Pokaż pełną wersje : Złe dni w Tibii
Film znalazłem na necie.
Sądzę, że jest warty uwagi ze względu na to iż są przedstawione te "wasze" wszystkie głupie lizanie kwiatków ( czyt. zaliczenie gleby ).
+ Tibijska piosenka przerobiona z oryginalnego "Bad daju" < albo to i oryginał : o xD >
http://www.youtube.com/watch?v=MEyKyCh2qpk&feature=related
Mi osobiście najbardziej podobała się scena gdy EO powiedział do Vincentego aby był ostrożny. On napisawszy "OK" Zaliczył glebę na ogniach :*
Pozdrawiam
Cery.
Omg żałosny film. Gorszej pixelozy to jeszcze nie widziałem.
Zajebisteeeeeee! nie dość, że nic nie widać, czasami nie mogłem się połapać do czego nawiązują te akcje w filmie (bo napewno nie do tematu), muzyka zjebana, jedynie co w miare trzymało się na poziomie to akcja z EO, ale to już jest stare, niemodne, wcale nie śmieszne, mogłoby być to lepiej zrobione. Widać, że filmik robiony na siłe i jeszcze do tego nieporozumieniem było sklejenie muzyki w pierwszych sekundach filmu.
2/10 :)
Moim zdaniem złe dni w tibii nastąpiły po letnim update z 2007 roku ta gra teraz to dno
Don_Kustosz
19-02-2008, 11:22
wszyscy tak mowia bo etoric napisal zle zdanie uheuhe ;P
no film taki sredni, ta muza taka...;]
A mnie się nawet podobało....
Chyba zawsze byłem inny :d
Ale aż takie złe to nie jest..
Salarigoth
19-02-2008, 11:32
Mnie w*****a te narzekanie wszystkich wejdźcie sobie na inne fora , tam jest przyjazna atmosfera a klotni nie ma... A tu non stop jakis Etroic dym robi moderatorzy maja wszystko w dupie , tylko jak testowo zrobilem temat "jak kupic pacc przez tibia com" to 15 sekund i nie bylo.
Don_Kustosz
19-02-2008, 11:39
Mnie w*****a te narzekanie wszystkich wejdźcie sobie na inne fora , tam jest przyjazna atmosfera a klotni nie ma... A tu non stop jakis Etroic dym robi moderatorzy maja wszystko w dupie , tylko jak testowo zrobilem temat "jak kupic pacc przez tibia com" to 15 sekund i nie bylo.
tu jest polska, tu sie bluzga ;)
Valdezito
19-02-2008, 11:45
mi sie podobało :P
Salarigoth
19-02-2008, 12:04
tu jest polska, tu sie bluzga ;)
Nie o to chodzi , na innych forach tez jest polska tylko tutaj jest moda na bycie "elo".
@up
Ktoś cie tu trzyma ? Nie. No właśnie. To idź na jakieś erotyczne forum i znajdź sobie dziewkę do zabawy.
Salarigoth
19-02-2008, 12:33
@up
Ktoś cie tu trzyma ? Nie. No właśnie. To idź na jakieś erotyczne forum i znajdź sobie dziewkę do zabawy.
O to mi chodzi dobry przyklad bezczelnego gnoja , proboje byc 'elo' twardziel.
P.R.O.S.T.O.
19-02-2008, 13:49
@Salarigoth
Co ty rozumiesz przez stwierdzenie bycie "elo"?
@Salarigoth
Co ty rozumiesz przez stwierdzenie bycie "elo"?
Jak tego nie pojmujesz, to lepiej się nie odzywaj :>.
P.R.O.S.T.O.
19-02-2008, 15:06
Jak tego nie pojmujesz, to lepiej się nie odzywaj :>.
Wiesz w ogóle co znaczy samo słowo "elo" ?
TheaTron
19-02-2008, 15:32
a wiesz co to znaczy "opierdol mi pale" ?
