Pokaż pełną wersje : Kyra War 206 Ms i inni padaja
http://data.fuskbugg.se/skalman01/avorianskado.rec
Rechostnij ktos na tibicam.com
Z gory dzieki
@down
Dzieki :)
neopostman
17-02-2008, 15:58
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37472
Rehost.
ten adi co go bili, to bylo dopiero 0 pvp :D przeciez nikt f bomby nie walnal mogl przesunac i uciekac no ale nc :D
wiekszosc hlvli na kyra to nooby :))
Alist'er
17-02-2008, 22:09
Ja gram na kyrze ale nie moge sie polapac o co hodzi z battle , wienc powiedzcie !!!
Couranger
17-02-2008, 22:50
Ja gram na kyrze ale nie moge sie polapac o co hodzi z battle , wienc powiedzcie !!!
ja terz niewiem oco h0dzi plax powieccie mi
No comment...
Wogole wiedze ze ludzie pazerni na fragi...
Bylo sporo ludzi a ten przez pewien czas biegal w krzakach to jakby wszyscy zucali M Walle zamiast spamowac SDs to by ladniej i szybciej padl. No i jak biegal kolo domkow jedna osoba zucala M Walle to druga zamiast dolepic M Walla to kurwa SD SD SD...
No a pomijajac fakt ze ten 200ms+ to juz calkowity zjeb... ;)
Młyn.
Scigaja Pablofona mijajac po drodze Xolo i Kataruso ale nic, walic to xD
Lord Wlodek
18-02-2008, 08:26
Młyn.
Scigaja Pablofona mijajac po drodze Xolo i Kataruso ale nic, walic to xD
Taaa napalili się na jednego kolesia tak bardzo że zapomnieli o kilku innych typach
Salarigoth
18-02-2008, 10:24
Nooby jak cholera jak 206 MS moze pasc w taki sposob , Czlowieku jak to widzisz to sie opamietaj 0 mw 0 pvp nic nawet glupiego time ringa nie miales . Tragedia tak to ocenie. Ogolem 0 pvp maja ci co brali udzial w warze.
Btw. 191 ek z d lance bez rs huahuahuaa
Lipton'ek
18-02-2008, 11:38
wy napewno byscie rozegrali to lepiej... racja ze to troche dziwne ze uwzieli sie na pablo lecz skutecznie liczy sie wynik a potem styl.. wiec nie pie***cie ze maja 0 pvp bo ile wiem to polowa hlev kyry to old NG z arcani a swym pvp nie grzeszyli -,-
Dragones5
18-02-2008, 12:26
Filmik nawet fajny i spox fragi ale gdy spojrzalem na Avoriona, ze po 80hp straty uzyl 2 great health potiony i tak kilka razy to sie zalamalem n/c ;p
Salarigoth
ty kurwa masz moze lepsze od nich pvp huj ze znoobili pokaz swoje tez sie posmiejemy
wy napewno byscie rozegrali to lepiej... racja ze to troche dziwne ze uwzieli sie na pablo lecz skutecznie liczy sie wynik a potem styl.. wiec nie pie***cie ze maja 0 pvp bo ile wiem to polowa hlev kyry to old NG z arcani a swym pvp nie grzeszyli -,-
95% z tej polowy juz nie gra ;)
Nooby jak cholera jak 206 MS moze pasc w taki sposob , Czlowieku jak to widzisz to sie opamietaj 0 mw 0 pvp nic nawet glupiego time ringa nie miales . Tragedia tak to ocenie. Ogolem 0 pvp maja ci co brali udzial w warze.
Btw. 191 ek z d lance bez rs huahuahuaa
a ty trzym dupe 46 lvlu :o
moze nigdy nie miales d lance to dla ciebie jest to oszalamiajaca bron:o
i do panow "0 pvp pablofon"on ma lagi
Shimitzu15
19-02-2008, 00:45
Nie wiem co sie podniecasz tym filmem... Nasi popadlali a Ty sie cieszysz mogles dac filmik jak Swe dostaja od nas w dupe...
Salarigoth
19-02-2008, 00:51
a ty trzym dupe 46 lvlu :o
moze nigdy nie miales d lance to dla ciebie jest to oszalamiajaca bron:o
i do panow "0 pvp pablofon"on ma lagi
Po 1 JA tym charem nie logowalem sie 2 miechy dobre .
