Pokaż pełną wersje : Minek mag
1.Jak wejść do pokoiku z minotaur magiem na rooku (znajduje się tutaj (http://tibia.pl/earth.php?x=32113&y=32051&z=12&q=100.0&r=1 /)) ???
2.Dokąd prowadzi portal ten przy pokoiku.
3.Czy do tego pokoju jest jakiś klucz ???
4.Jeśli był taki temat to sorka
A skąd mamy wiedzieć te rzeczy? nikt tam nie wszedł jeszcze, albo nie chce powiedzieć. a takich tematów jest pełno, opcja szukaj nie boli. Acha i zły dział, Tajemnice Rookgardu, wiesz, jest taki dział xD
1.Prawdopodobnie się nie da. Jeszcze nikt tam nie był.
2.Może prowadzi dokądś a może do nikąd. W każdym razie jeśli chodzi o kwestię rpg to z tekstów na rooku możesz się dowiedzieć, że portal ten najprawdopodobniej prowadzi do mintwalim skąd przybywały posiłki minotaurów do walki z orkami.
3.Nikt jak na razie nie zdobył takiego klucza. Czyli raczej nie ma, ale nie wykluczajmy;)
4.A więc: sorka.
Była masa takich i nie tylko takich tematów. Tylko, że zamiast "minek" wpisz sobie słowo minotaur albo mino w wyszukiwarce i będzie.
Ale to już było...(jest taka piosenka ;) )
Nad tym się głowią wszyscy rookstayerzy.
Spekulacji jest wiele... niektórzy twierdzą że to klucz jest potrzebny aby tam wejść, inni że magia a jeszcze inni to...
Jak napisane jest wyżej jest to najprawdopodobniej teleport do mintwalim ale jest on niestabilny ;P
a mi się kiedyś zdawało , że ktoś zabił tego mino maga w tym pokoiku za energy fieldami i chyba nawet film widziałem , ale mogę się mylić ... chociaż , chyba widziałem filmik, na którym zabito tego maga
Jeszcze nie widziałem żadnego dowodu na to że ktoś zabił mino maga na rooku. To co widziałeś to mógł być filmik z ots:P Myślę że zabicie mino maga byłoby odpowiednio nagłośnione :)
Jednak wydaje mi się to teraz troszkę nieprawdopodobne ponieważ z mino maga wypada Taurus Mace która ma 30 atk i 18 def przy czym nawet Spike Sword wymięka...
Najbardziej prawdopodobne jest że widziałeś filmik z Apprentice Sheng który jest uczniem mino maga ;)
Drzwi do Mino Maga są otwarte tylko na Test Servie:p Ten filmik, ktory oglądałes to był napewno filmik Shadow rox'a, ktory jest nieprawdziwy :) Podobno o Spike Swordzie wie cos Master Slayer ale on czeka, aż jakiś noobek to odkryje i bedzie mowił, ze to on jest taki super i ze odkrył wielką tajemnice:cup::cup::cup:
Ja rownież widziałem na YouTube filmik jak koles tam wchodzi, zabija Mino Maga (ten minotaur wyczarowywał jeszcze zwykłe węże -snake).
Tylko nie pamietam co sie działo po zabiciu tego Minotaura.
PZDR!
Up
TO się działo na OTS.
Topic
Nic na ten temat nie wiadomo. Koniec kropka.!
wiele osób sądzi ze mozna stawiajac skrzynki i przechodząc NAD drzwiami ... ale poziom wyzej sa orki ... i jest to w pelni obalone !
Drzwi do Mino Maga są otwarte tylko na Test Servie:p Ten filmik, ktory oglądałes to był napewno filmik Shadow rox'a, ktory jest nieprawdziwy :) Podobno o Spike Swordzie wie cos Master Slayer ale on czeka, aż jakiś noobek to odkryje i bedzie mowił, ze to on jest taki super i ze odkrył wielką tajemnice:cup::cup::cup:
dokładnie , to był film Shadow Roxa , przypomniałeś mi ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.