zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Draconia Quest

SirAdasii
21-02-2008, 20:35
Mam wielki problem: Opisze wszystko
Robiliśmy questa... Draconia Quest... kupiliśmy klucz za 5k. weszlismy w tp i idziemy doszlismy do elder beholderów... i tam w lewo << i weszlismy dalej dalej i jest taki budynek jakby / taka kopuła... i tam stoją 2 dsy na wejsciach i nie mozna ich zabic ani tam wejsc bo blokuja =/ no to lipa mało czasu to wracamy... wrocilismy tam gdzie zaczanyliśmy a tam wyjścia nie ma... JAK MOŻNA SIĘ STAMTĄD WYDOSTAC? (jest nas 3 tam ugrzęźlismy + mamy klucz, destroye) prosze o pomoc tylko doświadczonych.. możemy wyjść nie zaliczając nawet questa ale żeby wyjsc!

Jesteśmy tam przy drabinkach gdzie się zaczyna / tam gdzie teleport prowadzi :]

Kubusssek
21-02-2008, 20:39
Te dsy musi pall / ed/ms zawalic vis/ runki na odleglosc przynajmniej bo pz ustawione wookół jest...8o

SirAdasii
21-02-2008, 20:43
ok dzięki... sory za temat bo wystraczylo na wiki poszukać i jest mapka do wyjścia itp http://wiki.hunted.pl/wiki/Hellgate ;) pzdr!

Artur0
21-02-2008, 20:49
Te dsy musi pall / ed/ms zawalic vis/ runki na odleglosc przynajmniej bo pz ustawione wookół jest...8o
Nie musi wcale ED, ani MS własnie niedawno robiłem tego questa wystarczy, że palek walnie lub (ja akurat szedłem z Druidem) exevo frigo hur gorzej jak nie macie, ani palka, ani druta lub sorca :baby:

SirAdasii
21-02-2008, 20:51
temat zakończony... nie nabijajcie już postów ;) dzieki wam panowie za pomoc (obojgu)