Pokaż pełną wersje : Kim grać??
Witam , niedługo kupię pacc-a .. Jaką profesją (oprócz Palla) będzie mi się
najlepiej grać?? <z paccem> .. Pozdrowienia.B)
Blejdzik
16-02-2008, 22:33
Pozytaj tematy, o doborze profesji, pograj troche kazda przed zakupem pacc i sam dojdziesz do wniosku...
Undeadzik
16-02-2008, 22:53
omfg kazdy sam wybiera ja bym gral sorcem/dutem
Syn-Wiatru
17-02-2008, 09:48
Ja bym osobiście wybrał Knighta. Wybór profesji zależy wyłącznie od ciebie. Żeby wiedziec jaką profesją najlepiej Ci sie gra musisz wyprubowac wszystkie.
Każdą profesją da się dobrze grać tylko trzeba wiedzieć gdzie i jak!
KatsuKnight
17-02-2008, 19:57
Ja na twoim miejscu zrobił bym jednak Palka... Bo tak Sorc/Drut może na początku Super Hiper Evul Mocni a potem?? Mnóstwo kasy idzie na expa i expi się wolno mało przygód. A Palkiem? Mnóstwo przygód... Tanie huncenie... Palek to połączenie Knighta i Maga... Duzo Hp i many bije z dysta wogule Ekstra ;p
To zależy od ciebie. Ja grałem wszystkim, i sorc mi spasił. po prostu mi się przyjemnie expi.
@up Nie powiedziałbym. Pall robi sobie arrowy/bolty, a sorc/drut runy. Postacie magiczne kupują sobie manasy, a Palowie Speary i Assasin Stary. a w obu przypadkach się zwraca? czasem tak, czasem nie. i tyle. to zależy od gracza i umiejętności.
Ja bym ci radził grać Sorkiem Jak będziesz miał Pacca to będziesz naprawdę silny zrób sobie 30 M lvl I wymiataj Exori vis itp. A poza tym
będziesz mógł używać Utani gran Hur. Żaden Pall z bohami cię nie dogoni :D
The_LoLekK
23-02-2008, 15:27
Wydaje mi się ,żę opłaca się grać drutem. Dobra kase mozna wyciągnać z uh'ów albo samemu używać na potwory typu drag , DS .
Wybur zalezy do ciebie . I tak paladyner najlepszy :]
Knight - Skilować trzeba a tego nie radze na paccu B) ale jak sie wyskili to świetne BagLoty sie robi :] i jak będą NiceSkils to na 20 lvl hity czasem po 200 -Palladyn Tez robi ładne Baglotty skilic tzeba ale za to na niskim lvl możną expic na ds lub czyms lepszym dragi itp..
Sorcer i druid- tym no tym na początku kijowo ale potem gra sie rozkręca gdzieś na 50 lvl traci sie kasę na Manasy ale knight na healtch potionty i zato sorc i drut majom malo capa to nie weznie duzo ale jak ktoś jest już doświadczony to robi nimi bagloty jakich knight nie zrobi po 50 lvl hity np. z Exori vis to wali po 100 cały czas z potem zajwestuje w runy to np z SD wali po 400 co u knight na 100 czasem sie zdarzy walnąć te 2 Voce wolno na początku expią ale potem to knight nie ma szans ale na początku pall z knightem najszybciej
ja bym ci radził Knight Albo Sorcer albo Druid popatrz se na poradniki i wybierz B)
Wirus220
28-02-2008, 10:37
Mi się wydaje że knightem z pacc spoko sie gra bo ma troche czarów atakujących.Ale radze grac magiem, malo ma hp ALE MANA przeważa(2 ŻYCIE)Lub druid
Mi się wydaje że knightem z pacc spoko sie gra bo ma troche czarów atakujących.Ale radze grac magiem, malo ma hp ALE MANA przeważa(2 ŻYCIE)Lub druid
Jak ci się mana skończy to już po tobie...nie możesz atakować ani się leczyć...
Dla knighta co nie ma utamo vita jest taki pierścień który ma dokładnie to samo działanie jak wymieniony wyżej czar...
Stanley6a
28-02-2008, 19:16
Moim zdaniem sorc. moze na początku nie bijesz jakos super ale jak juz sie rozkręci to... miodzio. sorcem np. draga zsolujesz wczesniej niz knight. I nie trzeba skilowac - tylko mlvl co jest o wiele przyjemniejsze. sorcem tez lepiej się zarazbia - runki.
