Pokaż pełną wersje : Bunt
Baa! Moje fejk śtojy!
1.
http://img166.imageshack.us/img166/3545/nr1lx6.png
2.
http://img166.imageshack.us/img166/2656/nr2gw0.png
3.
!UWAGA! Zapomniałem dodać kewsti minotaura maga! Brzmi ona "Nie chcesz pracować? WIĘC GIŃ!"
http://img166.imageshack.us/img166/3043/nr3vi2.png
4.
http://img166.imageshack.us/img166/5999/nr4zf4.png
5.
http://img166.imageshack.us/img166/9043/nr5kl3.png
6.
http://img245.imageshack.us/img245/8818/nr6gl5.png
7.
http://img84.imageshack.us/img84/2435/nr7ro5.png
8.
http://img84.imageshack.us/img84/2250/nr8kv5.png
9.
http://img172.imageshack.us/img172/6547/nr9en7.png
10.
http://img182.imageshack.us/img182/1274/nr10pv4.png
11.
http://img84.imageshack.us/img84/5844/nr11em1.png
Komciać!
Ahh! Zapomniałem dodać hitów!
Tibia-Man
22-02-2008, 10:57
First!
Ciekawie sie zapowiada!8o
Ladnie wykonane
wiekszych bledow sie nie dopatrzylem
Nie oceniam bo to prolog
Ale jezeli by nie byl to 9/10
Pacz_knight
22-02-2008, 11:06
Jak narazie takie se. Sklejka moze byc, fajnie ze pamietasz o takich duperelach jak roznorodna roslinnosc i dodatki do terenu.
Jedyne co to chujowe te kilofy wygladaja, przy dialogach nie ma napisanej nazwy postaci co mowi np.
"Co ty do cholery robisz?"
A powinno byc np.
Czlowiek mowi/says:
Blablabla
Przez te dialogi cza bylo sie troche domyslac wiec popraw to w next parcie. Kolejny minus to outy. Czemu ci niewolnicy maja jednolite outfity? Jak wchodza do kopalni to wyglada to jak Star Wars atak klonow (juz gdzies to mowilem kiedys w ktoryms z fakeu xd).
Ogulnie nie jest zle ale rewelacyjnie tez nie jest. Ocene dam jak wyjdzie nastepna czesc. ;)
Depeszowiec92
22-02-2008, 11:17
Fajne może technicznie nie aż taka rewelacja ale fake zapowiada się fajnie >> Mówi to gościu co ledwo co umie zdjęcia pomniejszać xD <<
!UWAGA! Zapomniałem dodać kewsti minotaura maga! Brzmi ona "Nie chcesz pracować? WIĘC GIŃ!",
Najpierw sprawdź całego parta, dopiero później wystawiaj na forum ;)
Zapowiada się dobrze, większych błędów nie ma... Jest dobrze :)
Nie oceniam, bo to prolog.
Ja bym tam zrezygnował, tak jak z nicków i pasków hp :S
+Ładne góry
+Różnorodność roślin
- Było coś bardzo podobnego :d
- Brak imion przy dialogach, chociaż połapać się można :D
~/- Te same outy, ale rozumiem że ich tak przebrali xD
+ dobrze zrobione światło
No, jest nieźle, z oceną poczekam na next part.
@down:
Lepsze (I O WIELE) to, niż orkowie ;s
<tak szczerze to innych ras w Tibjiii nie ma, które by się nadawały na zue>
@2xdown:
Oto mi chodziło :>
.Matrik.
22-02-2008, 14:13
Największy minus: minotaury.
Więc zaczynamy!
Minotaury! A kto inny? Orkowie? Niee! Dwarfów nie chciałem bo nie pasowali mi.
Może nicki i "Ktośtam says:" dodam później. Bo lepiej mi pasuje bez nicków. Noo, teksty pojawiają się nad typkami co je mówią.
- Było coś bardzo podobnego :d
Chyba było z dwarfami.
~/- Te same outy, ale rozumiem że ich tak przebrali xD
Tak, przebrali ich.
Najpierw sprawdź całego parta, dopiero później wystawiaj na forum
Wiem, ale robiłem to rano tuż przed wyjściem do szkoły i się rozpędziłem.
Dziękuję za komentarze, a next part pownien być na wieczór.
Kogucik302
22-02-2008, 16:25
Wszyscy robotnicy są tacy sami... ;<
8/10
przy dialogach nie ma napisanej nazwy postaci co mowi np.
A powinno byc np.
Czlowiek mowi/says:
Blablabla
Omg...japierdole...wth...omfg.......nie naprawdę idę stąd, bo tu się coraz większy syf robi...
A powinno byc np.
Czlowiek mowi/says:
Blablabla
Weź,to było żałosne :<
Yy. Nawet, nawet, nie jest tak źle, ale sama nazwa fake'a kojarzy mi się trochę z superhero. Zobaczymy, jak się rozwinie.
Jedno zastrzeżenie, te postacie suną? ^^ Przydałyby się outy w ruchu, bo beznadziejnie wyglądają bez ruchu. ; p
wojcio14
22-02-2008, 19:40
Boshe kolejny "Nowy na Forum" robi fejka ..
ale co tu oświecenie!!fejk ladny podoba mi sie
a najlepsze w nim minosy
@.Matrik.:
Aha, czyli lepiej orków dać, albo krasnalów (plagiat by był).
