Pokaż pełną wersje : Hmm-bomb 104ek
http://www.youtube.com/watch?v=R877bxH07mY
Przewinac do 2:15 ;]
Lol tam chyba z 100 typa bylo caly sklep8o
nawet 300 ek by ubili ;]
Vasudanin
22-02-2008, 13:56
jednym słowem "bomba" xD
kokos667
22-02-2008, 13:58
HAHAHA niezłe to było, ciekawe jaki to bot :p
Hell'Xiz
22-02-2008, 14:16
Ofc że BlackD Proxy opcja "Mage BomB" xD!
o LOOOOL
Gościu musiał być nieźle zaskoczony takim masslogiem
Pirate Cutthroats
22-02-2008, 14:21
http://www.youtube.com/watch?v=R877bxH07mY
Przewinac do 2:15 ;]
O lol ! Takiego czegoś jescze nie widziałem! Zarąbiasty masslog :P
Kolo nie miał szans nawet jakby go z fista lali XD
@up
Biorąc po uwagę, że stało przy nim 5 osób.. Tak.. Z pewnością fist powah..
CzareKing
22-02-2008, 15:00
Film zajebisty :D, i muzyka także:)
Fajne.
Muszą zapraszać do sklepu 200 lvle to i tak padną ;-).
Kwestia zrobienia takiej ekipy to jakiś miech. Oczywiście na bocie.
Nie popieram uzywana botow, ale to wymiata!!!
Smerf.Secura
22-02-2008, 15:26
Tytuł drugiej piosenki plax.
boston808
22-02-2008, 15:53
Dobra akcja tylko jakość tego filmu jest fatalna ;/ Nie ma nikt wersji .rec?
<cut> pomyliły mi się tematy :P
TheaTron
22-02-2008, 16:02
jak to mozliwe ze chwile po zabiciu tego ek wszyscy sie logneli? maja wujka gma?...
otsik panowie ;<
na poczatku dali loga Ci ktorzy nie bili a chwile po nich ci se skullami,btw puste dp ;o no i 1 osoba zostala a 2 powinyn zostac ;>
2down
czy ja wiem,i nikt by nie wpadl w tym czasie do sklepu ? najbardziej mnei te puste dp irytuje...
Pirate Cutthroats
22-02-2008, 16:10
jak to mozliwe ze chwile po zabiciu tego ek wszyscy sie logneli? maja wujka gma?...
otsik panowie ;<
Też się nad tym zastanawiałem, ale te osoby, które się wylogowały to chyba nie lały tamtego knighta. Były tylko jako blokerzy.
otsik panowie ;<
na poczatku dali loga Ci ktorzy nie bili a chwile po nich ci se skullami,btw puste dp ;o no i 1 osoba zostala a 2 powinyn zostac ;>
mi sie wydaje ze poprostu filmik byl mega przyspieszony i zniknal im pz i sie wylogowali a ten co mial fraga to zostal ;p bo to jest tak dziwnie niby 2 osobom zapisuje sie frag ale jedna mozna normlanie po minucie sie wylogowac a druga musi 15 mi czekac
hmm noobki jak byscie niewidzieli to film bys z 20 x w szybszym czasie niz normalnie krecony
(i wszystko bylo 20x szybciej pz tez ;])
Smerf.Secura
22-02-2008, 16:27
Poda mi ktoś tytuł drugiej piosenki?
paluch89
22-02-2008, 16:30
Niezła akcja.
otsik panowie ;<
Bo gdybys nie siedzial na non pvp to bys zapewne wiedzial ze jak ktos nie wbije fraga to ma pz tylko 2 minuty , dlatego tak szybko sie wylogowali.
Pavel321
22-02-2008, 21:06
Bo gdybys nie siedzial na non pvp to bys zapewne wiedzial ze jak ktos nie wbije fraga to ma pz tylko 2 minuty , dlatego tak szybko sie wylogowali.
o0
Ja zawsze myślałem ze tylko minute
Marecki666
22-02-2008, 21:06
Ciekawe, skąd wziął tyle charów 25+ :P, pewnie wybocił. ^^
Avallach
22-02-2008, 21:13
Ciekawe, skąd wziął tyle charów 25+ :P, pewnie wybocił. ^^
nawet jesli to na szczytny cel
TheaTron
22-02-2008, 22:03
buhahah
to czemu po dedzie tego 100~ ek jaksi inny podbiegl,pyta sie czy aol9wszystko w normalnym tempie) a npc chodza szybciej ? panei mastah pvp? :(
btw w momencie kiedy postacie daja loga nieleci wszystko w przyspieszonym w tempie bo npc chodza "normalnie"
lajtowy xD.. ale sd tez lecialo ;]
chuakerr
22-02-2008, 22:17
w ng jest sd, explo, hmm bomb nie tylko w bd proxy
@down: a może i tak, nie do końca wiem na jakiej zasadzie działa ng a bd bo nigdy nie używałem
Vasudanin
22-02-2008, 22:22
@up
to jest party combo (czy jakos tak) a nie mage bomb
Jucha Furora
22-02-2008, 22:32
Wyobrazcie sobie jakie obciazanie serva musialo nastapic w tamtej chwili.
buhahah
to czemu po dedzie tego 100~ ek jaksi inny podbiegl,pyta sie czy aol9wszystko w normalnym tempie) a npc chodza szybciej ? panei mastah pvp? :(
btw w momencie kiedy postacie daja loga nieleci wszystko w przyspieszonym w tempie bo npc chodza "normalnie"
Bo tekst zostaje tak dlugo jak zostaje normalnie, a nie film zostal przyspieszony tylko ze REC byl przyspieszony. A dali loga poniewaz NIE ZDAZYLI wbic pzta na tym knighcie wiec dali loga.
