Pokaż pełną wersje : jakies larvy scaraby... :P
Vizharan the sorcer
11-11-2004, 09:22
Poszlem se do Ankharum (juz wnim jestem ;)) weszlem do jakies dziury :P ogladajcie dalej
http://danielek_danio.w.interia.pl/ankharum.rec
to mine 1 film nie badzcie surowi!
shadow slayer
11-11-2004, 09:57
heheheh dobre ! dostawales dobre hity od scarabów ale czy nie bylo ci szkoda tracic boltsuw na te gywna masz ladne skille strzaly byly by lepsze. :tongue: :evul: ogulnie spox
_DaviD_X
11-11-2004, 10:10
a mi nie dziala :p
a mi nie dziala :p
to sprubuj potem -.-' transwer przekroczony
Hmm no tak. Interia. Troche spobie poczekam. Jak sciagne to dam edita ^^
Transwer 306 bajtów/s i zwalnia =/ troche sie pościąga... Myśle że będzie tego warty :P
Myślę, że wszystko będzie działać. Juz jeden mam film z ank na ancient scarabach.
no to zara se obejrze :P hehe
Prosze,błagam nawet bardzo prosze nawet moge na kolanch,nie zamieszczaj filmikó na inter. to sie wiecznie ściąga ;(
Vizharan the sorcer
12-11-2004, 09:01
Prosze,błagam nawet bardzo prosze nawet moge na kolanch,nie zamieszczaj filmikó na inter. to sie wiecznie ściąga ;(
dzis zamiescze na innym servie
Miejscowka fajna, dzieki Twojemu filmikowi poraz pierwszy widzialem w akcji scaraba bo niestety pacca jeszcze nie mam ( oby kiedys byl). Miejsce super filmik nieco gorszy, ale jesli Twoim celem bylo pokazanie nowego ciekawego miejsca i potworków to Ci sie udało.
mi nie dziala...sciagnelem,odpalam i....nic
Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,spróboje jeszcze poźniej ale poczekam około 5 min,może się uruchomi ??:D
a tak a propo czemu to az tyle miejsca zajmuje ?! inne 5 razy mniej zajmują ;)
Zwinnypallek_tibia
12-11-2004, 19:55
Filmik ogulnie spox
Ale długo sie ściąga :tongue:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.