Pokaż pełną wersje : Projekty tibijskich monet
Woyslawsky
19-02-2008, 17:18
Proponuję zrobić konkurs na najlepsze tibijskie monety. :cup: Wszystkie 3 rodzaje: złote, platynowe i kryształowe. (Oczywiście i awers, i rewers). Co Wy na to? ;)
A o jakie monety Ci chodzi? Takie malutkie (32x32 piksele), czy o duże krążki na których byłby np. outfit? W każdym razie uważam, że dobrym pomysłem jest zrobienie takiego "prywatnego" konkursu, bez nagród, tylko dla satysfakcji; niektóre prace mogą być naprawdę ładne.
Woyslawsky
19-02-2008, 17:26
Większe, żeby ładnie było widać detale. A nagrodą może być np. wyróżnienie przy forumowym nicku czy coś w tym stylu. :)
Większe, żeby ładnie było widać detale. A nagrodą może być np. wyróżnienie przy forumowym nicku czy coś w tym stylu. :)
Hmmm... też moim zdaniem lepiej większe, ale wyróżnienie przy nicku... administracja na 99,99% się nie zgodzi. Ale, jak już mówiłem taki konkurs to świetny pomysł!
Woyslawsky
19-02-2008, 17:35
A o jakie monety Ci chodzi? Takie malutkie (32x32 piksele), czy o duże krążki na których byłby np. outfit? W każdym razie uważam, że dobrym pomysłem jest zrobienie takiego "prywatnego" konkursu, bez nagród, tylko dla satysfakcji; niektóre prace mogą być naprawdę ładne.
Myślałem o czymś takim że na jednej stronie portret Króla Tibianusa III, a na drugiej wartość z ozdobą. :)
>>>Mazix<<<
19-02-2008, 21:00
Król Tibianus ma outfit maga z ruszczką, poza tym niczym sie nie rożni...
Te monety tak czy siak nie będąwprowadzone na Tibia.Pl, wiec o wryróżnieniu nie ma raczej mowy.:confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.