Pokaż pełną wersje : Zagubiony item
wojtek19945
19-02-2008, 20:01
Ludzie zarąbali mnie :evul: a mialem przy sobie butelke do questa Tibia Tales:Exterminator. Daloby sie ja jakos odzyskac? Prosze piszcie... ;(;(;(
hmm... Jeśli itemek nie wypada z żadnego potwora to będzie cięzko... Chyba, że ktos sprzeda na trade... W co wątpię =/
Według mnie wszystko stracone:(
Pzdr 4 all
napisz do tych ktorzy cie zabili i powiedz ze chcesz to odkupic
Albo po prostu zrób nowego chara i weź tą butelkę z questa ;)
Duch Niespokojny
19-02-2008, 23:02
Czy to ta misja ze slime'ami w Carlin? Czy na pewno nie da się nowej butelki kupić?
wojtek19945
20-02-2008, 16:52
Czy to ta misja ze slime'ami w Carlin? Czy na pewno nie da się nowej butelki kupić?
odpowiem po kolei tak i chyba nie :(
Mało prawdopodobne, ze ktokolwiek bedzie to sprzedawał na trade...Ale, jesli masz czas, usiadz na pare godzinke zrób sobie 8lvla, i tą postacia wez buteleczke, wykonaj quest na Senji, na amazonkach, gdy bedzie wyczyszczone..I kasa sama płynie^^
szachu13
20-02-2008, 17:58
Postaraj się odzyskać butelkę od złodziei... Na pewno masz kogoś kto Ci pomoże to odzyskać :)
wojtek19945
20-02-2008, 18:36
tylko ze ich bylo z 8 a ja nie pamietam jak sie nazywali a kilku godzin przy kompie nie bede siedziec zeby buteleczke odzyskac :/ pozatym pewnie kosztowala by pewnie troche :baby:
No przecież pisałem żebyś nowego chara zrobił czy to trudniejsze od zadawania głupich pytań na forum ???
z tego questa są tylko 4 durne kryształki, wiec nie ma co zbytnio rozpaczać, w sklepie da sie kupic kazdy za 500gp(razem 2k),
jak masz ten 30 lvl i pacc i chcesz zrobic umagiczniony do broni, to te 500 gp to chyba nie duzo?
Capality
21-02-2008, 12:42
@UP:
wg mnie to on chcial zrobic tego questa zeby sprzedac te krysztalki a nie zeby je tylko miec x.x
zrób sobie inne questy na przkład na Ac 2 Black Perły 1 White Perła. Sprzedasz je za około 750 Gp. Albo Wykonaj mummy quest na 3 Diamonts ile razy tam chodz tyle razy jest powyczyszczane:)
wojtek19945
23-02-2008, 15:40
A już dziękuję zarąbałem kilku gości nową różdżką od kumpla dostałem i im wypadło. szkoda ze 2 moim kolegom (panie daj im wieczny odpoczynek :p)
nie udało sie butelki wylać w wodzie bo ich zarąbali jak w schodzili na dol (hahaha) a ja spierdzieliłem bo many i żarcia nie miałem :D:D 8o 8o 8o :evul: :cup: :cup: :cup: :cup:
P.S. 2 chara se nie zrobię bo jeden mi wystarczy nie mam czasu sie w to bawić :P
DZIĘKI ZA POMOC WSZYSTKIM
Czarny_Bloker_Pacery
24-02-2008, 17:40
huh to co ci zrobili to nic w porownaniu do mojej historii
robilem se postmana i nie mialem otworzonej przegladarki no i otworzylem prezent dla tego typa na fibuli xD ale zrobilem new chara i mam postmana done
racze ci zrobic tak samo
edit
@UP
sorry nie czytalem wszystkich postow
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.