PDA

Pokaż pełną wersje : Minek mag

sokloz
18-02-2008, 20:16
1.Jak wejść do pokoiku z minotaur magiem na rooku (znajduje się tutaj (http://tibia.pl/earth.php?x=32113&y=32051&z=12&q=100.0&r=1 /)) ???
2.Dokąd prowadzi portal ten przy pokoiku.
3.Czy do tego pokoju jest jakiś klucz ???
4.Jeśli był taki temat to sorka

Athelas
18-02-2008, 20:19
A skąd mamy wiedzieć te rzeczy? nikt tam nie wszedł jeszcze, albo nie chce powiedzieć. a takich tematów jest pełno, opcja szukaj nie boli. Acha i zły dział, Tajemnice Rookgardu, wiesz, jest taki dział xD

Cacuss
18-02-2008, 20:23
1.Prawdopodobnie się nie da. Jeszcze nikt tam nie był.
2.Może prowadzi dokądś a może do nikąd. W każdym razie jeśli chodzi o kwestię rpg to z tekstów na rooku możesz się dowiedzieć, że portal ten najprawdopodobniej prowadzi do mintwalim skąd przybywały posiłki minotaurów do walki z orkami.
3.Nikt jak na razie nie zdobył takiego klucza. Czyli raczej nie ma, ale nie wykluczajmy;)
4.A więc: sorka.

Była masa takich i nie tylko takich tematów. Tylko, że zamiast "minek" wpisz sobie słowo minotaur albo mino w wyszukiwarce i będzie.

Levi
18-02-2008, 20:28
Ale to już było...(jest taka piosenka ;) )
Nad tym się głowią wszyscy rookstayerzy.
Spekulacji jest wiele... niektórzy twierdzą że to klucz jest potrzebny aby tam wejść, inni że magia a jeszcze inni to...
Jak napisane jest wyżej jest to najprawdopodobniej teleport do mintwalim ale jest on niestabilny ;P

Coach
18-02-2008, 21:05
a mi się kiedyś zdawało , że ktoś zabił tego mino maga w tym pokoiku za energy fieldami i chyba nawet film widziałem , ale mogę się mylić ... chociaż , chyba widziałem filmik, na którym zabito tego maga

Levi
18-02-2008, 22:07
Jeszcze nie widziałem żadnego dowodu na to że ktoś zabił mino maga na rooku. To co widziałeś to mógł być filmik z ots:P Myślę że zabicie mino maga byłoby odpowiednio nagłośnione :)
Jednak wydaje mi się to teraz troszkę nieprawdopodobne ponieważ z mino maga wypada Taurus Mace która ma 30 atk i 18 def przy czym nawet Spike Sword wymięka...
Najbardziej prawdopodobne jest że widziałeś filmik z Apprentice Sheng który jest uczniem mino maga ;)

Kastia
18-02-2008, 22:19
Drzwi do Mino Maga są otwarte tylko na Test Servie:p Ten filmik, ktory oglądałes to był napewno filmik Shadow rox'a, ktory jest nieprawdziwy :) Podobno o Spike Swordzie wie cos Master Slayer ale on czeka, aż jakiś noobek to odkryje i bedzie mowił, ze to on jest taki super i ze odkrył wielką tajemnice:cup::cup::cup:

loko92
18-02-2008, 23:04
Ja rownież widziałem na YouTube filmik jak koles tam wchodzi, zabija Mino Maga (ten minotaur wyczarowywał jeszcze zwykłe węże -snake).
Tylko nie pamietam co sie działo po zabiciu tego Minotaura.

PZDR!

Leon666
18-02-2008, 23:33
Up

TO się działo na OTS.

Topic

Nic na ten temat nie wiadomo. Koniec kropka.!

sys1992
19-02-2008, 13:32
wiele osób sądzi ze mozna stawiajac skrzynki i przechodząc NAD drzwiami ... ale poziom wyzej sa orki ... i jest to w pelni obalone !

Coach
19-02-2008, 17:38
Drzwi do Mino Maga są otwarte tylko na Test Servie:p Ten filmik, ktory oglądałes to był napewno filmik Shadow rox'a, ktory jest nieprawdziwy :) Podobno o Spike Swordzie wie cos Master Slayer ale on czeka, aż jakiś noobek to odkryje i bedzie mowił, ze to on jest taki super i ze odkrył wielką tajemnice:cup::cup::cup:

dokładnie , to był film Shadow Roxa , przypomniałeś mi ;)