Pokaż pełną wersje : Po co wam botty ???
Master'su
21-02-2008, 21:07
Mam pytanko w którym powiedzie po co wam botty skoro
1-jesli zle ustawicie padniecie
2-8lvl zabije 80lvl
3-jaka z tond przyjemnosc gry
4-jesli zostaniecie shakowani all tracicie bo bott=haked
5-inne wasze powody
PS: nie usuwac tego az sam jestem ciakaw co napisza . chce wiedziec dlaczego oszukuja . a botta niegdy nie urzyje !!!!
lukibossik
21-02-2008, 21:13
Hmm ja mam taką frajdę że zostawiam bota na noc budzę sie rano rześki i świeży a patrze a tu 2 lvl up i tyle kasy ile mogę unieść (lub loota) idę do szkoły i wtedy patrze na kolegę co nocki robi co 2 dzień ze co 2-3 lekcje dostaje kose .
No i mam tako frajdę ze np. nie chciałem grac ed od około 8 lvla do 30 bo to zal i nudy wiec nie chcąc na to patrzeć zostawiałem botta co szybko przyniosło mi nawet wiekszy lvl a o robieniu runek na bocie przez nocke zarabiając kasę i wbijając mlvle już nie wspominam .
Źle sformułowałeś pytanie. Powinno być nie "Po co wam boty ???", ale "Po co im boty ???". Zresztą zgadnij do czego służą boty...
@Lasoch
Nie czepiaj się go. Sam napisałeś cytuję "urzyj".
O co chodzi z tym "bott=haked" ?
Czy jak używasz BOT'a to to łątwiej shakować konto czy co? bo nierozumie.
@Lasoch
Lasooch, jeśli łaska.
Napisałem też 'se'. No ale widzę, że niektórych przerastają błędy popełnione celowo.
Smerf.Secura
21-02-2008, 21:17
@Lasoch
Kurwa,albo ty jesteś głupi,albo Ci mózg wyssali.
Powiem Ci coś co ostatnio zostało napisane na tym forum i w pełni się z tym zgadzam.
Wstajesz rano - Włączasz bota idziesz do szkoły . Przychodzisz +150k expa. Przychodzisz ze szkoły , kumple wołają na pole? Idziesz bot on.
Przychodzisz +50k expa.
Więc co wolisz siedzieć 12h żeby wbić 200k expa czy iść na pole , pozajmować sie czymś w rl a exp i tak leci..?
Master'su
21-02-2008, 21:19
chodzi o to ze kazdy kogo znalem i urzywal botta mial hacka z najlepszymi anty virami itp ostatnio 128ek
hmm... Ja bym powiedział że ci którzy mieli hacka z wysokim lvlem to strata wielka, więc włączą BOT'a i exp leci.
Ja osobiście niegy nie używałem BOTA. =] :D
A jak jest przepraszam frajda z takiej postaci której się nie zrobiło samemu?
@Lasooch
Ojej przepraszam, że ci "o" ukradłem. A taki błąd sobie mogłeś chociaż w taki - "" - bajer wsadzić.
hmm... Ja bym powiedział że ci którzy mieli hacka z wysokim lvlem to strata wielka, więc włączą BOT'a i exp leci.
Ja osobiście nigdy nie używałem BOTA. =] :D
PS: Sorki, 2 razy sie wysłało.
PS2: C z e k a m n a o d p o w i e d ź ! .
neopostman
21-02-2008, 21:22
Potem się ludzie dziwią, że 230 ek pada z noob pk teamu =/.
Jeśli o boterów chodzi to oczywiście zero tolerancji. Nie wiem co to za przyejmność gdy nie ma żadnej satysfakcji, kumpli etc. czyli nie ma się tego, co w tej grze jest najważniejsze =/.
No właśnie ...Jeśli...
2-8lvl zabije 80lvl
j/w
spora..i życie własne masz :)
Oj polemizowałbym :)
5-inne wasze powody
Zarobek...
