Pokaż pełną wersje : Svargrond Arena
PawlinhoSDZ
21-02-2008, 04:19
Mam pytanie czy dam rade na Svargrond Arena "Scrapper" 53 Palakiem? Skile 76/53 ... EQ: K Arm, K Legi, Warrior Helmet, Boh, Meduska, Royal Speary
Mi się wydaje , że masz szanse , wystarczy wziąć dużo GH(M)P najlepiej enchantedy (możesz porobić) i iść. I radze zapoznaćsięlepiej z potworkami na arenie na http://tibia.pl/arena_monsters.php?l=scrapper
lub na http://www.wiki.hunted.pl/wiki/Arena#Poziom_Scrapper
neopostman
21-02-2008, 11:27
@up
post reported
Co do tematu to radziłbym wbić 65 + lvl, wtedy będziesz miał mniejszy waste.
Aevolana
21-02-2008, 11:56
Misie to są w zoo.
no więc szczerze gratuluje wypowiedzi która wniosłą coś do tematu, zawsze je lubie;]
@topic
wydaje mi sie ze tak, ale waste bedzie, lepiej poskilluje jeszcze troszke i wal, zgadzam się także z wypowiedzia przedmówcy
@upupup
czyli o coo chodzi?XDXD moglbys to powiedzieć jaśniej? nie orientuje sie po tym up'ie niestety, pierwszy raz mówie ze cipy coś zchrzaniły, ale to njiestety prawda... :(
Jeśli się pytasz to znaczy że nie masz pojęcia co tam jest i jak to sie bije, a więc nie dasz rady.
neopostman
21-02-2008, 12:23
czyli o coo chodzi?XDXD moglbys to powiedzieć jaśniej? nie orientuje sie po tym up'ie niestety, pierwszy raz mówie ze cipy coś zchrzaniły, ale to njiestety prawda... :(
GH(M)P- chodzi mu to, żeby wziął duży Great mana potion/ Great Health Potion, oba od 80 lvla, z tym, że Great Health Potion nie jest dla palków.
enchantedy- chodzi mu o zaczarowane kamienie, które mogą zaklnąć jego broń. Co do tych kamyczków to bym się upierał bo one zbyt dużo nie dają.
Aevolana
21-02-2008, 12:25
GH(M)P- chodzi mu to, żeby wziął duży Great mana potion/ Great Health Potion, oba od 80 lvla, z tym, że Great Health Potion nie jest dla palków.
enchantedy- chodzi mu o zaczarowane kamienie, które mogą zaklnąć jego broń. Co do tych kamyczków to bym się upierał bo one zbyt dużo nie dają.
aha dzieki juz kapuje, a one nie są tylko na bronie do walki w zwarciu?
neopostman
21-02-2008, 12:31
Arrows też można zaklnąć.
Aevolana
21-02-2008, 12:42
aha spoko, mam pytanie ktore troche odbiega od tematu ale nie hce nowego zakladać, chodzi mi o wartościowość uhgów, dla czego sie nie sprzedaja ile daja tera itp, oraz o bp stalagmitów ile schodzi
Piranezi
21-02-2008, 13:51
Jemu chodzilo o enchanted speary T_T:D
Mati_Paurel
21-02-2008, 14:14
@topic
rade dasz na100% w tym dziale jest temat jak mój kumpel przechodzil scraapera na 33lvl ale padl na ostatnim potworez z braku MP, wiec rade napewno dasz ;)
Paladin'Popek
22-02-2008, 14:15
lol2 arrows jak i enchanted spearow nie zaklina sie kamieniami... enchanted speary robi sie jak runy tylko zamiast blank rune trzymasz zwkly spear moze go robic paladyn od 45lvla... a arrowsy sie kupuje w sklepie 5gp sztuka (o ile sie nie myle)
@top
dasz rade bez wieszych problemow i nie biesz GHP poniewaz i tak nich nie bedziesz mogl uzyc wez troche SHP(Strong Health Potion) na ostatnie bossy te pierwsze wykanczaj dzieki exura i mana potionami ew. health potion
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.