Salarigoth ma racje : o
Ancient900
19-02-2008, 15:36
cicho być i nie spamować, 'elo'
film nudny jak flaki z olejem
Komarek_-D
19-02-2008, 15:36
Ja wiem, Twoje przeciwieństwo :D
TheaTron
19-02-2008, 15:37
Ja wiem, Twoje przeciwieństwo :D
ale jestes elo,elo ! :cup:
Wiesz w ogóle co znaczy "mowa potoczna"?
hahaha ! nazywajac mnie gnojem jeszcze bardziej sie ośmieszasz. Spójrz na swoją ortografie "próbóje" ? Omg :| co za idiota.. ja nie próbUje być twardzielem, po prostu stwierdzam fakty, ale chyba będziesz musiał poczekać kilka lat (przynajmniej do ukończenia gimnazjum), żeby zrozumieć niektóre treści (: Ot proszę znalazł się elo twardziel nie znający zasad PODSTAW ortografii, a już fika na forum i chce pokazać jaki to on nie jest ;]
hahaha ! nazywajac mnie gnojem jeszcze bardziej sie ośmieszasz. Spójrz na swoją ortografie "próbóje" ? Omg :| co za idiota.. ja nie próbUje być twardzielem, po prostu stwierdzam fakty, ale chyba będziesz musiał poczekać kilka lat (przynajmniej do ukończenia gimnazjum), żeby zrozumieć niektóre treści (: Ot proszę znalazł się elo twardziel nie znający zasad PODSTAW ortografii, a już fika na forum i chce pokazać jaki to on nie jest ;]
P.R.O.S.T.O. być kretynem :D.
Zgadzam się z tobą Even. ;p
P.R.O.S.T.O.
19-02-2008, 16:34
P.R.O.S.T.O. być kretynem :D.
Zgadzam się z tobą Even. ;p
Za to trudno jest być takim skończonym idiotom jak ty, przez takich jak wy aż się nie chce tutaj nic pisać, wyjdź sobie na dwór i powyzywaj kolegów (o ile jeśli takowych posiadasz), że są "elo" debilami może Ci ulży.
Według ciebie "mową potoczną" można nazwać, nazywanie kogoś "elo". Ok, może nie długo będziecie sie wyzywać od "cześć debili"?
@Komarek_-D
Ja wiem, Twoje przeciwieństwo
Płakać nie będę. Szukasz zaczepki?
@TheaTron
Ty to już się w ogóle nie odzywaj.
Jucha Furora
19-02-2008, 19:03
Już w tym temacie się nie odezwę,bo mnie wciągniecie i będę się kłócił.
Od kiedy jestem na tym forum,nie zaznałem zwykłej życzliwości w osobach do 14 lat.Dzieci wyżywają się w forum po kłótni w szkole..
padają hasła typu:
Twoja stara pije sok z ogórków w zupie pomidorowej ~~etc.
Chciałbym rozpocząc akcję typu:
"Życzliwosc użytkowników forum/filmy"
I np. Za 5 pomocy od jakiegoś użytkownika w podpisie dajemy np:
Ryba-*
*=5 pomocy danego użytkownika.
Pomocni użytkownicy będą daż(rz?)eni respektem
@film
muza mi sie podoba.jakis smutny xD
Salarigoth
19-02-2008, 19:06
Nie no w sumie raz na 200 postow nie mozna sie pomylic masz racje.
Za to trudno jest być takim skończonym idiotom jak ty, przez takich jak wy aż się nie chce tutaj nic pisać, wyjdź sobie na dwór i powyzywaj kolegów (o ile jeśli takowych posiadasz), że są "elo" debilami może Ci ulży.
Według ciebie "mową potoczną" można nazwać, nazywanie kogoś "elo". Ok, może nie długo będziecie sie wyzywać od "cześć debili"?.
Tak, jestem idiotom :/.
Nie umiesz dyskutować, dajesz jakieś przykłady wyżywania się na forum...
Ja wcale się nie wyżywam, po prostu napisałeś głupstwo i się do niego nie umiesz przyznać, a to świadczy o twoim poziomie.
Jesteś tragiczny. :(
Tak z ciekawości: jesteś raperem? :D
Tentotrix
19-02-2008, 19:41
to jest żal...to forum.....kazdy temat to nie komentowanie filmu ale kłótnia ,rozpoczynana najczęściej przez jakiegoś debila mającego pojęcia o kulturze osobistej mniej więcej takie jak Adam Małysz o Tibii...Moim zdaniem P.R.O.S.T.O. to jeden z niewielu forumowiczów trzymających jakiś poziom,ale i tak jakiś kretyn musiał się doczepić...