Ja nie botuje, ale wiem po co inni to robią i "trochę w tym interesie siedziałem" więc, mogę sie wypowiedzieć.
Master'su
21-02-2008, 21:24
dodam 6 pytanie
6-od kiedy urzywasz
chce rozwiac mity np. ze botter jest the best bo wbija 300k expa dzienie on jest leniem !!!
Smerf.Secura
21-02-2008, 21:27
dodam 6 pytanie
6-od kiedy urzywasz
chce rozwiac mity np. ze botter jest the best bo wbija 300k expa dzienie on jest leniem !!!
Naucz się pisać,później pogadamy.
--Cienius--
21-02-2008, 21:27
Phi u mnie na swiecie guardia 2/3 bottuje moze nie zostawiajac chara tylko przy kompie grajac czy sie uczac.
Master'su
21-02-2008, 21:28
jesli gadasz z 15latkiem ktury ma papierek ze zle pisze to nie moja wina !!!! co morze bedziesz sie rodzicow czepiac ???
Salarigoth
21-02-2008, 21:29
Po 1 Dlatego jest 6 czy tam 8 swiatow non pvp bo tam tylko graja boterzy.
Po 2 Uzywanie bota na pvp to kamikadze a zwlaszcza na enfo.
Po 3 Jak chcesz botowac to musisz miec knighta na non pvp albo do 33 sorca bo pozniej sie nie oplaca.
Po 4 Cave boty to glupota.
Po 5 Sam mam wszystkie najlepsze boty /auto/b proxy/Ng a uzywam tylko na rooku zeby z niego wyjsc /combo bot/rune maker.
Po 6 nienawidze patrzec na -30 lvl dlatego botuje ile moge do 30 lvla (nie gram na zjeb pvp)
Po 7 Non pvp jebie psami z zoltaczka.
neopostman
21-02-2008, 21:31
Po 7 Non pvp jebie psami z zoltaczka.
Wof, aleś ty śmieszny jesteś.. każdy lubi co innego, wiesz ?
Master'su
21-02-2008, 21:32
ale po co wam one ??? ostatnio zjehalem all manasy i koncuwka great potions mial botter 94ek !!!! omal nie padl i co wam po tym ?? o co botujecie ???
Odpierdolcie się w końcu od ortografii. Nie każdy jest w tym mistrzem. Skoro da się przeczytać to przestańcie do k***y nędzy robić aferę.
@Salarigoth
Co do 7 punktu, to powiedz to MDW.
Lord Evad
21-02-2008, 21:34
1.zawsze dobrze ustawiam
2.n/c
3.duuuuza :)
4.hahahah :D nigdy nie mialem hacka bota uzywam 2 lata~
5.nie chce miec wiecej ludzi w cave :D
6.2 lata~
boter ma rl life w tym czasie pojdzie se na imprezke albo co wcale nie len xD leniem jest ten kto siedzi 10h przed kompem :)
jesli gadasz z 15latkiem ktury ma papierek ze zle pisze to nie moja wina !!!! co morze bedziesz sie rodzicow czepiac ???
Masz papierek? To wsadź go sobie w dupę, tylko głęboko, bo ch*j mnie on obchodzi.
Salarigoth
21-02-2008, 21:35
Wof, aleś ty śmieszny jesteś.. każdy lubi co innego, wiesz ?
wczoraj dalem ci unignore bo myslalem ze w miare myslisz ale widze ze tok myslenia sie nie poprawil.
Btw. Na non pvp nie ma wojen ktore sa najciekawsza rzecza w tej grze po za expieniem ale za to non pvp ma swoje plusy np nooby/thiefy/newbie/kolejki(expowiska/wszystko wolne/0 botow/szacunek miedzy soba.
@Salarigoth
Co do 7 punktu, to powiedz to MDW.
i tego frajera mi najbardziej szkoda bo gowno ma z tego chara poza kasa i nuda na zapchanej goromie.
