zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 89 Knight - parę pytań

Grand.Rafix
20-02-2008, 18:47
89 Knight, skille 82/80, eq: dsm, rh, c legi, avenger, boh, soft boots, FACC

Zazwyczaj expie na d lair i ofie. Kasa-zysk za kazdym razem, przewaznie wyrabiam na softach. Za cale softy jestem 10-30k na +. Dragi od ss do 22 przepelnione, teraz kiedy sa kicki to wieczorami wolne, ale SA KICKI:). Jak jest pusto lub 1-2 osoby mam kolo 60-80k/h. Na ofie dokladnie nie liczylem, ale rano zawsze 30-50k/h jak jest pusto. Wieczorem podobnie jak na dragach. Gdzie jeszcze moglbym expic na facc area z podobnym expem/kasa? Elfy zawsze zapelnione, na dlach waste, nie mam sio. Prosze jakichs doswiadczonych(o ile tacy sa i chca pomoc) o porady :)

lololol
wrl jeszcze za niski lvl, waste nawet ze sio mysle ze by bylo. poh odpada, pelno ludzi, 100x 30 palkow, na gs waste

lololol
20-02-2008, 18:57
moze wrl, ale tam bedzie waste. moze, poh ale expa moze byc malo. na faccu daleko nie zajedziesz

Levi
20-02-2008, 19:48
Moja porada...Trenuj do 90/90 a potem pacc kup B)

Grand.Rafix
20-02-2008, 20:01
Moja porada...Trenuj do 90/90 a potem pacc kup B)

Od wczoraj trenuje, ale slimy szyyyyyyybko padaja. Jedyny znany mi monka na mols jest ciagle zajety, a jak nie to ubijaja noobcharami:) Poza tym nie wiem czy na dluzsza mete bym wyrobil na monku;p No ale jakos leca te skille na slimie(od w 5h wbilem 7% sworda) :)))

silax
20-02-2008, 20:17
jak nie chce ci sie trenować to stawiaj na bocie cala noc przez 2 miesiace:)

Amadii
20-02-2008, 22:05
sproboj na cyckach trenic... a co do expa to gdyby byl sio to jeszcze wrle by ujechaly a of chyba czesto pelny w porach szczytowego respa, wiec powiem to co koledzy wyzej: SKILL I PACC^^

Andrew
20-02-2008, 22:45
moze wrl, ale tam bedzie waste. moze, poh ale expa moze byc malo. na faccu daleko nie zajedziesz

Żadnych warlocków- to tylko strata kasy, a żadko co wyleci (po za tym explo nie jest już takie- nie jest wogóle dobre, więc nie warto na tym lvl na warlockach siedzieć), niby najlepszą alternatywą jest orc fortess, ale niektórzy (nawet 200+lvl) siedząna guardach.
Na deep fibuli powinno Ci się dosyć dobrze expić- dużo smoków, szybki spawn (jak za DLe się nie zwrói, to loot smoków to nadrobi).
A próbowałeś DC za teleportem? zajebisty exp loot dobry 0 waste.

Ale lepiej kupić pacc i będzie kilka różnych alternatyw (hero, piraci, więcej smoków, ew. małpy)

treń na monku- "kupujesz"(płacisz za manasy) sorcowi/drutowi monka i se na nim trenuj, on jest zadowolony, że może robić bezpiecznie runki afkując, a Ty, że możesz trenicc

Grand.Rafix
21-02-2008, 00:01
Żadnych warlocków- to tylko strata kasy, a żadko co wyleci (po za tym explo nie jest już takie- nie jest wogóle dobre, więc nie warto na tym lvl na warlockach siedzieć), niby najlepszą alternatywą jest orc fortess, ale niektórzy (nawet 200+lvl) siedząna guardach.
Na deep fibuli powinno Ci się dosyć dobrze expić- dużo smoków, szybki spawn (jak za DLe się nie zwrói, to loot smoków to nadrobi).
A próbowałeś DC za teleportem? zajebisty exp loot dobry 0 waste.

Ale lepiej kupić pacc i będzie kilka różnych alternatyw (hero, piraci, więcej smoków, ew. małpy)

treń na monku- "kupujesz"(płacisz za manasy) sorcowi/drutowi monka i se na nim trenuj, on jest zadowolony, że może robić bezpiecznie runki afkując, a Ty, że możesz trenicc

monk... znam 1 resp na molsie tylko ten 'najblizszy'. wiem ze sa jeszcze inne respy, wie ktos jak tam dojsc? przydalaby sie jakas mapka, .rec albo .cam :>