Co wy gadacie to nie bot to taki zbieg okolicznosci ; p
Michael Rzotkiewka
22-02-2008, 23:34
Moze ktos podac tytul pierwszej piosenki?:D
babcia666
23-02-2008, 00:06
Film doskonale pokazuje że Cipkom na nic zdały się ograniczenia lvl - ucierpieli normal gracze, którzy nie mogą się bronić; bot w miecha zrobi ~20 charów 25+, combo kilka setek?
Pandoria...
TheaTron
23-02-2008, 00:09
Bo tekst zostaje tak dlugo jak zostaje normalnie, a nie film zostal przyspieszony tylko ze REC byl przyspieszony. A dali loga poniewaz NIE ZDAZYLI wbic pzta na tym knighcie wiec dali loga.
tak tak,bo przeciez normalne jest dac loga ze skullem,btw nei chodzi mi o to ze zostal tekst tylko ze on normalnie chodzi a npc nie zatrzymuja sie tylko chodza..
tak tak,bo przeciez normalne jest dac loga ze skullem,btw nei chodzi mi o to ze zostal tekst tylko ze on normalnie chodzi a npc nie zatrzymuja sie tylko chodza..
Oj dziecino, jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, zauważ ze fraga złapała 1 osoba która sie nie wylogowała. Btw. Twój podpis mówi sam za siebie.
/Edit : Wielkie dzięki Frapper !
Zmien 'to' z awatara prosze .
1. The Verve - Bitter Sweet Symphony
2. Nas-Hate me now
Koleś, śmierdzisz, chciałeś zaszpanować, ale Ci się nie udało : o.
Zmien 'to' z awatara prosze .
Mi tam się "to" podoba :D
Film wymiata ; )
Zrozum dziecko i nie irytuj ludzi.
1. Czesc sie wylogowala odrazu poniewaz nie wbili PZ, bo knight padl po uderzeniu ok.50% charow.
2.Tylko 1 osoba dostaje "15stke".
3.Film byl przyspieszony.
Niepozorny
23-02-2008, 09:10
I Tak ja robie lepsze magebomby na Selenie ! :(
@Filmik
Nice frag, mnie rozbrajają najbardziej te chmurki, wygląda jakby "craw craw" na początku :O
Rotfl, sporo tych klientów odpalił agresor : D
Leader Fox Dragstar
23-02-2008, 09:52
Rotfl, sporo tych klientów odpalił agresor : D
de facto zero, nie liczac glownego
Wyobrazcie sobie jakie obciazanie serva musialo nastapic w tamtej chwili.
Huehuehue... lol, myslisz ze te ich servery sa takie slabe?;p, ile tu charow moglo byc, z ~30, normalnie sie wiecej osob loguje podczas gry w sekunde i sie nic niedzieje... ten koles by mial z 100 charow i jedynie co by zmulil to swoj komputer a nie server na ktorym stoi swiat
Aphydioon
23-02-2008, 11:14
Do typa co gada że to OTS
1. Malo ludzi bo byla to 3 w nocy
2. Dali loga wszyscy oprócz tego co miał pz (na filmie widac to ale w przyspieszonym tępie)
Name: Awerden
Sex: male
Profession: Knight
Level: 104
World: Pandoria
Residence: Venore
Guild membership: Ghost of the Sorrow
Last login: Feb 23 2008, 08:16:38 CET
Account Status: Free Account
Feb 06 2008, 03:45:29 CET Killed at Level 104 by Ariziye
and by Tatan Sorcerer
3. To nie było Hmm Combo tylko Hmm+SD combo na filmie widać jak SD leca
http://img84.imageshack.us/img84/9958/sdoa7.jpg (http://imageshack.us)
Tyle w temacie.
CzareKing
23-02-2008, 12:23
Jak byś znał angielski to byś wiedział -.-
"Magebomb Pandoria.
104 EK hits the floor. Hmm characters with support from a few sd chars.."
@edit
tylko, że poprostu ludzie z sdkami szybciej walneli..
hmm noobki jak byscie niewidzieli to film bys z 20 x w szybszym czasie niz normalnie krecony
(i wszystko bylo 20x szybciej pz tez ;])
tylko jakoś fire field nie znikał 20x szybciej :baby:
to nie rl tibia bo chyba nigdy tak pustego depo w venore nie było ? chyba że na premii ale to inna bajka
Croucherek
23-02-2008, 13:15
niezły hardkor xD musiał sie zdziwic ^^
tylko jakoś fire field nie znikał 20x szybciej :baby:
to nie rl tibia bo chyba nigdy tak pustego depo w venore nie było ? chyba że na premii ale to inna bajka
Feb 06 2008, 03:45:29 CET Killed at Level 104 by Ariziye
and by Tatan Sorcerer
MÓWI CI COS TA GODZINA?! -.-
Impossible
Zresztą nie ingeruje sie, ale takiego "zonka" dostałem. Za dużo rozkminy, ale nie będę jej tu przytaczał...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.