@em0_-.- & Oerciak:
O co Wam chodzi, bo naprawdę nie rozumiem? Pacz powiedział dobrze, a Wy się czepiacie nie wiadomo czego =.="
@Kedven:
"Bunt" kojarzy Ci się z Super Hero O_o
@topic:
Good. xD
6/10
@down:
Teraz Rly...Ciebie mi żal...to naprawdę żałosne, że musisz kogoś jechać o to że tak powiedział, chociaż miał rację, bo trudno się połapać jak nie wiadomo kto co mówi. I em0_-.- - możesz iść, płakać nie będziemy.
@2xdown:
Spox, chociaż to trochę co innego.
@Up:
OMG,chodzi o to,że wszystko było dobrze,nie jest nigdzie napisane,że MUSI być "xxx says:".Autor nie popełnił ŻADNEGO błędu,tylko Pacz chciał być "fajny" i pojechał nowego user'a doczepiając się do wszystkie,omg,żal,wtf -,-.
ee. fakt xd może 'bunt' nie kojarzy się z super hero, ale jako nazwa, jest dość kiczowaty. po prostu kojarzy mi się z głupawą, oklepaną fabułą, którą możesz przewidzieć całą, po przeczytaniu tytułu.
Teraz Rly...Ciebie mi żal...
Mi ciebie też ^^
to naprawdę żałosne, że musisz kogoś jechać o to że tak powiedział, chociaż miał rację
Daleko mu do racji,przykro mi,że nie możesz pogodzić się z tym.
, bo trudno się połapać jak nie wiadomo kto co mówi.
Trzeba mieć IQ 10 by się nie połapać kto mówi,ja na przykład połapałem się za pierwszym razem.
Jakiś lepszy jestem,czy ty jakiś gorszy?
I em0_-.- - możesz iść, płakać nie będziemy.
Go niema od jakiegoś czasu więc twe słowa zostały wymierzone w powietrze...
@Up:
Tak, ale napisał w poście ;]
By się połapać:
Ale w tym fake'u, a jak będzie większa rozmowa :?
Dobra, przesadziłem, ale wkurza mnie jak się ktoś czepia innej osoby o to że tak napisała. To jego sprawa czego się czepia ;d
@edit:
Nie, ja też połapałem xd
@down:
Yy..tak...
Czepiam się dlatego, że ten post był na prawdę bez sensu, szczególnie że em0_-.- już o tym wspomniał (o chyba że pisałeś równo z nim, ale taki krótki post w dwie minuty :D ? )
@edit:
Analogicznie mój post też był "czepialski" i kolejny...to nie ma sensu xD
@EDIT (dopiero po Twoim <dopiero zobaczyłem>):
Hmm...nie logiczne, że trzeba powtórzyć po kimś, ale cóż...takie jest to forum (czyt. 10 osób <nie mówię o tym> powtórzy to samo i się cieszą xd)
@edit:
No tak... ale jak spojrzeć w niektóre tematy, to chociaż XYZŹ osób powtórzy to i tak nic to nie daje xd
Dobra, koniec.
@Up:
Pokazał mi posta na gg,tak się załamałem,że musiałem odpisać,logiczne,nie?
No właśnie jego sprawa,to czemu się mnie czepiasz?
@Edit4up:
Logiczne,tym więcej osób powtórzy,tym bardziej to do niego trafi,ciężko zrozumieć?
Mnie to i tak nie szkodzi,bo te forum nie obchodzi mnie za bardzo.Taki przypływ nabów(Nie mówię akurat o Tobie)mnie zdołował i zarazem zmusił do opuszczenia tego forum.Odpowiadam tylko dlatego,że nie lubię pozostawać postów bez odpowiedzi ;p.
Pacz_knight
22-02-2008, 21:50
@Up:
OMG,chodzi o to,że wszystko było dobrze,nie jest nigdzie napisane,że MUSI być "xxx says:".Autor nie popełnił ŻADNEGO błędu,tylko Pacz chciał być "fajny" i pojechał nowego user'a doczepiając się do wszystkie,omg,żal,wtf -,-.
Jesli uwazasz ze go pojechalem to sobie tak mow... Tylko go poprawilem i nic wiecej. Obrazilem go? To czytaj na drugi raz dokladniej ^^
A czy tak musi byc? Nieee tego nie powiedzialem, tylko mu podsunolem zeby to zrobil jak chce, bo sie polapac nie mozna. A chyba kazdy ma prawo do krytyki czyz nie? -.-"
Jesli uwazasz ze go pojechalem to sobie tak mow...
OMG,mówiłem pojechałem to nie znaczy,że go obraziłeś,Ty na siłę szukałeś błędu i chciałeś koniecznie pokazać,że on ma coś źle x[
Tylko go poprawilem i nic wiecej. Obrazilem go? To czytaj na drugi raz dokladniej ^^
Twoje posty ciężko przeczytać przez ortografie i praktycznie żadnego nawet minimalnego używania polskich znaków -,-.
A co do poprawy,patrz wyżej.
A czy tak musi byc? Nieee tego nie powiedzialem, tylko mu podsunolem zeby to zrobil jak chce, bo sie polapac nie mozna.
Teraz to napisałeś w tym poście -,-.
Co ty do cholery robisz?"
A powinno byc np.
Czlowiek mowi/says:
Blablabla
Przez te dialogi cza bylo sie troche domyslac wiec popraw to w next parcie.
"Powinno" i "wiec popraw" nie sugerowało by robił jak chce -,-.
A chyba kazdy ma prawo do krytyki czyz nie? -.-"
Teoretycznie tak,ale niektórym trzeba takie prawo odbierać bo tylko śmietnik robią.
