PDA

Pokaż pełną wersje : Exura i Exura Gran

Giinny
20-02-2008, 01:49
Chciałbym zapytać czy dla palla po ostatnim update bardziej opłaca sie leczyć czarem exura czy exura gran, pomijając sytuację gdzie musimy
NAGLE użyć czaru leczącego(wtedy oczywiście exura gran)

Z góry thx

Surtius
20-02-2008, 02:56
Zawsze i wszędzie exurka najbardziej opłacalna będzie :P

Helodin
20-02-2008, 09:42
exura - 20 many
exura gran - 70 many

bardziej sie oplaca wpisac 3 exury wiecej dadza:cup:

Aroonia
20-02-2008, 16:09
@Up zgadza się. A na huntach, gdzie leczyć się trzeba często, lub nawet praktycznie ciągle jest niezastąpiona. Właściwie, to gran jest użyteczna tylko w momentach, gdy mamy mało czasu na leczenie, chociaż wtedy i tak chętniej używa się vitki lub sana.

Kashtaniak
20-02-2008, 16:21
vitka jest jeszcze bardziej nieoplacalna od grana, z kolei ten jest tak nieoplacalny jak uzywanie zwyklych health potionow do leczenia sie na drag huncie
podsumowujac:
lecz sie exura, jezeli masz sporo czasu, zeby sie wyleczyc
lecz sie exura san, jezeli masz pacca i huncisz jakies uber mocne monstery i nie chcesz zaliczyc gleby
lecz sie exura vita + SHP, jezeli nie masz pacca i huncisz mocniejsze potwory, a reszta tak jak w exurze san

Kaver13
20-02-2008, 17:31
Wogle nie uzywaj exury gran i vity, a jesli bedziesz potrzebowal szybko hp to uzyj shp/sana.

kaczka07
08-03-2008, 21:42
Według mnie exurki to podstawa :-p
Nawet dla palla
:cup:

Yoh92
08-03-2008, 22:07
Polecam ci używanie Exury, ponieważ została wzmocniona po Update 8.1.

Exura Gran, używaj jak masz taką potrzebę. Jednak, lepiej jest wpisać 3x Exura, ponieważ leczy prawie tyle samo HP, ile 1x Exura Gran, a i tak zabiera o 10 mniej Many.

Exura Vita, nawet nie opłaca się używać. Choć w sytuacjach, zagrażających życiu, można raz użyć tego Czaru ;) .

O Exura San mam takie same zdanie, jak o Exura Vita :) .

Virlan
08-03-2008, 23:00
.O Exura San mam takie same zdanie, jak o Exura Vita :) .

To masz złe zdanie, bo Vitki nawet nie ma co porownywac do Exury San, vitka jest załosna a exura san wrecz przeciwnie.

Co nie zmienia faktu, ze najlepsza jest zwykła exura