Pokaż pełną wersje : Najlepszy świat non-pvp?
Sir_Elioth
17-02-2008, 19:33
Na którym waszym zdaniem z wybranych światów non-pvp byłoby najlepiej zacząć grę (mam tutaj na myśli: przepełnione expowiska [PACC], zaludnienie przez polaków, lagi na serverze, możliwość wybicia sie, dość niskie ceny itemow, czym lepsza atmosfera tym większy + :D). Po uzasadnieniu w poście wypowiedzi proszę o zagłosowanie w ankiecie :)
Candia
Nerana
Unitera
@--Cienius--
Nie na temat, ale skoro zacząłeś to napisz z jakiego powodu.
--Cienius--
17-02-2008, 19:35
powiem ci tyle omijaj guardie szerokim lukiem
bo to jest zasyfiony server
Ja nie narzekam na nerane i odradzam unitere bo to USA server (lagi).
Seba'rivel
17-02-2008, 20:31
Nie istnieje dobry, to analogicznie nie może istnieć najlepszy.
Couranger
17-02-2008, 21:21
Filmik bardzo fajny i ciekawy :p
najlepsze "Orc Spearman ? Yea ..."
NetowyHooligan
17-02-2008, 21:24
gdzie tu masz jakis filmik ??:o:o
Aphydioon
17-02-2008, 22:55
Brakuje jednej opcji w sondzie
*Nie wiem
Nie idź na Candię. Polecam Harmonię ;)
Sir_Elioth
19-02-2008, 18:33
@Xr3
Na Harmonii najmniejszy level w top 300 to 120 oraz ponad 25 osób 200+. Co prawda cena są przyzwoite ale, wolał bym server mniej przeludniony przez hlvli :)
Masterofflamaster
19-02-2008, 21:15
No fajnie tyle czemu nie ma np guardi .?
po_prostu_ja
19-02-2008, 21:25
@up
cicho... chyba niechcesz zeby gralo tam tyle ludu zeby nie dalo sie wejsc? ;)
Sir_Elioth
19-02-2008, 21:53
No fajnie tyle czemu nie ma np guardi .?
Jakoś najbardziej przypasowały mi wymienione przeze mnie servery :p Wybrałem je miedzy innymi ze względu na nie za wysokie levele w top 300 i liczne zaludnienie przez Polaków ;)
CANDIA, A GRACZ POUL NOHAN!!!!!!
Ja se poszedłem na ten świat a ziomek mi dawał za free itemy odrazu eq mi zajebał i protektorował. Piszcie do niego, on jest otwarty na wszelkie propozycje :D
suryoymobb
21-02-2008, 12:18
Nie wiem czy moze istniec dobry server n-pvp, a co dopiero najlepszy.
Michnik of Celesta
25-02-2008, 21:58
Gdybym mógł , zagłosowałbym na celeste xD (boty , polaczki , niskie ceny , przeludnienie) ;) choć i tak wolę to niż niektóre pvp (np. zasyfioną furorę)
Stawiam na Nerane bo tylko na niej gralem.
Uwazam ze jest stanowczo za malo swiatow non-pvp, bo teraz non-pvp sa tak przepelnione ze grac sie na nich nie da.:(
Pyro Aris
26-02-2008, 02:45
wszystkie non-pvp sa najgorsze
Wybrałem je miedzy innymi ze względu na nie za wysokie levele w top 300 i liczne zaludnienie przez Polaków
Żesz ja pi*rdole! WYBIERASZ SERVA ZE WZGLĘDU NA DUŻĄ ILOŚĆ POLAKÓW?! CZYŚTY OCIPIAŁ?! Chłopie! Polaczki to gangrena Tibii. Najgorszy odłam. Idź na Candię proszę bardzo! Będą jeszcze większe laggi i kolejny gracz, który musi się przekonać co to znaczy wstręt do rodaków. Pierdoleni Polacy...
@down
Nie, wogóle^^
JechaczNakonny
28-02-2008, 18:26
NO WIĘC!
Po pierwsze: Żaden NON-PVP nie jest dobry..