@down
Co go bawi ze 8 x 8 knightow moze mu przyblokowac resp na goromie a on moze pod stol jednemu wskoczyc czy jak ? Zapchane wszystko? Milion msg na sekunde? Ogladnij se jego film na tibia cam tv to zobaczysz jak go to bawi.
Przestańcie sie pi****lić o te światy pvp i non-pvp. Nie fajne to co fajne, tylko co się komu podoba. Jak komuś odpowiadają thiefy, zajęte expowiska, brak szacunku i ilość noobów w carlin, to niech tam sobie gra, ch*j was to obchodzi!
@Salarigoth
Jego to najwidoczniej bawi. Jeśli nie umiesz tego uszanować, to siedź cicho albo się gdzieś schowaj.
Paladin'Popek
21-02-2008, 21:43
uzywam bota poniewaz niechce mi sie siedziec na rotach co bot robi identycznie tak samo... rowniez nie mam przyjemnosci stac przed depo caly dzien zeby robic icycle wtedy wole isc np. na lodowisko albo basen itp. wiesz jest takie cos jak rl life i tam mozna robic duzo ciekawsze rzeczy chodz teraz gram wylacznie dla kasy moze dlatego uzywam bota...
Master'su
21-02-2008, 21:46
pokaze wam ci sie dzieje z botterami
http://img217.imageshack.us/img217/1966/bottvg9.jpg (http://imageshack.us)
zrobilem relog i padal to ten 94ek teraz 95ek nie urzywa od tamtej pory botta zraprtowlem go i prawie zabilem nawrucil sie ;]
Master na drugi raz wycinaj te obrazki. A szczerze mowiąc gość pewnie niedługo znowu zacznie botować. Jak nie tu to gdzie indziej.
Master'su
21-02-2008, 21:51
nie chialem dac koledze hunta imo iz to br
Smerf.Secura
21-02-2008, 21:56
ja pierdole.
Autor tematu jest jakimś dałnem,czy coś takiego.
Żeby nie potrafić screena wkleić to już przesada.
Master'su
21-02-2008, 21:58
sam masz dalna muwilem ze koledze hunta nie chce sprawic !!!
A ja nie rozumiem jednego...
Głównym celem tej gry jest expienie, rozumiane także jako zdobywanie doświadczenia lub kolejnych poziomów. Jaki jest więc sens, żeby coś expiło zamiast gracza? A może w ogóle lepiej wcale nie grać?
Smerf.Secura
21-02-2008, 22:03
Głównym celem tej gry jest expienie, rozumiane także jako zdobywanie doświadczenia lub kolejnych poziomów. Jaki jest więc sens, żeby coś expiło zamiast gracza? A może w ogóle lepiej wcale nie grać?
Pomyśl,że z tej gry jest spora kasa sprzedając konta,czy przedmioty na allegro i właśnie to przyciąga nowych boterów.
ja pierdole.
Autor tematu jest jakimś dałnem,czy coś takiego.
Żeby nie potrafić screena wkleić to już przesada.
Wyjdź. I nie wracaj! Jeszcze takiego buraka z Częstochowy nie widziałem. A sam tam mieszkałem!
Master'su
21-02-2008, 22:07
proponowal bym zrobic temat w turym bedziemy rozmawiac o tym temacie a teraz niech bottrzy sie wypowiedza
neopostman
21-02-2008, 22:14
wczoraj dalem ci unignore bo myslalem ze w miare myslisz ale widze ze tok myslenia sie nie poprawil.
.
Po prostu mnie wpienia to jak ktoś rzuca kałem mimo tego że inni mają inny gust i inne doświadczenia ..
Wstajesz rano - Włączasz bota idziesz do szkoły . Przychodzisz +150k expa. Przychodzisz ze szkoły , kumple wołają na pole? Idziesz bot on.
Przychodzisz +50k expa.
Więc co wolisz siedzieć 12h żeby wbić 200k expa czy iść na pole , pozajmować sie czymś w rl a exp i tak leci..?
Wogole przestan sie logowac oprocz sytuacji gdy musisz wyjsc z templa, zarzuc bota i niech sam sobie wbije top1 highscores.
