Pokaż pełną wersje : poradnik dla sorca
Paladin'Popek
14-02-2008, 20:55
prosilbym o link do poradnika dla sorca 8.1 poniewaz nie znalazlem takiego (tylko nie dawac dla druida) prosze o szybka odp.
No właśnie, ja też jestem nowy ( to znaczy dawno nie grałem ), kiedyś Sorcerem było łatwo... te runy SD itp. A teraz te Runy są dostępnego od wyższego lvl. Noi mi też by sie przydał poradnik, bo dawno nie grałem, i niewiem na jakie monstra chodzić itp.
@up gdybym był bardziej doświadczony to bym napisał bo wiem co w trawie piszczy. ale z 16lvl to nie wypada... wiem do 40lvl mniej więcej na co chodzić, ale wiecie: "16lvl i myśli że kozak". i mieli by rację. nie jestem zdolny do napisania takiego poradnika, więc wole nie.
neopostman
14-02-2008, 21:37
A wystarczyloby uzyc funkcji "szukaj" =). Nie wiem, czy to takie trudne =) ?
Undeadzik
14-02-2008, 22:05
@up
nie ma jeszcze poradnika dla sorca pod tibia 8.1 sa ale pod 8.0 7.92 itd...
ja tez bym prosil mam teraz 29lvl i wiem do tego lvl gdzie expic ale przydaloby sie gdzie expic potem >>> ? <<<
33lvl, WoI i guardy oczywista. na razie pisze sobie w wordzie jekieś pierdoły, ale nic mi z tego nie wyjdzie pewnie :p i tak mam pewien dół 26-33lvl. nie wiem co wtedy :p
Paladin'Popek
14-02-2008, 23:52
A wystarczyloby uzyc funkcji "szukaj" =). Nie wiem, czy to takie trudne =) ?
i znowu odezwal sie ten ktory szukal, uwiez szukalem i jakos z wypowiedzi wielu uzytkownikow wniskuje, ze nie ma takiego czyli twoja funkcja szukaj nic nie da i ps jesli nie masz zamiaru odpowiadac to nie pisz -.-. Zawsze jak patrze na twoje wypowiedzi to zawsze widze "funkcja szukaj" i nic sensownego, wiec jesli masz zamiar takie cos pisac to nie wypowiadaj sie wogole...
Undeadzik : Mount Sternum ;)
topic@ : Szukaj i znajdziesz pełno poradników pod tibie 8.1.. w zasadzie to aż tak wiele się nie zmieniło jeśli chodzi o expienie jedynie z runkami jest cieńko :/
A ten mój poradnik w wersji pisemnej jest. jeszcze zdjęcia jakieś zrobie i luz. Ale zastanawiam się tylko, dać go czy nie? chyba lepiej nie, bo dostane ostrą burę od połowy forum. Dać go jutro ze zdjęciami? już widzę te odpowiedzi.
Paladin'Popek
16-02-2008, 18:12
@up
jesli uwazasz ze jest odpowiedni (sprawdzony przez ciebie to daj zawsze sie przyda)
@hodal
oj duze sie zmienilo teraz exori~ wala z daleka no i wlasnie te runki ;/ i wydaje mi sie ze zmniejszyli udezenia z rozdzek
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.