Pokaż pełną wersje : Red skull
Boss'iarz
16-02-2008, 10:53
Pytania 2:
1) Jeżeli dostałem bana to po 7 dni dalej musze czekac 23 dni az mi zniknie RS?
2) Jeżeli mam RS'a i po tygodniu np. zabije kolejne osoby to RS sie przedluza czy nie?
Pytania 2:
1) Jeżeli dostałem bana to po 7 dni dalej musze czekac 23 dni az mi zniknie RS?
2) Jeżeli mam RS'a i po tygodniu np. zabije kolejne osoby to RS sie przedluza czy nie?
1) czekasz 23 dni
2) RS przedłuży Ci się tylko jak zabijesz np. 3 os na dzien, 5/tydzien itp.
jak zabijesz 1-2 os rs skonczy sie normalnie
Boss'iarz
16-02-2008, 10:59
1) czekasz 23 dni
2) RS przedłuży Ci się tylko jak zabijesz np. 3 os na dzien, 5/tydzien itp.
jak zabijesz 1-2 os rs skonczy sie normalnie
dziękuje - temat do zamknięcia ;) szkoda tylko, że ta 1 opcja jest taka... bo łudziłem sie ;) pzdr!
P$ychop@ta
18-02-2008, 13:33
Masz to chyba w tutorialu...albo w manualu....
Postaci które zabiją kilka nieoznaczonych postaci w pewnym okresie czasu zostaną oznaczone czerwoną czaszką i będą musiały stawić czoła poważnym sankcją nałożonym za nadmierne zabijanie graczy. To dzieje się gdy postać zabije
trzy lub więcej nieoznaczonych postaci w ciągu jednego dnia (24 godzin)
pięć lub więcej nieoznaczonych postaci w ciągu jednego tygodnia (7 dni)
dziesięć lub więcej nieoznaczonych postaci w ciągu jednego miesiąca (30 dni).
Po osiągnięciu jednego z tych limitów postać będzie oznaczona czerwoną czaszką na 30 dni. Pamiętaj że z każdym kolejnym "złym" zabójstwem w tym okresie czas ten jest resetowany do nowych 30 dni. Dodatkową sankcją jest to, że postaci oznaczone czerwoną czaszką w czasie śmierci upuszczą wszystkie swoje przedmioty, bez względu na to czy posiadają "Amulet of Loss" czy nie! To zachęci innych graczy do polowania i ukarania mordercy.
Nadmierne zabijanie nieoznaczonych postaci jest naruszeniem Zasad Tibii. Z tego powodu gracze którzy osiągną liczbę zabójstw dwa razy większą od tej by zdobyć czerwoną czaszkę zostaną automatycznie zbanowani. Pamiętaj że zbyt wiele banów prowadzi do skasowania konta.
Ufocznik
18-02-2008, 16:16
Pamiętaj że z każdym kolejnym "złym" zabójstwem w tym okresie czas ten jest resetowany do nowych 30 dni.
z tego wynika, ze rs przedluzy sie po kazdym nieuzasadnionym zabiciu (tzw unjust), a nie tak jak powiedzial ktos up, ze aby tak sie stalo, trzeba "odnowic" rsa (czyli ponownie przekroczyc limity: 3os/1dzien, 5os/7dni, 10os/30dni)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.