To prawie jak pilka nozna robotow. Po co grac jesli sie na dobra sprawie nie gra ?
Pomyśl,że z tej gry jest spora kasa sprzedając konta,czy przedmioty na allegro i właśnie to przyciąga nowych boterów.
Jesli ktos kupuje wyexpione konto, to najpewniej po to zeby samemu wybocic jak najwiecej, co w prostej linii oznacza ze chce grac tylko mu sie nie chce wkladac w to wysilku. Doprowadzenie do tego to jedna z glownych porazek Cipsoftu, ktory stworzyl "gre w granie jak najdluzej" a nie "jak najlepiej". W takim WoWie ograniczenie levelowe powoduje, ze botowac sie nie oplaca bo dojscie do levelu gwarantujacego realny rozwoj postaci zajmuje sladowo krotko w porownaniu z pozniejszym odkrywaniem sekretow gry, stad brak kultu expa ( nawet speedlevellerzy sa traktowani bardziej jak ludzie ktorzy doprowadzaja jakis element gry do perfekcji niz jak gwiazdy z duza iloscia expa wbijana na godzine ) i znacznie zdrowszy gameplay.
Odpierdolcie się w końcu od ortografii. Nie każdy jest w tym mistrzem. Skoro da się przeczytać to przestańcie do k***y nędzy robić aferę.
regulamin forum przewiduje kary za posty "wyjatkowo nieortograficzne", takze w tym momencie od mojego widzimisie zalezy to czy on dostanie perma bana ( polaczonego z natychmiastowa kasacja tematu ) za zaslanianie sie papierkami i nie czytanie regulaminu ( bo zdaje sie przy zakladaniu konta potwierdza, ze zna regulamin ) czy tegoz bana nie dostanie, a jesli dostanie to jestem w pelni usprawiedliwiony.
babcia666
21-02-2008, 22:21
@autor
Naucz się choć trochę ortografii. Albo ściągnij Firefox'a. Kultura tego wymaga.
@Smerf.Secura
Czyżby ostatnimi czasami Cię tak ździebko pojebało? Moc etorica i te sprawy? Ja pierdole, to nie dyktando, jeżeli ktoś nie umie wkleić screena to nie znaczy że jest "dałnem".
@topic
Dla wielu to pytanie jest jak np. "a po co nam słońce"? Dzieci które bez bota nie umieją się obyć, najczęściej nie znają się na pvp, zabiją za parę k, nie mówiąc już o pożyczeniu czegoś takiemu typowi...
A usprawiedliwianie typu
uzywam bota poniewaz niechce mi sie siedziec na rotach co bot robi identycznie tak samo... rowniez nie mam przyjemnosci stac przed depo caly dzien zeby robic icycle wtedy wole isc np. na lodowisko albo basen itp. wiesz jest takie cos jak rl life i tam mozna robic duzo ciekawsze rzeczy chodz teraz gram wylacznie dla kasy moze dlatego uzywam bota...
jest identyczne jak usprawiedliwienie
ukradłem samochód bo po co mam zbierać na tego merca 2 lata, skoro mogę w tym czasie wszystko wydać na<inny powód>
ewentualnie
po co się uczyć, skoro i tak wszystko ściągnę od kumpla który kuł cały dzień, lepiej iść zalać się z kumplami
A wiecie że botowanie jest przeciwne zasadą z jakimi się zgadzaliście na początku waszej kariery? Hipokryci...
Tak, ale pomysl ktos wychodzi z rooka ma 8 lvl, zarzuca bota na powiedzmy miesiac i w najgorszym przypadku ma 40 lvl, a normalna osoba gra 2h dziennie i kiedy wbije ten zasrany 40 lvl, jest tez osoba nie normalna, ktora gra po 10 h dziennie i wbije ten 40 lvl szybciej od bottera, a botter pojdzie sobie na jakies hunty z kolegami itp, a osoba nie normalna nie ma kolegow, chyba, ze brazoli...
