Pokaż pełną wersje : Helmet Of The Ancients Quest [Refugia]
Witam !
Moja pierwsza produkcja !
Helmet Of The Ancients Quest !
Aby obejżeć zapowiedź z questu odwiedźcie Torg Thread (http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=245917).
Film
1.Helmet Of The Ancients Quest (RapidShare) (http://rapidshare.com/files/93969889/Helmet_Of_The_Ancients*****.html)*
2.Helmet Of The Ancients Quest (SendSpace) (http://www.sendspace.pl/file/NOqF6EJP/)
3.Helmet Of The Ancients Quest (MegaShare) (http://www.MegaShare.com/363016)
4.Helmet Of The Ancients Quest [Refugia](YouTube) (http://pl.youtube.com/watch?v=nGHme_p4ADc)
*-W przypadku RapidShare w miejsce gwiazdek należy wpisać . wmv(bez spacji).
Nie polecam oglądać filmu na YouTube z powodu niskiej jakości.
Miłego oglądania ,czekam na komenty !
mÓj błąd ;x chylę czoło.!
A co wpisać miejsce *****.? Bo jak pisze .imevulhacker to wywala za dużo gwiazdek :<
HAHHAHAHAHHAHAHA. WIDZE, ŻE CHCIAŁEŚ/AŚ* BYĆ MĄDRA ALE CI SIĘ NIE UDAŁO :<
WMV !
BTW:
Co do twojego Avataru to EMO SUX :*
*poprawione
A co wpisać miejsce *****.? Bo jak pisze .imevulhacker to wywala za dużo gwiazdek :<
usuń gwiazdki i dodaj końcówkę . wmv (bez spacji).
#Cery
Gildia: Eternal Rage
To nie wymaga komentarza.
Twoja gildii mówi sama za Ciebie:D
#Edit
Jestem członkiem gildi Eternal Rage, i co z tego? Nie widziałem, tam przejawy noobostwa od którego sie strzeże, więc o co kaman?
Rozbroiłes mnie człeniu.Wasza gildia ma taką reputację na serwie ,że hohoh z tym waszym leaderem na czele.
#Edit2
Dodam ,że to temat o moim Queście więc prosze pisać zgodnie z tematem !
Co do twojego Avataru to EMO SUX :*
sowa ty geju, to jego laska
@down
w tym ten psikus, ze myslales ze Gelt to laska, chciales smiesznie zagadac, ale jak mozna być fajnym siedząc 23 godzinny w tibii i godzine grajac w szachy z kurnikowymi frendsami?
Jestem członkiem gildi Eternal Rage, i co z tego? Nie widziałem, tam przejawy noobostwa od którego sie strzeże, więc o co kaman?
sowa ty geju, to jego laska
I co z tego? Przecież każdy może mieć swoje zdanie : o
Do tzw. "EMO" to żal mi tych małych ciotek wymalowanych eyelinerami mamusi i tnących się po łapkach. No, ale może kiedyś zmądrzeją.
EDIT:
Skoro ma Avatar dziewczyny, to myślałem, że to dziewczyna. MÓJ BŁĄD Ohhh, a co mam robić w taką pogodę? <deszcz etc> A na kurniku czasami gram z kolesiami z RL : S
Dodałem dwa nowe źródła na SendSpace.pl (www.sendspace.pl) i MegaShare.com (www.megashare.com) .
Miłego oglądania !
Język polska być trudny ?
Wrzuciłem filmik także na YouTube* !
Zachęcam do oglądania i komentowania !
*- Nie polecam oglądać filmu na YouTube z powodu niskiej jakości , zachęcam do ściągania filmu ze źródeł podanych w pierwszym poście !
Język polska być trudny ?
Tak polska jezyka byc trudna dla mnje.
Film obejrzałem w nocy. Akcje dość przyzwoite, tylko moim zdaniem film słabo zmontowany. Między innymi FPSY Były zamałe.
Dlatego moja ocena to 7- (Brak płynności ekranu trochę lipnie wygląda :<)
Pozdrawiam
Cery.
Sebcio :)
23-02-2008, 12:46
film beznadziejny juz lepiej z recow to ogladac jak taka muzyke podkladasz....
Co do filmu (który okazał sie jednak prawdziwy, przepraszam za moje zachowanie, ale momentami można dostać shizy na tym forum z powodu "hakierów") to kiepska muzyka. Ogólnie nie porywa..
