zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Selena War Ultimation vs reszta świata

Bartas15
17-02-2008, 00:22
Temat o wojnie.Wyniki openek,nowe fragi,dojścia,odejścia,hacki wszystko co związane z wojną.Bez kłutni prosze i sprzeczek bezsensownych tylko kulturalna konwersacja :).

Pewnie wszyscy wiedzą ale ostatni battle zakończył się 18:3 dla Ultimation :)

Hevender
18-02-2008, 13:46
To moze ja zaczne.
Typ: Open Battle
Data: 16.02
Miejsce: Ankrahmun, Pustynia
Wynik:Ultimation(17):Cruoris&EC(3)

Master Unicron dolaczyl do Ultimation

__________________________________________________ _______

Typ: Open Battle
Data: 17.02.2008
Miejsce: Ankrahmun, Pustynia
Wynik : Ultimation(7):Cruoris(0)

17.02 Alfis dolancza do Ultimation.
17.02 Zamen Astaraver dolancza do Cruoris
17.02 Lusugo Astaraver dolancza do Cruoris

Rav
18-02-2008, 21:05
Wygląda na to ze ulti zaczyna górować

Kusy_Kazakov
19-02-2008, 01:47
Przed chwilą logoutem Cruoris pod desertem skończył się open battle. Wygrało Ultimation stosunkiem 15:10(poprawcie mnie jeśli się mylę).

Exim
19-02-2008, 03:11
18:11 Dla Ultimationow !!!!! :d

3 Open Battle Wygrany Przez Glidie Ultimation!

Iomer Thunderblade
19-02-2008, 04:12
chcesz ogórka?

Exim
19-02-2008, 13:59
A wiesz ze przez całego battla wczoraj zjadłem 3 słoiki :D

Aego
19-02-2008, 15:33
Witam

Ostatnio myślałem o tej wojnie etc. i doszedłem do wniosku:D:
Jak Cru~ robiło pa to płakali wszyscy !! a jak przyszło walczyć to polowa uciekło. Brak mi słów dla takich ludzi oni woleli dać xxx k za to żeby być free bo sie bali/boja o chary no ludzie Ku*** jak by walczyli wszyscy Polacy z tego serwa to by swe nie było co tu robić ale wszyscy sie boja albo wola wylizać rowka swe.

Aego

Exim
19-02-2008, 17:10
Aego bardzo dobrze mówisz ale Polacy na tym serwerze są tacy i tacy pozostaną , a kolejna sprawa gdyby Polacy nie pomagali Cruoris ta wojna także już by była wygrana ale cóż Ultimation nie podda sie i tego jestem pewien.

Eneris
19-02-2008, 22:06
Jeszcze jedno, Jeszcze jedno !! Hail Rodzice xD

Vuxes bo zaczynasz gonić Lady i Mnie w deadach na wojnie :<

Waleczny Filip
19-02-2008, 22:50
Dobra robota chlopaki. Wasze ostatnie 3 openy ogladalem z wielkim bananem na lapie. A ten dzis byl masakryczny, oby tak dalej xD
Pokaral bym chetnie z wami, ale co ja moge na takim lev...

Powodzenia Ulti~

Komuszq
20-02-2008, 12:34
Trzymamy sie ramy AHUEAHAHUE

Aego
20-02-2008, 17:45
Witam
Chciał bym opisać mój ciekawy dzień:D wiec obudziłem sie:D;]. Poszedłem szukać wolnych as-ow i szukam szukam no i jakaś jaskinia patrze koleś offline no to zmieniam lether okazuje sie ze jednak on no to pisze sorry usuwam lether i idę a on mi pisze hunted no to jak ok bye. No i ide do następnej jaskini i pisze do mnie Hakiv ze robie pa na jego kumplu no to mu wytłumaczyłem no i Ok. Wbiłem na inna jaskinie i chce iść po mf a tu Wujek~ etc. zaczynają mnie jebać, potem mnie zostawili:D no i poszedłem do dp i Wujek mówi ze po kogoś innego wpadli no to ok wracam na exp a tu już sie ktoś siedzi. Takim sposobem sie narzazie skończyła przygoda z ult:D na tym ze mnie oskarżyli o pa i wyrzucili z expa . Niestety to są podobne sposoby do swe :(( i jest mi z tego powodu przykro:P
Jednak nadal wierze ze w ult są spoko ludzie:))

Kubous
20-02-2008, 18:19
Smutna historia

A'Kret
20-02-2008, 19:55
Dobra robota chlopaki. Wasze ostatnie 3 openy ogladalem z wielkim bananem na lapie. A ten dzis byl masakryczny, oby tak dalej xD
Pokaral bym chetnie z wami, ale co ja moge na takim lev...

Powodzenia Ulti~

Z bananem w łapie? To ty się masturbujesz oglądając ich filmiki ? ;o!

Maksous
21-02-2008, 12:30
Witam
Chciał bym opisać mój ciekawy dzień wiec obudziłem sie;]. Poszedłem szukać wolnych as-ow i szukam szukam no i jakaś jaskinia patrze koleś offline no to zmieniam lether okazuje sie ze jednak on no to pisze sorry usuwam lether i idę a on mi pisze hunted no to jak ok bye. No i ide do następnej jaskini i pisze do mnie Hakiv ze robie pa na jego kumplu no to mu wytłumaczyłem no i Ok. Wbiłem na inna jaskinie i chce iść po mf a tu Wujek~ etc. zaczynają mnie jebać, potem mnie zostawili no i poszedłem do dp i Wujek mówi ze po kogoś innego wpadli no to ok wracam na exp a tu już sie ktoś siedzi. Takim sposobem sie narzazie skończyła przygoda z ult na tym ze mnie oskarżyli o pa i wyrzucili z expa . Niestety to są podobne sposoby do swe ( i jest mi z tego powodu przykro
Jednak nadal wierze ze w ult są spoko ludzie)

OMG! WTF!! WOOOW!! TY TO MASZ PRZYGODY xD

rofl -.-

Marczio
21-02-2008, 15:34
Witam

Jak Cru~ robiło pa to płakali wszyscy !! a jak przyszło walczyć to polowa uciekło. Brak mi słów dla takich ludzi oni woleli dać xxx k za to żeby być free bo sie bali/boja o chary no ludzie Ku*** jak by walczyli wszyscy Polacy z tego serwa to by swe nie było co tu robić ale wszyscy sie boja albo wola wylizać rowka swe.

