zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Program FindIt

Sloniasek
21-02-2008, 18:35
Nie wiem czy to dobry dział.

Ja pisze w sprawie waszego programu!!! To jedno wielke gówno przez które miałem hacka... Historia wydarzyła sie tak: gram sobie gram gram, nagle mnie wyrzuciło z gry, próbuje sie zalogować a tu "Password is not correct" ściągnąłem "WASZEGO" Findita, zeskanowałem kompa, oczywiście nic mi nie wykryło.. odzyskałem postać, patrze ..a tu wszystkie postacie pognojone , Ok postałem chwile pod dp a tu znowu mnie wyrzuciło z gry, tym razem znowu było "Password is not correct". Przypomniałem sobie o
programie "Own Tibia Deleter" ściągnałem go, skanuje a tu pisze "Wykryto Own Tibie" Oczywiście sie zdziwiłem czemu FindIt tego nie wykrył... usunałem odrazu i jest dobrze. Nie wchodze w żadne www.freeitems.prv.pl lub coś podobnego. Ale zawiodłem sie... Przygoda Tibijska sie skończyła...

Rybzor
21-02-2008, 18:50
Nie wiem czy to dobry dział.

Ja pisze w sprawie waszego programu!!! To jedno wielke gówno przez które miałem hacka... Historia wydarzyła sie tak: gram sobie gram gram, nagle mnie wyrzuciło z gry, próbuje sie zalogować a tu "Password is not correct" ściągnąłem "WASZEGO" Findita, zeskanowałem kompa, oczywiście nic mi nie wykryło.. odzyskałem postać, patrze ..a tu wszystkie postacie pognojone , Ok postałem chwile pod dp a tu znowu mnie wyrzuciło z gry, tym razem znowu było "Password is not correct". Przypomniałem sobie o
programie "Own Tibia Deleter" ściągnałem go, skanuje a tu pisze "Wykryto Own Tibie" Oczywiście sie zdziwiłem czemu FindIt tego nie wykrył... usunałem odrazu i jest dobrze. Nie wchodze w żadne www.freeitems.prv.pl lub coś podobnego. Ale zawiodłem sie... Przygoda Tibijska sie skończyła...
Zastanawiam się, skąd ta pewność, że to przez FindIta. Jak zostało napisane, nie wykrywa darmowej wersji OwnTibii. To, że nie pomógł Ci usunąć wirusa, to nie znaczy, że to przez niego miałeś haka. No i nie wciskaj bajeczek, że nie włazisz na stronki free itans, bo skoro miałeś OwnTibie, to jakoś się tam musiała znaleźć, a na pewno nie za pośrednictwem FindIt.

@down
No ba, przecież to jest na porządku dziennym :P

Ma'tys
21-02-2008, 18:54
Za pierwszym razem hasło się samo zmieniło?

Xirgan
22-02-2008, 10:38
FindIt dziala dobrze, kumplowi niedawno wykryl Tibia Logger'a, a ja z niego korzystam od kilku miesiecy i nie mailem hacka.

Uther92
22-02-2008, 10:43
To już trzeba być..., żeby sie dać na darmową owntibię złapać.

xoz
22-02-2008, 11:37
moja ulubiona kwestia: "nie pierdol"
wiesz, że poza owntibią istnieje (wąska) grupa malware pisana na własny użytek, tego ci nie wykryje.
jesli zlapales sie na wersje free to gratuluje, nawet avasta ni masz?

Sloniasek
03-03-2008, 17:05
żal mi was jak to czytam, już nie udawajcie że "WASZ" FindIt jest najlepszym programem, OwnTibia Deleter to jest program który chociaż wykrywa Own Tibie.. I nie pierdol mi że sciągam jakieś syfy... Po prostu nie KOZACZ.