Pokaż pełną wersje : Czy opłaca mi się kupić pacc'a? ;]
A więc mam knighta 41 lvl (prawie 42 :p) skille 68/67. Ostatnio uzbierałem trochę pieniędzy i nie wiem czy kupić pacc teraz czy dopiero za jakiś czas. Czy możecie mi doradzić co zrobić? ;)
Btw.
jeżeli już kupię pacc'a to, gdzie expić żeby zarobić i dość dobry exp był :baby:
@edit
Dzięki wszystkim za odpowiedź ;)
Ksenofiliuss
20-02-2008, 13:42
PACCa zawsze sie opłaca kupować, chyba że masz zamiar skillować.
Jak już go kupisz to najlepiej zrób quest na dostęp do wyspy z żółwiami i tam exp i zarabiaj.
PACC opłaca się kupić nawet na 1 lvlu, ja na Twoim miejscu poskillowałbym do 75~ (jak masz cierpliwość to rób 80) i później kupiłbym PACC'a.
neopostman
20-02-2008, 14:45
PACC zawsze na każdym lvlu jest warto kupić jeżeli będziesz miał czas go wykorzystywać =P.
Moja rada:
1) Jak masz czas i chęci to dotrenuj od 76/76 zakup bp sowrd/axe/club ringów kup pacc i idź bić lvl
2) Nie chce ci się trenować to kup pacc tylko że będziesz chodził na gorsze potworki a na lepszych będzie to mniej opłacalne:)
piotr66642
20-02-2008, 16:10
@up
Wyjdź i zamknij za sobą drzwi X(
@edit post osoby wyżej sostał zkasowany a to nie było do ciebie Levi
UNholy90's
20-02-2008, 16:43
PACCa zawsze sie opłaca kupować, chyba że masz zamiar skillować.
Jak już go kupisz to najlepiej zrób quest na dostęp do wyspy z żółwiami i tam exp i zarabiaj.
/\
Najleprza rada.
(do 50 lvl bedziesz miał raczej 70+/70)
Możesz też czyścić Culty, mi tam palkiem idzie dobrze tylko nie wchodzę za pianino, no i nie ide sam na resp gdzie sę 4 witche.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.