Po 2 Mialem dosc duzy lvl jak tibia byla trudniejsza a nie, myslisz ze masz 90~ royala bo update bylo dobre i idzesz wbic w poltorej h lvl na frostach to jestes dobry.
Po 3 D lanca teraz to sie dupe podciera a zwalaszcza an 190 lvl.
Shimitzu15
19-02-2008, 00:52
Zacznijmy od tego ze jak bili Pablofona to dla tego ze mial pz Xolorian nie mial zreszta jak pare innych osob a dlaczego zjebany Avorian swe pierdolony biega w takim eq to nie mam pojecia dostana w dupe w tej wojnie od nas i znowu pol roku nie beda grac... Takie jest moje zdanie. Dojechali mnie na expie w 8 zrobili spam sd ng botem i cieszyli sie ze bohy ze mnie spadly naprawde zal ze tak powiem a Pablofon mial lagi dlatego 0 pvp...
Co do eq Avoriana to chcialbym wam to troche rozjaśnić.
Jak ktos ma jednego fraga do RS'a to idzie na war juz z eq ktorego nie bedzie zal jak cos ;]
Salarigoth
19-02-2008, 01:16
Jak sie ma 6k many to naprawde trudno wcisnac guzik na mapie i zeby samo polecialo (patrzac na pvp tych co go lali to o paralyze to nie slyszeli nigdy)
@up
nie pomyslalem ;p
Lipton'ek
19-02-2008, 15:24
^^to widac ze nie ogladales wczesniejszych filmow z wojen kyry..
a co do avoriana to chyba juz nikt nie pamieta jak spie..lil polakom z pz na 15min
Dwik:
95% z tej polowy juz nie gra
az tylu to chyba nie bo xolo to CHYBA nadal gedd a juffsem slyszalem ze ostatnio grywal shyan a patteh to podajze davo
Numenorian
20-02-2008, 02:31
@Salarigoth
Ja widze że ty pro jesteś, mówisz o pvp 'tych co go lali' to spójrz najpierw na drugą stronę, kiedy nie mieli przewagi 15-30 zazwyczaj przegrywali. elo
Salarigoth
20-02-2008, 09:44
@Salarigoth
Ja widze że ty pro jesteś, mówisz o pvp 'tych co go lali' to spójrz najpierw na drugą stronę, kiedy nie mieli przewagi 15-30 zazwyczaj przegrywali. elo
Powiem ci cos jezeli ta 15-stka miala jakiegos h lvlowego knighta to wsytarczylo by znac carlin i juz , w kanalach carlin jest tunel (Od respa slima lekko w prawo w strone drabiny i w dol tam bedzie wejscie na prawo) do ktorego jest wejscie tylko z jednej strony. Mozna tam ustawic sie w taka pozycje ze tylko jedna osoba moze chociażby soribiwac wejsc i uderzyc ale duzo to nie da , uwierzcie trudno to brzmi bo nie wiem jak to wytlumaczyc ale tibia 7.6 Furora 114 ek zablokowal 15 osob bo tylko jedna jak chciala go uderzyc automatycznie wpadala w trapa.
@edit
Trzeba znac teren i napewno sie chodzic w 2-u/jedno osobowych teamach.
Lipton'ek
20-02-2008, 11:24
za duzo otsow...
Salarigoth
20-02-2008, 11:55
za duzo otsow...
Ustawianie trapow to otsy? ok your way ;]
za duzo otsow...
WITAM DZIECKO RÓŻDŻKI :*
Nie grałeś w starych czasach to w ogóle się nie udzielaj.
No nic ale to w końcu polak...
Co do filmu to o Ich pvp się nie wypowiem bo jest gorsze od gry początkujących...