Jedyne co mi sie podobało to tamten typ na POI. xD
Jeśli dla Ciebie padaka w Tibi oznacza zły dzień, to ci współczuje.
to jest żal...to forum.....kazdy temat to nie komentowanie filmu ale kłótnia ,rozpoczynana najczęściej przez jakiegoś debila mającego pojęcia o kulturze osobistej mniej więcej takie jak Adam Małysz o Tibii...Moim zdaniem P.R.O.S.T.O. to jeden z niewielu forumowiczów trzymających jakiś poziom,ale i tak jakiś kretyn musiał się doczepić...
Czyli jak trzyma poziom jako jeden z niewielu, to nie można mu wytknąć błędu, gdy go popełnił?
Trzeba wtedy sobie związać ręce i powtarzać w kółko - "p.r.o.s.t.o. trzyma poziom - nie mogę mu zwrócić uwagi..."
chopaky, co to za bibka beze mnie?
Smerf.Secura
19-02-2008, 20:44
zle sie dzieje na tym swiecie
TheaTron
19-02-2008, 20:56
chopaky, co to za bibka beze mnie?
jakbys mnie nie zablokowal na gg to bym Ci puscil tajnOM wiadomosc :)
prostak~
dlaczego mam sie nie odzywac ? :( nikt mnie nie kochaaa...buuuuu,etoric,pociesz mnie ;<
jakbys mnie nie zablokowal na gg to bym Ci puscil tajnOM wiadomosc :)
prostak~
dlaczego mam sie nie odzywac ? :( nikt mnie nie kochaaa...buuuuu,etoric,pociesz mnie ;<
nie kocham Ciebie i siósiak:(! Lofciam tylko frapercia i schluss
@down
hahahahaha niezłe; D szkoda, że głowy swojej nie pokazałeś:P
nie kocham Ciebie i siósiak:(! Lofciam tylko frapercia i schluss
http://etoric.homo.com
@up i tak poważny z Ciebie chłopak, patrzysz w przyszłość używając tych gumek :P wasze wspólne chwile nakręcone kamerką internetową (słabe pole widzenia i niska rozdzielczość, ale kamera dosyć stara) dlatego nie ujęło Twojej twarzy :(
Jucha Furora
19-02-2008, 22:20
Yeeah!I'm official gay!
70~ spins;D
own3d
HAHAHAHAHAHA, rozjebałeś mnie ;D.
Nie mam nic do Etorica, ale to naprawdę było zajebiste Hahahaha ;p.
P.R.O.S.T.O.
19-02-2008, 22:35
Ja wcale się nie wyżywam, po prostu napisałeś głupstwo i się do niego nie umiesz przyznać, a to świadczy o twoim poziomie.
Tak z ciekawości: jesteś raperem? :D
Ad. 1
Gdzie według ciebie napisałem głupstwo? To, że bardzo mi się nie podoba to, że u ludzi się przyjęło nazywaniem kogoś, że jest "elo"? To jest według ciebie błąd do którego powinienem się przyznać?
Ad. 2
Raperem nie jestem, chociaż wychowałem się na Hip-Hopie i mam do wszystkich ludzi związanych z tą muzyką ogromny szacunek i nie chciałbym żebyś używał mojego "nicku forumowego" do swoich mało śmiesznych aluzji, nie wiedząc czego dokonała firma PROSTO.!
Ad. 3
Przepraszam cię bardzo za ten mój przeogromny błąd z tym "idiotom". Mam nadzieję, że mi wybaczysz!
Ad. 4
Dyskutować potrafię, jednak dzisiaj nerwy mnie trochę poniosły widząc kolejny temat, który jest spisany na straty przez to, że zaczynają się kłótnie. Dlatego jak chcesz podyskutować to zapraszam na PW.
@Edit
Jak już każdy każdego poprawia to i ja spróbuje..
Na pewno piszę sie osobno, Even (patrz swój pierwszy post w temacie).
Tyle..
a tu filmik z cyklu "Jak to jest wewnątrz Etoriczka" http://pl.youtube.com/watch?v=A2Ww-BTUoTw
Pyro Aris
19-02-2008, 22:44
ten film to chyba ktos nokia 3310 robil
Ad. 1
Gdzie według ciebie napisałem głupstwo? To, że bardzo mi się nie podoba to, że u ludzi się przyjęło nazywaniem kogoś, że jest "elo"? To jest według ciebie błąd do którego powinienem się przyznać?
