zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Elf Fortess

Sey
17-02-2008, 11:25
Elf Fortess - forteca elfów ;D. Mam pytanie, jak tam dojść, patrzylem na mapke, ale jest taka niedokladna i sie zgubilem, czy bylby ktos tak dobry i zamiescil lepsza? Czy dam tam rede 36 pallem z k-seten, crusem, bohami drag shieldem i rs'ami? Które poziomy czyścić?
0?
+1
+2
-1?
Z góry dziękuje.

Piottros
17-02-2008, 11:39
Heh... Tez miałem problemy z dojściem :) Trzeba mieć cierpliwość... Pewnie ze dasz rade xD Pytanie.trochę mfow trzeba wziąć jak zawsze. Najlepiej iść z Arrowami, bo z elfów lecą ;p Najlepiej to latać po tej wierzy gdzie są arcanisty. A tam co quest na dole jest to pewnie tez dasz rade ale jakieś tam waste będzie ;] Mapka... Bym musiał robić od nowa... Mapki to sobie poszukaj, ja tak właśnie zrobiłem. Pozdrawiam.

Sey
17-02-2008, 11:42
Ofc, dzieki za odpowiedz :). Ale mapki szukalem, w tibii.pl patrzylem na Mape Świata w sumie znalazlem droge ale jest ona strasznie niedokladna, z daleka pokazana jest droga, nie wiadomo ktoredy wychodzic z Veno.
Jakbys mogl poszukac mapki Twojej bylbym wdzieczny :].
Pytanie do paladynow:
Jak czyscic ten quest na time ringa? Wchodzic na niewidce i ubijac najpierw arcany?

Piottros
17-02-2008, 11:49
Mapka: http://wiki.hunted.pl/wiki/Shadowthorn_Quest/Spoiler
Jest dokładna. A tak w ogóle to arcanist widzi niewidzialność ;] Oczyścić pokój to nie problem. Wchodzisz bijesz all po kolei ;] No... Na początku dsa arcany i potem pozostałe. :) Możesz włączyć utamke i bić arcany na końcu dsa. Aha... scouty mogą ładnie przywalić więc uważaj! Pozdrawiam.

PS. Macheta potrzebna.

Sey
17-02-2008, 11:52
Tak, wiem ze arcany widza niewidzialnych, ale ds'y nie :). Wiec latwiej mi by bylo bic, 2x mniej hitow :p.
Dzieki za odpowiedz :).

Suton
17-02-2008, 14:23
up x2 i x3 :
wszystkie elfy widza niewidzialnych... nie oplaca sie niewidki wate many...