zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 34 kina drags

Don_Kustosz
14-02-2008, 15:59
http://rapidshare.de/files/38574278/Drag34kina.rec.html

jest to moje expienie na dragach ;p
moze film nie jest ciekawy z powodu ludu, ale mysle ze nie jest taki zly ;]

Dran'ek
14-02-2008, 17:30
Jebanyyyyyyyyyyyyyyy... -.- rapidshare potrzebujesz punktów? -.-'

Xelius
14-02-2008, 17:38
Właśnie na taki filmik czekałem :)
GrAtZ LooTa xD

Don_Kustosz
14-02-2008, 18:08
Jebanyyyyyyyyyyyyyyy... -.- rapidshare potrzebujesz punktów? -.-'

nawet konta nie mam :)
musze sie pochwalic: znowu jestem na dragach 2 bp healthow woi 2 steele 350 gp ;d pozdro

Smerf.Secura
14-02-2008, 18:12
nawet konta nie mam :)
musze sie pochwalic: znowu jestem na dragach 2 bp healthow woi 2 steele 350 gp ;d pozdro

Znowu jestes na dragach i znowu wbijasz sie na respy :<

Etoric
14-02-2008, 18:22
to się nazywa szczęście, ale z tymi dragami to tak jest, że sypią jak cholera, a potem zamykają się w sobie i przez długie godziny huntu nawet tych głupich p legów nie ma;p

Don_Kustosz
14-02-2008, 19:11
Znowu jestes na dragach i znowu wbijasz sie na respy :<

Może i spamuje, ale powiem-na dragach ciebie nie widzialem i jezeli ci wiadomo-d lair jest publiczne

Zaupin
14-02-2008, 19:51
filmik dobry... i dobre skille ;]

Salarigoth
14-02-2008, 19:53
Może i spamuje, ale powiem-na dragach ciebie nie widzialem i jezeli ci wiadomo-d lair jest publiczne

Jestes noobem i tyle wbiles sie na respa i mowisz ze miejsce publiczne ,tragedia. Nie nawidze takich ludzi 0 szacunku.

Don_Kustosz
14-02-2008, 20:11
Jestes noobem i tyle wbiles sie na respa i mowisz ze miejsce publiczne ,tragedia. Nie nawidze takich ludzi 0 szacunku.

D lair nie jest publiczne ? mm to bezwarunkowo moze tu expic 8 innych osob procz mnie ? sorka ze spam ale musze odpowiedziec.
mam szacunek, nie wiem powiedzmy jestes sobie na czyms prywatnym(powiedzmy pojedynczy resp wyverny jakis) to ci sie nie wbije. d lair jest publiczne. tyle

Salarigoth
14-02-2008, 20:21
@up
Kazdy na non pvp ma takie podejscie i jest po 12 osob na d lair ( czyli mniej weicej tyle co sie tam respi dragow<no dobra przesadzilem 20 >)

Don_Kustosz
14-02-2008, 20:24
@up
Kazdy na non pvp ma takie podejscie i jest po 12 osob na d lair ( czyli mniej weicej tyle co sie tam respi dragow<no dobra przesadzilem 20 >)

masz całkowitą racje...ale jeżeli na non pvp znajdziesz czyste d lair to ja sie przejde na kolanach do czestochowy.

Exodus
14-02-2008, 20:44
Na non pvp wszystko jest publiczne xdd
Uwazam ze slusznie skoro juz ktos sie decyduje tam grac to powinien poniesc konsekwencje.

Smerf.Secura
14-02-2008, 21:00
D lair nie jest publiczne ? mm to bezwarunkowo moze tu expic 8 innych osob procz mnie ? sorka ze spam ale musze odpowiedziec.
mam szacunek, nie wiem powiedzmy jestes sobie na czyms prywatnym(powiedzmy pojedynczy resp wyverny jakis) to ci sie nie wbije. d lair jest publiczne. tyle

Jeżeli ktoś zajmie dla siebie jakiegoś respa(chodzi mi głównie tego na wierzy) to jeżeli chcesz być fair wobec kogoś,nie powinieneś wbijać się na niego.

