Pokaż pełną wersje : Irida ?
Boss'iarz
14-02-2008, 17:48
Możecie podać mi mniej więcej czy opłaca się grać na Iridi? (chodzi czy to nie przeludniony serwer, jest gdzie poexpic? czy swe np. nie zakładają paymentów np. od 50 lvl) i ogólnie czy serwer nie lepszy od Saphiry?
Bandzioch
14-02-2008, 21:12
Możecie podać mi mniej więcej czy opłaca się grać na Iridi? (chodzi czy to nie przeludniony serwer, jest gdzie poexpic? czy swe np. nie zakładają paymentów np. od 50 lvl) i ogólnie czy serwer nie lepszy od Saphiry?
Czy opłaca sie grać na Iridi? Nie, tak samo jak na żadnym innym "świecie"
Najlepiej zdobywać doswiadczenie na rl. (w szkole, po pracowac, poznać dziewczyne itp.)
Pozdrawiam
Boss'iarz
14-02-2008, 21:16
Czy opłaca sie grać na Iridi? Nie, tak samo jak na żadnym innym "świecie"
Najlepiej zdobywać doswiadczenie na rl. (w szkole, po pracowac, poznać dziewczyne itp.)
Pozdrawiam
Masz namiary na jakieś fajne laski? ale takie, które nie lecą na kase? tylko na osobowość? a prace mi załatwisz?
Masz namiary na jakieś fajne laski? ale takie, które nie lecą na kase? tylko na osobowość? a prace mi załatwisz?
Z praca zaden problem, ciagle widze "przyjme do pracy..".
A laski... Wszystkie leca tylko na kase?? Chyba sa tez normalne ;P.
Bandzioch
14-02-2008, 21:21
Jasne, załatwie wszystko i jeszcze nosek wytre :baby:
A tak serio to wszystko co wymieniłes da sie załatwić jesli ma sie tylko checi B)
Massterralph
14-02-2008, 21:26
Masz namiary na jakieś fajne laski? ale takie, które nie lecą na kase? tylko na osobowość?
Kurwa, stary pozdrow kolezanki. Wybierz najlepiej taka, co ma troche za uszami, to wtedy sie przekonasz, ze laski nie leca na kase. Swoja droga kasa zawsze sie przydaje, ale to inna bajka juz.
NIe, nie graj na Iridii. Polecam swiaty non-pvp.
Pozdrawiam Ralph
Rzolniez
14-02-2008, 21:30
/\ Prawda;p
/\ Prawda;p
co s*****elu?
Bandzioch
14-02-2008, 21:36
co s*****elu?
Co chesz? Dobrze napisał;)
Massterralph
14-02-2008, 21:40
/\ Prawda;p
yo yo!
pozdrawiam Cie
Co chesz? Dobrze napisał;)
wiem ale viking to moj stary i lubie go ded:]
Boss'iarz
14-02-2008, 22:36
dorośnijcie wreszcie ;)
Massterralph
14-02-2008, 22:40
Mistrzu, ja Cie zapewniam, ze wiem co mowie.
Swiat nie jest JESZCZE az tak zlyyy
Vincento_Vampire
14-02-2008, 22:51
bardzo fainy serwer moszna pograc i pegować hara tylko durzo pekujomX(X(X(:evul::baby:
Wasz szczerze,
Shane
~
Bandzioch
14-02-2008, 23:44
dorośnijcie wreszcie ;)
Ja nie chce dorastać, jak człowiek jest dorosły to musi sie o wszystko martwić... Ja bede zawsze Mały :baby:
Vincento_Vampire
24-02-2008, 23:33
Ja nie chce dorastać, jak człowiek jest dorosły to musi sie o wszystko martwić... Ja bede zawsze Mały :baby:
Ja też rl sux po co rzyc jak sie ma Tibie:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
Bandzioch
25-02-2008, 02:03
Ja też rl sux po co rzyc jak sie ma Tibie:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
ja nawet mam czajniczek i herbatkę w pokoju, zebym nie musiał wychodzic wciskać ctrl+q :cup::evul::cup::evul::cup:
Vincento_Vampire
25-02-2008, 13:10
ja nawet mam czajniczek i herbatkę w pokoju, zebym nie musiał wychodzic wciskać ctrl+q :cup::evul::cup::evul::cup:
ja sobie wyrwałem klawisza a na monitorze tam gdzie jest logout zalepiłem taśmą i teraz jestem prafdzifym tibiczkiem ktury hodzi na potforki :cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
O ile mi się wydaje to pl z Saphiry grzeją pz/grają gdzie indziej, a tutaj pl walczą xd
Vincento_Vampire
25-02-2008, 17:21
O ile mi się wydaje to pl z Saphiry grzeją pz/grają gdzie indziej, a tutaj pl walczą xd
oni też grzeją pz/graja gdzie indziej :p;)X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Bandzioch
25-02-2008, 20:36
oni też grzeją pz/graja gdzie indziej :p;)X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Czyli nie grzeją pz, bo grają gdzie indziej :p:cup::p
Ja ci radze wbij 50 lew i wtedy przenies sie do carlin/ab :):):):)
:evul::evul:
Vincento_Vampire
02-03-2008, 20:46
Czyli nie grzeją pz, bo grają gdzie indziej :p:cup::p
Nie grzeją pz teraz to się nazywa więzienie polityczne
Wasz szczerze,
Shane
~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.