Aego

Myślisz bardzo powierzchownie, ale czego się można spodziewac po kimś, kto pisze takim językiem

Iomer Thunderblade
21-02-2008, 17:11
Yozixon zaplacil.

Marczio
21-02-2008, 23:32
Yozixon zaplacil.

ja zaplacilem 320zl za bilet na samolot :/

Stonhard
23-02-2008, 01:45
Witam

Aego

Polacy grający na Selenie dzielą się na dwa typy polaków, mianowicie Polacy pochodzenia żydowskiego "Polish Pride(Jude Pride)" w cruoris i na polaków patryjotów, Hail Ultimation.

Eneris
23-02-2008, 16:28
Alucard i Koti paid.

Alucard dołączył do karania żydów

@Aego
Co złego to nie ja <lol> xD

pa w tibii to według mnie przywilej władzy, na bank nie walcze po to żeby się użerać z innymi ludzmi.

Marczio
23-02-2008, 16:51
Polacy grający na Selenie dzielą się na dwa typy polaków, mianowicie Polacy pochodzenia żydowskiego "Polish Pride(Jude Pride)" w cruoris i na polaków patryjotów, Hail Ultimation.

sam nie wiesz idioto ile w tobie plynie zydowskiej krwi ani w kazdym z polakow. Watpie, iż jest choc 15% "czystych" polakow, wiekszosc na pewno w wiekszym lub mniejszym stopniu ma krew zydowska.

Iomer Thunderblade
24-02-2008, 05:05
04:06 Eierpfeile the Archer [123]: pelase bring meto svargrrond

04:10 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Eierpfeile the Archer. He was killed by Saphir Thor.

Kubous
24-02-2008, 12:51

STRASZNIE WIELCY Z WAS "PATRYJOCI"!
Widać dziecko, że nie wiesz kim jest PATRIOTA!
Patriotyzm polega na miłości do własnej ojczyzny, a NIE na nienawiśći do innych. Mówienie "jebac szfeduw" NIE JEST Patriotyzmem. Kiedy się tego nauczycie ? Jest to pielęgnacja kultury, tradycji i języka. A Założę się, że więcej niż połowa tych "prawdziwych patriotów" nie zna podstaw gramatyki. Takie idiotycznie, antysemickie zachowanie wcale nie swiadczy dobrze o Polsce. A ludzie tak oburzali się, jak Giertych chcial nauczac patriotyzmu w szkole... Jednak widzę, że niektorym by sie przydala taka lekcja.
Wiele rzeczy wam wybaczam, wulgarność, antysemityzm, poziom inteligencji, sam nie jestem święty. Ale nazywanie się patriotą w szeregach ultimation jest kłamstwem, bluźnierstwem i szydzeniem z naszej własnej ojczyzny! Jeśli chcecie tak strasznie zrobić coś dla Polski, to przynajmniej nie nazywajcie sie patriotami!

Rav
24-02-2008, 13:03
No musze sie zgodzic z kubous ma z deczka racje ale tylko co do swoich definicji ;P Ulti praktycznie wygrało a ciekawi mnie co w związku z tym potem Gady-ego na forum tibia.com to koniec war?

Dalv_2k7
24-02-2008, 13:11

http://img134.imageshack.us/img134/4571/faaailct8.jpg

Pit3r
28-02-2008, 10:10
Alucard i Koti paid.

Alucard dołączył do karania żydów

@Aego
Co złego to nie ja <lol> xD

pa w tibii to według mnie przywilej władzy, na bank nie walcze po to żeby się użerać z innymi ludzmi.

Artur zawsze byles pa :(

lol zabladzilem xd

Eneris
28-02-2008, 12:58
lol? ja p.a robie? pewnie jeszcze wyganiam ludzi z gs island ? czego kłamiecie?

Bartas15
29-02-2008, 21:49
Dziś jakis 51 ms ubił mi boconego msa na wojne ;( Ide do mamy naskarżyc!!!!!!!!!

KubaGuzikkk
01-03-2008, 00:20
http://img134.imageshack.us/img134/4571/faaailct8.jpg

http://img337.imageshack.us/img337/4517/bluescreendemotivatorbr2.jpg
:@!

Kubous
01-03-2008, 01:40
http://img299.imageshack.us/img299/8669/failingfe1.jpg
:<!

Maksous
01-03-2008, 17:37
http://www.youfail.org/

Sharuzael
01-03-2008, 23:19
Patriotyzm polega na miłości do własnej ojczyzny, a NIE na nienawiśći do innych. Mówienie "jebac szfeduw" NIE JEST Patriotyzmem. Kiedy się tego nauczycie ? Jest to pielęgnacja kultury, tradycji i języka. A Założę się, że więcej niż połowa tych "prawdziwych patriotów" nie zna podstaw gramatyki. Takie idiotycznie, antysemickie zachowanie wcale nie swiadczy dobrze o Polsce. A ludzie tak oburzali się, jak Giertych chcial nauczac patriotyzmu w szkole... Jednak widzę, że niektorym by sie przydala taka lekcja.
Wiele rzeczy wam wybaczam, wulgarność, antysemityzm, poziom inteligencji, sam nie jestem święty. Ale nazywanie się patriotą w szeregach ultimation jest kłamstwem, bluźnierstwem i szydzeniem z naszej własnej ojczyzny! Jeśli chcecie tak strasznie zrobić coś dla Polski, to przynajmniej nie nazywajcie sie patriotami!

to na google takie wyklady sa?

Kubous
02-03-2008, 21:47
to na google takie wyklady sa?

No ba! Pewnie że są !
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Kubous+patriotyzm&btnG=Szukaj+w+Google&lr=

Komuszq
03-03-2008, 09:13

Skoro ty uważasz się za prof. Miodka dlaczego w swoim wywodzie zrobiłeś z 15 błędów? I ty masz prawo mówić coś o pielęgnacji języka i jego tradycji? Zrób coś dla siebie, przestań grać w Tibię i wchodzić na fora bo widzę dziecko, że Ci się virtual life z realem miesza.

vuxes
03-03-2008, 17:07
Skoro ty uważasz się za prof. Miodka dlaczego w swoim wywodzie zrobiłeś z 15 błędów? I ty masz prawo mówić coś o pielęgnacji języka i jego tradycji? Zrób coś dla siebie, przestań grać w Tibię i wchodzić na fora bo widzę dziecko, że Ci się virtual life z realem miesza.

