Pokaż pełną wersje : dlagraczy.pl
Witam wszystkich! Powstalo nowe fajne forum o grach http://www.dlagraczy.pl - sa tam fajne konkursy jednak prosze was abyscie przy rejestracji wpisali nick erq wtedy dostane 5 pkt do konkursu a mi bardzo zalezy na nagrodzie! bardzo was prosze i dziekuje!!!
No prosze pomozcie mi !: P
1. Reklamowanie stron jest chyba zabronione
2. A TYM BARDZIEJ LINKI DO KEYLOGGERÓW!
3. Jeszcze mam ci podać swój nick i eq??
haha to jest keylogger ? wez wyjdz kurwa i sie nie osmieszaj ahah
Sam sie ośmieszasz wieśniackimi postami
JustPlay
15-02-2008, 12:51
Owszem, strona to nie keylogger ani nic z tych rzeczy, ale.
Twoje Konto na Forum zostało zbanowane, pisałem, że potrzebuje reklamy, ale nie w formie spamu. Oczywiscie dodatkowo zostałeś zdyskwalifikowany w konkursie, a z jakiego powodu to się domyśl ; dodatkowo post został zraportowany.
Pozdrawiam.
Ja wszystkie strony tego typu uznaje za keylogger :P
pzdr
Owszem, strona to nie keylogger ani nic z tych rzeczy, ale.
Twoje Konto na Forum zostało zbanowane, pisałem, że potrzebuje reklamy, ale nie w formie spamu. Oczywiscie dodatkowo zostałeś zdyskwalifikowany w konkursie, a z jakiego powodu to się domyśl ; dodatkowo post został zraportowany.
Pozdrawiam.
no i chuj ci w **** ja ci pomagam a ty -.-
Ja nie rozumiem jak to sie tym dzieciom neo nie nudzi, robic tyle kont na forum i spamowac o jakims konkursie w dziale ze zdjeciami -.-. Dwa slowa : S*******J STĄD !!!!!!!!!
o co wam chodzi tylko poprosilem.... pozniej mnie zbanowali a wy po mnie jedziecie...
Weź pigułke!
Oj wczoraj wziełem xD nawet 3 w sumie xDD i takie skutki że po 18h+ mam dalej gały jak spigulony kot. O.O
Sasukekeuhn
18-02-2008, 11:50
stary przestan rugac bo cie zastrzele co za wiesniak
stary przestan rugac bo cie zastrzele co za wiesniak
ja wiesniak ? -.- sam jetses wiesniak!!!!!!!!1
dobra sorki usuncie to pacholaki nei chcialem ich reklamowac. sry
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.