Pokaż pełną wersje : 89 Knight - parę pytań
Grand.Rafix
20-02-2008, 18:47
89 Knight, skille 82/80, eq: dsm, rh, c legi, avenger, boh, soft boots, FACC
Zazwyczaj expie na d lair i ofie. Kasa-zysk za kazdym razem, przewaznie wyrabiam na softach. Za cale softy jestem 10-30k na +. Dragi od ss do 22 przepelnione, teraz kiedy sa kicki to wieczorami wolne, ale SA KICKI:). Jak jest pusto lub 1-2 osoby mam kolo 60-80k/h. Na ofie dokladnie nie liczylem, ale rano zawsze 30-50k/h jak jest pusto. Wieczorem podobnie jak na dragach. Gdzie jeszcze moglbym expic na facc area z podobnym expem/kasa? Elfy zawsze zapelnione, na dlach waste, nie mam sio. Prosze jakichs doswiadczonych(o ile tacy sa i chca pomoc) o porady :)
lololol
wrl jeszcze za niski lvl, waste nawet ze sio mysle ze by bylo. poh odpada, pelno ludzi, 100x 30 palkow, na gs waste
moze wrl, ale tam bedzie waste. moze, poh ale expa moze byc malo. na faccu daleko nie zajedziesz
Moja porada...Trenuj do 90/90 a potem pacc kup B)
Grand.Rafix
20-02-2008, 20:01
Moja porada...Trenuj do 90/90 a potem pacc kup B)
Od wczoraj trenuje, ale slimy szyyyyyyybko padaja. Jedyny znany mi monka na mols jest ciagle zajety, a jak nie to ubijaja noobcharami:) Poza tym nie wiem czy na dluzsza mete bym wyrobil na monku;p No ale jakos leca te skille na slimie(od w 5h wbilem 7% sworda) :)))
jak nie chce ci sie trenować to stawiaj na bocie cala noc przez 2 miesiace:)
sproboj na cyckach trenic... a co do expa to gdyby byl sio to jeszcze wrle by ujechaly a of chyba czesto pelny w porach szczytowego respa, wiec powiem to co koledzy wyzej: SKILL I PACC^^
moze wrl, ale tam bedzie waste. moze, poh ale expa moze byc malo. na faccu daleko nie zajedziesz
Żadnych warlocków- to tylko strata kasy, a żadko co wyleci (po za tym explo nie jest już takie- nie jest wogóle dobre, więc nie warto na tym lvl na warlockach siedzieć), niby najlepszą alternatywą jest orc fortess, ale niektórzy (nawet 200+lvl) siedząna guardach.
Na deep fibuli powinno Ci się dosyć dobrze expić- dużo smoków, szybki spawn (jak za DLe się nie zwrói, to loot smoków to nadrobi).
A próbowałeś DC za teleportem? zajebisty exp loot dobry 0 waste.
Ale lepiej kupić pacc i będzie kilka różnych alternatyw (hero, piraci, więcej smoków, ew. małpy)
treń na monku- "kupujesz"(płacisz za manasy) sorcowi/drutowi monka i se na nim trenuj, on jest zadowolony, że może robić bezpiecznie runki afkując, a Ty, że możesz trenicc
Grand.Rafix
21-02-2008, 00:01
Żadnych warlocków- to tylko strata kasy, a żadko co wyleci (po za tym explo nie jest już takie- nie jest wogóle dobre, więc nie warto na tym lvl na warlockach siedzieć), niby najlepszą alternatywą jest orc fortess, ale niektórzy (nawet 200+lvl) siedząna guardach.
Na deep fibuli powinno Ci się dosyć dobrze expić- dużo smoków, szybki spawn (jak za DLe się nie zwrói, to loot smoków to nadrobi).
A próbowałeś DC za teleportem? zajebisty exp loot dobry 0 waste.
Ale lepiej kupić pacc i będzie kilka różnych alternatyw (hero, piraci, więcej smoków, ew. małpy)
treń na monku- "kupujesz"(płacisz za manasy) sorcowi/drutowi monka i se na nim trenuj, on jest zadowolony, że może robić bezpiecznie runki afkując, a Ty, że możesz trenicc
monk... znam 1 resp na molsie tylko ten 'najblizszy'. wiem ze sa jeszcze inne respy, wie ktos jak tam dojsc? przydalaby sie jakas mapka, .rec albo .cam :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.