1. Gdzie on powiedział, że uważa się za prof. Miodka?
2. Czytałeś chociaż posty Stonharda? Nie? To przeczytaj i się jeszcze raz zastanów, komu się miesza real life z virtual life.
3. Nie baw się w wypominanie innym, że nie dali kropki nad "i", bo to jest bezcelowe.

Kubous
03-03-2008, 19:07
Skoro ty uważasz się za prof. Miodka dlaczego w swoim wywodzie zrobiłeś z 15 błędów? I ty masz prawo mówić coś o pielęgnacji języka i jego tradycji?

Oczywiście nie miałeś się do czego przyczepić to mnie oskarżasz, że nie piszę polskich znaków typu "ąęłóżź" co ? Albo, że piszę "jebac szfeduw" w cudzysłowiu ? Robię błędy, jak każdy człowiek, ty ich zapewne nie robisz panie chodzący ideale.

Zrób coś dla siebie, przestań grać w Tibię i wchodzić na fora bo widzę dziecko, że Ci się virtual life z realem miesza.
Aha, przepraszam bardzo, że wszedłem na twoje forum. Nie wiedziałem, że ludzie, którzy mają real life nie mają tu wstępu. Pff.
Twoje głupie oskarżenia w moim kierunku potwierdzają tylko to, że powiedziałem prawdę. Jakkolwiek próbujesz się obronić, i tak Ci to nie wychodzi.

Marczio
04-03-2008, 00:09

Może wroc do czasow, ktore przedstawiasz w swoim nicku jakkolwiek go rozumiec (mam na mysli szara komune), tam bedzie ci najwygodniej

Komuszq
04-03-2008, 12:29
1. Gdzie on powiedział, że uważa się za prof. Miodka?
2. Czytałeś chociaż posty Stonharda? Nie? To przeczytaj i się jeszcze raz zastanów, komu się miesza real life z virtual life.
3. Nie baw się w wypominanie innym, że nie dali kropki nad "i", bo to jest bezcelowe.

To dlaczego wypomina komuś o podstawach gramatyki jak sam ich nie stosuje?

Stonchard już się nie zmieni xD

Nie dawanie kropki nad "i" to właśnie są podstawy gramatyki ale jak już zauważyłeś przypominanie o tym jest bezcelowe.

@Kubous

Nie powiedziełem, że nie robie błędów ale przynajmniej czytam to co napisałem i staram sie te błędy poprwaiać. Jak narazie swoje osiągnąłem bo ty też zacząłeś to robić :)

Pokaż mi gdzie napisałem, że to moje forum?
Widzisz chłopaku jak czytam o tym, że ktoś ocenia innego człowieka, jego patriotyzm i cokolwiek innego nie znając go to aż mnie krew zalewa

@ szarancz

Co ma mój nick do komuny? Taki sobie wymyśliłem i taki będę miał

Kubous
04-03-2008, 22:25
Czytam to forum i na podstawie wypowiedzi niektórych osób, mogę wyrobić swoją opinię na dany temat. Od tego jest forum. A jeśli dalej uważasz to za pochopne ocenianie innych, to spójrz na swój post wyżej ;p

Pozdr.

Stonhard
05-03-2008, 01:06
Stonchard już się nie zmieni xD

Widzisz chłopaku jak czytam o tym, że ktoś ocenia innego człowieka, jego patriotyzm i cokolwiek innego nie znając go to aż mnie krew zalewa

Ta ja już raczej nigdy się nie zmienie ze swoimi poglądami. Wtedy faktycznie przesadziłem ostro z tymi żydami. Jednak zapewniam że nigdy żyda w rodzinie nie miałem. Ta pisząc o patryjotyzmie hmm, chodziło mi o to że trzeba wybierać dobro takie, które będzie dobre dla swoich rodaków. Nie mówie też, że szwedzi są źli czy coś bo są wyjątki jednak żadko ale są, ale mianowicie chodzi mi o to, że wybór powinien być prosty jeżeli jesteś polakiem to pomagaj chłopakom z polski a nie bij się po stronie szwedów.

*Nie wiem co bym chciał jeszcze napisać konkretnego...
"Wojna" co prawda nie tak jak wojna w real life bo nikt naprawde nie umiera, ale tak samo wymaga poświęceń i to naprawde nieraz bardzo bardzo dużych oraz wytrwałości. Moim zdaniem ta wojna zawsze będzie słuszna, ponieważ dzięki niej polscy gracze Seleny teraz czują się inaczej niż kiedyś, nie są zastraszani nie przychodzi Ci szwed i nie robi PA.

krytyk44
05-03-2008, 01:31
@napalone dzieci

Ultimation juz raz wojne wygrywalo i co z tego? nic..
Tak samo juz raz wojne przegralo...

Cieszycie sie ze karacie zydow? jestescie pro lojalni? iomerek juz zapomniales jak wyplaciles sie ostatnio w polowie wojny i kazdy traktowal Cie na ventrilo jak szmate bo przyszedl update i dziecko chcialo zobaczyc nowe domki i stfory? A moze pamietacie ilosc wygranych openow Patryka podczas wakacji? Nie? Ciezko pamietac skoro wolalo sie expic i w dupie sie mialo swojego wielkiego wodza ktory zostal sam z Maragaxem no i wujkiem(ktory sie nie wypalcil bo nie mial na payment)
Stonehard lubisz karac zydow a juz zapomniales jak sie pucowales do zyda kotiego? Pewnie juz nie pamietacie jak jechaliscie po alucardzie bo przeszedl do Cruoris? No ale teraz jest z wami wiec jest ok....

