Pokaż pełną wersje : Addonowe itemki
DarkRafi
19-02-2008, 18:16
Hej moze ktos poradzic co mam zbierac z addonowych itemkow..robie teraz sorciem runki wiec mam duzo czasu i zamiast stac w miejscu pod dp wolepozbierac jakies addonowe itemki.problem jest w tym ze nie wiem jakie mam zbierac....zbieram chicken feather ale moze ktos zna miejsce gdzie beda wypadaly mi inne itemki....odpiszcie pozdro
Mapa_Europy
19-02-2008, 18:19
zależy jaki addon chcesz mieć...
DarkRafi
19-02-2008, 18:20
nie chcem miec zadnego tylko chcem miec z tego kase gdybym jakis chcial to by nie bylo problemu no nie ;p
Capality
19-02-2008, 18:22
http://tibia.pl/items.php?type=creature_item&sort=nazwa&t=a
Masz tu spis wszystkich addonowych itemków, wybierz sobie co chcesz zbierać i sprawdź czy jest to na twój lvl
Ancient900
19-02-2008, 18:22
zbieraj gs silki, to będziesz miał z nich kase, polecam również dragon clawy i mandrake'i ;d
Pambinho
19-02-2008, 18:24
Na piraty idz(jesli masz pacc)zbieraj hooki peg legi i eye patche 300gp~each na kazdym swiecie chodzi.Jesli masz postmana to na 2-gim pietrze jest skrzynka,zrobisz sobie loot p armor itp.Aha i chodz tylko na +1 lub +2 pietrze.
PoZdRo
Zbieraj Chicken Feathery!
Metal'Hard'Rocker
15-03-2008, 07:57
Mino Leather(80gp w Veno, jakieś 100 u gracza), Bear Paw, Wolf Paw, Bat Wing, Szmatki, Dusty
Blejdzik
15-03-2008, 10:20
Na piraty idz(jesli masz pacc)zbieraj hooki peg legi i eye patche 300gp~each na kazdym swiecie chodzi.Jesli masz postmana to na 2-gim pietrze jest skrzynka,zrobisz sobie loot p armor itp.Aha i chodz tylko na +1 lub +2 pietrze.
PoZdRo
Ale wted spora czesc many moze pojsc na exp, z runkami moze byc ciezko ;)
Jak ktoś pisał wyżej, wilczki, misie, kurczaczki, pszczoły(osy.?)
@down
Jemu chodzi o to, żeby zbyt dużo many nie tracić bo robi w tym czasie runy..
Na elfach mozesz zarobic ;) Albo na Arcanistach ;) 1 Holy Orchid kosztuje kolo 3-4k ;)
Bierz Obsidian Knife, Bron do walki wrecz dana na twój lvl i lec zbierac skórki z Minotaurów na Elvenbane (polecam ponieważ jest tam łatwo i blisko miasta), Minotaur Mount, Mintwallin odpada ze wzgledu na trudnosc jezeli w tym momencie chcesz robic runki (sporo guardów i pare magów). Gdybys miał pacc to moze byc jeszcze Dark Pyramid na polnoc od Darashii. Oplacalne jest tez chodzenie na waspy do jaskini obok elvenbane.
ja polecam the horned fox tower...
spokojnie możesz robic runki, od czasu do czasu zabić kilka minosów (skórki) a jak dobrze trafisz to jeszcze wpadnie ci do reki 100cc :)
Lord Wlodek
19-03-2008, 21:40
W zasadzie zbieraj wszytsko, warto pobiegać i zrywać skóry z różnych potworków.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.