@Vil
No tak jak mówie, ale przecież jego posty nie są jakieś ultra nieortograficzne, da się je przeczytać. Więc nie ma o czym mówić B).
lukibossik
21-02-2008, 22:32
Ja bottuję wtedy gdy mam mały lvl żeby lać lepsze monstery (od rotwormów już mnie oczy bolą) mi sie wydaje ze jest różnica z frajdy lania rotworma a dragon lorda/demca wiec nie chce mi sie na początku expic na tych zalowych monsterach dopiero puzniej wkraczam do akcji i sam wbijam lvl choć gdy mam mało kasy a nie będę siedział przed kompem 25/7
to znów do akcji wkracza bott.
Salarigoth
21-02-2008, 22:34
Po prostu mnie wpienia to jak ktoś rzuca kałem mimo tego że inni mają inny gust i inne doświadczenia ..
Dalsza czesc skomentuj a nie ta.
@down
tu sie z nim zgadzam bo jak chce grac sorcem od 0 to jest cholernie nudno do przynajmniej 30 lvla.
babcia666
21-02-2008, 22:36
@lukibossik
Ja bottuję wtedy gdy mam mały lvl żeby lać lepsze monstery (od rotwormów już mnie oczy bolą) mi sie wydaje ze jest różnica z frajdy lania rotworma a dragon lorda/demca wiec nie chce mi sie na początku expic na tych zalowych monsterach dopiero puzniej wkraczam do akcji i sam wbijam lvl choć gdy mam mało kasy a nie będę siedział przed kompem 25/7
to znów do akcji wkracza bott.
Wydaje mi się że ZAWSZE masz/miałeś mały lvl, potem te nieszczęsne dl/dragi lejesz w ilościach hurtowych... przez next 60 lvl'li. I co, znowu wkracza bot? Bo dragi już takie nudneeee sąąąąąą...
Idź i lepiej nie wracaj.
Master'su
21-02-2008, 22:43
Vil wieze ze nie zbanujesz mnie z tego powodu . Zawsze cie mialem za fajnego moderatora ;]
Tak, ale pomysl ktos wychodzi z rooka ma 8 lvl, zarzuca bota na powiedzmy miesiac i w najgorszym przypadku ma 40 lvl, a normalna osoba gra 2h dziennie i kiedy wbije ten zasrany 40 lvl, jest tez osoba nie normalna, ktora gra po 10 h dziennie i wbije ten 40 lvl szybciej od bottera, a botter pojdzie sobie na jakies hunty z kolegami itp, a osoba nie normalna nie ma kolegow, chyba, ze brazoli...
Zdumiewajaca teoria. A jakieś dowody? Botter też nie ma kolegów. bo expiąc zdalnie ich nie zdobywa. A gość grający 10h dziennie ma znacznie większą liczbę potencjalnych szans na nawiązanie nowych znajomości.
..::QRAS::..
21-02-2008, 22:57
Znaczy podziele sie z wami tajemnica gdyz jeszcze kiedy boty nie byly tak popularne sam uzywalem ng i bardzo mi sie to podobalo pamietam 45 masterem na samych rotach dalo sie wbic po 2 lvle dziennie a kasy to juz nie wspomne i jakby to poweidzec sprawialo radosc ze bez wysilku mozna tyle osiagnac lecz od pewnego czasu zaprzestalem i jakos zyje ;p
Etan Marth
21-02-2008, 23:01
2-8lvl zabije 80lvl
5-inne wasze powody
PS: nie usuwac tego az sam jestem ciakaw co napisza . chce wiedziec dlaczego oszukuja . a botta niegdy nie urzyje !!!!
1. No to jak sie czegos nie umie, to sie za to nie zabiera
2. Mysle, ze takiemu 8lvl troche dlugo by zajelo bicie 80lvl na bocie, dodatkowo z auto-healingiem. A poza tym, sa alarmy, wiec jak ktos mnie bije to od razu biegne do kompa.