Ad. 2
Raperem nie jestem, chociaż wychowałem się na Hip-Hopie i mam do wszystkich ludzi związanych z tą muzyką ogromny szacunek i nie chciałbym żebyś używał mojego "nicku forumowego" do swoich mało śmiesznych aluzji, nie wiedząc czego dokonała firma PROSTO.!
Ad. 3
Przepraszam cię bardzo za ten mój przeogromny błąd z tym "idiotom". Mam nadzieję, że mi wybaczysz!
Ad. 4
Dyskutować potrafię, jednak dzisiaj nerwy mnie trochę poniosły widząc kolejny temat, który jest spisany na straty przez to, że zaczynają się kłótnie. Dlatego jak chcesz podyskutować to zapraszam na PW.
@Edit
Jak już każdy każdego poprawia to i ja spróbuje..
Tyle..
Nie chodzi mi o idiote, ale chodzi mi o to, że ktoś użyje skrótu myślowego, a masa debili od razu się pluje, że nie napisał dokładnie czy coś takiego.
Tak właśnie zrobiłeś, bo wątpię w to, że nie zrozumiałeś, co miał na myśli.
Albo dobra, nie będę obrażać subkultur.
@down
Dobra, nie będę czytać, koniec kłótni.
P.R.O.S.T.O.
19-02-2008, 23:01
Nie chodzi mi o idiote, ale chodzi mi o to, że ktoś użyje skrótu myślowego, a masa debili od razu się pluje, że nie napisał dokładnie czy coś takiego.
Tak właśnie zrobiłeś, bo wątpię w to, że nie zrozumiałeś, co miał na myśli.
FIRMA PROSTO NA STO PROCENT!!!! ONE ONE
Zrozumiałem, ale mnie to drażni, a jeżeli cię to drażni, że mnie to drażni to nie czytaj moich postów..
Jucha Furora
19-02-2008, 23:59
A jednak,zirytowałem się dalszymi kłótniamy!
Każdy,kto chce porządku na forum,niech zacznie od siebie(ja staram się opanowywac).
Jeżeli ktoś chce ,możnaby przejąc inicjatywę podpisu:
"Pomoc za pomoc-bez kłótni"
A jednak,zirytowałem się dalszymi kłótniamy!
Każdy,kto chce porządku na forum,niech zacznie od siebie(ja staram się opanowywac).
Jeżeli ktoś chce ,możnaby przejąc inicjatywę podpisu:
"Pomoc za pomoc-bez kłótni"
A tam. W takiego tatuśka pobawisz się dwa tygi góra. Potem znuży Ciebie pomaganie innym, którzy po raz setny pytają się o tą samą rzecz, pomimo że ten sam request znajduje się 5 tematów niżej. Od tego jest opcja szukaj i niech tak zostanie.
Jucha Furora
20-02-2008, 00:10
A tam. W takiego tatuśka pobawisz się dwa tygi góra. Potem znuży Ciebie pomaganie innym, którzy po raz setny pytają się o tą samą rzecz, pomimo że ten sam request znajduje się 5 tematów niżej. Od tego jest opcja szukaj i niech tak zostanie.
Pobawie się tak długo,jak będę mógł.
Mam nadzieję ,że wystarczy mi sił na długo.(nadzieja matką głupich-dlatego umiera ostatnia.:D)
Pozdrawiam Jucha
Tentotrix
20-02-2008, 00:24
to forum jest lepsze niz bash.org.pl ! za kazdym razem jak tu wchodze to mozna sie posmiac z glupoty co niektorych xd najs
chuakerr
20-02-2008, 00:41
ostatnio nie za dobrze skaka bo naparza w tibie, teraz gra eternalem bo go kupił cwaniak, no ale co w tym dziwnego jak się tyle zarabia :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby: ktoś mi usunął mój temat :( modki jednak żyją :(
No poza Tobą gorszej pixelozy to nie było.
@film
Taki szczery :P
No poza Tobą gorszej pixelozy to nie było.
:P
jesteś śmieszny, niezłe mi pojechałeś:P
@x up up up up up zamknijcie mordy zamiast sie kłócić żal.pl
.
