zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gdzie skillać?

Tibijczyk666
21-02-2008, 22:58
Cześć jak widać jestem tu nowy i mam takie pytanie mam knajta na 65 lvlu skill 78/77 i chciałbym wbić skille 80/80 ale na jakich potworkach moge je wbić bo slimy za szybko zabijam a na ghoulach nie wiem dlaczego dostaje duże hity plz pomocy ;)

#down

Moje eq to royal helmet, dragon scale mail, demon shield, heroic axe, knight legs i boots of haste i nie wiem dlaczego takie hity dostaje :/ , a i kolega mi mówił żebym poskillował na cycach co o tym sądzicie?

Agahim
21-02-2008, 23:01
Na ghoulach dostajesz duże hity ? Dziwne, jakie masz eq ? Jeśli nie wystarczają Ci slimy, a ghoule zadają za duże hity, to monki odpadają, czyli zostaje monk, ale zsummonowany... Takie jest moje zdanie ;)

Marcel999
21-02-2008, 23:01
na foldzie w takim miejscu jest z 20 slimow tam bym ci radzil ale wes ze soba pare uhow

Znimi nigdy nic niewiadomo :)

POzdrawiam

Gelt
21-02-2008, 23:06
Ehh... A może Ghoul zadaje po prostu life drain.? -.-"

Spróbuj na monku.

@down

Jasne, że zadaje, to była ironia. Na Ghoul'u mozna skillować tylko, gdy jest zsummonowany.

Agahim
21-02-2008, 23:09
Ehh... A może Ghoul zadaje po prostu life drain.? -.-"

Spróbuj na monku.

Może zadaje, osobiście nigdy na nich nie skillowalem, a bardzo rzadko expię na ghoulach :)

@up
Aż taki głupi nie jestem żeby nie zrozumieć, że to jest ironia ;) sformułowanie "Może zadaje" też było ironią z mojej strony ;)

Lord Evad
22-02-2008, 10:43
1.trolle pod ab
2.slimy
3.cyclopy
4.jak jestes na pvp to z monkiem
ja jechalem do 75/70~ na trollach :D

Gladiatrus
22-02-2008, 18:12
@Up
75 na trollach!? Mastah... Ja na slimach nie wyrabialem na 84 sworda _/ A troll to na 3 hity z knife'a...
@Topic
Widze ze z Guardii wiec summony odpadaja. Mysle ze moglbys sprobowac Cyclopy, a jak ktos up napisal - na Ghoula mozesz miec i full set i skille 100+ a i tak Ci Life Drainem hp zabierze :d Moze Gargoyle? Osobiscie nigdy nie skillowalem na nich, ale kilka osob widzialem tak treniacych.