Pokaż pełną wersje : Orsz Guardia TbiaTV
Nawet fajnie ubili tego orsza :D
http://tibiacam.tv/cams.php?id=bnahww03yo1h0f12
Have a fun!
Fajnie ubili, to prawda, ale sępy to z nich pierdolone : ) Jeszcze chwila i ten orsh by do Carlin dotarł : o
Kup.Se.Musk
15-02-2008, 21:59
Ehh... ciekawe jaki loot, ale znając życie i tak się nie dowiemy. Cała Guardia... :S
nie opłaca się ciągnąc
Jeśli Ty widzisz tu coś do CIĄGNIĘCIA to sry xDD ale to nie Etoric forum.... ahh sry Erotic* XDD.>.<
Film jak film xD. Orsh jak Orsh...ale Etoric wciąż ten sam. > : D
Jeśli Ty widzisz tu coś do CIĄGNIĘCIA to sry xDD ale to nie Etoric forum.... ahh sry Erotic* XDD.>.<
Film jak film xD. Orsh jak Orsh...ale Etoric wciąż ten sam. > : D
weź zmień avatar, bo kiedykolwiek widzę twoją mordę to mam ochotę się zrzygac
@down
drugi gej z mojego podpisu sie do mnie przystawia, do something:(
Agro'pol
16-02-2008, 01:17
dobrze mu powiedziales kochanie ! :*
Jucha Furora
16-02-2008, 11:35
Tylko sie w*****am ci ludzie są
gorsi od podosiedlowych kurew!
rotfl cialo orshabaala wedrowalo z predkoscia swiatla.
A gdyby obok was padł potwór z którego może wylecieć item warty 3kk+, lub jeszcze coś rzadszego (bo nie wiadomo czy znamy cały loot z Orsha) to byście stali i czekali aż ktoś inny otworzy? Nie. I dlatego każdy walczył, to normalne, na każdym świecie tak samo by było.
Mumin121
16-02-2008, 12:13
@up
To na jakich ty pojebanych światach grasz/grales? Ze kazdy kroi loot.
@up
To na jakich ty pojebanych światach grasz/grales? Ze kazdy kroi jakiś loot.
Astera, Celesta, Berylia, Iridia, Obsidia, Saphira, Silvera :)
Jucha Furora
16-02-2008, 12:15
A gdyby obok was padł potwór z którego może wylecieć item warty 3kk+, lub jeszcze coś rzadszego (bo nie wiadomo czy znamy cały loot z Orsha) to byście stali i czekali aż ktoś inny otworzy? Nie. I dlatego każdy walczył, to normalne, na każdym świecie tak samo by było.
Widac,że albo Ty jesteś dziwny,albo grałes na dziwnych światach.
Z własnego honoru nie powinno sie brac czyjegos loota,ktos odwalił sporo roboty a przychodzisz Ty,i zabierasz co Ci się żywnie podoba.
Zacznijmy od tego ze ten Orsh padl w dosc nietypowym miejscu. Gdyby zostal zabity przez jakąś gildie wygladaloby to inaczej i dowiedzielibysmy sie nawet jaki jest loot ;)
Zacznijmy od tego ze ten Orsh padl w dosc nietypowym miejscu. Gdyby zostal zabity przez jakąś gildie wygladaloby to inaczej i dowiedzielibysmy sie nawet jaki jest loot ;)
O tym mówie?
@2x Up i 3x UP
Omagad skończ robić z siebie szlachetnego rycerza bo jakby koło ciebie leżal TH to byś qpe zrobił.
Etan Marth
16-02-2008, 12:34
@down
Okrzes nie przejmuj sie ta ciota, on nawet nie wie kto jest tym ziomkiem na Avatarze :P
@topic
uwielbiam bicie sie na non-pvp, spamowal mwalle jak nawiedzony xD
LucaLucek
16-02-2008, 12:41
Prawdopodobnie loot: 400 gp i golden legsy które zajumał Knutka
paluch89
16-02-2008, 12:41
Lol ale syf o_0
Złoty007
16-02-2008, 13:51
Wez Etoric wyjdz z tego forum i nie wracaj bo tylko potrafisz krytykowac i podniecac sie wlasnymi 'zajebistymi postami'. A tak naprawde to nic nie potrafisz bo siedzisz tu po 24h dziennie, a gdybys zobaczyl orsha na swoim ekranie zrobilbys szybko szkrina i walilbys konia przez nastepne 2 lata przy nim, juz nie mowiac o loocie!:baby:
Mumin121
16-02-2008, 14:04
@2x Up i 3x UP
Omagad skończ robić z siebie szlachetnego rycerza bo jakby koło ciebie leżal TH to byś qpe zrobił.
To co ty robisz, jak widzisz kilka pikseli to niech pozostanie twoją tajemnicą.
Pirate Cutthroats
16-02-2008, 14:13
@down
HAHA ten tekst ze zrzyganiem mnie rozpierdolił :D
@topic: Orsh jak orsh :) Ale coś biedacko go klepali.
Jucha Furora
16-02-2008, 15:21
O tym mówie?
@2x Up i 3x UP
Oj uwierz ,że nie raz miałem takie itemki obok siebie.
Za to ,Ty pewnie jestes 2-3 kg ciezszy jak orsz pada..
matekk fst bolt
16-02-2008, 15:35
@down
to nie on tylko Jinot z berylii
Wez Etoric wyjdz z tego forum i nie wracaj bo tylko potrafisz krytykowac i podniecac sie wlasnymi 'zajebistymi postami'. A tak naprawde to nic nie potrafisz bo siedzisz tu po 24h dziennie, a gdybys zobaczyl orsha na swoim ekranie zrobilbys szybko szkrina i walilbys konia przez nastepne 2 lata przy nim, juz nie mowiac o loocie!:baby:
Odjebaj sie od Etorika :|||
Etorik kochanie dojeb mu :*
Highlvl_z_Nerany
16-02-2008, 15:47
omg ale wy jesteście popierdoleni, kradzież to element gry RPG!
Sebcio :)
16-02-2008, 16:35
film jak z kiepskiego otsa na ktorym orsh sam sie trapuje hahah
film jak z kiepskiego otsa na ktorym orsh sam sie trapuje hahah
a obecna tibia czym jest w 60 % ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.