Pacz_knight
22-02-2008, 22:07
Ehhh na sile mu bledy wytykalem? Zjechalem go?! Przestan gadac glupoty i nie badz smieszny... Normalnie go ocenilem i pokazalem mu co jest zle zeby robil leprze fakei i poprawil bledy. Ocenilem go zeby mu pomuc a nie go "zjechac" tak jak twierdzisz. A co mam mu powiedziec ze jest super i ok jak tak nie jest? A jak eerion ocenial mojego fakea i wyszukiwal nawet przy glupiej pulapce czy cos tam innego i sie uwziol to mu tego nie powiedziales?
Wiec teraz mi niemow ze sie go czepiam bo tak nie jest... To raczej ty sie przyczepiles i wytykasz mi ze dobrze go ocenilem. Jakos przy innych fakeach tak nie mowisz jak jada i wyzywaja nowych. A ja go tylko ocenilem x.X
Aaa sraka, już nic.
Delete post please?
Więc zaczynamy!
Minotaury! A kto inny? Orkowie? Niee! Dwarfów nie chciałem bo nie pasowali mi.
Może nicki i "Ktośtam says:" dodam później. Bo lepiej mi pasuje bez nicków. Noo, teksty pojawiają się nad typkami co je mówią.
Chyba było z dwarfami.
Tak, przebrali ich.
Wiem, ale robiłem to rano tuż przed wyjściem do szkoły i się rozpędziłem.
Dziękuję za komentarze, a next part pownien być na wieczór.
Czytanie ze zrozumieniem?
Ehhh na sile mu bledy wytykalem?
Jasne.
Zjechalem go?!
No oczywiście,jak chcesz.
Przestan gadac glupoty i nie badz smieszny...
Głupot nie gadam,tylko w tej chwili konstruktywnie oceniam twoją wypowiedź,a to że ciebie to śmieszy,to masz dziwne poczucie humoru.
Normalnie go ocenilem i pokazalem mu co jest zle zeby robil leprze fakei i poprawil bledy.
Wierzę w to,ale pierw popraw swoje błędy bo inaczej nikt cię nie zrozumie.
Ocenilem go zeby mu pomuc a nie go "zjechac" tak jak twierdzisz. A co mam mu powiedziec ze jest super i ok jak tak nie jest?
Nie,tak nie twierdziłem,ale po co na siłę szukać błędów skoro to wcale nie był błąd.
A jak eerion ocenial mojego fakea i wyszukiwal nawet przy glupiej pulapce czy cos tam innego i sie uwziol to mu tego nie powiedziales?
Tylko,że On wyszukiwał prawdziwe błędy,a nie takie które błędem nie są-.-.
Wiec teraz mi niemow ze sie go czepiam bo tak nie jest...
A jak powiem,że tak jest?
To raczej ty sie przyczepiles teraz mnie
Masz świętą rację! ^^
i wytykasz mi ze dobrze go ocenilem.
Wytykam tą część postu która jest całkowicie bezsensowna -.-
Jakos przy innych fakeach tak nie mowisz jak jada i wyzywaja nowych.
Bo akurat tam nie spojrzałem,a jak sie czepiają to zazwyczaj normalnych rzeczy.
A ja go tylko ocenilem x.X
A i Hitler tylko napadł na Polskę x.X
Czytanie ze zrozumieniem?
Weź nie pokazuj Swojej głupoty -.-
(Jakby ktoś nie wiedział: On dopiero teraz to dopisał.)
Pacz_knight
22-02-2008, 22:27
No widzisz jak latwo zmienic z sekundy na sekunde zdanie? Ehhhh... Nieee oczywiscie nic nie jest bledem a ja sie go czepiam bezpodstawnie. Oczywiscie nie moge wyrazic swojej opini co mi sie nie podoba bo zawsze w karzdym fakeu to robie i dopiero teraz to zauwazyles. Tak jak ktos mowil, mi ciebie tez zal ^^
A co do ortografiiiiiii to pewnie tak jak mowiles masz 10 IQ bo jakos inni sie moga doczytac. Oczywiscie pewnie sie ktos tu jeszcze znajdzie kto niemoze sie doczytac xd
W takim razie pokaz mi w ktorym momencie go zjechalem, wyszukiwalem bledow na sile i zle skomentowalem. Kazdy ocenia jak chce i nie widze problemu.
Zeby nie bylo ze mi sie koncza argumenty. Niechce sie klucic z Oerta ktory zjadl wszystkie rozumy swiata i niechce nie potrzebnie dalej offtopowac. ;)
@edit
Buhuehuehuehuehue. Ale sie z ciebie zlewe zrobilem. I kto tu nie wie co to ironia... xDDDDDDDDDDDDDD
@edit 2
No a czemu nie pokazesz tych moich "bezpodstawnych" komentow z mojego postu. Plixxxxx daj to prusze!!!11!11ononeone Chce sie jeszcze troche posmiac ;/
@edit 3 o.O?
Powaznie? Wiesz ja jakos sie na ciebie nie zloszcze nie, nie biore wszystkiego na powaznie. Owszem wczesniej mowilem powaznie z tym ze mi wmawiasz ze go bezpodstawnie oceniam. Co do ortografiiiii to tak jak mowilem jestem dupa z ortami i to moja slabosc xd (mozesz sie smiac mi to nie przeszkadza bo ja tez sie z tego smieje chodz prubuje nie robic bledow). A co do tego postu mojego... Prosze cie pokaz mi w ktorym momencie na niego wjechalem i zle ocenilem... o.O
@edit 4
Hehe mi ciebie tez zal xD
Nic nowego nie pokazales tylko to ze ty pokazujesz ze jestes kretynem a ja mam niezly polew z ciebie. Po cholere zes zaczol ta klutnie? Bo to ty chciales byc fajny xd Em0 napisal? Nie wystarczylo bo musiales dopisac i byc "fajny". Dobra koncze bo musze do WC isc z tego ostatniego rotfla (on byl straszny) IRONIA
@edit 5
To czemu pierwszy nie skonczyles i caly czas sie rozpisujesz (tak jak ja)? A mowisz do mnie. Wynika ze ta klutnia cala byla debilizmem tylko z tego powodu ze musiales mna pogardzic z powodu mojego komenta ktory byl normalny jak kazdy inny. A twoje opisy na gg malo mnie interesuja. Mysl o mnie jak najgorzej, nie nawidz mnie i etc.