Scroopy
05-03-2008, 01:33
Ta ja już raczej nigdy się nie zmienie ze swoimi poglądami. Wtedy faktycznie przesadziłem ostro z tymi żydami. Jednak zapewniam że nigdy żyda w rodzinie nie miałem. Ta pisząc o patryjotyzmie hmm, chodziło mi o to że trzeba wybierać dobro takie, które będzie dobre dla swoich rodaków. Nie mówie też, że szwedzi są źli czy coś bo są wyjątki jednak żadko ale są, ale mianowicie chodzi mi o to, że wybór powinien być prosty jeżeli jesteś polakiem to pomagaj chłopakom z polski a nie bij się po stronie szwedów.

*Nie wiem co bym chciał jeszcze napisać konkretnego...
"Wojna" co prawda nie tak jak wojna w real life bo nikt naprawde nie umiera, ale tak samo wymaga poświęceń i to naprawde nieraz bardzo bardzo dużych oraz wytrwałości. Moim zdaniem ta wojna zawsze będzie słuszna, ponieważ dzięki niej polscy gracze Seleny teraz czują się inaczej niż kiedyś, nie są zastraszani nie przychodzi Ci szwed i nie robi PA.

Noo bo teraz Ci przychodzi polak z Ulti i robi PA xD wielka mi tam roznica xD

Eneris
05-03-2008, 03:27
Myślałeś kurwa że po co jestem w tej wojnie? Bo nie lubię Puga czy Vuxesa? w dupie ich mam, w tej wojnie jestem tylko dlatego że chce expić gdzie mi się podoba i nie przejmować się tym że ktoś był na expie przede mną.

Jednym zdaniem :Teraz mogę grać w spokoju.

Bartas15
05-03-2008, 10:12
Taka jest prawda.Pa będzie nadal na niektórych ,a na niektórych nie z tego co wiem :) A różnica jest taka ,że z polakiem możesz sie dogadac ,a z szwedami nie jest taki jeden po stronie ult :P Alfis

A'Kret
08-03-2008, 00:09
Moim zdaniem ta wojna zawsze będzie słuszna, ponieważ dzięki niej polscy gracze Seleny teraz czują się inaczej niż kiedyś, nie są zastraszani nie przychodzi Ci szwed i nie robi PA.

Polak, polakowi też PA robi, więc po co te wywody?
To, że Polacy "rządzą" teraz tym serwerem to nie oznacza, że nic mi z ich strony nie grozi :|

Eneris
08-03-2008, 02:08
Każdy z Ultimation kto będzie robił random pk i random paymenty będzie wyrzucany z gildii (patrz Yantotios) natomiast ze spawnami sprawa jest prosta, najpierw prosimy o wyjście ze spawna a potem w tym pomagamy jeżeli prośby nie dadzą skutku.

A'Kret
08-03-2008, 08:28
Miejmy nadzieję, że tak będzie bo jak narazie jest odwrotnie [patrz rajd Undeadów na Darashie, gdzie Sidar robił PA - nawet film z tego jest]

;)!

Maksous
08-03-2008, 21:44
<szok pyty>

Bartas15
09-03-2008, 01:08
Pa było jest i będzie Czy to polak czy szwed xD

KotiConqueror
09-03-2008, 13:15
@napalone dzieci

Ultimation juz raz wojne wygrywalo i co z tego? nic..
Tak samo juz raz wojne przegralo...

Cieszycie sie ze karacie zydow? jestescie pro lojalni? iomerek juz zapomniales jak wyplaciles sie ostatnio w polowie wojny i kazdy traktowal Cie na ventrilo jak szmate bo przyszedl update i dziecko chcialo zobaczyc nowe domki i stfory? A moze pamietacie ilosc wygranych openow Patryka podczas wakacji? Nie? Ciezko pamietac skoro wolalo sie expic i w dupie sie mialo swojego wielkiego wodza ktory zostal sam z Maragaxem no i wujkiem(ktory sie nie wypalcil bo nie mial na payment)
Stonehard lubisz karac zydow a juz zapomniales jak sie pucowales do zyda kotiego? Pewnie juz nie pamietacie jak jechaliscie po alucardzie bo przeszedl do Cruoris? No ale teraz jest z wami wiec jest ok....

Nie o to chodzi ze sie cos tam pucowal jak to napisales bo znalem go z poprzednich serwerow dlatego byl moim kolega i mial pro. Pozenij sie chyba poklocilismy ale mimo to zdziwilo mnie ze doszedles do wojny przeciwko mnie oO ZYCIE :D
Ale to bez roznicy, chara sprzedalem :)

Thuygioshok
09-03-2008, 14:05
bartas lamo idz z tej nub seleny, bo cie na akcjach ormo na arcani coraz czescniej nie ma :((((((((((((9999999999999999999

Stonhard
14-03-2008, 22:24
Nie o to chodzi ze sie cos tam pucowal jak to napisales bo znalem go z poprzednich serwerow dlatego byl moim kolega i mial pro. Pozenij sie chyba poklocilismy ale mimo to zdziwilo mnie ze doszedles do wojny przeciwko mnie oO ZYCIE :D
Ale to bez roznicy, chara sprzedalem :)

Ta na Selenie poznałem Cię jak miałeś 52 lvl Kotku xd i bardzo Cię lubiłem zresztą dalej Cię bardzo lubie, do tej pory pamiętam jak na Thori ścigaliśmy się kto szybciej większy lvl wbije ale i tak Grzesiek wygrał :P. Nie pisaliśmy z pół roku w czasie naszej znajomości bo się na mnie obraziłeś bo przezmnie miałeś hacka :(. Ale potem się znowu pogodziliśmy. Nie wiem czy jak ktoś tu napisał że lizałem dupe dla Żyda Kotiego... Nigdy nie nazwałem Kotiego żydem... I ciekawe czy za lizanie dupy bym dostał demon shielda od Kotiego na 17 urodziny. Najłatwiej jest duzo o kims pisac a gowno wiedziec i pieprzyc farmazony. Byłeś i zawsze Marcin będziesz moim najlepszym przyjacielem z Seleny. Do wojny przeciwko Tobie stanołem tylko i wyloncznie dlatego ze nie lubie szwedow :(

A'Kret
15-03-2008, 11:18
Dostane na 18stke MPA?

Fiołek!
15-03-2008, 12:34
Dostane na 18stke MPA?