Tyle..
Aaaale no czepiasz sie szczegółów :/ Mam tyle żarcia pod klawiaturą, że niekiedy nie wciskają mi się niektóre klawisze :) Wybacz mistrzu.
Btw. no to niezła dżampa nam się rozkręca :dance::dance::dance::dance:
P.R.O.S.T.O.
20-02-2008, 09:52
Zdarza się :P Dobra wychodzę z tej imprezy :P
Mistrzu.
Salarigoth
20-02-2008, 09:56
@x up up up up up zamknijcie mordy zamiast sie kłócić żal.pl
Swiete slowa zamknac pysk.
Swiete slowa zamknac pysk.
Powiem to, żeby podsycić kłótnie:
Sam zamknij pysk.
Jak ci nie pasuje ten temat to w niego nie klikaj!
W tym filmie bardziej chodziło o ukazanie pewnego "trybu" w grze który jest nie nieunikniony ( no oprócz haków )
Zajebisteeeeeee! nie dość, że nic nie widać, czasami nie mogłem się połapać do czego nawiązują te akcje w filmie (bo napewno nie do tematu)
Nosze okulary od 3 roku życia i nie wierze, że Ja dostrzegłem o co w owym filmie chodzi.
Moim zdaniem złe dni w tibii nastąpiły po letnim update z 2007 roku ta gra teraz to dno
Racja. Za to masz kissa ode Mnie :*
Witamy na forum.tibia.pl kiedyś to moderatorzy byli codziennie a teraz to syf : o Nawet na żal.pl jest w miarę :P
Jeśli dla Ciebie padaka w Tibi oznacza zły dzień, to ci współczuje.
Współczuje Ci, jeżeli nie umiesz czytać ze zrozumieniem :((
Zobacz jak nazywa się filmik na Youtube :*
Powiem to, żeby podsycić kłótnie:
Sam zamknij pysk.
Jak ci nie pasuje ten temat to w niego nie klikaj!
Jesteś dla Mnie <ironia>"ELO" ! </ironia>
Uderz w Puchara ! :cup: _/ < rozwala Mnie ten emotnik xD
Pozdrawiam
Cery.
fajny : D
2:55 : HAHAHAHAHAHAHHA
Jesteś dla Mnie <ironia>"ELO" ! </ironia>
Uderz w Puchara ! :cup: _/ < rozwala Mnie ten emotnik xD
Pozdrawiam
Cery.
Ty dla mnie jesteś 200x(ELO).
W sumie to nawet nie skłamię, jak powiem, że jesteś najelo na forum ;-).
Ty dla mnie jesteś 200x(ELO).
W sumie to nawet nie skłamię, jak powiem, że jesteś najelo na forum ;-).
Komplement? :***
JESTEM NAJELO xD Ja je*** 24h bez spania i Mi odwala :p
Komplement? :***
JESTEM NAJELO xD Ja je*** 24h bez spania i Mi odwala :p
Tak, komplement!
Jak mógłbym próbować Cię obrazić? :D
A tak szczerze to kozacki temat.
Wszyscy piszą co chcą ;-).
Tak, komplement!
Jak mógłbym próbować Cię obrazić? :D
A tak szczerze to kozacki temat.
Wszyscy piszą co chcą ;-).
Jestem Zaszczycony, ostatni dany mi komplement na tym forum był w 2006 roku :<
Witamy na Tibia.pl Tutaj każdy pisze to co chce : (
Zaraz chyba z <ironia>podniety</ironia> mój ded na Tibi 7.8 ! JEAH
player331
22-02-2008, 20:12
Heh trzeba się mocno przyglądać żeby coś zobaczyć jednak mimo wszystko film spoko. Najgorsze było to jak widziałem jak w jeden dzień kolo spadł ze 131 lvl na 38...
to ty nie jestes elo ? ;/ widac ze jestes lamusem ktory na dwor nie wychodzi bo 'elo ziomki w kapturach' cie gnebia ohhh jak ci wspolczuje
Najgorsze było to jak widziałem jak w jeden dzień kolo spadł ze 131 lvl na 38...
I co już chciałeś się powiesić z tego powodu czy co?
I co już chciałeś się powiesić z tego powodu czy co?
Zrób to sam bo mi żal Ciebie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.