Pokaż pełną wersje : Tomb's Za tp
Salarigoth
15-02-2008, 12:40
Dziendobry chcialbym poprosic was zebyscie dali mi wszystkie filmy jakie macie z Tomb za tp -2!(oprocz stone i ancient ruins)
Davido16
15-02-2008, 14:55
1 - opcja szukaj.
2 - to nie caritas.
MDW za TP hunci dragóny i inne monsztra (http://forum.tibia.pl/search.php)
@down
Normalnie Wasze IQ mnie poraża =o
Normalnie wasza pomoc mnie poraza -.-'
Salarigoth
15-02-2008, 18:31
@up
to samo chocialem powiedziec
jestem ciekawy cwaniaczki ile mi znajdziecie takich filmow ,czekam ; ].
btw.co ma iq do prosb? widac ,ze z inportu polowa tego forum jest.
@up
to samo chocialem powiedziec
jestem ciekawy cwaniaczki ile mi znajdziecie takich filmow ,czekam ; ].
Widzisz cwaniaczku taki temat na górze "Zamówienia na filmy"?
Sądząc po twoim temacie widzę, że twoje IQ nie przekracza 30 więc podam Ci link :cup:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=6297
btw masz jakiś chujowy styl pisma, pisze się 'elo, melo', a nie 'elo ,melo' loel :o
Salarigoth
15-02-2008, 19:38
@up
Nie mnie "e(L)o" ziomki denerwuja a ty jestes niedorozwiniety bo ten temat znam a tam nikt nie zaglada nawet a IQ nie ma w prosbie nic wspolnego.
Btw znalazl jest "cwaniako" idz pan w ****
http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=4135483
/\ Trochę trudno było, żem się naszukał [;
Apollogise
15-02-2008, 20:25
Możecie Mu pOmoc siedzicie na tym forum 24/h i nic nei robicie
Dasz jakoms Profesje czy poprotu chcesz wiedziec co spotkasz?
Chcesz znac Respawn :
Zapraszam : http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?p=1260961
Nieźle ssiecie jajka; D opcja szukaj służy do smażenia jajek, a zamówienia na filmy do ich ssania na ciepło. Jak ktoś z góry mądrze rzekł : TO NIE CARITAS
1 - opcja szukaj.
2 - to nie caritas.
13 lat, a gada mądrzej niż połowa forum ;D.
Tak trzymaj ;-).
Dziendobry chcialbym poprosic was zebyscie dali mi wszystkie filmy jakie macie z Tomb za tp -2!(oprocz stone i ancient ruins)
A ja chcę gwiazdkę z nieba. PLXPLXPLX
Salarigoth
15-02-2008, 20:44
Chce wiedziec co spotkam bo mam do dyspozycji 98 ms 76 rp i 62 ek.
Btw. Ale jestescie super ktos o cos poprosi/zapyta odrazu "SZUKAJ TO NIE KARITAS MAM 10 CM TO MUSZE SIE WYZYC NA FORUM ONOENOENOENOE" A polowa filmow ktorych znalazlem to juz nie ma a jest moze z 10 i to nie takich co szukam -.-
Chce wiedziec co spotkam bo mam do dyspozycji 98 ms 76 rp i 62 ek.
Btw. Ale jestescie super ktos o cos poprosi/zapyta odrazu "SZUKAJ TO NIE KARITAS MAM 10 CM TO MUSZE SIE WYZYC NA FORUM ONOENOENOENOE" A polowa filmow ktorych znalazlem to juz nie ma a jest moze z 10 i to nie takich co szukam -.-
omg;D o co ci chodzi? to se zamów film, a jeżeli ty na -2 boisz się iść na 98 ms-ie to znaczy że na allegro były przeceny
@down
oj to chyba nie o -2 ci chodzi;]
Salarigoth
15-02-2008, 21:02
omg;D o co ci chodzi? to se zamów film, a jeżeli ty na -2 boisz się iść na 98 ms-ie to znaczy że na allegro były przeceny
Czy ja mowie ze sie boje , poprostu szkoda mi czasu na takie glupoty a wiem ze na tarce -2 sa behemoty wyjda mi dwa z zaskoczenia to sie zwine jeszcze...
Don_Kustosz
15-02-2008, 22:50
http://rapidshare.com/files/87331248/32_ElderDruid_tomby.rec
32 edzio za tp pozdro
Salarigoth
15-02-2008, 22:55
http://rapidshare.com/files/87331248/32_ElderDruid_tomby.rec
32 edzio za tp pozdro
Ogladalem stary filmik ;d ale dziekuje ... ;]
TheaTron
15-02-2008, 22:56
Nieźle ssiecie jajka; D opcja szukaj służy do smażenia jajek, a zamówienia na filmy do ich ssania na ciepło. Jak ktoś z góry mądrze rzekł : TO NIE CARITAS
kocham Cie :*
Rycek Piotrek
16-02-2008, 00:11
Czy ja mowie ze sie boje , poprostu szkoda mi czasu na takie glupoty a wiem ze na tarce -2 sa behemoty wyjda mi dwa z zaskoczenia to sie zwine jeszcze...
zwinisz sie... w klebek z glupoty! dzie na -2 behemothy? tak jak ktos dobrze powiedzial "na allegro przeceny byly"
zwinisz sie... w klebek z glupoty! dzie na -2 behemothy? tak jak ktos dobrze powiedzial "na allegro przeceny byly"
Na -2 za tp, trudno skumać, nie? :)
Na -2 za tp, trudno skumać, nie? :)
trudno, bo tp jest na tym samym piętrze na którym jest zejscie do behe, więc nie twórz nowych teorii dotyczących poziomów, prosze;]
Gdzie ty masz BEHE na -2? Myśl człowieku, to tak jakby dali Demce na respie Bearów nad thais. Behe masz na -3 ZA TP, a żeby do nich dojść musisz ubić troche Vampów i troche BB.