Za te kilka lat może to być tani przedmiot wiec kto wie :p

Komuszq
15-03-2008, 18:40
Herosie!!!!!

krytyk44
16-03-2008, 12:52
Taka jest prawda.Pa będzie nadal na niektórych ,a na niektórych nie z tego co wiem :) A różnica jest taka ,że z polakiem możesz sie dogadac ,a z szwedami nie jest taki jeden po stronie ult :P Alfis
Z polakiem mozesz sie dogadac czyli spytac po polsku ile masz zaplacic bo po angielsku to juz ciezko? czy myslisz ze jak napiszesz "nie zabijaj mnie jestem polakiem" albo "daj mi nizszy payment dla polaka!"
Myslisz ze jest jakas roznica kto robi pa na Tobie? czy poprostu wolisz byc gnojony przez rodaka?

Komuszq
17-03-2008, 09:05
Te wszystkie wojny są o to kto będzie mógł robić pa i expic w najlepszych miejscach^^

Fiołek!
17-03-2008, 13:12
Te wszystkie wojny są o to kto będzie mógł robić pa i expic w najlepszych miejscach^^

No to jest wiadome ale gdy 200 nobów z jakiś kozaków dostało błogosławieństwo z 'góry' na robienie pa serwer zmierza do samo destrukcji xD na świecie gdzie gra +900 osób jeszcze by to przeszło ale nie na selenie 400-500

Kubous
17-03-2008, 14:07

To jest swego rodzaju paradoks, bo ludzie którzy nie są w wojnie robią najwieksze pa i mogą expić w najlepszych miejscach.

Marczio
18-03-2008, 09:07
Ta na Selenie poznałem Cię jak miałeś 52 lvl Kotku xd i bardzo Cię lubiłem zresztą dalej Cię bardzo lubie, do tej pory pamiętam jak na Thori ścigaliśmy się kto szybciej większy lvl wbije ale i tak Grzesiek wygrał :P. Nie pisaliśmy z pół roku w czasie naszej znajomości bo się na mnie obraziłeś bo przezmnie miałeś hacka :(. Ale potem się znowu pogodziliśmy. Nie wiem czy jak ktoś tu napisał że lizałem dupe dla Żyda Kotiego... Nigdy nie nazwałem Kotiego żydem... I ciekawe czy za lizanie dupy bym dostał demon shielda od Kotiego na 17 urodziny. Najłatwiej jest duzo o kims pisac a gowno wiedziec i pieprzyc farmazony. Byłeś i zawsze Marcin będziesz moim najlepszym przyjacielem z Seleny. Do wojny przeciwko Tobie stanołem tylko i wyloncznie dlatego ze nie lubie szwedow :(

Jestem pod wrażeniem, zrobiłeś tylko 2 orty. Przyznaj sie, że w końcu zacząłeś chodzic do szkoły. Historia wzruszająca, prawdę mówiąc, już powinieneś otworzyc organizację charytatywną.

Stonhard
18-03-2008, 22:53
Jestem pod wrażeniem, zrobiłeś tylko 2 orty. Przyznaj sie, że w końcu zacząłeś chodzic do szkoły. Historia wzruszająca, prawdę mówiąc, już powinieneś otworzyc organizację charytatywną.

ta zaczołem chodzić do szkoły bo zaczeło mi zależeć na mojej edukacji ale to i tak nie zmienia faktu, że twoja stara to twój stary - czyli wychowały cię dwa pedały. :evul:

siniestro
18-03-2008, 23:13
up
zarcik :>
ktore gildie 'podpisaly' umowe o -niebiciu- sie?

Komuszq
19-03-2008, 11:36
up
zarcik :>
ktore gildie 'podpisaly' umowe o -niebiciu- sie?

Jakie umowy?

Marczio
19-03-2008, 12:34
ta zaczołem chodzić do szkoły bo zaczeło mi zależeć na mojej edukacji ale to i tak nie zmienia faktu, że twoja stara to twój stary - czyli wychowały cię dwa pedały. :evul:

I muszę przyznac, że wychowały mnie całkiem dobrze

A'Kret
19-03-2008, 14:35
No to jest wiadome ale gdy 200 nobów z jakiś kozaków dostało błogosławieństwo z 'góry' na robienie pa serwer zmierza do samo destrukcji xD na świecie gdzie gra +900 osób jeszcze by to przeszło ale nie na selenie 400-500

Z tym większość z tych kozaków nie za bardzo ogarnia to całe PA. Jest jakaś tam elita xDDDDD! Wyłoniona z 130 osób :<<!

Bartas15
20-03-2008, 20:17
Jest bardzo dobrze przynajmniej teraz będa grali tylko rli i znajomki.

Kusy_Kazakov
20-03-2008, 20:38
I z czego tak się cieszysz? Może od razu wykupcie sobie server od Cipów i bedzie private?

tibiaplayer
20-03-2008, 20:46
I z czego tak się cieszysz? Może od razu wykupcie sobie server od Cipów i bedzie private?

jakby byla taka opcja to czemu nie?

Eneris
22-03-2008, 02:59
właśnie byśmy robili sobie wigilie online itp bo wszyscy byli by "rl"

Rav
22-03-2008, 11:05
właśnie byśmy robili sobie wigilie online itp bo wszyscy byli by "rl"

I z domu nie trzeba by wychodzic! szkoda ze jak jem meata w tibi nadal jestem głodny.......

Fiołek!
22-03-2008, 14:47
Nie wiesz co dobre, posmakuj dragon hama. Wracając do tematu jeszcze trochę wysiłków i powalczymy z Premia o ilość osób online.

nokijjjja
22-03-2008, 22:26
I muszę przyznac, że wychowały mnie całkiem dobrze

tylko ci sie tak wydaje

Bartas15
23-03-2008, 14:45
Z tego co wiem to jest takie założenie ,że ma to byc priv server.

Marczio
23-03-2008, 18:31
tylko ci sie tak wydaje

Uwierz mi, że mam rację.

nokijjjja
23-03-2008, 19:06
Uwierz mi, że mam rację.

boshe, friends?

Marczio
23-03-2008, 19:28
boshe, friends?

yesh plis 100gp

Stonhard
23-03-2008, 21:40
yesh plis 100gp

Marczio nie wiem czemu się przyznałeś że Twoji rodzice to homoseksualiści.