3. Taka, ze rano budze sie z wbitym expem
4. Jak sie sciaga boty "niby-za-free" to sie ma hacka, a jak sie kupuje u zaufanych firm to nie.
5. Czasem uzywam bota, zeby tylko mi loota z potworow wyciagal, czasem zostawiam na noobchara, zeby runki robil. Ogolnie fajnie jak wszystko co osiagasz robisz szybciej+nie musisz siedziec przy kompie.
Kup sobie slownik.
Botter też nie ma kolegów.
bo expiąc zdalnie ich nie zdobywa.
To kiedy bijemy kolejnego potworka znajdujemy kumpli?
A gość grający 10h dziennie ma znacznie większą liczbę potencjalnych szans na nawiązanie nowych znajomości.
Ma, ale nie zawsze. Gość, który siedzi od 5 kl. podstawówki po 10h, ma większe szanse być wyśmianym (w co się wlicza m.i.n ortografia) niż zdobyć znajomości, poza tym znalezienie znajomości to kwestia kilku minut - w tym że, niektóre znajomości mogą przekształcić się w przyjaźń, bo przecież nie z każdym znajomym się dobrze rozumiemy.
/Topic : Temat wałkowany XX razy, autor ów tematu jak i popierający go ludzie są kolejną rzeczą z której botter ma zabawę.
psajdak123
21-02-2008, 23:07
2-8lvl zabije 80lvl
5-inne wasze powody
Zaciekawil mnie ten temat to ci odpowiem na te pytania
1 - Nie koniecznie, niebede sie tu rozpisywal... Jezeli wiesz jak i gdzie to ci sie nic niestanie i mozesz spac spokojnie
2 - Na swiatach pvp... bot ma opcje atakowania pk. Mozna tez ustawic alarm ;)
3 - Taka ze wstajesz rano i masz 2 lvl wiecej i 10k z gp w bp
4 - Ehhh... dlatego jest pewna strona bez keya
5 - XXXX
Pewnie masz max 14 lat i niezrozumiales zadnej z moich odpowiedzi... no trudno gl & hf
Bicie potworkow raczej nie przeszkadza w gadaniu z innymi graczami, nieobecnosc przy kompie juz bardziej.
No chyba ze ktos zacznie rozprowadzac boty do gadania z graczami.
Napewno więcej niż przez miesiąc oglądając jedynie main menu bota i wejście na żółwie.
Ma, ale nie zawsze. Gość, który siedzi od 5 kl. podstawówki po 10h, ma większe szanse być wyśmianym (w co się wlicza m.i.n ortografia)
Prosze nie mów o skrajnościach, bo 10-11 latek siedzący 10 godzin przed komputerem to jest patologia i przykład groźnej dla dziecka głupoty i ignorancji rodziców.
Topic : Temat wałkowany XX razy, autor ów tematu jak i popierający go ludzie są kolejną rzeczą z której botter ma zabawę.
Co dowodzi jakiej skali problemem jest botowanie, boterzy to już swoista grupa społeczna.
Salarigoth
21-02-2008, 23:32
Czemu cipsoft nie zatrudni 100 nowych gmow z warunkiem ze maja banowac conajmniej 8 osob dziennie i rekompensata to 100k miesiecznie i darmowy pacc na wybrane przez nich konto jak warunki ukladu beda spelnione. Zaraz by nie bylo boterow.
Napewno więcej niż przez miesiąc oglądając jedynie main menu bota i wejście na żółwie.
Aj, wiesz menu bota ogląda się do czasu aż sie wbije lvl, na którym chcemy zacząć grać
Prosze nie mów o skrajnościach, bo 10-11 latek siedzący 10 godzin przed komputerem to jest patologia i przykład groźnej dla dziecka głupoty i ignorancji rodziców.
No dobra, może trochę przesadziłem aczkolwiek są takie przypadki.
Co dowodzi jakiej skali problemem jest botowanie, boterzy to już swoista grupa społeczna.
Botowanie było, jest i będzie - nic na to nie poradzicie, a te wszystkie beznadziejne próby pozbycia się botterów będą tylko pośmiewiskiem.