@Cery
Taaa.. Jak dojrzejesz to sam kiedyś zrozumiesz to: Angry chicks do it better.
A teraz wybacz, ale ide wypłakać się do kąta :<
Edit
Jaki KU*** cham.. Chcesz żebym dodatkowo się pociął.?;/
Co do filmu (który okazał sie jednak prawdziwy, przepraszam za moje zachowanie, ale momentami można dostać shizy na tym forum z powodu "hakierów") to kiepska muzyka. Ogólnie nie porywa..
@Cery
Taaa.. Jak dojrzejesz to sam kiedyś zrozumiesz to: Angry chicks do it better.
A teraz wybacz, ale ide wypłakać się do kąta :<
Jak już piszesz po polsku to pisz całą odpowiedź po polsku.
Nie musisz płakać dam Ci puchar :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Batman666
23-02-2008, 13:18
imoł suX : d co do filmu średni.
Film obejrzałem w nocy. Akcje dość przyzwoite, tylko moim zdaniem film słabo zmontowany. Między innymi FPSY Były zamałe.
Dlatego moja ocena to 7- (Brak płynności ekranu trochę lipnie wygląda :<)
Pozdrawiam
Cery.
Tu się z Tobą zgodzę ino mój komputerek jest troszke za słaby ,na szybsze fpsy.
film beznadziejny juz lepiej z recow to ogladac jak taka muzyke podkladasz....
O gustach się nie dyskutuje a jak Ci się nie podoba muzyka to sobie ją wyłącz.
Hyh ja nie wiem co wy macie to tej muzyki ;d
Mniejsza o To... Filmik kiepskiej jakosci. Moglby ktos mi podac name drugiej nuty? Będę wdzięczny =]
@down
Dziękuje :*
O gustach się nie dyskutuje a jak Ci się nie podoba muzyka to sobie ją wyłącz.
Jednym z elementów filmu jest muzyka, która nadaje klimat. Jest bardzo ważnym elementem w filmie. A, że dodałeś taką która w ogóle nie pasuje to już inna sprawa.. Podoba się czy nie podoba, muzyka nietrafiona.
A mnie się muzyczka osobiście podoba ;)
Lepszy jest video wykonywane przez pewno szmulke. zaraz dam linka
http://www.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc
OD 42 SEKUNDY WYMIATA !
Na wrzuta.pl juz to widzialem :P Ale trzeba przyznac ze laska sie zajebiscie rusza :)
przyznaje :cup::cup::cup::cup: ma 1 miejsce :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Aphydioon
23-02-2008, 15:58
Lepszy jest video wykonywane przez pewno szmulke. zaraz dam linka
http://www.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc
OD 42 SEKUNDY WYMIATA !
człowieku, odejdź od komputera i idź do jakiegoś klubu a nie sie podniecasz jakaś panna co tyłkiem przed kamera macha.. w klubach jest o wiele wiecej i to ładniejszych panienek i w dodatku ktore lepiej tańcza..
Zwal sobie konia jeszcze
@up
;-o
Czy ja wiem.. Zależy, taki taniec naprawdę kręci, ale sobie z nią raczej nie potańczysz.. Co kto lubi, ale trzeba przyznać, że tyłek ma naprawdę fajny ;-D
człowieku, odejdź od komputera i idź do jakiegoś klubu a nie sie podniecasz jakaś panna co tyłkiem przed kamera macha.. w klubach jest o wiele wiecej i to ładniejszych panienek i w dodatku ktore lepiej tańcza..
Zwal sobie konia jeszcze
Dostałeś w oko ? :) Jak już używasz ogonków (Ą,Ś,Ć,Ę) to używaj ich w całej wypowiedzi.
Ja się nią nie podniecam tylko stwierdzam, że nieźle się rusza. Wiem, że są o to się nie martw ;)
Aphydioon
23-02-2008, 20:23
przyznaje :cup::cup::cup::cup: ma 1 miejsce :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
nom nie podniecasz się nią..
kapelusz5
23-02-2008, 20:30
a jak sie oglada filmy?
Dostałeś w oko ? :) Jak już używasz ogonków (Ą,Ś,Ć,Ę) to używaj ich w całej wypowiedzi.
Ja się nią nie podniecam tylko stwierdzam, że nieźle się rusza. Wiem, że są o to się nie martw ;)
A ty, jak używasz przecinków, to też używaj ich w całej wypowiedzi, chyba że jeszcze nie wiesz, kiedy się je stawia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.