@UpUp
A spójrz na mojego posta, którego zacytowałem. Dopiero dopisałem? Nawet nikt nie spojrzał na tamtego posta tylko wszyscy do cholery się na siebie wydzierali :/
No widzisz jak latwo zmienic z sekundy na sekunde zdanie?
Można nawet i w pół ^^
Ehhhh... Nieee oczywiscie nic nie jest bledem a ja sie go czepiam bezpodstawnie.
Oj.
Oczywiscie nie moge wyrazic swojej opini co mi sie nie podoba bo zawsze w karzdym fakeu to robie i dopiero teraz to zauwazyles.
Zauważyłem to ponieważ(uwaga,piszę to już drugi raz -,-)emosz dał mi linka na gadu do twojego postu.A wcześniej się nie czepiałem bo po prostu nic nie robiłeś,żebym się ciebie czepiał.
Tak jak ktos mowil, mi ciebie tez zal ^^
A mi żal 99,999999% Ludzi na tym forum i co,fajnie jest? ^^
A co do ortografiiiiiii to pewnie tak jak mowiles masz 10 IQ bo jakos inni sie moga doczytac. Oczywiscie pewnie sie ktos tu jeszcze znajdzie kto niemoze sie doczytac xd
OeMGie,WuTeef,Nie wiesz co to ironia chłopcze?Do tych cytatów wyżej to samo się tyczy.
W takim razie pokaz mi w ktorym momencie go zjechalem, wyszukiwalem bledow na sile i zle skomentowalem.
Chłopczemasz 10 IQponieważ napisałem niedawno post gdzie to napisałem.-,-
Kazdy ocenia jak chce i nie widze problemu.
To że Ty nie widzisz problemu,to nie znaczy,że Ja też go nie widzę.Niektórzy mają zdolność postrzegania wyrobioną inaczej niż u innych.
Zeby nie bylo ze mi sie koncza argumenty.
Jak nie było tak jest! :P
Niechce sie klucic z Oerta ktory zjadl wszystkie rozumy swiata
Ta,ta,może posiadam IQ 20102012012210120,mądry jak 1020120 Einstein'ów i moc obliczeniową mózgu dokładnie taką sam jak Komputer z Crysis'em na max detalach? -,-
i niechce nie potrzebnie dalej offtopowac. ;)
A kto cię do tego zmusza?
@EDIT:
@edit
Buhuehuehuehuehue. Ale sie z ciebie zlewe zrobilem. I kto tu nie wie co to ironia... xDDDDDDDDDDDDDD
Hueh,dobrze wiem co to ironia,ale odpowiadałeś na te części moich zdań raczej poważnie co nie wygląda na ironię.( nie licząc tego fragmentu:"Oczywiscie nie moge wyrazic swojej opini co mi sie nie podoba bo zawsze w karzdym fakeu to robie i dopiero teraz to zauwazyles.")
A tak w ogóle jak napisałeś,że nie chcesz się ze mną kłócić,to czemu nadal to robisz?
I jeszcze jedno: Popraw błędy ortograficzne bo są żałosne miejscami.
@UpUp
A spójrz na mojego posta, którego zacytowałem. Dopiero dopisałem? Nawet nikt nie spojrzał na tamtego posta tylko wszyscy do cholery się na siebie wydzierali :/
Nie o tym mówię =.=
Ostatnia edycja Twojego postu to "Dzisiaj o 22:12", tymczasem data Twojego postu o tym "Czytaniu ze zrozumieniem" to "Dzisiaj 22:15"...Dziwne, nie ? ;d
Po za tym pamiętam tamten post i to że wcześniej tego nie było :P
Torog Velrock
22-02-2008, 22:45
Omfg xD ja wiedziałem że te forum jest lepsze od telewizji xD
Fake dobry ale może być lepszy - zresztą - nie mam tutaj zbyt wiele do powiedzenia xD
@down
nah jestem 30 sekund lepszy :>
Jeden wielki offtop ^^
Skończcie. Pogadajcie na privie, albo GG
Nie o tym mówię =.=
Ostatnia edycja Twojego postu to "Dzisiaj o 22:12", tymczasem data Twojego postu o tym "Czytaniu ze zrozumieniem" to "Dzisiaj 22:15"...Dziwne, nie ? ;d
Po za tym pamiętam tamten post i to że wcześniej tego nie było :P
USUNĄŁEM pewne zdanie! Nie dodałem tylko usunąłem.
@edit 2
No a czemu nie pokazesz tych moich "bezpodstawnych" komentow z mojego postu. Plixxxxx daj to prusze!!!11!11ononeone Chce sie jeszcze troche posmiac ;/
O ja pierdole co za kretyn!(wiem już co Emosz czuje widząc takich debili i dlaczego wyzywa)
przy dialogach nie ma napisanej nazwy postaci co mowi np.
A powinno byc np.
Czlowiek mowi/says:
Blablabla
A powinno byc np.
Czlowiek mowi/says:
Blablabla
Weź,to było żałosne :<
@Up:
Masz,tutaj pisałem,już nie dodawałem postu Emosza bo mi się ciebie żal robi v.v
Okropny wygląd gór
Odległość między nimi a mino to nie dużo, skoro oni ich zauważyli, to czemu mino nie zauważyli ich?