Aj, wiesz menu bota ogląda się do czasu aż sie wbije lvl, na którym chcemy zacząć grać
albo botowac cos wiekszego.
Nie, będziemy sie czepiać tego, że mając ,,papierek ze zle piszesz", gówno z tego sobie robisz.
Jest mnóstwo programów sprawdzających pisownie,nawet Mozilla podkreśla Ci błędy.
2-8lvl zabije 80lvl
5-inne wasze powody
1- trzeba być idiotą żeby źle ustawić bota
2- jak masz dobrego bota to gdy atakuje pk czy coś bot leci twoim charem do dp i daje loga
3- a ty wolał byś sobie pobić twoim 20 knightem roty czy mieć 120 ek i bić wrl, frosty itp
4- Chyba jak sciągasz bota z gógli
5- Żal mi czasu na tibie,
Zdumiewajaca teoria. A jakieś dowody? Botter też nie ma kolegów. bo expiąc zdalnie ich nie zdobywa. A gość grający 10h dziennie ma znacznie większą liczbę potencjalnych szans na nawiązanie nowych znajomości.
Botter ma kolegow, bo jesli siedzimy z kolegami na dworze i robimy z nimi x rzeczy to chyba mozna nazwac ich kolegami, a jesli graja w Tibie to mamy prawdziwych kolegow, ktorym mozemy zaufac (w Tibii), miec nawet razem domek, huncic cokolwiek, a z kims kogo poznalismy TYLKO w Tibii nie mozemy do konca zaufac. Moj kolega poznal jakiegos kolesia w Tibii, na poczatku byl spoko, chcial nawet pomoc na draconii, mial drugiego chara 40 + knighta chcial nawet dragi bloczyc, a jak przyszlo co do czego to za 10k sprzedal mu zepsutego lottery ticket, a moj kolega nie wiedzial, ze trzeba podejsc do sprzedajacego :) Ale oszukal nie tylko go ;)
Duke Dran
22-02-2008, 15:02
Używajcie sobie bocików ; p łatwe cele dla łowców głów (botthunterów). Nieźle można na Was zarobić.
Gladiatrus
22-02-2008, 17:17
@Up
To byla ironia? ://
Dokladnie o tym pomyslalem. Skoro ta gra NIE SPRAWIA wam przyjemnosci, to po kiego ch** gracie? Skoro wolicie isc jak to ktos tam powiedzial "na pole" cokolwiek tam chcecie robic, to wylaczcie komputer i idzcie ! Ze niby sobie tym zarabiacie? I co, bedziecie cale zycie robic przez miesiac botem chara za ktorego potem dostaniecie (byc moze, wcale nikt nie musi go kupic) 150zl? Skoro chcecie sobie zarobic, to pograjcie w tibie 1-2h dziennie dla zabawy, a po graniu idzcie sie uczyc ! Nie przeszkadza mi to ze nie mam umpa sóper haj-lefela bo wiem ze tacy ludzie, ktorzy teraz mysla ze sa fajni bo maja 3-4 razy wiekszy lvl od mojego grajac w te gre po 15h dziennie beda kiedys jak to sie mowi "rowy kopac" a ja mam wyzsze ambicje...
Dzieki jak komus bedzie sie chcialo to przeczytac :s
O ile wiem to bot z definicji powinien nam ułatwiać życie. Sam używam bota- do komunikatora i na kanale IRC, kiedy ktos do mnie pisze i jest to cos ważnego doztaję sms. Żeby bot do gry był nie do wykrycia to niemoże być zbytnio rozpowszechniony i musiałby mieć coś w rodzaju "sztucznej inteligencji", żeby mógł rozmawiać z ludźmi. Jak narazie tylko jeden taki bot przeszedł pewien test, po którym zostało stwierdzone, że jest "botem doskowałym".