Don_Kustosz
14-02-2008, 21:11
Jeżeli ktoś zajmie dla siebie jakiegoś respa(chodzi mi głównie tego na wierzy) to jeżeli chcesz być fair wobec kogoś,nie powinieneś wbijać się na niego.

jakoś nie miał o to pretensji ; )dobra juz nie spamuje ;s

Tariel
14-02-2008, 21:13
Niestety jedyną zasadą panującą na non pvp jest że nie ma żadnych zasad.

Apollogise
14-02-2008, 21:14
D-lair jest publiczne ! Na non pvp Na pvp tez ale H-levele nei pozwalaja wbijac.
Przynajmiej nie bił kogos potworow.

Gratz Loota Niestety na 80 min filmu zabiles mało dragonow ;/
Jak to non pvp pozdro
ofc Nice eq i skille

Hugo
14-02-2008, 21:17
jakoś nie miał o to pretensji ; )dobra juz nie spamuje ;s

Ja cię akurat rozumiem.
Na pvp (nawet na elysii, gdzie grało za moich czasów tak mało ludzi) nie było szans wbić na żadne dlair, bo zawsze na edron i w venore okupowły jakieś 100+ z dobrych gildii.
To nieuczciwe, ale kto mówi o uczciwości na pvp ;-).

Don_Kustosz
14-02-2008, 21:20
Ja cię akurat rozumiem.
Na pvp (nawet na elysii, gdzie grało za moich czasów tak mało ludzi) nie było szans wbić na żadne dlair, bo zawsze na edron i w venore okupowły jakieś 100+ z dobrych gildii.
To nieuczciwe, ale kto mówi o uczciwości na pvp ;-).

kurde spam mnie opętał ; ]

Takie są uroki non pvp ;]
jedynie dla mozesz sobie zająć

Emok
14-02-2008, 21:25
Oczywiście, że Dragon Lair nie jest puliczne (na PvP ofc). Jest ono podzielone na kilka respów, stawiasz list i masz jeden (albo więcej) z nich.

A na non-PvP to wszystko jest publiczne.

Etoric
14-02-2008, 22:27
Omg, gdy ktoś jest pierdołą i nie umie grać to oczywiście, że da sobą pomiatać. Kiedyś dla Kotr-a wbił się na resp jakiś fagas to ten nie zastanawiając się zaczął mu systematycznie uprzykrzać życie, blokowaniem na każdym smoku, i się skończyła impreza dla delikwenta szybkim powrotem do miasta przez świątynie[; co prawda 12 osób nie wykurzysz z dragon lair, ale próbując to robić, robisz sobię renomę i tzw. rispekt, po którym bez lurowania będziesz się pozbywał nubków z expowiska.

@down
a kto powiedział, że 11 level zawojujesz cały świat? Jak wy tutaj mówicie o d lair publiczny czy prywatny na non pvp to ja ci mówie;] a ty pare razy byłeś w miejscu gdzie się respią 2 DL-e, ktoś z głową a nie fiutem na karku by Ci tam mógł zrobić surprise

Don_Kustosz
14-02-2008, 22:29
Omg, gdy ktoś jest pierdołą i nie umie grać to oczywiście, że da sobą pomiatać. Kiedyś dla Kotr-a wbił się na resp jakiś fagas to ten nie zastanawiając się zaczął mu systematycznie uprzykrzać życie, blokowaniem na każdym smoku, i się skończyła impreza dla delikwenta szybkim powrotem do miasta przez świątynie[; co prawda 12 osób nie wykurzysz z dragon lair, ale próbując to robić, robisz sobię renomę i tzw. rispekt

tylko powiedz skad wziac np pare dragow jezeli all wybite ? :cup:
bo mnie mozesz bloczyc,najwyzej uzyje pare wiecej hp.
ja osobe ktora bloka uwazam raczej za noobka ;]
bb
@up
no tutaj przyznam ci racje ;]

Quacyk
15-02-2008, 10:37
Nie wszystko na non-pvp jest publiczne. Jak będziesz pierwszy na pojedyńczym respie albo małym expowisku to jest twoje. Tylko kompletne nooby wbijają się na takie respy jak ktoś już tam jest i tylko kompletne nooby bloczą itp.

