Pokaż pełną wersje : Crossbow
Od którego skilla paladyn może EFEKTYWNIE korzystać z kuszy??
Słyszałem teorie, iż łuk wymaga słabszych skilli od kuszy.
Może nie tyle skilli ile kasy potrzeba na kuszę, jak wiadomo bełty są droższe od strzał. Kuszą najlepiej strzelać gdzies od skilla 70 i to nie na marnych potworkach tylko na jakichś soldkach, guardach. Wtedy większa szansa, że się zwróci.
Milten Magician
21-02-2008, 16:31
Było, ale i tak Ci odpowiem.
Efektywnie kuszy opłaca się używać tylko, strzelając z power boltów.
Do reszty expienia spokojnie royal/hunting/enchanted speary wystarczają.
Co do lvl to można też bić ale jeśli masz np. na myśli bicie gs z kuszy to 50+ lvl i 80 dista, do kuszy ogólnie to trzeba 80+ dista.
Konradus12345
24-02-2008, 00:36
a co do boltsow- ile sa warte?? a ile piercing boltsy?? mowie o cenie za 100 szt
1 bolt to 3gp(przynajmniej w Thais)to sobie policz:)a kusza 500gp(tez w Thais)a piercing to nie wiem
Konradus12345
24-02-2008, 16:23
chodzi mi po ile mozna SPRZEDAC boltsy
Milten Magician
24-02-2008, 16:34
150-200gp za 100 sztuk, zazwyczaj na każdym servie tyle kosztują.
Bp za 5k to ich średnia cena. Czasem można okazyjnie za 4k kupić. Od zimowego update, strzały kosztują tyle co na Rookgardzie (gdy zapytałem sprzedawcę w Carlin, powiedział mi, że sprzeda 10 strzał za 30gp.
Kuszy możesz używać nawet od 50 skilla, jeśli masz kasę na pokrycie ewentualnych strat poniesionych za sprawą jej używania :p Optymalny skill to ok. 65-70. Wtedy szanse na waste diametralnie spadają.
Hmm wedłóg mnie waste nie jest takie duże, kiedy mamy czas i ambicje, aby samemu zbierać belty....
UNholy90's
04-03-2008, 03:29
Ej ej ej ?! Po co ci bolty/strzały? To syf jakich mało (chyba ze power bolty ale to inna bajka). Nie pamientam dokładnie ale mam koło 4bp boltów i nawet nie idzie tego opchnąć -.-' Zainwestuj w Speary/25+lvl-royal speary. Mi się tym najlepiej expi, a jak wziolem na 41 lvl bolty na Małpy to myślałem że mnie trafi... Royal Speary są dla pala do 80 lvl wystarczające do expienia (chyba że śmigasz frosty :P ).
Elo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.