zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co z tą Staminą ?

Agahim
21-02-2008, 22:59
Tak jak w temacie, mam kilka pytań a propo staminy, mianowicie:
1. Czy jeżeli skillujemy stamina nam "spada" ?
2. Od czego zależy kiedy stamina "spada", a kiedy nie ?
3. Czy(choć to wątpliwe, aby tyle grać bez przerwy bez bota) po skonczeniu sie naszych 56 godzin staminy, nie możemy więcej expić ?
4. Na koniec jeszcze jedno, słyszałem ze po kilkunastu godzinach ciągłego expa(jeśli wytracimy przykładowo 20 godzin staminy) exp lecący z potworów maleje o połowe, a potem nie ma go w ogule, czy to prawda ?
Zachęcam do konwersacji ;) Pozdrawiam ;)

Gelt
21-02-2008, 23:09
1. Tak. Jest to w końcu walka prawda.?
2. -
3. Możemy (chyba ;P) ale nie dostajemy expa.
4. Połowa staminy = połowa expa.

domin3x
21-02-2008, 23:17
1. Tak. Jest to w końcu walka prawda.?
2. -
3. Możemy (chyba ;P) ale nie dostajemy expa.
4. Połowa staminy = połowa expa.

1. Nie do końca. Jeżeli nie dostajemy expa (slimy, gargi, geo itp) to nam stamina nie spada.
2. Jak dostajesz expa, to spada stamina.
3. Nie wiem...
4. Też nie wiem :P

Rav
21-02-2008, 23:33
Od 14 godzin dostaje sie za zabicie potwora polowę expa a gdy zjedzie sie do zera stame wtedy sobie normalnie mozesz expic tylko ze expa nie dostajesz wcale

Xirgan
22-02-2008, 10:25
Gdy stamina sie skonczy nie dostajemy expa. Zeby odnowic 1h staminy musimy byc wylogowani przez 2h. Ale o to prawie nikt nie musi sie martwic bo raczej nikomu normalnemu nie uda sie zuzyc naraz calej staminy.

neopostman
22-02-2008, 10:28
Ale to forum składa się w 70% z nienormalnych =/.

Akahan
22-02-2008, 13:12
Ale to forum składa się w 70% z nienormalnych =/.
Polemizowałbym 70% to stanowczo za mało....

Odpowiem dokładnie żeby nie było potem jakiś odkrywców...
1. Stamina spada tylko jak dostajesz exp czyli na klonach slimów moża spokojnie skillować....
2. Od tego czy zdobywasz exp'a...
3. Tak, możemy "expić" (Użyłbym słowa zdobywać doświadczenie bo słów angielskich nie zamienia się na polskie słowa), ale nie będziemy zdobywać doświadczenia.
4. Tak to prawda, od 14 godzin zdobywa się połowę doświadczenia, a jak stamina się skończy nie zdobywasz w ogóle.

Opisałem to najbardziej dokładnie jak można było i sądzę, że wyjaśniłem wszystko w 100% więc nie ma sensu pisać już więcej...

Agahim
22-02-2008, 15:10
I wszystko jasne ;) Popieram Akahana, nie ma po co więcej pisać :)
Temat do zamknięcia ;)