BTW. Nokija któż TY?!

Fiołek!
24-03-2008, 00:34
Z tego co wiem to jest takie założenie ,że ma to byc priv server.

Tak właśnie ma być skończy sie to dla ultimation klęską lub spokojnym panowaniem przez rok lub dłużej. Kto nie ryzykuje ten nie ma.

nokijjjja
24-03-2008, 11:21
yesh plis 100gp

not hav sry

Marczio
24-03-2008, 15:12
Marczio nie wiem czemu się przyznałeś że Twoji rodzice to homoseksualiści.

BTW. Nokija któż TY?!

Żeby twoJi też się przyznali

Stonhard
25-03-2008, 11:51
Żeby twoJi też się przyznali

Ja mam normalna mame w sensie kobiete i normalnego tate w sensie mezczyzny co ja poradze na to ze ty masz 2 mezczyzn, ktory jeden z nich pelni funkcje kobiety.

Marczio
26-03-2008, 22:33
Ja mam normalna mame w sensie kobiete i normalnego tate w sensie mezczyzny co ja poradze na to ze ty masz 2 mezczyzn, ktory jeden z nich pelni funkcje kobiety.

Widze, że nawet piszę dużymi literami to nie czaisz. Jesteś bystry jak woda w kiblu :p

krytyk44
28-03-2008, 19:58
Wracając do tematu jeszcze trochę wysiłków i powalczymy z Premia o ilość osób online.

ale za to jak ultimejszon zrobi massloga to facce beda mialy kolejki8o

Fiołek!
28-03-2008, 20:22
Ta gdy jest jakieś battle kozactwo z nory wychodzi, przynajmniej dobry resp xD

ps. Mógłby ktoś dać Cam z dzisiejszej battle? O ile taki istnieje.

vuxes
28-03-2008, 20:34
Ta gdy jest jakieś battle kozactwo z nory wychodzi, przynajmniej dobry resp xD

ps. Mógłby ktoś dać Cam z dzisiejszej battle? O ile taki istnieje.

Niestety, (chyba) jedyny cam jest Benecka, trwa niecałe 7 minut, bo szybko się złożył. Znajdziesz go na tibia.de forum.

nokijjjja
29-03-2008, 14:59
jest tez z oczu puge ktore niestety zlozyl sie szybciej .(

vuxes
29-03-2008, 15:38
jest tez z oczu puge ktore niestety zlozyl sie szybciej .(

Niestety nie ma.
FAIL :(

Iomer Thunderblade
29-03-2008, 22:56
http://www.speedy/share.com/525869194.html <--- view z puge, jak to sie dzieje ze mamy lepszy kontakt z puge niz cruoris ;D?

usunac '/' z pomiedzy speedy i share

Khazul
30-03-2008, 00:29
Niestety nie ma.
FAIL :(

Niestety jest.
Failed at Failing :(

Komuszq
30-03-2008, 00:39
Jakie dziś oro było :D

24-23 dla WeBite, Caste, Vidfamne

vuxes
30-03-2008, 01:25
Niestety jest.
Failed at Failing :(

To nie jest cam z jego oczu, tylko znad jego głowy. ;]

Failed at failing at failing.

Khazul
30-03-2008, 03:09
To nie jest cam z jego oczu, tylko znad jego głowy. ;]

Failed at failing at failing.

Zapomniales dodac -> :(
Failed at failing at failing at failing. :(

vuxes
30-03-2008, 03:36
Zapomniales dodac -> :(
Failed at failing at failing at failing. :(

Nie, bo to jest EMO tikon, a ja nie jestem EMO :|

Failed at failing at failing at failing at failing.

KubaGuzikkk
30-03-2008, 03:52
Nie, bo to jest EMO tikon, a ja nie jestem EMO :|

Tvoja Stara jest EMO :\

http://i139.photobucket.com/albums/q316/Kironu-Kysuke/Fail.jpg

vuxes
30-03-2008, 04:05
http://img525.imageshack.us/img525/5692/8292007111220pmfaillw0.jpg

Idę spać ;]

Kusy_Kazakov
30-03-2008, 10:41
We hereby reject Master Macavelli's peace offering.

For those who wonder;

# Macavelli wanted to leave Vidfamne behind so Caste + We Bite could level up without having to care about Cruoris.

Co sądzicie o tym poście Ardinga? Macavelli kinda failed.

nokijjjja
30-03-2008, 10:52
propaganda

vuxes
30-03-2008, 11:30
propaganda

http://img340.imageshack.us/img340/743/cpmacavelliac1.jpg

q propaganda

Kubous
30-03-2008, 12:41
"I haven't died on your snake since ages"

Kozak

vuxes
30-03-2008, 13:20
"I haven't died on your snake since ages"

Kozak

Ja terz nigdy nie paduem na wenrzu

Btw. Macavelli mnie dogania :\

Xyriela
30-03-2008, 13:24
LOL jesli ludzie mowia, ze ten screenshot i propozycja Macavellego to klamstwo i propaganda z naszej strony, to znaczy ze oni rzeczywiscie nie sa swiadomi, co tez Macavelli wymysla robi bez ich wiedzy. To smutne. Ale w sumie czasem lepiej zyc w bezpiecznej i naiwnej nieswiadomosci ; )))

A ORO BYLO ale mysle, ze dajemy rade bo wroga jest odrobinke wiecej, a przynajmniej staram sie wierzyc, ze to tylko odrobinka wiecej :baby: ach ta naiwna nieswiadomosc B)

Sulor
30-03-2008, 22:41
LOL jesli ludzie mowia, ze ten screenshot i propozycja Macavellego to klamstwo i propaganda z naszej strony, to znaczy ze oni rzeczywiscie nie sa swiadomi, co tez Macavelli wymysla robi bez ich wiedzy. To smutne. Ale w sumie czasem lepiej zyc w bezpiecznej i naiwnej nieswiadomosci ; )))

A ORO BYLO ale mysle, ze dajemy rade bo wroga jest odrobinke wiecej, a przynajmniej staram sie wierzyc, ze to tylko odrobinka wiecej :baby: ach ta naiwna nieswiadomosc B)

Xyriela wie wiecej o zamiarach Macy niz ja. Proste.
Naiwna to jestes ty. Uwierz ze wiem co mowie