Jelonekbambi
15-02-2008, 11:29
I co z tego??

Salarigoth
15-02-2008, 11:58
Wogole nie oplaca sie grac na non pvp ( ew do 100 lvl pozniej gra traci sens)

Abdalla
15-02-2008, 23:13
Spoko filmik.
@up
Jak dla mnie to na pvp sie nie opłaca grać od 100+, wbijasz taki lvl
łapiesz hunta od jakiś br albo swe i pograne. Ale oczywiście to moje zdanie i ja wole non-pvp. (Taaa zaraz mnie zjedziecie ze jestem piczka;<)

Salarigoth
15-02-2008, 23:16
@up
jak masz setny lvl to mozesz juz byc w najlepszych gildiach i to prowadzi na dluzsza mete do wojen ( i dlatego wogole gram w tibie <wojny>) . Co MDW ma z 340 lvla jak przyjdzie 10 x 8 lvl na gorome zablokuje mu caly resp demonow i moze ich w pompe cmoknac.
Btw. a piczka jestes bo przeciesz lepiej chodzic w 294781085718257102857120502 osob na d lairze gdzie z teog to 5x 190ek botter niz walic masslogi znane na cala tibie odbywac bitwny o 3 nad ranem miec jakies emocje z gry a nie jak pierdoła siedziec na tym non pvp.
@DOWN
po co grac jak juz masz siebie za zero (nie doslownie tylko ogolnie teraz mowie),popychadlo i smiecia , czemu to ktos ma ciebie huntowac a nie ty kogos?

Don_Kustosz
15-02-2008, 23:26
[...]i lepiej dostawac hunta bo sie przypadkowo walnelo trola, bo sie walnelo z ziemi scale armora walnelo, bo grales 2h wiecej niz jakis br, bo masz lepsze skille albo lvl :/
nie toleruje takiej gry :/
jezeli wyjdzie jakis nowy swiat pvp to moge pograc :)

Draggy_Slayer
16-02-2008, 00:07
masz całkowitą racje...ale jeżeli na non pvp znajdziesz czyste d lair to ja sie przejde na kolanach do czestochowy.

zapraszam na refugie na edron dragon lair :)
gdzie expie ja (180+ ek) jak ktos sie wpierdzieli to siedzi max 15min i sie zaczyna nudzic tym ze nie ma co bic:)

Vrith
16-02-2008, 10:12
super 180ek robisz 70k/h bo pewnie na frostach dwoch 200+ siedzi? -.-

Don_Kustosz
16-02-2008, 11:53
zapraszam na refugie na edron dragon lair :)
gdzie expie ja (180+ ek) jak ktos sie wpierdzieli to siedzi max 15min i sie zaczyna nudzic tym ze nie ma co bic:)

mowa byla o venore d lair ale co tam ;p

Tentotrix
16-02-2008, 20:07
Btw. a piczka jestes bo przeciesz lepiej chodzic w 294781085718257102857120502 osob na d lairze gdzie z teog to 5x 190ek botter niz walic masslogi znane na cala tibie odbywac bitwny o 3 nad ranem miec jakies emocje z gry a nie jak pierdoła siedziec na tym non pvp.
@DOWN
po co grac jak juz masz siebie za zero (nie doslownie tylko ogolnie teraz mowie),popychadlo i smiecia , czemu to ktos ma ciebie huntowac a nie ty kogos?
Dokładnie ! nigdy nie rozumiałem,nie rozumiem i nie zrozumiem ludzi dla którym sprawia przyjemność monotonne expienie przez 8h zabijając raz na 30 min potworka...ta gra jest by czerpać przyjemność(wary to najpiękniejsza rzecz w tibi ;] ) a na non pvp po co ci ten lvl skoro ty masz 345 ed podejdzie ci 8 knight ,który grał z 293918938138 razy mniej godzin niż ty i nie masz nad nim ŻADNEJ przewagi ,może ci buchnąc loota a ty mu nic nie zrobisz..

Don_Kustosz
16-02-2008, 20:31
dlatego ja lubie chodzic na czyms, gdzie mam ciezko ;) (ej sory, ale dla mnie na 35~~ lvl expic na zolwiach nie ma sensu, wole OF,Dragi etc)