@Topic
Żal człowieku. Ja widziałem conajmniej 7 tematów z tombów (w tym gib/gfb hunt i zwykly summon+flam/vis lub sam flam/vis). Szukanie nie boli :)
@Edit
Pokazane rezultaty 1 do 25 z 136
Gdzie ty qrva szukałeś że nic nie znalazłeś? Bo to nawet upośledzony umysłowo by znalazł...
Salarigoth
16-02-2008, 09:14
Uposledzone jest te forum nawet zapytac nie mozna wydawalo mi sie ze na tarpit -2 za tp sa behemoty a ci odrazu , a pozniej mowia na cale forum "Jakie te forum jest chujowe" bo atmosfere robicie chujowa, leja w domu rodzice czy o co chodzi
@opcja szukaj
A wiec tak wpisujemy tomb-> filmy i mamy tak pare filmow acient ruins pare stone za tp-1 niektore to wogole sa Knight na dragach (padlo slowa tomb w temacie) a druga strona to sa filmy ktorych juzsie nie da sciagnac
Uposledzone jest te forum nawet zapytac nie mozna wydawalo mi sie ze na tarpit -2 za tp sa behemoty a ci odrazu , a pozniej mowia na cale forum "Jakie te forum jest chujowe" bo atmosfere robicie chujowa, leja w domu rodzice czy o co chodzi
@opcja szukaj
A wiec tak wpisujemy tomb-> filmy i mamy tak pare filmow acient ruins pare stone za tp-1 niektore to wogole sa Knight na dragach (padlo slowa tomb w temacie) a druga strona to sa filmy ktorych juzsie nie da sciagnac
jesteś durny
Kocham filmki z tomb za tp obys dawal wiecej ; ]
(odnosisz sie do tar pit)
Psychotata
16-02-2008, 13:06
Rotfl ty na serio na allegro kupiles. Jak masz 98 ms i nie wiesz ze na -2 nie ma behe hauahha na tym forum na serio dzieci przebywaja. Jeszcze sie prujesz ze kazdy ci mowi ze jest opcja szukaj i ja ci to powiem. ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK OPCJA SZUKAJ, a pozatym jest taki temat jak Zamowienia na filmy i jesli nie masz czasu poszukac i wolisz temat zalozyc zeby cie zrugali bo expisz na kejw ratah swoim ivul 76 rp z assasinek i ci sie nie chce szukac to twoja sprawa i good luck.
Pomocny Murzyn
16-02-2008, 13:08
Na górze masz temat cichego, tam masz wszystkie tomby...
neopostman
16-02-2008, 13:14
@up
Nie mnie "e(L)o" ziomki denerwuja a ty jestes niedorozwiniety bo ten temat znam a tam nikt nie zaglada nawet a IQ nie ma w prosbie nic wspolnego.
Btw znalazl jest "cwaniako" idz pan w ****
Tylko ty jesteś niedorozwinięty, skoro nawet sobie poszukać nie możesz.
Salarigoth
16-02-2008, 17:09
Tylko ty jesteś niedorozwinięty, skoro nawet sobie poszukać nie możesz.
Kurwa co za debil pomyslales o tym ze nie znalazlem tego co chcialem ? puknij sie w czajnik -.-
neopostman
16-02-2008, 17:12
Kurwa co za debil pomyslales o tym ze nie znalazlem tego co chcialem ? puknij sie w czajnik -.-
Nie no, kolejny forumowy "bojownik" =D. Widzę że pokazujesz swój lśniący jak słońce autorytet =P. Nie znalazłeś ta? Szkoda bo już są 4 tematy o tym na tym forum, no ale widzę że nawet szukać nie umiesz.
Salarigoth
16-02-2008, 17:23
ze sa to nie znaczy ze mi maja pasowac i sram na twoje zdanie (juz mam dojsc zjebanych cwaniaczkow co jedyne co potrafia powiedziec to szukaj a pomoc to nic) Ignore i tak gowno cie widac na forum wiec nie bede niczego zalowac
neopostman
16-02-2008, 17:55
Ignore i tak gowno cie widac na forum wiec nie bede niczego zalowac
Nie chodzi o to, żeby było mnie "gowno" widać na forum ale żeby było "gowno" widać takich ludzi jak ty "cwaniaczku" =D Nio, pokaż swoje oblicze buntownika, jedynego sprawiedliwego a w międzyczasie pozdrów polonistę.
Mówisz że jestem "jebanym cwaniaczkiem"? Zgadza się. Jestem "jebany cwaniaczek". No ale walcz dalej =D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.