Po drugie: Zależy czy posiadasz pacc, czy też nie. Z reguły nowi gracze wybierają serwery NON-PVP i troche noobostwa jest zabijaja potworki kradzieże loot bagów..
a jeżeli masz pacca to wbijaj na Candie.. nie ma takiego noobostwa na terenach dla pacca ;))
Grając na serverach gdzie dużo PL myślałem, że gorzej byc nie może... wszedłem na Unitere i... omfg BR to istne nooby, nawet PL im nie dorównują! Nie da się skillowac w żaden sposób! Miałem 4 trole, z czego 2 na yellow i przyszedł jakiś BR zabił te oba na green i mówi, że skilluje się na 2 trolach. Prawie żaden z nich nie umie angielskiego... jakieś esse, oi, esse sresse... grając 3 dni na Uniterze, mam wstręt do BR... Jednak jeżeli z tych 3 serverów mam wybrac to...
Unitera najmniej osób i najmniejsze lvle, ale za to BR... no i kicki... zmora USA...
Nerana duże rekordy online... nie grałem więc nie powiem
Candia z tego co słyszałem świat botów... jednak polecam Candie albo Unitere, zależy z czym się chcesz użerac ;D (br czy pl)
Wynocha z Candii! Nie chcemy tu więcej naabów zapychających serv i powodujących laggi...
piotr66642
16-03-2008, 10:28
naljepszy jest serv Honera 0 kolejek (no może w jakieś święta albo po update) a tak to super sie gra pomijając zdażających sie noobów i boterów.
a grajcie se tam ... dobze ze nooby nie potrafią sie zarejestrowac na ref ! bo to zapchany server ... a juz szczegulnie mnie wkur... jak chcesz se poskilowac to slima zabijaja -.- ( NA PACC AREA !!! )
powiem ci tyle omijaj guardie szerokim lukiem
bo to jest zasyfiony server
Popieram! Ceny są wporzo i to bardzo, ale expowiska tak przepełnione...! Powinni takie światy jak Guardia/Harmonia zablokować na nowych graczy. A facc mają pewnie jeszcze dłuuugie kolejki..
Muriel1130
07-04-2008, 17:54
A ja nie wiem, czemu nie uwzględniliście Luminery?? Pacery tez mogli byście nie pomijać bo dużo polaków gra...
Ja gram na Lumi od kąd zaczołem grac w tibie (7.6) miałem full postaci i od kąd gram ceny tak pospadały że masakra...
Dajmy taki Demon Shield. Tu wypada z Demona, można powiedzieć, że najlepsi mogą go tylko zdobyć i że to taki rar item... a tu za 20k można kupić... Crown Armor, wypada z Hero i Black Knight questu a kosztuje już 12k... niemal, że wszystkie ceny tak pospadały (jedynie boszki trzymają się na 45k i tam pare innych itemków)
Co do ludzi, lagi kto ma to ma, ja chodź mam włączoną Mozillie Firefoxa, komunikator AQQ i uTorrent (ciągle coś ściągam) żadko mam lagi...
Przed depo w Veno, Thais i Carlin pełno boterów, afczerów lub ludzi, lubiących sie pobazować ale np. Kazz i AB są puściutkie... poexpić w godzinach szczytu można na wielu expowiskach w spokoju np. odradzam Cyklopy na PoH-u bo noobów full (ale na większym lwlu mozna poblokac paru).
I piszę tu o FACC-u (PACC-a jeszcze nie miałem ale na wkacje mam nadziej, że sobie zakupiem;))
Ogólnie Luminera nie jest najgorszym światem non-pvp chodź jest to Amerykański świat i taka Pacera (mój kuzyn wbił tam 80lvl więc coś wiem) ma więcej lagów, noobów, kicków itp.
Jak dla mnie Luminera Rox:cup:
Wynocha z Candii! Nie chcemy tu więcej naabów zapychających serv i powodujących laggi...
Weź skończ bo jak widać jedynym noobem jesteś ty nawet nie wiesz czy ten koleś dobrze gra czy nie więc skończ i wyjdź bo piszesz że polacy to nooby to wiem mam przykład parę razy up domyślasz się kto to ?^^
Ale zapomnieliście jeszcze o Menerze,świat może przepełniony,troche hlvl jest (ale nie za durzo) ceny nawet nawet ale jak na kazdym n-pvp -przeludnienie:confused:
Weź skończ bo jak widać jedynym noobem jesteś ty nawet nie wiesz czy ten koleś dobrze gra czy nie więc skończ i wyjdź bo piszesz że polacy to nooby to wiem mam przykład parę razy up domyślasz się kto to ?^^
Jeżeli nie znasz sytuacji to zamknij ryja - Tak będzie najlepiej. Twoje sapaniny nic nie wnoszą. Moje za to tak (nie skromnie mówiąc).