Literówki.
@edit 4
Hehe mi ciebie tez zal xD
Nic nowego nie pokazales tylko to ze ty pokazujesz ze jestes kretynem a ja mam niezly polew z ciebie. Po cholere zes zaczol ta klutnie? Bo to ty chciales byc fajny xd Em0 napisal? Nie wystarczylo bo musiales dopisac i byc "fajny". Dobra koncze bo musze do WC isc z tego ostatniego rotfla (on byl straszny)
Dziś się przekonałem,że kretynowi byś mówił i mówił a on i tak nie zrozumie(tu wstawcie sobie Pacza).
Również w tym wypadku sprawdza się mój opis na GG:
"Nie gadaj z idiotą,bo sprowadzi cię do swego poziomu i wygra dzięki wiedzy o tym poziomie."
Oerciak, przestań w końcu spamować i robić chat z tematu..
Okropny wygląd gór
Odległość między nimi a mino to nie dużo, skoro oni ich zauważyli, to czemu mino nie zauważyli ich?
Literówki.
Gdzie widzisz literówki i dlaczego góry są złe?
Oerciak, przestań w końcu spamować i robić chat z tematu..
Najwyżej dostanę parę pkt. karnych lub bana.
Gdzie widzisz literówki i dlaczego góry są złe?
ehhh... odstępy pomiędzy spritami powinny byc większe, literówki? np. "wieŻe"
wojcio14
22-02-2008, 23:27
Oerciaku szanowny ...
poprostu nie zaprzątaj sobie nim głowy i już
Sermbolius
22-02-2008, 23:52
Już nie moge sie doczekać następnego PART'A 8o Nice!
SasukeUcicha
23-02-2008, 15:08
Niezła kłótnia.. Tak jak mówił Torog, to forum potrafi być lepsze od telewizji. Fake moim zdaniem niezły. Teraz ocenie fabułe i wykonanie.
Fabuła:
Cóż, nawet niezła. Dobrze, że dałeś mino nie orce bo by Cię zbluzgali :P. Zbytnio się tu nie rozpisze, bo nie ma co oceniać (trochę :P). Daje 3 pkt za fabułe.
Wykonanie:
Niezłe. Dobrze że pamiętałeś o dodatkach, ponieważ czasami to może poprawić ocenę ;-). Tylko te góry... Przyjrzyj się górą na jakichś screenach z internetu, a jeżeli mieszkasz/jedziesz w góry, to przyjrzyj się im dokładnie. One nie są kwadratowe, są zniekształcone, lepsze były by góry w kształcie koła niż takiego kwadratu. Światła są dobre, tylko że, następnym razem zrób je pomarańczowe - nie każe ci, to tylko rada, bo myśle że pomarańczowe bardziej pasują do podziemi ale cóż, każdy ma inny gust :P. Ci więźniowie troche dziwnie kilofy trzymają. I serio, jakbyś zrobił chodźby Wiezien: Tekst , to by bardzo ułatwiło czytanie, ale i bez tego można się połapać ;). Daje 3 pkt za wykonanie.
Razem wychodzi:
6/10
Czekam na next party.
Pozdro!
SasukeUcicha
23-02-2008, 15:09
Niezła kłótnia.. Tak jak mówił Torog, to forum potrafi być lepsze od telewizji. Fake moim zdaniem niezły. Teraz ocenie fabułe i wykonanie.
Fabuła:
Cóż, nawet niezła. Dobrze, że dałeś mino nie orce bo by Cię zbluzgali :P. Zbytnio się tu nie rozpisze, bo nie ma co oceniać (trochę :P). Daje 3 pkt za fabułe.
Wykonanie:
Niezłe. Dobrze że pamiętałeś o dodatkach, ponieważ czasami to może poprawić ocenę ;-). Tylko te góry... Przyjrzyj się górą na jakichś screenach z internetu, a jeżeli mieszkasz/jedziesz w góry, to przyjrzyj się im dokładnie. One nie są kwadratowe, są zniekształcone, lepsze były by góry w kształcie koła niż takiego kwadratu. Światła są dobre, tylko że, następnym razem zrób je pomarańczowe - nie każe ci, to tylko rada, bo myśle że pomarańczowe bardziej pasują do podziemi ale cóż, każdy ma inny gust :P. Ci więźniowie troche dziwnie kilofy trzymają. I serio, jakbyś zrobił chodźby Wiezien: Tekst , to by bardzo ułatwiło czytanie, ale i bez tego można się połapać ;). Daje 3 pkt za wykonanie.
Razem wychodzi:
6/10
Czekam na next party.
Pozdro!
@edit:
Woops! Zdoublowało się! Modków proszę o skasowanie POWYŻSZEGO posta.
Chocapic
24-02-2008, 18:57
Całkiem fajnie, tylko... góry są brzydkie, kilofy przydałoby się zmniejszyć, bo są prawie większe od kolesi, które je trzymają, a ci pracownicy są identyczni.
Wiele osób piszę, że "gdyby to były orki to nikt by tego nie oglądał, bo orki są blee", ale jak dla mnie to minosy w sumie nie są, aż takim oryginalnym pomysłem
No i to byłoby na tyle.
Czekam na next parta.
zapowiada się fajnie ale ten temat troche bardzo zmienił się w spam
Szybki'lols
25-02-2008, 16:34
ots Me !!!!!!!!!!!!!!!!!!
0/10
wojcio14
25-02-2008, 21:59
@up
gdzie ty tu chłopcze widzisz ots me?