Xyriela
30-03-2008, 23:28
Macavelli na forum tibia.com sam sie przyznal, ze screen jest prawdziwy, wiec cut the crap Roluś! Ludzie, ktorzy pierdolili ze to propaganda z naszej strony najwidoczniej jednak nie maja pojecia i pozostaja w swej naiwnosci. BTW fajny ded... W BIEGU haheuahuehaha:baby::baby::baby:

Moze i jestem naiwna, ale widze wyraznie ze dostajecie niezle po dupie od garstki ludzi zaledwie.. Ta garstka ludzi wychodzi naprzeciwko tlumom, mi sie wydaje, ze to jest w tym najwazniejsze. Nie to co te Wasze niekonczace sie sneaki kiedy mieliscie mniej ludzi. Ta wojna sie jeszcze nie skonczyla i, bynajmniej, na koniec sie nie zapowiada ;] :cup:

Dark_Moniek
30-03-2008, 23:35
ta wojna nigdy sie nie skonczy, moze poprostu ludzie z niej odejda, ale ciagle bedzie trwala :)

Komuszq
31-03-2008, 01:32
Macavelli na forum tibia.com sam sie przyznal, ze screen jest prawdziwy, wiec cut the crap Roluś! Ludzie, ktorzy pierdolili ze to propaganda z naszej strony najwidoczniej jednak nie maja pojecia i pozostaja w swej naiwnosci. BTW fajny ded... W BIEGU haheuahuehaha:baby::baby::baby:

Moze i jestem naiwna, ale widze wyraznie ze dostajecie niezle po dupie od garstki ludzi zaledwie.. Ta garstka ludzi wychodzi naprzeciwko tlumom, mi sie wydaje, ze to jest w tym najwazniejsze. Nie to co te Wasze niekonczace sie sneaki kiedy mieliscie mniej ludzi. Ta wojna sie jeszcze nie skonczyla i, bynajmniej, na koniec sie nie zapowiada ;] :cup:

My przynajmniej gramy swoimi postaciami a na was titania napiepsza;]

Nie prawda? to zobaczcie film z ob na titanii-> tak samo leca mwale i paraliże jak u nas wczoraj:P

a co do padania patrz na wasze lvle dzis i na nasze tych co padli hueheuh

Iomer Thunderblade
31-03-2008, 09:58
róznica pomiedzy naszymi sneakami, a waszymi openami co drugi dzien jest taka, ze wam szyyyyyyyyyyybko skoncza sie pieniadze ;)

Quenative
31-03-2008, 14:47

ty nawet padac nie potrafisz /: i do tego ten slang rotwormow

Skrzatorr
31-03-2008, 17:15
Kocham krokodylka <333333
Vuxes: Frenz???

krytyk44
31-03-2008, 21:01
hahahaha 300 noobow dostaje wpierdol od 25 no i placz ze przyszla titania... nawet jesli to was jest 300 a ich 25 wiec nie badzcie pizd*mi.. iomer jestes pi*da ktora wszedzie szuka winnych a nie widzi ze jest lamerem:(

edit
specjal ediszon for macavelli: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=122683&highlight=blessing

Iomer Thunderblade
01-04-2008, 01:23
ja wcale nie szukam winnych grzesiu, oni dostaja oro, co prawda zabijaja paru od nas, ale patrz chociazby na keenena, padl na 205 ma juz 206, a ani pies albertcik ani nikt inny nie odrabia lvli :[

vuxes
01-04-2008, 15:19
edit
specjal ediszon for macavelli: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=122683&highlight=blessing

Nie dawaj mu tego, bo on mi powiedział, że mnie chce przegonić :S

Eneris
01-04-2008, 16:06
Nas jest 300? sam o tym nie wiedziałem....tylko nie zapominajmy ze w 4 dni 3x zaoraliśmy tych kozaków i na każdym battlu było nas mniej :D

krytyk44
01-04-2008, 23:47
280 kozakow
86 we bite
30 vidfamne
11 caste

bez noob kozakow jest was 127 chyba ze o kims zapomnialem a z kozakami 400...

Iomer problem w tym ze z taka przewaga open powinien trwac z 10 minut i powinno pasc 95% cruoris a od was paru noobkow...
Gdybyscie z taka przewaga nie mogli expic no to naprawde bylby zal.
Pewnie gdyby na waszych charach posadzic pol servera non pvp to wynik opena bylby podobny troche na wasza kozysc...
Wiec nie wiem z czego sie cieszycie:confused:

Scroopy
02-04-2008, 01:39

Nie prawda? to zobaczcie film z ob na titanii-> tak samo leca mwale i paraliże jak u nas wczoraj:P

I tak was ownimy Dareczku :* ;))

Eneris
02-04-2008, 01:51
280 kozakow
86 we bite
30 vidfamne
11 caste

bez noob kozakow jest was 127 chyba ze o kims zapomnialem a z kozakami 400...

Iomer problem w tym ze z taka przewaga open powinien trwac z 10 minut i powinno pasc 95% cruoris a od was paru noobkow...
Gdybyscie z taka przewaga nie mogli expic no to naprawde bylby zal.
Pewnie gdyby na waszych charach posadzic pol servera non pvp to wynik opena bylby podobny troche na wasza kozysc...
Wiec nie wiem z czego sie cieszycie:confused:

z tego 1/3 lub 1/2 nie ma na battle więc nasza przewaga liczebna jest taka sama jaką miało cruoris na początku wojny.

