Pokaż pełną wersje : [Inferna]PK Team
Witam,
Chciałbym stworzyć po raz kolejny Team PK.
Przy dużej ilości dobrych graczy team powstanie.
A więc tak szukam każdej profesji 15++, sam mam 19 soreczka.
Obowiązkowo Ventrillo wersja 2.1.4, najlepiej mieć mikrofon.
Jeżeli ktoś ma mniejszy lvl bez trudu może się ze mną z kontaktować w tym temacie i podbić lvl.
Pozdrawiam Draks.
Ja się zgłaszam mam 8 lvl Sorcera ;p Nick to . SKUTEROWIEC OF SUWALKI
Okej podbijcie lvl, a ja czekam na więcej zgłoszeń.
ja mogę sie dołączyć, właśnie zakładam chara ale lv szybko wbije potem podam nick :D
Ja mam 13 Sorca, nick Ponury Chlep, i lvla raczej nie podbije nie mam czasu :P(wole w WoW'a grać)
Pro_Druid
17-02-2008, 20:45
Ja chetny do pk. Jutro wbije 15lvl mam pacc i vt :DDD Jakie lvl bedziemy zabijac? I wogole jaką mam profesje zrobic? bo dopiero mam 7 lvl xD
ja robie sorka chociaż wiadomo ze jakis najt i pal by sie tez zdal, tylko jakos tak malo sie ludzi zglasza to tego "TIMA"
Ja jutro wyjeżdżam, i będę dopiero w piątek więc zorganizujcie coś jak chcecie, gwarantuje, że się ktoś jeszcze zgłosi ;)
Mam 23palka, PACC mogę dołączyć ale jak już bedziecie mieli jakiś team,ventrilo i słuchawki mam (gram w cs'a) kontakt najlepiej przez GG: 8205869 albo PW.
Pikselek
18-02-2008, 10:33
Hm... mam pacca więc zrobię sobie chara na infernie... pk nie zaszkodzi xddddddd
Heh piszę się na to :P Mój nick: Pythorn już nie 14 lvl, dopadł mnie wczoraj 25 pal :/ mam pacca xD
@edit
hahha juz wbilem 15 ;d. Kiedy idziem pekować?
Mam prawie 12 druida (5%~ do 13) mogę dobić jedynie 13 :) Ale ban do 13 marca~ :)
Mógłbym zrobić hara, ale mam pk team na askarze 7 osobowy (rl kumple). Nie widzę sensu by robić harka na infernie. :>
Po co Ci Ventrillo? Na pkowanie 15lvlami? :o
Przecież jak wbije jakiś 80 ściganie was na ue, to nawet nie zdążysz nic powiedzieć :<
13, prawie 14 sorc + pacc
Po name pisz na priv, mam ventrilo i mikrofon
Widzę, że już spora ekipa uzbierała się, proszę o napisanie na GG.
milan233
29-02-2008, 17:36
Piszę się na to. 24ms, nick Lwiol.
piotr66642
02-03-2008, 17:01
jak chcecie moge zrobić postać na infernie ale tylko doradzcie jaką profesje? niestety nie mam pacc i jak bym mial skilowac to najlepiej jak by ktos z teamu postawił monka albo coś
Każda profesja się przyda, najlepiej soreczka chyba.
piotr66642
02-03-2008, 19:24
dobra zobaczymy najpierw wbije lvl i potem sie zastanowie nad profesją. Mój nick to: Sir'Magic Hell
adodeo_inferna
05-03-2008, 01:04
Widzę ze chcecie popekowac , ja mam Gildie na inferni "komora Gazowa" szukamy ludzi do pekowania , 8 marca mamy wojne ze szwedami ... proszę o pomoc bo prawdopodobnie nie damy rady Pisac GG ; 3036821 , Tibia ; Adodeo
Widzę ze chcecie popekowac , ja mam Gildie na inferni "komora Gazowa" szukamy ludzi do pekowania , 8 marca mamy wojne ze szwedami ... proszę o pomoc bo prawdopodobnie nie damy rady Pisac GG ; 3036821 , Tibia ; Adodeo
A to pech ;P
16 sorc sie zglasza ;)
mozna jeszcze?
polska gildia ?? bo próbowałęm gadać z vickiem ale mnie ignorował ;P
16 sorc sie zglasza ;)
mozna jeszcze?
Jasne, piszcie na gg.
Dzisiaj prawdopodobnie będziemy pkowali:)
_LordMitt_
20-03-2008, 15:52
noto badz na gg..
Odradzam wszystkim dołączanie do gildii "Komora Gazowa", to jest jednym słowem porażka. Gracze nie są selekcjonowani, są to po prostu brani z ulicy idioci, jedynym wymogiem jest bycie Polakiem. Większość, która jest w tej gildii zabija "swoich", nie szanuje rodaków i moim zdaniem jest po prostu na samym dnie społecznym. A jeśli będziecie pkować, to omijajcie Ab'dendriel proszę ;)
Pikselek
23-03-2008, 22:46
Wyszło coś w ogole z tego? ;D
psyhopatka
24-03-2008, 09:41
Ja tam wole dolere;d
Nie ma to jak nawalanie mexyków;d
Tak, już pkowaliśmy, jedynym problemem jest to, że rzadko jest ponad 5 osób online.
@up
ja mam 9 sorca jak Cie to intersuje to mów ;S
_LordMitt_
28-03-2008, 11:32
To Pisz: 8651756
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.