Mi się fake podoba tylko żeby była nazwy nad postaciami!
9/10
Ratunek
http://img20.imageshack.us/img20/4012/nr12partioe3.png
http://img90.imageshack.us/img90/833/nr13partiez4.png
http://img20.imageshack.us/img20/4866/nr14partifp2.png
http://img514.imageshack.us/img514/8687/nr15icq7.png
http://img521.imageshack.us/img521/7149/nr16itg1.png
Po kilku minutach byli przed "Świętą Górą" czyli kryjówką ludzi...
http://img182.imageshack.us/img182/7108/nr17ilt3.png
http://img182.imageshack.us/img182/7613/nr18idj2.png
http://img514.imageshack.us/img514/153/nr19ws9.png
http://img184.imageshack.us/img184/6904/nr20nj2.png
http://img514.imageshack.us/img514/2970/nr21sa3.png
http://img524.imageshack.us/img524/9282/nr22of0.png
http://img255.imageshack.us/img255/4901/nr23ff6.png
http://img524.imageshack.us/img524/540/nr24zp6.png
http://img184.imageshack.us/img184/9536/nr25cu9.png
Na miejscu spotkali ich wybawiciela czyli Sogar'a. Przedstawił im się krótko i zaczęli się przygotowywać do ostrzelania kopalnii...
http://img186.imageshack.us/img186/5247/nr26ci3.png
http://img524.imageshack.us/img524/5421/nr27ey1.png
http://img185.imageshack.us/img185/2397/nr28jb8.png
http://img186.imageshack.us/img186/2695/nr29iw9.png
http://img141.imageshack.us/img141/9705/nr30hh0.png
http://img186.imageshack.us/img186/4972/nr31dy5.png
Sorry, że tak długo ale miałem problemy z internetem ;p
Comments plx!
Sermbolius
28-02-2008, 10:57
He He... Extra Czekam na nastepny. Tylko w tej kryjówce ludzi góry byly takie.. jednolite :/ Pozatym Cool B)
No teraz to na coś wygląda :D
9/10
Ladnie wykonany fake, milo sie oglada ;) Tylko ten tekst "No to mamy przejebane" Niewiem czy tam pasuje :> I nie potrzebnie dajesz te trach trach itp.
Pacz_knight
28-02-2008, 14:10
No calkiem calkiem ^^
Tak jak wczesniej: Ladna sklejka, roznorodna roslinnosc, ladne outy (widze nawet mojego starego outa xd). Widze ze rozwazyles kwestie z nickami przy dialogach i szczerze mowiac lepiej to wyglada. Jedynie co to nie ladnie wygladaja te nicki przy postaciach (nie te w dialogach tylko tez z paskiem hp). Gdy jest sporo postaci kolo siebie to nicki nachodza na siebie i nie ladnie to wyglada ale wiem ze inaczej sie tego nie da zrobic (oczywiscie sie nie czepiam tak jak z poprzednimi komentami wiec tylko ci mowie zeby zaraz sie ktos nie doczepil ^^). Fabula taka sobie jakas nie szczegulna ;p
Ocena: 6/10 jak na razie...
Chocapic
28-02-2008, 15:37
Jedyne co mnie wkurzyło to to, że trójka bohaterów po wyjściu od Kadmusa mieli nie tylko nowe ciuchy, ale także zupełnie inne fryzury.
Kogucik302
28-02-2008, 16:25
Od dawna nie było tu takiego porządnego fake...
9/10
Fake bardzo fajny. Dobra sklejka,ciekawa fabuła,i ładnie się ogląda. Po prostu rób dalej bo 10/10 ode mnie.
Rekrutacja
Zło
Zakon Mroku
1. Dowódca zakonu.
2. ArcyKapłan zakonu.
3. Kapłanów strzeżących wrót do artefaktu. (1, 2, 3)
4. Wojownika zakonu.
Minotaury
1. Przywódca minotaurów.
2. ArcyMag Minotaurów.
3. Zdrajcy Minotaurów. (1, 2, 3)
4. Najpotężniejszy wojownik minotaurów.
Bandyci
1. Przywódcę bandytów.
2. Najlepszego strzelca.
3. Maga.
4. Zastępcę przywódcy.
Dobro
Ludzie
1. Generał.
2. ArcyMag.
3. Najlepszy wojownik.
4. Magów (1, 2, 3, 4).
5. Skrytobójca/Assasyn.
6. Kilku członków zakonu do którego należy Sogar (outy mają być kultystów).
Elfy
1. Przywódca.
2. Magowie (1, 2).
3. Uzdrowiciel.
4. Wojownicy (1, 2, 3).
Krasnoludy
1. Przywódca.
2. Mag.
3. Wojownicy (1, 2, 3, 4, 5).
Pozostali
1. Pustelnik.
2. Zdrajca minotaurów.
3. Zdrajca Bandytów.
4. Zdrajca zakonu.
5. Legendarny Mag, władca żywiołów.
6. Uczniowie LM'a (1, 2, 3, 4, 5, 6).
Wszystkie role zajęte będą pogrubiane i podkreślane.
Avenlight
28-02-2008, 17:56
Elfy
Przywódca
Imię: Avenlight
Out:http://img153.imageshack.us/img153/441/myout3zd3.png (http://imageshack.us)
Potrzebne coś jeszcze? Jeśli tak to powiedź, zedytuję.
@Fake
Całkiem, całkiem, ładna sklejka i w ogóle, ale jedno, co mnie zniesmaczyło to tekst "No to mamy przejebane!"... Czekam na next part.
Protreme
28-02-2008, 18:10
Nawet fajny fake,dobra fabula i wykonanie
9/10
Kogucik302
28-02-2008, 19:09
@Rekra
3. Najlepszy wojownik.
Jutro outfit.