Iomer Thunderblade
02-04-2008, 11:09
pozatym patrz jesli padlo nas kolo 20~ jaki to %, a jaki % to te 20~ cruorisów ;)

krytyk44
02-04-2008, 16:08
pozatym patrz jesli padlo nas kolo 20~ jaki to %, a jaki % to te 20~ cruorisów ;)

Mozna i tak ale ja to widze tak ze jesli przy 8 krotnej przewadze, nawet jesli byla polowa(200 osob) to przy 4 krotnej padlo od was 20 to co by bylo gdyby bylo was 100? albo 50? chyba latwiej zabic 10 osob w teamie 20 osobowym ktory nie ma takiego powera niz 20 osob w teamie 200 osobowym ktory moze sciagnac na combo wszystko co sie rusza i nie jest gmem........
Moze dajcie sie zabic wszyscy wtedy cruoris wylapie bany, po 7 dniach znowu, potem po 30 i tak az zlapia delete, wtedy server bedzie wasz

Iomer Thunderblade
02-04-2008, 19:02
i tu robisz blad, bo te 80~ czy 100 pallki, blokuja hlvli, nie pozwalaja swobodnie biegac itp

Torpedo
02-04-2008, 20:12

Kurde wszyscy maja cos do naszych mwalli........ Cos nie tak z nimi?/ Moze mi to ktos wytlumaczyc bo naprawde nie potrafie pojac o co wam chodzi. plsssssssssssss

Eneris
03-04-2008, 01:24
Chodzi o to że na ob z Titanii gildia Wratha walczyła w ten sam sposób jak Cruoris, widać to po sposobie używania m walli i paralizy, a poza tym kilka osób miało takie same hotkeye(zbieg okolicznosci?).

Zorlan :|

krytyk44
03-04-2008, 19:14
i tu robisz blad, bo te 80~ czy 100 pallki, blokuja hlvli, nie pozwalaja swobodnie biegac itp

to zostawcie ich w deppo? nie? ciekawe czemu? boicie sie ze nie wygracie buahuahu

Eneris
03-04-2008, 19:15
Ostatnio proponowałem Xanowi battle od nas 30- osób a od was cała gildia + titania, ale niestety Xan sie bał.

krytyk44
03-04-2008, 19:16
Chodzi o to że na ob z Titanii gildia Wratha walczyła w ten sam sposób jak Cruoris, widać to po sposobie używania m walli i paralizy, a poza tym kilka osób miało takie same hotkeye(zbieg okolicznosci?).

Zorlan :|

oj szerloku nie wiesz ze oni tez tam graja tez maja tam wysokie lvle i tez maja wojne?

@up ehe na 300 wychodza a na 30 sie boja:) grtaz bujnej fantazji

Exim
03-04-2008, 21:10
krytyk44 zapytam Cię krótko, kto Cię strugał?

vuxes
03-04-2008, 21:48
Ostatnio proponowałem Xanowi battle od nas 30- osób a od was cała gildia + titania, ale niestety Xan sie bał.

Cała gildia + Titania?????

HOW? :|

4drian
03-04-2008, 22:17
krytyk44 zapytam Cię krótko, kto Cię strugał?

Leśniczy -.-"

Jednak dziwne ;o :):):):):):)

Kusy_Kazakov
03-04-2008, 22:29
Cała gildia + Titania?????

HOW? :|

On po prostu zasugerował logicznym tokiem myślenia, że inhabitants of Titania grali na openie charami z Cruoris o.O tylko że popełnił kinda "błont" i miał na myśli to, że charami Cru~ gra Titania na openach ; ]

Bartas15
04-04-2008, 07:37
Cruoris może pograc jedynie na open battle na otsach bo oprocz smiesznych masslogow to nic wiecej nie moga.Nie uważam ,że są oni gorsi
od We bite ponieważ nie ma co ukrywac maja ogarniecie pomimo takiego wykrojonego teamu ale We bite ma przewage liczebną i expi ,a Cruoris w dp przeczekuje :)

Dark_Moniek
05-04-2008, 00:49
Cruoris może pograc jedynie na open battle na otsach bo oprocz smiesznych masslogow to nic wiecej nie moga.Nie uważam ,że są oni gorsi
od We bite ponieważ nie ma co ukrywac maja ogarniecie pomimo takiego wykrojonego teamu ale We bite ma przewage liczebną i expi ,a Cruoris w dp przeczekuje :)

Zdecyduj sie, ktorej stronie lizesz dupe, bo rzadko wychodzi na dwa fronty...

Kubous
05-04-2008, 13:21
@up
ahah xD

krwawycomeback
06-04-2008, 11:37

Xan aka bine jest RETARDEM i z nim sie nie gada:<

Scroopy
06-04-2008, 21:51
pwned : ( <10 znakooffff>

Xyriela
06-04-2008, 21:52
Xan aka bine jest RETARDEM i z nim sie nie gada:<

http://img178.imageshack.us/img178/6868/binepizdapr9.jpg (http://imageshack.us)

LOL hahahahah x'D

vuxes
06-04-2008, 22:04
A ja znalazłem to:
http://img147.imageshack.us/img147/4976/rolusgetspwnedga2.jpg

Rav
06-04-2008, 23:28
gz fraga zacytuje saphira "dont.. he is waste of unjust"

xd

Marczio
07-04-2008, 23:22
Czyli co? Po roku wojny VuSEX sfragowal kogos? Bo chyba nie wklejalby screena z innego powodu

Iomer Thunderblade
08-04-2008, 00:22
to ots jest :P

Xyriela
08-04-2008, 09:32
No Shit Sherlock !!!

Bartas15
08-04-2008, 14:10
Powiem tak...

CZAS NA ORO :)

Xyriela
08-04-2008, 14:17
Pierwsze Oro w Nowym Rozdziale Okresu Zniw Na Selenie przezyl Damifir!
Gorace brawa dla niego!!! :cup::cup::cup:

Torpedo
08-04-2008, 14:21
@Bartas15

Soon zaobaczysz kto kogo bedzie orol :D

Bartas15
08-04-2008, 15:27
Zobacze hmm ,a raczej pokaże ci droge do temple.

Thuygioshok
08-04-2008, 17:04
ORMO ma inv na selene xdd niektorzy ci co sie przeniesli na ten nub serv, mowili abysmy do was poszli, aczkolwiek u was ptasia grypa

Xyriela
08-04-2008, 17:47
Kolejne Oro [szczegolne podziekowania dla Undead Jesterow za najebanie ofiary =)]:
Agressive Astaraver
Apr 08 2008, 17:06:05 CEST Killed at Level 144 by Bam Bam Of Flintstone
and by Queth

a co do Damifira zapomnialam wkleic to:

Apr 08 2008, 13:33:40 CEST Killed at Level 114 by Xyriela
and by Onken

:cup::cup::cup:

Bartas15
08-04-2008, 17:51
Wbijajcie :) ale z ekipą.

krytyk44
08-04-2008, 21:28