zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 27+ paladin vs GS i takie inne :P

k0_zerg_nutty
21-02-2008, 20:10
Dziennie bede uploadowal filmy z solowek z trudnymi potworkami xP

pierwszy filmik dzisiaj - GS by me.. 27 palek xD

tutaj link do tibicams.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37621

nie spodziewajcie sie wielkich lootow... szczescia nie mam do nich, mam szczescie do solowek :P jakos mi wychodza xD

Even
21-02-2008, 20:21
prosze nie;/

Tentotrix
21-02-2008, 20:36
@up
nie wiem o co ci chodzi...jak ci sie nie podoba to wyp*****
@topic
gz,rob kolejne filmy moze tym razem dl ?:)

Ghard Lage
21-02-2008, 20:42
DL jest trudnym przeciwnikiem dla 50lvl co dopiero dla takiego 30lvl~ nie namawiajcie kolesia, żeby skakał z okna...

k0_zerg_nutty
21-02-2008, 20:45
zrobie DLa myslalem nad tym od dawna... chcialem to zrobic moim sorkiem 20 lvlem. ale balem sie :S... ale skoro mam royale i tarcze, zakupie troche lepsze EQ i w ogole... to spoko ; )... jutro ide na Warlorda i zrobie filma.

@down
ofc Orca. Nie mam pacca jeszcze ;( postaram sie zrobic 30 lvl arena stage 2 :P jak pacca kupie, kupuje na koniec tygodnia OFC ;P

Treler
21-02-2008, 20:54
@up
Ale orca czy arene? :D

Even
21-02-2008, 21:59
@up

wypiedralaj to możesz sobie mówić do świnki morskiej jak w nocy kitruje ci się pod kołdrą.

RZal
21-02-2008, 22:33
@up
@topic
gz,rob kolejne filmy moze tym razem dl ?:)

Nie mów tak ładnie bo ci ząb wypadnie. To jest forum i może mu sie nie podobać a ty albo to akceptujesz albo dupsko w troki i sam wyp***** w radosnych podskokach.

Do autora:
Z profilu
Stan: Niegrający
Imię: nie gram w gowna
Gildia: tibia
Świat: sux :<
Masochista z zamiłowaniem do perwersji z fekaliami ?

Un$i
21-02-2008, 23:31
Masochista z zamiłowaniem do perwersji z fekaliami ?
pwnt :D
@topic: szczerze to ja bym sie nie odwazyl bez pacca na taka akcje... gz

k0_zerg_nutty
22-02-2008, 00:33
wiedzialem ze ktos sie przyczepi tego.
Mam tak w opisie poniewaz mam, nie musi to byc prawda... po prostu to jest ironia - spotkalem sie z masa ludzi co jednego dnia pisza do mnie "tibia sux itp." kilka dni pozniej patrze a oni na tibii siedza. Szczerze sam przechodzilem przez podobne cos, jakby to powiedziec mowilem ludzia, ze tibia sux, a ja akurat mlocilem w nia od rana do nocy xD... ale juz tak nie robie, postanowilem zrobic najta jak najmniejszy poziom jak najwieksze skille i palka do zadan bojowych :D.

pozdrawiam Saeth~ :*

Caruel
22-02-2008, 01:04
go go go demon solo lmao.

Even
22-02-2008, 10:34
@up
To akurat nie było śmieszne. Chcesz, by jego bojowy łucznik po kilku sekundach gryzł kafelki na pojedynczym respie demca?;[[[ W ogóle nie masz serca, jesteś tylko żądny krwi i obrazu cierpienia niedoświadczonych wojowników. PSYCHOL !
Jeszcze coś. Może to pomoże... jeśli naprawdę nie możesz oprzeć się widokowi lejącej się krwi z głów, odłamanych kończyn oraz poprzecinanych w pół ciał plus obrazu znęcania się psychicznego oraz fizycznego nad w pół martwymi ludźmi, którzy odważyli się styczyć bitwę z okrutnymi bestiami polecam obejrzeć ten film:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=166412
Chociaz sam nigdy nie oglądałem podobnego filmu wiem, że jest on brutalny i przeznaczony dla osób tylko o mocnych nerwach.

Powodzenia.

Un$i
22-02-2008, 16:28
@up
To akurat nie było śmieszne. Chcesz, by jego bojowy łucznik po kilku sekundach gryzł kafelki na pojedynczym respie demca?;[[[

w tych czasach to sie mowi, ze by plyt sluchal:p

k0_zerg_nutty
22-02-2008, 18:06
jak chcesz to jak pacca kupie pojde pasc na demonie ~.~ niezalezy mi na tej postaci... on jest do zadan bojowych -.-

Szkoda ze yetiego nie moge spotkac ;<

@btw kto wczensniej pisal

"niedoswiadczony..." lvl nie znaczy od doswiadczeniu jakie mam z ta gra... :/ ale dobra badz dalej w bledzie mi to zwisa i powiewa.