Odpowiedzi na Twoje pytania
1. Dlatego trzeba dobrze ustawiać.
2. Gdy się dobrze ustawi bota, do takiej sytuacji nie ma prawa dojść- szybceij nasz 80lvl zabija 100lvl.
3. Wiele osób czerpie przyjemność z huntów- ale to kosztuje, zarabianie i zdobywanie doświadczenia pozwalające na te wyprawy dla wielu jest nudne i uciążliwe, bo kto lubi siedzieć 20h na dwarwach w jednej kopalni, XXX razy owwiedzając te same jej zakątki
4. Niekoniecznie, shackowanie może spotkać każdego.
Ze niby sobie tym zarabiacie?
Niestety, ale ludzie to kupują i to w sporych ilościach...
Skoro ta gra NIE SPRAWIA wam przyjemnosci, to po kiego ch** gracie?
Z doświadczenia wiem, że ludziom sprawiają przyjemność hunty etc, a nie ubijanie mobów przez kilka godzin.
Nie przeszkadza mi to ze nie mam umpa sóper haj-lefela
A mi tak, przeszkadza mi to, oraz to, że nie mam czasu aby go zwiększyć.
grajac w te gre po 15h dziennie beda kiedys jak to sie mowi "rowy kopac"
sugerujesz, że np MDW będzie robolem O.o, zresztą sam sobie zaprzeczasz...po to właśnie są boty, żeby mieć czas na naukę a i nie tracić nic z gry.
Osobiście, zauważyłem, że niestety ale 98 % hlvl'i używa botów...I jak tu znaleźć motywacją do gry, gdy prawie każdy używa bota ?
Gladiatrus
22-02-2008, 18:01
@Up
Co do MDW - nie wiem, nie znam. Ale znam naprawde sporo ludzi, z ktorymi podczas rozmowy widac jacy sa "inteligentni", no ale uwazaja sie za lepszych bo maja wyzsza liczbe zrobiona z paru pikseli na monitorze komputera.
Ze hunty sprawiaja Ci przyjemnosc a expienie na mobach nie? Idz na ots... Nielegalne? A boty to moze legalne?
Skoro tak Cie to dreczy ze masz maly lvl, to moze w to nie graj? :/
Lol... zagiales mnie tym ;D, pisze sie "uzyj" :P
Chyba Ci mole slownik zjadly :cup:
Kretynie, przeczytaj sobie dalsze posty - znajdziesz wyjaśnienie, dlaczego napisałem 'urzyj'. Chociaż sądzę, że i tak za głupiś, żeby zrozumieć.
@Autor
Ale tak w ogóle co ci przeszkadza w tym że inni botują masz kompleks mniejszości czy co. :baby::baby:
Ja sam botuje, ale tylko przy skillowaniu bo to jest takie nudne.
wiewioreq
23-02-2008, 12:48
Ja używam bota ,bo mi sie nie chce siedziec godzinami i sie meczyc. A tak bot ustawiony a ja oglondam TV, śpie, czytam.:cup:
Po co wam słowniki jak i tak do niego nie zaglądacie?
Te miliony znaków zapytania w temacie - . -
Gladiatrus
23-02-2008, 13:35
Ja używam bota ,bo mi sie nie chce siedziec godzinami i sie meczyc. A tak bot ustawiony a ja oglondam TV, śpie, czytam.:cup:
To po co prad na komputer marnujesz skoro i tak nie grasz potem w to?
kosiorki
23-02-2008, 13:51
jak sie utawia bota to sie patrzy czy wszystko jest dobrze i afkuje se :D
Depeszowiec92
23-02-2008, 14:06
Nie używam botów, nie interesuje mnie takie coś. Btw. Jakiś ziom dał propozycje na forum tibia.com , że u bottera ma być czarny skull. Uważam to za świetny pomysł i za zaatakowanie takiego czarnucha nie ma pz locka
Nie używam botów, nie interesuje mnie takie coś. Btw. Jakiś ziom dał propozycje na forum tibia.com , że u bottera ma być czarny skull. Uważam to za świetny pomysł i za zaatakowanie takiego czarnucha nie ma pz locka
rotfl a skąd niby server by wiedział czy to boter czy nie??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.