Pokaż pełną wersje : Fire Komplet
BigPhilip
22-02-2008, 18:09
Witam wszystkich forumowiczow! Postanowilem stworzyc ognisty komplecik. Jest to moja pierwsza praca tego typu, wiec prosze o wyrozumialosc. ;) Oto on:
http://img442.imageshack.us/img442/6249/firekompletla1.png
Najbardziej podobaja mi sie buciki :D
Nie zmienia to jednak faktu, że wszystko jest płaskie i nijakie. Na dodatek podpowiem Ci, że istnieje przyklejony temat pt. "Pierwsze grafiki". Skoro dopiero zaczynasz tworzyć, zacznij od tego. Obecnie zaśmieciłeś forum kolejnym niepotrzebnym tematem.
Brzydkie kształty, złe cieniowanie, ta żółta kreska na mieczu (bleee), 2/10, bo buty ostatecznie mogą być. Jak już Radix napisał, jest temat Pierwsze Grafiki.
BigPhilip
22-02-2008, 18:26
Stworzylem nowy temat, bo nie zrobilem jednej czesci, np miecza, tylko caly komplet. Spodziewalem sie takich opinii, i napewno bedzie ich wiecej. Piszcie!
Edit@:
Mi sie ten pasek podoba ;)
Duke Dran
22-02-2008, 18:27
Ogólnie fajne ale zbyt paintowe i sztywne.
Stworzylem nowy temat, bo nie zrobilem jednej czesci, np miecza, tylko caly komplet.
Tutaj nie chodzi o to, że cały komplet. W pierwszych grafikach nie chodzi o wklejanie tylko jednej pracy. Poza tym, tarcza i spodnie potraktowane gradientem w PS O_o Miecz jest nadzwyczaj śmieszny. Jakby do zwyklaka dokleić te małe czerwone coś. Zbroja jest płaska jak jasny gwint. Nawet nie pofatygowałeś się z cieniowaniem. Hełm również jest słabo pocieniowany i ta biel wręcz odpycha. Z jednym mogę się zgodzić, butki wyszły najlepiej, ale jednak też poniżej średniej.
Jak to zobaczyłem to od razu pomyślałem że to joke. ;)
BigPhilip
22-02-2008, 20:58
Dopiero teraz zobaczylem, ze to jest az tak beznadziejne... Bede cwiczyl i zalacze cos ciekawego.
Słyszałeś o czymś takim jak faktura, światło i cień?
Czlowieku to jest zajebiste!! widac fach. Zarabisty poczatek. Nie obijaj sie tylko rysuj.Z niecierpliwoscią czekam na wiecej twoich prac. A tak serio to do bani :baby:
BigPhilip
23-02-2008, 08:47
Nelo - dobra wypowiedz :D Bede trenowal i jak wyjdzie mi cos fajnego, to zamieszcze...
Pan i Wladca
24-02-2008, 13:43
Najchętniej przykleił bym wam ten link na czoła... (tym co 32*32 zaczynaja :baby:)
http://www.fallenheroes.ovh.org/forum/index.php?topic=81.0
oj tam dobre sa na poczatek!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.