Lipton'ek
20-02-2008, 14:45
skad KU*WA wiesz ze nie gralem sam sie nie udzielaj jak nie wiesz co to pvp -,- i nie mam zamiaru sie z toba klucic MASTAH PVP
@Salarigoth
moze i masz racje z tym trapem ale najpierw trza to zrobic a nie tylko gadanie na serio to tak gdy wpadaja po ciebie typy to ponosi cie euforja*
i cala walka jakos sama sie uklada a ten battle chyba przez 20dni nie byl
rozplanowywany tylko kazdy improwizowal* a nie myslal jak zrobic trapa
btw. troche w tej akcji znoobily obie ekipy lecz widzialem juz niezly pokaz umijetnosci obu stron
Salarigoth
20-02-2008, 14:53
skad KU*WA wiesz ze nie gralem sam sie nie udzielaj jak nie wiesz co to pvp -,- i nie mam zamiaru sie z toba klucic MASTAH PVP
@Salarigoth
moze i masz racje z tym trapem ale najpierw trza to zrobic a nie tylko gadanie na serio to tak gdy wpadaja po ciebie typy to ponosi cie euforja*
i cala walka jakos sama sie uklada a ten battle chyba przez 20dni nie byl
rozplanowywany tylko kazdy improwizowal* a nie myslal jak zrobic trapa
btw. troche w tej akcji znoobily obie ekipy lecz widzialem juz niezly pokaz umijetnosci obu stron
Po 1 kazdy gracz 100 + MUSI miec vente bo inaczej ja go graczem nie nazywam( chodzi o pvp bo zjeb-pvp dla mnie sie nie liczy) i wiadomo ze jak kogos z gildi leja zwlaszcza 200 lvl to masslog to kwestia 20 sekund. I pamietam wojne to ZAWSZE ! mielismy w kazdym miejscu droge ucieczki taka zeby mogli nas w popme cmoknac ( oprocz expowisk wtedy spontan pelen) Powiem tyle 60 + lvl nosze ZAWSZE przy sobie 40 scarab coin bo to najlatwiejsza droga ucieczki przed ludzmi co zaplanowali na ciebie atak bo nikt normalny na ob/bitwe/snake stack nie bierze scarab coinow , zaduzo by opowiadac ale juz wiesz dlaczego mowie ze to nooby?
Gram w Tibie około 5 lat i 4.5 roku przeznaczyłem na światy pvp. Uczenie się na różnych serwerach ucieczek i nauka z filmów. :* -kiss 4u :*. Nie nazywam się mastahem pvp ale to co widzę na tym filmiku to po prostu jak rzucić 10 gp w depo carlin. Hołota i tyle !
WITAM DZIECKO RÓŻDŻKI :*
Nie grałeś w starych czasach to w ogóle się nie udzielaj.
No nic ale to w końcu polak...
Co do filmu to o Ich pvp się nie wypowiem bo jest gorsze od gry początkujących...
lamusie..
swe to jedna z lepiej ogarnietych ekip.Btw widziales gdzies tam druida?:(
A pablo zeby nie mial lagow to by spierdolil na mapclicku :c
lamusie..
Dlaczego Mnie obrażasz?
swe to jedna z lepiej ogarnietych ekip.
Wszyscy są bardziej ogarnięci od Polaków. Chodź występują jednostki.
Btw widziales gdzies tam druida?:(
Oh chyba nie.
Polski internet :*/EDIT. Na lagach też można zaznaczyć. Thx Salarigoth :*
Salarigoth
20-02-2008, 15:48
HahahhaahahahahahahahahA!
Co za rzonica czy ma sie lagi dajesz mapclick z lagami to leci tak szybko jak dana postac moze (chyba ze sa lagi serwera) wiec nie pierodl.
Btw . Tacy ogarnieci nie uciekali w 2 osobowych teamach.
Lipton'ek
20-02-2008, 19:42
co do pvp to mowilem o dobrym szwedow a nie pablo ktory znoobil i tyle w tej sytluacji no ale coz kazdemu moze sie zdazyc chwila paniki ;s
proponuje zakonczyc ta dyskusje.. bo i tak kazdy swoje wie
Deni Ha'Nocri
20-02-2008, 19:58
polowa polakow z kyry to nooby ktore przy pierwszej lepszej okazji ukradly by ci knight axe :)
polowa polakow z kyry to nooby ktore przy pierwszej lepszej okazji ukradly by ci knight axe :)
90% Polaków grających w Tibie to nooby. Thiefy, lurery, Wyzywacze <XD>, Kozaki, lamy, idioci.
Dużo by wymieniać...
Lipton'ek
20-02-2008, 22:40
a zes sie uwziol na tych polakow co my/oni ci zrobili przciez mamy tego slawnego mateusza ;*
a zes sie uwziol na tych polakow co my/oni ci zrobili przciez mamy tego slawnego mateusza ;*
W Wielkim skrócie, zniszczyli Tibię. Mateusz ma noobowski nick
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.