Biesz sorca
Ja polecam elder druida. Na magic shield ma najwiecej punktow zycia z sorciem i ma duzo czarow przytadnych ktorych nie ma pal czy knight np. utani gran hur. Dodam ze lepiej miec druta niz sorca poniewaz wedlug mnie to to samo tylko sie zywiolami rozni ale za to druid posiada czary leczace jak exura sio czy exura gran mas ktore lecza innych graczy badz nawet summony a do tego rozdzki druida maja wiekszy zasieg niz sorca.:]
Kanaretto
28-02-2008, 21:40
Ja bym polecial tobie wlasnie paladyna , bo to jest bardzo latwa postac na poczatek i moge ci powiedziec wszystko co i jak robic zeby postac byla ciekawa (jak co to PW).
Igorcia1998
01-11-2008, 19:53
knight jest najlepszy
Ja ci osobiście polecam knighta ponieważ dużo ma życia ale nie za dużo many ale za to jak się poćwiczy dużo sword Fighting min na 60 i dobry mieczyk to knight robi sie naprawde potężny nie zalężnie od lvla.Ale to twój wybór więc życzę dobrego wyboru.Pozdrawiam
Ja na twoim miejscu zrobił bym jednak Palka... Bo tak Sorc/Drut może na początku Super Hiper Evul Mocni a potem?? Mnóstwo kasy idzie na expa i expi się wolno mało przygód. A Palkiem? Mnóstwo przygód... Tanie huncenie... Palek to połączenie Knighta i Maga... Duzo Hp i many bije z dysta wogule Ekstra ;p
sorkiem wolno się expi? mało przygód? najciekawiej moim zdaniem expi się właśnie sorcem/drutem ... od kiedy sorcerer na początku jest super hiper evul mocny? to właśnie palek, który wyskilluje to 70/70 przypuścmy jest bardzo dobry na low level, tym czasem sork na tym lvl nie ma jeszcze ani sd lub może nie mieć też hmm... pozostaje mu wand, który według Ciebie jest taki super? właśnie postaciami magicznymi prawdziwa gra zaczyna się na wyższych levelach...
@topic
jeśli zamierzasz kupić pacc to polecam maga :>
Ja Ci polecam No Vocation :]
A na serio, graj taka profesją na jaką Cię stać i jakie masz w niej umiejętności
Mi się dobrze gra Druid'em i Knight'em
Skillowanie Knight'em na PACC-u to tylko strata jego (czyt.PAcc-a)
Poleciłbym Ci Druid'a....Leczy innch, Bije z Lodu co jest dobre na Dragach, na PAcc-u może robić Icycle.Lecz to już twój wybór.
Pozdrawiam Aphino
Paladyn to obecnie najlepsza profesja
Dlaczego?
- Dużo hp, cap, many,
- Krótkie skilowoanie w porównaniu do knighta i druta/sorca ( nie ukrywajmy ze tez skiluja klepiąc runki ),
- Tanie expienie,
- Profit za każdym razem ( malo jest miejsc do expienia gdzie palkiem nie można wyjść na "0" ),
- Możliwość ciekawego expienia od początku,
- Bardzo duże możliwości pvp od 80 lvl
wez palka nie jestes gownem na low lev, szybko wbijesz wiekszy a nie jak magiem na jakis rotwormach, a na high lev nie jestes duzo slabszy od magow(brakuje utani gran hura w sumie tylko) ale masz wiecej zyc mozesz sobie na luzie np 2 dl bic i cie nie ujebia jak maga
Ja zgadzam sie z Blejdzikiem ale na Twoim miejscu wybral bym profesje magiczna mianowicie Druida xD
Czemu nie sora?
Oturz Druid Lepiej sie leczy,robi potrzebniejsze runy, i oczywiscie ma takie same hity jak sorc.
Polecam ci druida tylko musisz dbac o mlvl i to wystarczy.
A na przyszlos nie zakladaj tematow tylko przeczytaj tematy ktore od odpowiedzi na te pytania sa.
Smoczek8228
03-11-2008, 19:29
Wg. mnie możesz wybrać palla albo sorcerer'a... Dlaczego ?? bo to aktualnie najlepsze profesje (jeśli umiesz grać).
kkthxbye
Oturz
Otóż naucz się polskiego, a potem wróć.
Przecież to jest temat z lutego!
kokomoko
10-11-2008, 14:00
Ja na twoim miejscu wybrał bym rycerza. Wszystko zalezy od ciebie.
Przestańcie w końcu karmić trolle na tym forum... Jest od groma poradników na ten temat ale oczywiście autor zamiast przeczytać którykolwiek woli dostać wszystko na tacy ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.