Pacz_knight
28-02-2008, 19:17
Dobra co mi tam. Prosze o rekrutacje ;p
Nick: Pacz
Chce byc Assassinem.
http://img156.imageshack.us/img156/7386/ssinhp3.png
Ludzie Generał
lub
Zakon Mroku Kapłan strzegący wrót do artefaktu
(Wybierz sam spośród tych dwóch)
Nick: Slyan
http://img110.imageshack.us/img110/7144/x35newdarthotherfakeip9.png
@Bartivo
Rekrutacja:
Imię: Szael
Outfit: Niespodzianka! ;p Jeśli autor fake nie skopiował jeszcze outa to niech pisze na pw :D
Przywódca bandytów.
Triplonq
28-02-2008, 19:56
WYMIATASZ JAKI FAJNY FAKE ;D!!!! jaka fabula super cool!
nieno tu sie daje 10/10 :D
Pisay_666
28-02-2008, 20:06
Imię: Pisay
Ranga: Przywódca krasnoludów.
Outfit: http://img182.imageshack.us/img182/6229/krasnolud11ic8.png (http://imageshack.us)
Torog Velrock
28-02-2008, 23:03
Dobro
--Pustelnik--
Outfit:
http://img134.imageshack.us/img134/2185/sexynojutsual2.gif
http://img139.imageshack.us/img139/9652/fistmangt3.png
Wybierz którego wolisz...
Nazywają go Sapphire falcon z powodu Błękitnych ptaków pochodzących z państwa dawno temu podbitego przez okrutnych Minotaurów. Był porwany do ciężkich robót w niewoli ciężko pracował w tamtejszych kamieniołomach. Był tragarzem i robotnikiem. Kiedyś w przełomie w królestwie minotaurów kiedy groziła wojna domowa został wzięty razem z wieloma innymi jako gladiatorzy ku czci króla/cesarza minotaurów co miało sprawić że nie będzie wojen domowych. Sapphire nie wiedział na czym to polegało lecz co jak co walki gladiatorów w jakiś sposób powstrzymały na jakiś czas wojnę domową, do której i tak w rzeczywistości doszło. Mało ludzi wie o tym że doszło do walk ulicznych i między miejskich. podczas jednej z nich zostały użyte ciężkie wyposażenie przez co została zniszczona część podziemi w których byli przetrzymywani gladiatorzy i niewolnicy. wtedy udało się uciec sapphire'owi z kilkoma gladiatorami. Udało im się uciec z terenów zamieszkiwanych przez minotaury oraz ich tereny łowieckie. W przyszłości znaleźli obóz ludzi. Ten obóz nie był jednak na długo ich domem bowiem nie byli to ludzie z koloni ani z innych zniszczonych miast, byli oni łowcami najemników wynajmowani przez minotaury na poszukiwania innych ludzi na sprzedaż do niewoli. Kiedy gladiatorzy to odkryli było już za późno - uciekł tylko Falcon oraz jeden gladiator o imieniu Torog. Uciekli oni aż do Wielkich gór na południu, gdzie Elfi mnisi nauczyli ich lepiej walczyć Sapphire stracił wzrok, lecz nauczył się wykorzystywać, pozostałe zmysły Torog osiągną sztukę walki dwoma brońmi niemalże do mistrzostwa. niedługo po tym jak odeszli oni z klasztoru górskich elfów, został on zdobyty, podbity i spalony.Torog i Sapphire mieli później burzliwe życie i przygody lecz los zesłał śmierć Torogowi od Minotaurzej dłoni. Nie daleko miejsca śmierci Toroga, Sapphire stworzył swój dom,dom ten mieścił się w niedźwiedziej jaskini, nie jest ona na tyle wielka by pomieścić 2 tuziny ludzi lecz szóstka ludzi może się tam spokojnie pomieścić. W pobliżu jaskini jest grób Toroga gdzie Sapphire codziennie przychodzi i się nim opiekuje
Charakter
Spokojny, nigdy nie jest chaotyczny, jest nieufny żeby zdobyć:::
jego zaufanie trzeba pokazać Sapphire'owi że jesteś tego godny:::
Umiejętności
-Ślepiec -
(nie można oślepić - logiczne nie?)
