PDA

Pokaż pełną wersje : wymyslamy nowe itemy

MARR
20-02-2008, 19:23
tak jak w temacie wymyslamy nowe itemy ale bez broni bo taki temat juz istnieje . moje propozycje :

smoczek berbecia
deff 0
att 0
zastosowanie aby go urzyc potrzeba jeszcze reszte stroju berbecia a jak sie go zalozy to dodaje defa + 50 i atta +50

bluzka berbecia
deff 0
att 0
zastosowanie to co powyzej

spodnie berbecia
deff 0
att 0
zastosowanie to co w 1

armor palladyna
deff 8
att 0
zastosowanie jak sie go zalozy to dodaje 30 distance fighting

wizard hat
deff (zalezy od mlv )
att 0
zastosowanie deffa ma tyle co gracz ma mlv tyle ze dzieli sie te liczbe przez 3 odpiera ogien

magic crosbow
att 70
def 5
zastosowanie ma zasieg taki jak zwykla kusza ale o wiele sielnijszy att nazywa sie magic bo ma defa i zmniejsza koszry storzenia strzal.ta kusza nie potrzebuje beltow !!!

Verte
20-02-2008, 20:23
Długo nad tym myślałeś? :confused:
Żeby nie dyło offtopu.

Magiczna beczka.
Def:0
Atk:0
Właściwości: Kiedy wejdzie do niej osoba o Twoim IQ, beczka zamyka się na zawsze, zostawiając Cię z wyjątkowo małą ilością tlenu.

Coach
20-02-2008, 22:07
a ja zrobię offtop, bo uważam, że to głupi temat, za niedługo pewnie powstanie temat "wymyślamy nowe raty" X(

neopostman
20-02-2008, 22:14
Anty Trollo-spammer.
deff 100
att 100
zastosowanie- Kiedy zostanie użyte na jakiegoś forumowego trolla lub spammera jak autor tego tematu dostanie automatycznego bana.

Do autora tematu:
Poczułeś się przez chwilę fajny ?

Jarus_noobek
20-02-2008, 22:35
tak jak w temacie wymyslamy nowe itemy ale bez broni bo taki temat juz istnieje . moje propozycje :

smoczek berbecia
deff 0
att 0
zastosowanie aby go urzyc potrzeba jeszcze reszte stroju berbecia a jak sie go zalozy to dodaje defa + 50 i atta +50

bluzka berbecia
deff 0
att 0
zastosowanie to co powyzej

spodnie berbecia
deff 0
att 0
zastosowanie to co w 1
Nigdy nie widziałem zbroi z Atakiem i deffem...
Było kilka podobnych tematów X(