Pokaż pełną wersje : Czy na forum jest cenzura?
Czy na tym forum jest cenzura? Założyłem taki temat jeszcze dzisiaj i został on skasowany według moich przewidywań ten też zostanie, bo to niewygodne dla modków. Zauważyłem też, że większość postów krytykujących Tibię i zachęcających do skończenia z nią jest usuwane bez żadnego komentarza. Rozumiem, że dla ekipy tibia.pl Tibia jest święta, a Cipsoft to głowa kościoła, ale czego kasujecie posty krytykujące ją? To forum to już się zamienia w jakąś republike komunistyczną, bo usuwacie co szkodzi Tibii. Ten temat i tak będzie kilka godzin, bo jakiś wyznawca Tibii(czyt. moderator i ekipa tibia.pl) skasuje go. Srry, ale to jak widać prawda.
Skoro debilizm i głupota szkodzi Tibii, spodziewaj się bana.
Re.Down
Złote zasady zachowaj dla siebie. Może przydadzą ci się na innym forum?
Skoro debilizm i głupota szkodzi Tibii, spodziewaj się bana.
Teraz to powiedz jak nie oszołom, tylko normalny człowiek. Jak nie chcesz żeby szkodziła to przestań grać i będzie o jedną zaraze mniej. Nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywaj, złota zasada każdego forum.
Kurwa Chuj S*******aj Skurwysyn
Jak nie ma jak jest.B)
Edit: Nie na wszystko. Lol :P
Morgaroth
15-02-2008, 18:43
Jemu chodziło raczej o bardziej rozbudowane wypowiedzi krytykujące Tibie :P
Dwimenor
15-02-2008, 19:16
Skoro te kasowane tematy mają treść podobną do pierwszego postu Bloodwina, to czemu miałby nie być kasowane?
Wartość intelektualna znacznego odsetka zakładanych codziennie jest jest tak niska, że kasujemy to bez komentarza, bo komentarza to wart bynajmniej nie jest.
I bynajmniej CipSoft nie jest dla nas, jak to raczyłeś się wyrazić, "głową kościoła". A jeśli nawet, to ja za kościołem nie przepadam.
MasterTusk
15-02-2008, 20:01
Wg. mnie jest to forum oficjalnej strony poświęconej grze Tibia, co za tym idzie dotyczy ono właśnie Tibii. Posty typu "nie grajcie w tibje!"(bądź bardziej poprawnie w pisowni, lecz rzadsze) są po prostu nie na miejscu.
Jeżeli chcesz wygłaszać swoje poglądy dotyczące zło wrogości owej gry załóż swoje forum dotyczące zażaleń.
Dr. Omader
15-02-2008, 20:39
Tak właśnie, dokładnie, co do joty, masz rację. Pa.
Nie rozmawiamy z ludźmi, którzy nie potrafią nawet poszukać, zanim zaczną pieprzyć głupoty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.