-Nadsprawne zmysły
-Wyczulony węch
(wyczuwa wszelkie trucizny i gazy o negatywnym działaniu)
-Wyczulony słuch
(Słyszy nawet najmniejszy szmer)
-Nadludzka siła i wytrzymałość
(jest silniejszy od tęgiego mężczyzny i o wiele wytrymalszy)
-Nadludzka zręczność oraz szybkość
(mówi samo za siebie)
-Zamiana Gniewu
(potrafi swoją złość przemienić energie Chi dzięki której jest Dużo szybszy
(Powiększona szybkość zależy od ilości przetworzonej energi))
Wady
-Wyczulony słuch
(nie może przybywać w pobliżu głośnych miejsc)
-Wyczulony węch
(chyba też mówi samo za siebie)
-Brak energi magicznej
(many)
-uczulenie na weszelkiego rodzaju magie
(nie może czarować posiadanie many skutkuje ciężkimi bólami)
-Podatność na narkotyki
(jest bardzo uczulony na wszelkiego rodzaju środki halucynogenne)
-podatność na ciepło
(traci swoją siłę oraz wytrzymałość pod wpływem +60oc)
-Podatność na zimno
(traci swoją zręczność i szybkość pod wpływem -20oc)
-Zamiana Gniewu
(jeżeli będzie przemieniać swój gniew w energie Chi zbyt często może
zapaść od nieprzytomności po krótka śpiaczke (do 2 tuzinów dni)
Super fake naprawde mi sie podoba jak mało jakie ;p
Sermbolius
29-02-2008, 22:31
Czekamy na next parta :)
Fajny fake,ciekawa fabula i dobre wykonanie oby tak dalej :)
9/10
Ja sie zgłaszam na wojownika zakonu
nick:Sanox
outfit:http://img406.imageshack.us/img406/2171/sanoxxl9.png
Dobra, jeszcze kilka osób niech się zgłosi. W III parcie będą już niektórzy z rekrutacji. A part II pownien być jeszcze dziś, możliwe, że bedzie miał 30 obrazków ;]
Chocapic
01-03-2008, 11:46
*Athedires
*Dobro
*Zdrajca Bandytów
*Outfit
http://img502.imageshack.us/img502/4215/fefeda5.png
Tajemnice
http://img233.imageshack.us/img233/4386/nr32partiivp8.png
http://img134.imageshack.us/img134/1159/nr33partiize4.png
http://img134.imageshack.us/img134/9643/nr34ea5.png
http://img212.imageshack.us/img212/3003/nr35xp8.png
http://img233.imageshack.us/img233/3780/nr36ch9.png
http://img212.imageshack.us/img212/7275/nr37bl3.png
http://img212.imageshack.us/img212/7934/nr38zj9.png
http://img233.imageshack.us/img233/3261/nr39so8.png
http://img212.imageshack.us/img212/4008/nr40li8.png
http://img233.imageshack.us/img233/5876/nr41fj0.png
http://img134.imageshack.us/img134/5987/nr42ju8.png
http://img134.imageshack.us/img134/7868/nr43xi5.png
http://img212.imageshack.us/img212/2918/nr44ka3.png
http://img212.imageshack.us/img212/4610/nr45hy1.png
Zaprowadzili więc Herius'a do kryjówki, do pracowni Arthur'a...
http://img212.imageshack.us/img212/9927/nr46cq9.png
http://img212.imageshack.us/img212/5982/nr47vp2.png
http://img233.imageshack.us/img233/4360/nr48hs2.png
http://img212.imageshack.us/img212/2641/nr49bp5.png
http://img233.imageshack.us/img233/166/nr50ac8.png
http://img233.imageshack.us/img233/2812/nr51se1.png
http://img212.imageshack.us/img212/7159/nr52ha5.png
http://img233.imageshack.us/img233/5240/nr53mc1.png
http://img212.imageshack.us/img212/996/nr54sx1.png
http://img233.imageshack.us/img233/4156/nr55he8.png
http://img134.imageshack.us/img134/9623/nr56ly7.png
http://img212.imageshack.us/img212/8338/nr57jt4.png
http://img212.imageshack.us/img212/5525/nr58jr6.png
http://img233.imageshack.us/img233/6167/nr59ra3.png
http://img212.imageshack.us/img212/8720/nr60bd6.png
http://img233.imageshack.us/img233/4186/nr61wx4.png
!UWAGA!
W kilku scenkach nie ma nicków, hitów i jest
"bllablablabl"
zamiast
"Ktośtam:
uiwwid"
ZROBIŁEM TO SPECJALNIE!
Serious Sam
02-03-2008, 02:02
Brawo! Niezły fake 10/10 , nie mam się do czego przyczepić ; ].
Tylko jeden komentarz?...
oj nie nie ;)
grafika-11/10
fabuła-WCIĄGA 11/10
oblicz sam ;)
hehe jestes :cup:
Pisay_666
02-03-2008, 10:50
Całkiem ciekawe, aczkolwiek walka... taka sobie ;d
8/10
Czekam na niu parta ^^
Heheh...
Na tej wojnie są zasłonięte niektóre nicki (bronią, strzałami) ;>
Nawet ładne efekty :d
Arthur ma fajną pracownie, szkoda że nie zna jej dokładnie xD
"Gory zaslaniaja sufit" - a nie niebo? ;P
Woah...ten screen gdzie są góry i teleskop widać, jest ładny...(tak szczerze to ja bym chyba takiego nie zrobił xd <słabo mi góry wychodzą>)
8/10
Decharius
02-03-2008, 11:16
10/10. Niezmiernie mi się podoba. Świetne zrobiłeś te efekty, w jakim programie?
Aha i co do Rekrutacji chciałbym być Legendarnym Magiem, ale to chyba nie znaczy że muszę mieć różdżkę, i brodę ciągająca się do ziemi? Proszę tutaj jest outfit, napisz czy napisać historie, itd.
http://img442.imageshack.us/img442/4928/ucznikxxlbj7oj1.png
Pacz_knight
02-03-2008, 11:35
Calkiem calkiem. Znacznie lepiej ale nie kapuje czemu na poczatku sa nicki postaci, potem ich niema tak samo jak w dialogach ale skoro mowisz ze specjalnie to niech ci tam bedzie. ;p
Fajny efekt z tym zielonym czyms (ten czar spiral), ogien nie jest zly, reszta tez ok. Rob dalej i postaraj sie bardziej! ;)
Ocena: 7/10
Kogucik302
02-03-2008, 11:36
Drzwi tylko trochę słabo...
Co do rekrutacji... Outfit na gg.
Odcinek: 9/10
Sermbolius
02-03-2008, 12:31
Mogłes to rosciagnąc na 2 dni...
Rozumiem cie byleś zmęczony i troszke sie nie chciało...
ale i tak 9/10 CZEKAMY NA NEXT PARTA!
filiplol
08-03-2008, 09:15
Świetne fake'i jak narazie 10/10 :) oby tak dalej
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.