zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ubijamy botera

player331
18-02-2008, 19:41
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37490

Liczę na każde komentarze na to dobre i te "co myslirz rze jestes fajny?", "rzal.pl" etc.

Radzik15
18-02-2008, 19:46
co myslirz rze jestes fajny? .....

Nie no żartuje, botterów trzeba tępic [;

Gz.

Jozin
18-02-2008, 20:48
LOL spoko combo od tych larv :P

Koleś siny był pewnie, ale szybko interweniował ten kina :P

Gz dla was, trzeba tępić chwasty (botterów) 8o

Caruel
18-02-2008, 22:42
Żeby coś "tępić" to najlepiej zacząć od siebie ;]

Jozin
18-02-2008, 23:09
Żeby coś "tępić" to najlepiej zacząć od siebie ;]

Co miałeś zamiar przez to powiedzieć ?

Ok'rzes
19-02-2008, 00:01
Od botterów wara...

....to nie to że sam botuje ( bo ja jako ja rl czas na ziółko, pigsy... alk i znajomych poświęcam)... ale z rl znam w sumie samych botterów...a graczy bez botów to z reguły flusie siedzący te 10 h dziennie... i niech mają wyskilowane super własnoręcznie robione chary... ale jak patrze na to jaki mają z ludźmi kontakt to szkoda mi ich...

Boli Cię to że Ty się męczysz a w koło botters? To kurwa kup sobie bota i odpuść sobie gorzkie żale... nie będziesz narzekać że masz słabe ocenki w szkółce bo musisz grać.. nie musisz... z BlackD Proxy/Tibabot Ng przy kompie poświęcam max 3 h... 10 min na ustawienie bota i depositera... i 2h i ok 50 min na wieczór gdy przychodze do domu... i mam rl life i mam "dzieciństwo"... albo przynajmniej już te kolejne lata po latach szczenięcych... i nie spędze ich przed komputerem... i nie będę kolejnym super hero który "nie boci i jest fajny/// kto kombinuje ten żyje dzieciaczki/// " :)

Groo0oosZ
19-02-2008, 00:56
:O
Ladne combo:]
ten ostatni hit za 170~~ NICE:]
pzdr

Pojeban
19-02-2008, 01:19
co myslirz rze jestes fajny? .....

Nie no żartuje, botterów trzeba tępic [;

Gz.

rżal.pl ty za to fajny jestes i autor tez

Hoxiu
19-02-2008, 09:53
stary sposób, kiedyś się w to bawiłem... Tylko, że ropnąłem ze 40+ larw ( nie pamiętam w tej chwili )

I niestety przez przypadek wszedłem na parcela i combo prawie 400 hp :s

Etoric
19-02-2008, 09:59
Film taki przeciętny. Wszędzie jest masa botterów, a wam się trafił taki który sypnął dark helmetem. Fajnie

Etan Marth
19-02-2008, 10:03
Ok'rzes, Berylia nas nauczyla kombinowania ^^.

Padl, stracil to co stracil, wroci do kompa, da logi in, wroci na expowisko i odrobi ten lvl.

drahoho
19-02-2008, 11:29
Boterzy....
Właściwie gdyby nie oni to pewnie byłoby 3/4 mniej 200+lvl.
I prawie każdy hlvl używa bota....Hmm...myk :d
Ale tępic trzeba;]

Klikaczz
19-02-2008, 13:39
GRATULACJE! to lubie ubić bota i nie wbić fraga a btw to non-pvp tak? bo jak tak to ciezko by bylo inaczej uwalić:D

Radzik15
19-02-2008, 13:54
rżal.pl ty za to fajny jestes i autor tez

Twój nick mówi sam za siebie ! :)

tak-nie
19-02-2008, 14:09
Twój nick mówi sam za siebie ! :)

Twój też....................................

player331
20-02-2008, 20:24
Od botterów wara...