Menera, Saphira
Ten pierwszy jest w USA, ale raz sa lagi raz nie, kolejki duze.
Saphira - brak lagow , bez kolejek ;)
Bebal nie odzywaj się, Xeremon ma rację, na Candii się grać nie da...
Thais jest zanoobione, że żal...
Chociaż dzięki nim zarobiłem jakieś 170ccB)
Chammy_Ardi
30-04-2008, 15:01
[QUOTE=Muriel1130;1989896]A ja nie wiem, czemu nie uwzględniliście Luminery?? Pacery tez mogli byście nie pomijać bo dużo polaków gra...
Ja gram na Lumi od kąd zaczołem grac w tibie (7.6) miałem full postaci i od kąd gram ceny tak pospadały że masakra...
Dajmy taki Demon Shield. Tu wypada z Demona, można powiedzieć, że najlepsi mogą go tylko zdobyć i że to taki rar item... a tu za 20k można kupić... Crown Armor, wypada z Hero i Black Knight questu a kosztuje już 12k... niemal, że wszystkie ceny tak pospadały (jedynie boszki trzymają się na 45k i tam pare innych itemków)
Przyjacielu jak Demon Shield 20k kosztuje to kupuj go masowo i u djinna selniesz za 30k!!!! chodz moim skromnym zdaniem niema chyba az tak wielkiego nooba ktory po trudzie wlozonym w jego zdobycie sprzedalby demonke za 20k
Co do bohow niebede sie wypowiadal bo wiadomo rozne swiaty rozne ceny ale moim zdaniem wiecej jak 35-40k nie powinny kosztowac
Pomijajac fakt ze sie zaliz ze ceny pospadaly to wyobraz sobie ze ja gralem za czasow jak fire axe na ruberze sprzedawalem za 45-50k gsa 180k c armora 35k dragon shielda 10-12k to byly czasy....
Ceny pospadaly bo teraz w zasadzie bardzo latwo zdobyc te itemy a dolna granice zawsze wyznacza cena w sklepie
Ps. Ostatnio widzialem jak 58ED solowal demona sposobem gora/dol strzelajac z Icicle niewiem jak duzo ich tracil na jednego bo niemialm czasu stac i ogladac noobowskiego pojedynku....
Nerana-tam poszedł mój skromny głos. Gram tam od 2 albo 3 dni, narazie jest fajnie,wiadomo,BR i Polacy do których wstyd się przyznać się zdarzają,ale przyjemny serwer. Minus to kolejki i właśnie nooby. Ale pozatym fajnie, tanie ceny,na exp(np. w kopalniach) jakoś nie trudno,mało osób tam widuje. Jest fajnie ! Jak ktoś z Nerany,i może wspomóc biednego 9 najta,to msg (Cloud Outsider) :-)
MajsterKlepeczka92
04-05-2008, 14:08
Menera, Saphira
Ten pierwszy jest w USA, ale raz sa lagi raz nie, kolejki duze.
Saphira - brak lagow , bez kolejek ;)
Odradzam Menera. Gralem tam 2 lata i to jest jeden wielki syf. Przychodzi godzina 22-23 Kolejka 300+, dodatkowo bardzo czeste mass kicki, wiekszosc hlvl zakonczylo gr na tym swiecie.
Jestem za Nerana gram tu od paru dni, nie wiem jak kolejkami bo ja pacc, polacy sa, mila atmosfera, expy puste ale i tak nooby sie zdazaja :)
Hmm... czy tańsze itemy to nie wiem? Im tańsze, tym więcej osób ma lepsze EQ.
Serwery non-pvp polecam dla początkujących graczy, żeby nauczyli się grać, ale ogólnie są kolejki, koło Ciebie lata masa graczy po 50+, każdy ma wypasiony sprzęt, zajęte expowiska, nie mówiąc o skillowaniu.
Ja dużego doświadczenia nie mam, ale swojego czasu grałem na Guardii (teraz ponoć zasyfiona) - uhh strasznie się męczyłem, żeby cokolwiek "ugrać".
CipSoft powinien otworzyć jeszcze conajmniej 5 światów non-pvp (oczywiście GER).
czemu nie dodałeś Astery? Astera rox!!! kolejki są tylko wieczorem, lagi są rzadko !!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.