest pierdołą i nie umie grać to oczywiście, że da sobą pomiatać. Kiedyś dla Kotr-a wbił się na resp jakiś fagas to ten nie zastanawiając się zaczął mu systematycznie uprzykrzać życie, blokowaniem na każdym smoku, i się skończyła impreza dla delikwenta szybkim powrotem do miasta przez świątynie[; co prawda 12 osób nie wykurzysz z dragon lair, ale próbując to robić, robisz sobię renomę i tzw. rispekt, po którym bez lurowania będziesz się pozbywał nubków z expowiska.
@down
a kto powiedział, że 11 level zawojujesz cały świat? Jak wy tutaj mówicie o d lair publiczny czy prywatny na non pvp to ja ci mówie;] a ty pare razy byłeś w miejscu gdzie się respią 2 DL-e, ktoś z głową a nie fiutem na karku by Ci tam mógł zrobić surprise
Don_Kustosz
14-02-2008, 22:29
Omg, gdy ktoś jest pierdołą i nie umie grać to oczywiście, że da sobą pomiatać. Kiedyś dla Kotr-a wbił się na resp jakiś fagas to ten nie zastanawiając się zaczął mu systematycznie uprzykrzać życie, blokowaniem na każdym smoku, i się skończyła impreza dla delikwenta szybkim powrotem do miasta przez świątynie[; co prawda 12 osób nie wykurzysz z dragon lair, ale próbując to robić, robisz sobię renomę i tzw. rispekt
tylko powiedz skad wziac np pare dragow jezeli all wybite ? :cup:
bo mnie mozesz bloczyc,najwyzej uzyje pare wiecej hp.
ja osobe ktora bloka uwazam raczej za noobka ;]
bb
@up
no tutaj przyznam ci racje ;]
Nie wszystko na non-pvp jest publiczne. Jak będziesz pierwszy na pojedyńczym respie albo małym expowisku to jest twoje. Tylko kompletne nooby wbijają się na takie respy jak ktoś już tam jest i tylko kompletne nooby bloczą itp.
Jelonekbambi
15-02-2008, 11:29
I co z tego??
Salarigoth
15-02-2008, 11:58
Wogole nie oplaca sie grac na non pvp ( ew do 100 lvl pozniej gra traci sens)
Spoko filmik.
@up
Jak dla mnie to na pvp sie nie opłaca grać od 100+, wbijasz taki lvl
łapiesz hunta od jakiś br albo swe i pograne. Ale oczywiście to moje zdanie i ja wole non-pvp. (Taaa zaraz mnie zjedziecie ze jestem piczka;<)
Salarigoth
15-02-2008, 23:16
@up
jak masz setny lvl to mozesz juz byc w najlepszych gildiach i to prowadzi na dluzsza mete do wojen ( i dlatego wogole gram w tibie <wojny>) . Co MDW ma z 340 lvla jak przyjdzie 10 x 8 lvl na gorome zablokuje mu caly resp demonow i moze ich w pompe cmoknac.
Btw. a piczka jestes bo przeciesz lepiej chodzic w 294781085718257102857120502 osob na d lairze gdzie z teog to 5x 190ek botter niz walic masslogi znane na cala tibie odbywac bitwny o 3 nad ranem miec jakies emocje z gry a nie jak pierdoła siedziec na tym non pvp.
@DOWN
po co grac jak juz masz siebie za zero (nie doslownie tylko ogolnie teraz mowie),popychadlo i smiecia , czemu to ktos ma ciebie huntowac a nie ty kogos?
Don_Kustosz
15-02-2008, 23:26
[...]i lepiej dostawac hunta bo sie przypadkowo walnelo trola, bo sie walnelo z ziemi scale armora walnelo, bo grales 2h wiecej niz jakis br, bo masz lepsze skille albo lvl :/
nie toleruje takiej gry :/
jezeli wyjdzie jakis nowy swiat pvp to moge pograc :)
Draggy_Slayer
16-02-2008, 00:07
masz całkowitą racje...ale jeżeli na non pvp znajdziesz czyste d lair to ja sie przejde na kolanach do czestochowy.
zapraszam na refugie na edron dragon lair :)
gdzie expie ja (180+ ek) jak ktos sie wpierdzieli to siedzi max 15min i sie zaczyna nudzic tym ze nie ma co bic:)
super 180ek robisz 70k/h bo pewnie na frostach dwoch 200+ siedzi? -.-
Don_Kustosz
16-02-2008, 11:53
zapraszam na refugie na edron dragon lair :)
gdzie expie ja (180+ ek) jak ktos sie wpierdzieli to siedzi max 15min i sie zaczyna nudzic tym ze nie ma co bic:)
mowa byla o venore d lair ale co tam ;p
Tentotrix
16-02-2008, 20:07
Btw. a piczka jestes bo przeciesz lepiej chodzic w 294781085718257102857120502 osob na d lairze gdzie z teog to 5x 190ek botter niz walic masslogi znane na cala tibie odbywac bitwny o 3 nad ranem miec jakies emocje z gry a nie jak pierdoła siedziec na tym non pvp.
@DOWN
po co grac jak juz masz siebie za zero (nie doslownie tylko ogolnie teraz mowie),popychadlo i smiecia , czemu to ktos ma ciebie huntowac a nie ty kogos?
Dokładnie ! nigdy nie rozumiałem,nie rozumiem i nie zrozumiem ludzi dla którym sprawia przyjemność monotonne expienie przez 8h zabijając raz na 30 min potworka...ta gra jest by czerpać przyjemność(wary to najpiękniejsza rzecz w tibi ;] ) a na non pvp po co ci ten lvl skoro ty masz 345 ed podejdzie ci 8 knight ,który grał z 293918938138 razy mniej godzin niż ty i nie masz nad nim ŻADNEJ przewagi ,może ci buchnąc loota a ty mu nic nie zrobisz..
Don_Kustosz
16-02-2008, 20:31
dlatego ja lubie chodzic na czyms, gdzie mam ciezko ;) (ej sory, ale dla mnie na 35~~ lvl expic na zolwiach nie ma sensu, wole OF,Dragi etc)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.