Pokaż pełną wersje : Pall od 8 lvla pomozcie
Vampir13
22-02-2008, 21:13
na jakich monsterach expic i skillowac??
Ja pierdole takich tematów już było z 1000000000000 wiesz co to "Szukaj"??
po_prostu_ja
22-02-2008, 21:15
Opcja szukaj...
Magiczna opcja "SZUKAJ"!!! Kazdy ci to powie:baby::baby::baby:
wroc na rookgaard i exp tam
Biovital
23-02-2008, 11:47
<ja pierdo..e> Ten up 8.1 to jakas plaga newbie i noobow zakladajacych idiotyczne tematy ktore byly poruszane 1234567890 razy....
Szukaj jest w tym gornym pasku, klikasz na niego i wpisujesz co chcesz wyszukac a potem klikasz "idź" i ogladasz ileż to wyników się pojawiło.
Na dobry początek to trolle.
Cery trolle te forumowe raczej...
Lepiej nie komentowac niz narzekac jak glupia pizda .
Trolle->gobliny.(ab,dendriel a gobliny kolo hills)
Po 1 nie jestem nowy forum.
Po 2 dostalem bana za pomoc (zajebisty moderator jest)
Po 3 Neo ty dostales odemnie ignora; p
Po 4 Ale takie gadanie "szukaj szukaj" nic nie da juz sie przekonalem o tym przez rok , wystarczy zobaczyc w dzial profesje.
neopostman
23-02-2008, 14:27
Lepiej nie komentowac niz narzekac jak glupia pizda .
Trolle->gobliny.(ab,dendriel a gobliny kolo hills)
Daruj sobie wulgaryzmy bo pokazujesz swój poziom tylko ..
2Up:
Lepiej użyć mózgu i opcji SZUKAJ niż jak debil odpowiadać na to samo 21110303 tysięcy razy.
Niewiedza nie zwalnia z myślenia.
Tylko jak my odpowiemy w temacie, który został poruszany milion razy to przypadkowy noob zobaczy, że mimo paru bluzgów autor dostał odpowiedź, sam założy nowy temat jeszcze durniejszy od tego który widział, bo wie, że i tak mu odpowiemy... nie lepiej olać taki topic? Niech sam spada na kolejne strony ze starości.
Nie będę odpowiadał na pytanie autora, niech sam dowie się gdzie powinien expić i skillować swoim 8 palem........ mało to takich tematów powstawało, żeby skorzystać z szukajki?
Idz na trole pod Ab, a jak masz PACC do kolo Edron Trole i Gobliny.
trole-gobliny-amazonki(wyższy skill)-ghule (wyższy skill)
a to już google zbankrutowało??? złośliwcy zablokowali okienko do wpisywania słów kluczowych...
@Aroonia
Niestety prawie zawsze znajdą się użytkownicy, którzy mimo wszystko odpowiedzą takiemu autorowi, przykładem są 2 posty przed moim.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.