zaloguj się

Pokaż pełną wersje : pytanie o mlvl

trasal
10-11-2004, 11:18
Witam!!

Było już wiele takich tematów, ale w żadnym nie znalazłem interesujących mnie infomacji. Wiem że wraz ze wzrostem lvl i mlvl wzrasta moc czarów leczniczych i ofensywnych. A jak to się ma do np. trwania czasu utevo lux, albo niewidzialności. Czy ma to jakiś zauważalny wpływ itp.

Z góry dzięki za odpowiedzi

lukaszgo3
10-11-2004, 11:33
Nie utevo lux i niewidzialnosc mają zawsze ten sam czas dzialania jaki im przypada, a siła czaru odpowiada za czaru slurzace do ataku bądż leczenia sie, im wiekszy lv i mlv ty wiecej hp sie leczymy i zadajemy obrazenia.:]

Tasior
11-11-2004, 10:50
Nie utevo lux i niewidzialnosc mają zawsze ten sam czas dzialania jaki im przypada, a siła czaru odpowiada za czaru slurzace do ataku bądż leczenia sie, im wiekszy lv i mlv ty wiecej hp sie leczymy i zadajemy obrazenia.:]
A szkoda :P fajnie bybyło biegać z niewidzialnościa przez 1h :D

Shinjix
11-11-2004, 17:41
Było już wiele takich tematów, ale w żadnym nie znalazłem interesujących mnie infomacji. Wiem że wraz ze wzrostem lvl i mlvl wzrasta moc czarów leczniczych i ofensywnych. A jak to się ma do np. trwania czasu utevo lux, albo niewidzialności. Czy ma to jakiś zauważalny wpływ itp.

ma się nijako(czytaj: niewpływa na długość czaru)

Było już wiele takich tematów, ale.......

co 2 temat tak się zaczyna....... litości.....

Pacek
11-11-2004, 20:02
nijak ale możesz sie zaopatrzyć na wyższym mlvl w czar "lepsze światło" który trwa dłużej więc w sumie to ma jakieś tam znaczenie