....to nie to że sam botuje ( bo ja jako ja rl czas na ziółko, pigsy... alk i znajomych poświęcam)... ale z rl znam w sumie samych botterów...a graczy bez botów to z reguły flusie siedzący te 10 h dziennie... i niech mają wyskilowane super własnoręcznie robione chary... ale jak patrze na to jaki mają z ludźmi kontakt to szkoda mi ich...

Boli Cię to że Ty się męczysz a w koło botters? To kurwa kup sobie bota i odpuść sobie gorzkie żale... nie będziesz narzekać że masz słabe ocenki w szkółce bo musisz grać.. nie musisz... z BlackD Proxy/Tibabot Ng przy kompie poświęcam max 3 h... 10 min na ustawienie bota i depositera... i 2h i ok 50 min na wieczór gdy przychodze do domu... i mam rl life i mam "dzieciństwo"... albo przynajmniej już te kolejne lata po latach szczenięcych... i nie spędze ich przed komputerem... i nie będę kolejnym super hero który "nie boci i jest fajny/// kto kombinuje ten żyje dzieciaczki/// " :)

No wreszcie! Już myślałem, że się nie doczekam ;). Czekałem na wypowiedź prawdziwego botera z krwi i kości! Powiem tak boterzy zasadniczo nie wiedzą o co w tej grze chodzi. Osobiście gram dla zabawy, nie przymuszam się do gry. Nie gram po 5h dziennie "bo pacc się marnuje"... Nie ma to sensu. Gra ma przynosić zabawę w pełnym tego słowa znaczeniu. Dużo czasu poświęcam na zabawę z botami, na rozmowę z kumplem, a nie żmudne bicie lvl (z resztą nie mające sensu jeśli 80% wbije lvl na bocie ;]).

Heh.. To dzieciaczki mnie dobiło :D Jeśli nie masz czasu nie graj w Tibie, zamiast marnować te 2h na ustawianie bota :D. Gdyby gracze byli normalni grali by po te 3h dziennie i to by wystarczyło...

Destruggio
20-02-2008, 21:38
Bardzo dobrze, czekam na więcej takich filmów. Tępienie boterów nigdy sie nie znudzi.

chuakerr
21-02-2008, 12:52
Od botterów wara...

Co ty nie powiesz, przecież to duma powiedzieć za kilka lat swoim dzieciom, że jak byłeś młodszy to na*******ałeś w grę która nie miała dźwięku i była 2d w XXI wieku, co tam dzieciaczki tatuś na*******ał w tipje po 12 godzin dziennie przez 5 lat, ale był najlepszy na serwie!!!!!!!!!!!!!! i nie bocił jak mdw :baby:

jarpow
21-02-2008, 16:50
hehehehehehe

RZal
21-02-2008, 19:21
Od botterów wara...

....to nie to że sam botuje ( bo ja jako ja rl czas na ziółko, pigsy... alk i znajomych poświęcam)...

WOOOOOOW fajny chciałeś być? To jakaś moda, że jak jakiś gówniarz powie że ćpa i pije to fajny i dorosły jest? Nie no spox, już na przyszłość polecam poszukać adresu jakiegoś "Markotu". Idź lekcje odrobić i mamie pomóż wyrzucić śmieci a nie na ławce trawę z ogrodu sąsiada palisz :<.

Niepozorny
21-02-2008, 19:30
@Ok'rzes

wow jesteś zajebisty omgomg botterlmao1337
też jestem botterem i sie nie chwale, Ty chowasz swój nick jakby ta gra była dla Ciebie wszystkim, bo przecież jakby Ci usuneli tego Twojego wyjebanego w kosmos 75+ EK to by się świat zawalił, co nie ? tak się jarasz "Wybotowany w 100%" jakby to było ważniejsze dla Ciebie od tych Twoich "Tabsów i Alko"...
@Tabsy i Alko - też się tak tym chwalisz, jakbyś chciałbyć fajny, ale cóż, nie wyszło Ci, sorry :(

@Film

Botterów nikaralnych może być 1-4 na serwerze.

więc dobrze robicie :)