Pokaż pełną wersje : Monk Leczenie
Elo !
Czy wam tez sie tak nie zdaje, ze summon monki lecza sie gorzej po tym update niz wczesniej? Sprawdzcie sami.. moze sie myle ale tak mi sie zdaje :p
Dzieki,
Mormi
Zacznijmu od tego iż monki leczenie miały gówniane, drago to było jakieś 20 sec życia. Teraz nie gram ale jeśli leczą się jeszcze gorzej to czekam na następnego upa, będzie na co popatrzeć.
Edit: podpytałem i nikt ze znajomych nie zauważył większej zmiany.
Wczoraj trenowałem moim palladynem i żebym nie musiał czekac az sie monk uleczy, postawiłem drugiego ale to nic nie dało bo oba za szybko się nie leczyły. Jednym słowem kicha.
Niedozwolony
15-02-2008, 17:03
jak skilisz z entchanded spearow to wiesz;] >joke< Dzis skilowałem z 40+palem on mial skile 72 walił z kamieni i 1 monk mu starczyl. Ja i 30 RP walilismy 1 monka i niebyło problemow. Chyba 2 razy oba monki byly na redzie przez 30s
jarosz123
15-02-2008, 20:36
Ja większych zmian nie zauważyłem xd
Lechista
16-02-2008, 01:04
Elo !
Czy wam tez sie tak nie zdaje, ze summon monki lecza sie gorzej po tym update niz wczesniej? Sprawdzcie sami.. moze sie myle ale tak mi sie zdaje :p
Dzieki,
Mormi
Ja zauważyłem. Ostatnio do expienia zrobiłem sobie 2 monki, na tombach, bo nie wziąłem manasów ani fooda ;/, i leczyły mi się dużo dłużej niz przed upadate
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.