Pokaż pełną wersje : Knight-czyli Co i jak:>
Tu możecie zadawać pytanie dotyczące knighta czyli Gdzie expic i z Jakimi skilami. Także możecie dodawać zdjęcia swojich Knightów/Elite knightów
Blejdzik
15-02-2008, 16:06
Tu możecie zadawać pytanie dotyczące knighta czyli Gdzie expic i z Jakimi skilami. Także możecie dodawać zdjęcia swojich Knightów/Elite knightów
ile lekcji jezyka polskiego opusciles?
@Topic
Jest taki dział poradniki... wiesz tam jest dużo owych poradnikow nie tlyko o "sorcach,drutach i palach" ale sa tam tez "knight-ci" ludzie szukajac (istnieje tez taka opcja by nie zasmiecac forum jak szukac) odpowiedzi na pytanie powinni sie udac do owych poradnikow...
Co do zdjec, jest temat, w ktorym juz zalozyles swoj chybiony watek... chcesz zdjecia "knightow", zaloz temat "knight-ci"
Taka odpowiedź wystarczy?
chlopek_lol
16-02-2008, 16:07
mam knighta skile 70/70 lvl 21 pomozcie mi z wybraniem miejsca na dobry i oplacalny exp
mlodysiwek
16-02-2008, 16:15
mam knighta skile 70/70 lvl 21 pomozcie mi z wybraniem miejsca na dobry i oplacalny exp
Pacc - Larvy, Scaraby, Darashia - mino
Facc- Senja Minosy (nie powiem jak dojśc, bo i tak tam dużo ludzi ostatnio :P, wielu użytkowników by mnie zatukło, gdyby powiedział jak tam sie dostać :P, jak zdoyć klyucz), Soldiery, Dc
neopostman
16-02-2008, 16:54
Taki temat już jest w dziale "potwory".
Don_Kustosz
18-02-2008, 01:57
Pacc - Larvy, Scaraby, Darashia - mino
Facc- Senja Minosy (nie powiem jak dojśc, bo i tak tam dużo ludzi ostatnio :P, wielu użytkowników by mnie zatukło, gdyby powiedział jak tam sie dostać :P, jak zdoyć klyucz), Soldiery, Dc
i tak wszyscy wiedza
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.